Убийци на таксиметров шофьор ще получат ниски присъди

Обвиняемите за жестокото убийство на таксиметров шофьор край Варна признаха вината си и поискаха делото да бъде гледано по съкратената процедура.

Обратно в новината

Коментари - Убийци на таксиметров шофьор ще получат ниски присъди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо трябва да се обединявам с Вас при условие, че не Ви харесвам?

А бе какъв е тоя Космас-босмас с българска пенсия по болест? Как нашите пари отиват в ръцете на такива "българи" за да могат те да живеят тук и... да ни убиват? И лека присъда, с още помощи... всичко за наша сметка. По такива случаи се познава какви "патриоти" има във властта - нищо освен продажници. Поне една дума да бяха казали.

Т.е. вместо по 5г. условна ще получат само 3г. условна? НА БУНТ, БРАТЯ!!

"Планирали са само да ограбят шофьора, но не и да го убиват "Двамата с приятелката му нанесли общо 61 прорезни и прободни рани по цялото тяло на Ашиков..." нещо....не ми се връзва плана с това какво е станало. Лъжат яко. Двойни присъди.

Къде си бай Тошо?по твое време "съкратената"процедура беше куршум в тила!!!

До ахмака с минуса!ако ти накълца с нож 61 пъти една такава "слоница" дали пак минус ще сложиш???

най-ми е интересно че са ги осъдили да платят 450 000 лева обезщетение. Тия ако имаха 450 000 лева, щяха ли да тръгнат да обират таксиметрови шофьори?! сега като влязат в затвора пък съвсем!

Пак чист европеец е замесен и неначесана бяла неначесана булка Хвала

Наркотици. Почва се от кражба на радиа от колите и неизбежно се стига до убийство. А как се стига до наркотиците. Ами почва се с марихуана, която не била наркотик и не се привиквало ...

Не се почва от марихуаната. Почва се от алкохола, просто не всички остават на алкохол.

Бяла котка черен котарак - Мамка ви наркоманска !

Не си ли помогнете сами не чакайте на правосъдието !

" Двамата с приятелката му нанесли общо 61 прорезни и прободни рани по цялото тяло на Ашиков. Задигнали 20 лева..." Това си е клане в изстъпление и никой не е в състояние да ме убеди, че "те се разкайвали"! Затова, като прочета за "споразумение" в подобни случаи, ми се повръща от "милозливото ни законодателство"! Какво ще излезе от тези, бе, след десетина години?! Префасионирани от изроди в уроди!

права си, но в затвора те ще се доошлайфат и с помоществователството на някое американско-еврейско нпо ще излезнат от там след някоя и друга година, когато може и етническа партия да си спретнат и властта да завземат. това е великата шаячна правда в страната на неограничените възможности, за която т.колев така тъжно ни пя... за това, кога щели сме били да ги стигнем....

Е ми в БГ престъпността се поощрява! Иначе 100г. затвор минус 1/3, да кажем 60г. затвор ще е добре!

По-добре доживотна, намалена с 1/3.

ЗЪБ ЗА ЧЕЙНЕ!

тъпа приказка?! навит ли си да си дам едното око за твоите две и и един зъб за да ти изкъртя цялото цене?!?

ЩОМ НЕ РАЗБИРАШ ПОГОВОРКАТА.

отстъпка от присъда може да се прави на човек , който е крал от магазин защото няма какво да яде, но за убийци е НЕДОПУСТИМО! Сбъркана държава!

В цяла Европа е така. Ако ги осъдят на 15 без отстъпката даже ще е много. По-скоро 7-8 - 1/3...След 4 годии макс ще са навън

Как е възможно за убийство по особено жесток начин да важи закон за намаляване на присъдата с 1/3 ако си признаеш!!! Тази недомислица трябва да се промени. Дано някой политик се сети, ама надали.

Докато драскаме тук а не отидем пред парламента няма да се промени. Ама няма кой да плати протеста?

(антибългарското) бхк утре да прожектира името на Васил Ашиков, убит по най-зверски начин от жена и техен деятел. дир да напише статия за (не)насилието. което конвенцията ще спре, като с тираничен ботуш. какъвто в същност е.

Не искали да се стига до убийство, ама му нанесли 61 рани. Трябва да се върне смъртната присъда за такива изроди.

При доказана ,без всякакво съмнение за доказана вина, да не се взема предвид признание и да не се намалява наказанието..Само когато няма несъмнени доказателства, тогава да се прилага намаление на наказанието при призната вина..Ще убия някого пред 100 свидетели и ще си призная вината и ще ми намалят присъдата - пълно безумие....

Luna0102

Тази дето ми скри коментара да заприлича на секси мадамата от снимката, а ако е този, всяка сутрин да се буди до една такава!

Ама този/тази може наистина да е такъв/такава, и затова да компенсира тука...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Ами да им дадат доживотен затвор, без право на замяна и да го намалят с 1/3.

Браво. Точно в десятката.

Значи въоръжили се с ножове предварително, но вероятно да галят с тях някого....Има ли народ тук, бе, има ли, или са останали само хленчещи овце, докато ги стрижат и подритват?

Ами погледни се в огледалото и си отговори! Или искаш другите да са народът, който да вземе нещата в свои ръце, а ти само да гледкаш отстрани? Колко удобно само, а?!

Така ще пишеш само на някого, когото познаваш. Мен нито ме знаеш, нито знаеш как живея и как се боря. Но мъжките шушумиги сте активни само да плямпате и да давате акъл, на маса в кръчмата и по клавиатурите. Клоун.

До кога ще оправдават и пускат престъпниците, благодарение на въведената от ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" поправка в закона за "признали вината си"?... Защо не признаха преди да ги заловят?... А?... Всичко променено в законите на "територията" поискано от ОПГ"герб", трябва незабавно да се отмени...!!! ГРОБ за ОПГ"герб", за да ги има България и българите...!!! Дааа...!!!

Отрепки!

Просто малоумници.

Джихадист и дебелата му булка - кандидатка за Ислямска Държава!