17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то си е било як бой...ХАбиби да кажа .коги бях млад..Моита маймуна не я пребивах...Ама кат ми падне ,бой,бойбой, протъркам я от зад и отпред...вика ми ти си животно..така правих.....сега ...съм стар и болен и ям боя...

Поредната психопатцка Мутрогена-инжинерна - мутация в България Чуството за собственност кара тази маймуна да убива . На стената и с автоматичен разтрел с АК47.

Този идиот се опитва да се измъкне, като казва, че видите ли само веднъж я ударил и тя паднала.Въпросният убиец има във фейса снимка на Удостоверение-Сертификат за усвоени техники, на Киокушин-кан и карате.Като се има в предвид това, едва ли е било само един удар, а и следите от насилие по тялото , красноречиво говорят за това. Жалко за хубавото и младо момиче! Завършило е висшето си образование, имало е мечти, но се е срещнало фатално с убиеца си. Въпросният и приятел Явно ги е приложил и тя е нямала шанс , да се спаси.Завършил е Финанси и кредит в Свищов. Уж интелигентен , а дълбоко в себе си е бил потенциален убиец..................??????????????????

............"Скарал се е с приятелката си, след което я е ударил. Тя паднала и посиняла..............."??????? Явно не е бил обикновен шамар, след като паднала и умряла?Да не говорим, че са открити следи от насилие по тялото и и най-вече по врата, защото я е душил?!Та в този ред намисли поне на 99% съм сигурна, че я е удушил и затова е посиняла.Обаче за да си оневини действията, видите ли ударил я и тя паднала, и ПОСИНЯЛА?,З а пръв път чувам някой от един удар да падне и посинее? Явно като са открили момичето , тя е била синя и той се опитва да оправдае причината защо, аджеба е синя?!

Къде й е бил акъла, на тази уж образована млада жена, да се захваща с такъв недодялан келеш?

Има жени, които само по такива се заглеждат. Същите казват, че мъжете са лоши, но те другите не ги броят за мъже, не ги забелязват даже. Трябва да си примитив, за да те забележат.

Ама циганин ли е бил?? Ганю няма ли сега пак да почне да се пени как това било "лилаво" семейство, а?

Нещо зачестиха случаите, когато убиеца (гонен от "угризения") "прави опит за самоубийство" (като разгласява "намерението" си, наляво и надясно), пък след това оцелява. Явно това е, за да може адвокатът му да каже колко бил разстроен, нараним, стеснителен и т.н. и да му иска условна присъда.

А, трябва като в САЩ - докато полицията се опитва да го арестува, той се "самоубива". Защото такива психопати като ги приберат за 25 години, а после ги пуснат след 15 с още по-повредени разбирания за кое е правилно и морал

Точно така! Или "загива вследствие на агресивна съпротива при задържане". Хич не ги обучават тия полицаи да си вършат работата обществено полезна!

Алкохол и амфетамини. Съвремените мъже много сериозно се вживяват в ролята на Тони Монтана и си мислят, че долнопробния метамфетамин е също като коката по филмите. Жулят се от сутрин до вечер и при едно добро темпо за половин-една година с мозъците им е свършено.

Много интересно, защо не си разпори корема с един нож, че да умре със сигурност.Обаче с лекарства и алкохол по- леко....Напоследък често споменавам, че като цяло българските мъже са много, ама много, много зле.Значи от една страна те са с обноски на талибани, долни балканци и направо чисти анадолци в личните и семейни отношения.Обаче за чисто мъжка, морална, достойна позиция по общожитейски въпроси и проблеми- няма никой! Никой няма! Тяхната сила е да седнат на едно кафене, да подвикват след момиченцата, а после да се приберат подпили в къщи и да набият половинката.Така е в Тикволандия, където главната Тиква е еталон за мачо, единствен, само ттой!

Често хубавте жени имат уникалното поведение да изберат възможно най-големия боклук за партньор. Примери много.

Що да е боклук? Явно се касае за нещастен случай, а и явно си си нямал работа с жени, та не ги знаеш колко са склонни да налитат на бой. "Той я е ударил" спокойно може да е било при самозащита. Да я беше пребивал системно, разбирам, ама от това положение да викаш, че бил боклук, си е достойно за ИК.

