Убийците на бизнесмена Самуил Кацарски застават пред съда, грозят ги до 12 г. затвор

Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу 28-годишния Павел Тасков и 25-годишния Кристиян Кожовски

Обратно в новината

Коментари - Убийците на бизнесмена Самуил Кацарски застават пред съда, грозят ги до 12 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На български се казва "заплашвам". "Грозя" (грозить) е на руски. Език свещен на моите деди....

От опит знам, че в такива кръчмарски въргали винаги го отнася миротвореца - ВИНАГИ!СедИ, пии си пиенето, и гледай отстрани...

12 години за убийство?При добро поведение, като бачка, след няколко молби и обжалвания, ще лежи макс 6 г.....Дооообре, че има един нерез, дето съм му набрал....Пооправям си още малко нещата и го почвам!

Как така само 12г? Такива изверги трябва да лежат доживот!!!!

Така е като европедалите махнаха смъртното наказание. А трябва като в Китай на стадиона с куршум във врата и да може всеки 18+ да им гледа сеира

Този, дето го е ритнал, докато е на земята безпомощен получава по-малка присъда от онзи, дето, да приемем, го е ритнал и съборил по непредпазливост. Аз логика не виждам, нито справедливост! 12 години!!! Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!

12г за убийство. Няма държава. Срам за всички партии.

Риташ го, той пада и си удря главата от което припада, ти продължаваш да го риташ в главата, докато мърда... И това е убийство по непредпазливост!?!?

С обигран и скъп адвокат е така

Бесило за тези нищожества!

Когато присъдите за такива неща започват ОТ 12 вместо ДО 12 години - така ще е.

Преди около два месеца в Добрич двама маргинали без причина убиха някакъв мъж, който се прибирал от работа в малките часове. Дано и те си получат заслуженото.

Убил го е един?

КРЪЧМИТЕ са абсолютно ВРЕДНИ... Би трябвало да слагат САМО алкохол с малък градус- 5-10 %. Така, дори и някой да пие много, няма да се напие.. АКо иска да пие силен алкохол, нека си стои ВКЪЩИ.. От СИЛНАТА музика и силния алкохол, дори и слабаци тръгват да налитат на бой, особено ако са няколко души- пияни... Отделно от това, един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !! Би трябвало и да ЗАБРАНЯТ слагането на ларми, които вдигат ШУМ в колата... КОйто иска да има аларма, нека му звъни на ТЕЛЕФОНА или ВКЪЩИ, би да НЕ изнервя целия квартал или цялаото село.. Иначе,по - добре да му ЗАПАЛЯТ или ОТКРАДНАТ колата, но да НЕ изнервя всички наоколо.

малко изнервен ми изглаждаш. И то перманентно. Доста пъти го писа. От писхото да взимат мерки, че ще направиш някоя беля. По темата - жалко за човека и тежки присъди за гадовете.

Този, дето го е ритнал, докато е на земята безпомощен получава по-малка присъда от онзи, дето, да приемем, го е ритнал и съборил по непредпазливост. Аз логика не виждам, нито справедливост! 12 години!!! Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!

васи мамта... значи, ако някой ме ядоса - мога спокойно да му нанеса тежка телесна повреда, и да го утрепя по непредпазливост? После - ДО 12 години. Като си призная всичко - намаляне на наказанието с 1/3, следва - 8 години. И за добро поведение след 4.5 годинки съм навън. Е, то си е далавера да утрепеш някой. Явно. Какво е това "ричиняване на смърт по непредпазливост, вследствие на умишлено нанесена тежка телесна повреда"????? Как може да има такава простотия???

Но парите им ги разхубавяват. Ще видим. :D Това е случай, в който наказателното правото е безсилно да прецени правдиво, но овластено да го направи. Защото няма индивидуален извършител. Ако видите масов бой, дори между ваши близки, бягайте(и си крийте лицето)! Бягайте крачета да бягаме! Така правете. Дори, а Вие разбира се да сте по-силни. Как ще оставите компанията в бой? Оставете ги. Имате родители и семейства. Те имат повече нужда от Вас от приятелите ви. Ще си намерите друга пиянска компания.