Не разбирам кое е нещастен случай. Да умреш от побой ли - странни разбирания. На тези години, като нещо не ти изнася си тръгваш. Човек, който бие жена си за мен е боклук.

Ми прочети хубаво как са се случили нещата. Ако на това му викаш "побой", си е достойно за ИК. И да повторя, тъй като явно си неопитен - жените са агресивни и склонни да налитат на бой, защото са свикнали законът да ги защитава, независимо дали са жертва или агресор, така че е спорно кой кого е биел и кой се е защитавал. Ето и ти внезапно реши, че я бил убил от бой, въпреки че е описана съвсем различна ситуация.

Не знам какво е ИК "При влизането нашият екип заварва 25-годишно момиче, което от няколко часа е било починало, със синини по ЦЯЛОТО ТЯЛО и видими наранявания. 23-годишното момче е казало, че нищо не си спомня. "

И още нещо, при нещастен случай обикновенно се обаждаш на Бърза помощ, отваряш вратите и съдействаш на всички, а не правиш опит за самоубийство, неуспешен разбира се.

Глупости. Точно ако при нещастен случай си убил човек е най-вероятно да опиташ да се самоубиеш, понеже ти идва като шок и не си искал да ставаш убиец. Ако за теб е "нормално" да убиеш някого, пък после да звъннеш на Бърза помощ и спокойно да ги изчакаш и да им отвориш врата, си ясен. И за пореден път пропускаш факта, че това, че е имало сбиване, в никакъв случай не доказва, че момчето е "най-големия боклук" и че скандалът не е бил двупосочен. А по въпроса за незнанието ти - ами образовай се.

ти трол ли си или дебил, май и двете заедно

А на бас, че тоя същия си е пафкал от време на време и т.н. Ама то не е опасно бе...

Да ве, а тогава на бас, че тая въобще не е посягала, докато той си е "пафкал", а! И за справка, понеже явно не си наясно - агресия и антисоциално поведение се предизвиква от прием на алкохол (за да не изреждам по-тежки дроги), а от марихуана, понеже подтиска центровете на мотивация, ефектът е точно обратен. Нулев шанс да я е нападнал в изблик на агресия поради пушене на канабис или някаква вариация на опиум.

Аз не съм чувал за нито един случай на физическа саморазправа, при която виновника да е бил под влияние на марихуана. Ако е имало алкохол, амфетамини и марихуана, тогава вече под влиянието на тежките упойващи средства е възможно, но марихуаната сама по себе си по-скоро ще те накара да си тръгнеш, отколкото да удряш, душиш...

Явно си опитен потребител.

Ми не, имам добро образование и широка обща култура. Ти явно живееш под камък и разширяването на познанията ти се случва по форумите и в кварталната кръчма, щом даже не си наясно, че можеш да го придобиваш и не чрез личен опит.

Нормално, като знаем бг жените какви мурви са. Златотърсачки без морал и лоялност. Една манджа не могат да сготвят но претенциите са до небето. Жалко за момчето!

Казал съм на дъщерите си да не се сприятеляват с българи.

А с цигани ли или араби?!?!?

Не четеш между редовете, дъщерите му са циганки.

Арабите поне са богати!

забулвай си щерките че плашат акулите като идем за риба

Еми, за съжаление не е като по филмите, хиляди удари за 2-3 капки кръв от носа. В реалността границата между живота и смърта наистина може да е един удар.

Тези случаи зачестиха. И в другите страни.

Напротив, откакто се появи джендъризмът, мъжете станаха мъжленца. Особено в другите страни феминистките даже не дават да си пуснеш брада и настояват и мъжете да пикаят седнали.

Навремето, младежите, мечтаехме да станем лекари, учители, космонавти, пилоти, капитани, архитекти, инженери... днешните - готвачи, охранители, бармани, "бизнесмени"... най-много адвокат и политик.

днешните мечтаят - готвачи, охранители, бармани, а в реалност стават дилъри....

Днешните готвачи често печелят по-добри пари от учители и лекари...

Добре че не са от боята, че патреотите се умориха от хорА напоследък ...

Псевдо живота на поколения българи води до тук...

аз си мислех че само в Американските гета стават тия неща....

Българските мъже са пидераси !

Така е. Като счетоводител се хваща с някакъв си готвач. Разликата е огромна. Преди два дни жена уби мъж, сега мъж -жена. Какво става?

А знаеш ли какви кинти изкарва един истински готвач по света!?! Това е една много добра професия. Който я може де..

Всичко идва от семейството и тотална деградация!От къде шилето да знае, че мъж не бива да вдига ръка и удря, ако в къщи и сред приятелите му това е прието?Жалко и за двамата, единия под земята, а другия може би след 10-ина години ще е на свобода, но вече тотално завършен престъпник и Бог знае с още какви чудни "умения", натрупани покрай съкилийници!

Ти се жена, нали? Ама не жена домакиня, както е било някога.

Нещо не позна!Гледах снимки от коледната трапеза на тази двойка. Определено се виждаше, че всичко е направено с вкус, традиция и старание. Впечатляващо е за младо момиче, което явно е било добра домакиня, а иначе и красавица.Надали причината е в домакинство и бита, по-скоро иде реч за неуравновесени характери и лоша комуникация.

Само плюскане, люскане и плющене ви е в главата на мъжете. Толкова за еволюцията

Това е от амфетамините. Скапват мозъците на хората. Може би също от разните там анаболи и стероиди.

На коя улица е блокът, където е станала тази трагедия?

petrovito

Друго щеше да е, ако имахме ИК... Чудя се, как и кога подобни битовизми се превърнаха в новини със съществена за нацията ни съдържание.

Била му е шута и младежа е изперкал. Пред момичето е имало голяма переспектива. Вероятно съвсем наскоро се е запознала с многообещаващ переспективен мъж - банкер или застраховател. Тази връзка е била обречена....

Готвачите изкарват повече пари от банкерите...

Амфетамини! Особено в комбинация с алкохол. Полудяват от тях. Отключват се всъкакви френии и шизоидни разтройства. За търговия с наркотици трябва смъртно наказание!

Извод - счетоводителките да не се женят за готвачи.

В град, в който полицията не може да се справи дори с карането по бус лентата, няма какво друго да се очаква. Малоумниците стават все повече и повече и нямат респект към никой. Беззаконието и липсата на всякакво отношение на власта води до този резултат.

Горкият мъж! Ядосал се и я убил, какво да направи.

Не разбра ли - просто я бутнал, тя паднала и посиняла.

в ТАЯ СОФИЯ СЕ НАВЪДИХА ВСЯКАКВИ ДЕГРАДИРАЛИ, УМСТВЕНО НЕДОРАЗВИТИ ОЛИГОФРЕНИ, ШИЗОФРЕНИЦИ, АЛКОХОЛИЦИ И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД ОТРЕПКИ.ГРАДА СТАНА КЛОАКА БЕЗДЪННА.

Жалко е да загине млада жена. По-добре е да умре дърт комуняга.

или податлив соросоид da умре на здрав комунистически Кур

Сега на дрисльото ще му разширят татуировките и не само.

Цвета на нацията - готвачи, охранители, полицаи - всичките в криминалните хроники.

възрастен мъж, а не знае как да удря безопасно, 100% възпитаник на пацифизма и толерастията, който никога не се е бил в училище

това със сигурност е педерастче с надпис на шапката и фланелката Русия като педала убиец от борисовата градина или олигофрена запалил българското знаме

Щом и тук видя Русия, евала!

Тия младежи откачиха! Дроги ли взимат или нямат никаква ценностна система...Шантав град пълен с психари!

Убийството в Банишора, след трийсет години мизерия, морална деградация, невежество, медийни промивки, дрога, чалга, гмо-, ментета...

Класически "Едипов синдром" на късата пишка.

Класически синдром на малкознаещ, който не знае колко много не знае и затова мисли, че всичко знае.

Класически синдром на тънкия портфеил.