Грозно ли ги грозят, грозни русолюбеци, пишещи с грозни русизми. Проклети да сте путинисти, путьовски!

Колко си глупав, чак не мога да си представя такъв индивид. Нощем сънуваш ли путинисти, които те преследват?

Това е приказката, че не се прави непоискано добро. Ако селските бекове искат, да се бият, да се убиват. Лично аз пръста си нямаше да помръдна.

Ха стига бе, 12 години! Стигат му три месеца условно!

Е.бати и държавата нещастна …

е, хайде сега, някакво си убийство... 12 е много...те нали хванаха най- най-големия престъпник на републиката Десислава Иванчева... влачиха я с окови на краката.. убийството не е сериозно престъпление в територията

Трябва да се направи някакво разцепление-София и останалите мангали, алкохолици и необразовани получовеци от дълбокия прованс. За вторите никакъв евросъюз и Шенген , деа изродите гадни!

1000% си от малоумниците на Дебилна България.. те се имат за ексклузивитет.. слагат си стикери, че са гласували за дебилна България и са горди, че са малоумни

София, при преброяването през 1900 г. е била 20 000 души (словом: двадесет хиляди души.) Бургазлията е бургазслия. Варненеца е варненец. Пловдивчанина е пловдивчанин. Русенеца е русенец. И т. нат. Софиянеца е еманация на всички Вас! В тази катастрофа може да има чужденци, следствието не е приключило. Вече всички ревем, че сме лоши хора. Не сме лоши хора. Озлобени хора сме.

Преди един век София е единственият град у нас с население над 100 000 души, а тези с население между 50 000 и 100 000 са само два - Пловдив и Варна, докато в Русе живеят около 40 000 души. /Илитератче невежо.Иска ти се всички да са,селяци като теб ма не е така.Айде ела си купи боксониера на кредит в Манастирски ливади или Младост 4.Толкова сте смешни

София през 1900 г. е била конак с 20 000 души(двадесет хиляди души). Има официално преброяване. Марин Дринов решава да е столица на България, за да е в центъра на земите ни. Македония, Сръбските покрайнини, Северна Добруджа и т.н. Не се обръщай повече към мен. Гнус ме е да ти отговарям и няма.

Къв пич си ти бе жалкар,това е моят ник.Някой някога да те е наричал пич,бе сельо.Аз не пиша за,теб а за хората,да знаят истината ,това е цитат от историческа статия в нета.Всеки може да го намери за пет минути.Ако глупакът осъзнае колко е глупав спира,да бъде такъв,но теб тази опасност не те краси ,/ignorance is bliss/.

"През февруари 1880 г. населението на града по данни на общината възлиза на 11 694 души, от които 6560 българи, 3538 евреи, 839 турци и 737 цигани". Библиография: Кираджиев, Светлин. София. 125 години столица. 1879-2004 година. ИК „Гутенберг“, 2006. ISBN 978-954-617-011-8. с. 7. После идватме ние - селяните и жителите на малки и средни градове, по твои думи. И оттам от 10 000 до 1 200 000 души към днешна дата. Баш аз и ти няма да сме от наследниците на тези 6560 души, цървуле.

Как това е новина за "първа страница"? За тях, щото баща ми и дядо ми умряха от рак - нямаше новина. Платихме си на "24 часа", да уведомят близките и познатите. Ако бяха пияници и се бяха изпозастреляли в някой ресторант - щеше да има явно. Как ги определяте кой е за новина, кой само за рода? пп: Лека му пръст на човека. Съболезнованиея на близките. Ама всички сме хора, всички имаме роднини.

Ще оправдаят убийците

Само убити. Другото са съдийски салати.