Убийството на кюрди в Париж: Разследват расистки подбуди на извършителя

В близост до заподозрения е открито куфарче с два или три заредени пълнителя, кутия с най-малко 25 патрона 45-и калибър

Обратно в новината

Коментари - Убийството на кюрди в Париж: Разследват расистки подбуди на извършителя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 69 годишният ''расист'' явно му е кипнало каква е била страната и в каква ч превръщат ''демократите'' и е решил поне да си изрази мнението както е преценил според собствените му сили..

Нещо май пак не съм точен. Въпросът е че няма расов проблем, има етническа нетърпимост Новопристигналите "французи" (европейци) идват с етническата си нагласа за взаимоотношения и не се съобразяват с местната действителност; искат да наложат своите етнически обичаи на поведение и отношения над местните закони и правила. Няма значевие дали са Кюрди, Сенегалци, Банту или бушмени не се чувстват задължени към местните порядки и обичаи

Отвориха "землячески клуб". Само дето, първият му етаж е бил нещо като ресторантче/механа, а втория - публичен дом! Наркотици яко са се разпространявали, че и оръжия!

Ул. "Симеон" - в София!

Кво правят у Париж?

Че Ислямът е по-велика религия от католицизма!

Всички гнусни турции кюрди да бяагт с РАЗПРАНИ гъззове обратно към Турция, кактоя бягаше Осман Ага през 1865 г.. Тоя Кюрда е трявбало да го ЗАСТРЕЛЯТ на френската граница... Сега трябва да Осъдят и ИЗГОНЯТ всички Кюрди от Европа.. И да осъдят чиновничката в Франция която е ПУСНАЛА кюрдите в Европа... КОйто ЗАСТРЕЛЯ или заколи Мюсюлманин Кюрд, СПАСЯВА Европа...

А защо кюрдите там във Франция вместо да са в петзвездни хотели биват избивани?

много добро начало на новата Слънчева година (която започна на Игнажден) - за всичките сатанистки и либерастки уроди. За нас, хората, обаче, изобщо не е добро. Поредните блатни слабоумници ще се избиват така, че да унищожават всичко около тях.

Кажете му името на тоз расит, който убива кюрди и преди няколко години бил нападнал други мигранти забележете с мачете. Освен това, кюрдите са от бялата раса, за какъв расизъм може да става дума?!?

Религиозно-етнически расизъм. Кюрдите , иранците и ние българите, имаме общи или близки гени!

Една голяма част от помаците са много подли. На тях не може да вярва. С подлост и голяма жестокост са извърши баташкото клане. И до ден днешен е пълно с такива. Ние имаме основание да ги мразим.Ако и другите мюсюлмани са такива?

Отмъщения свързани с наркотрафика и териториите на влияние.

има ли американска следа в тези безредици във францията?

Пенсионера У. да не се окаже некой платен от турските боклуци боклук

Или хора на ердоган или хора на путин - тъй като води война с Европа на различни нива и създаването на хаос и разделение е също начин за победа.

мноо си тъп, сашеее! как можа да го кажеш, че ердоган ще разпалва ненавист срещу себе си, особено с такъв начин на действие?

в собствените си държави !? от къде на къде цветнокожите маймуни и исламските животни имат право да налагат маймунските си обичай и нрави в нашите държави !? ВСИЧКИ ЦВЕТНОКОЖИ МАЙМУНИ ОБРАТНО В АФРИКА !!!!!!!!!!!!!!

Значи когато "лекарите" и "инженерите" с викове "Алах Акбар!" редовно взривяват, стрелят, колят, режат, газят, изнасилват, тогава успокояват обществото че всъщност терористите са добри хорица но с психически увреждания. А сега веднага расизъм, протести, вандализъм... Ясно е, че Европа дундурка пришълците и пукната пара не дава за своите граждани.

Кефи.

Расистки подбуди при убийство на кюрди?Не бях чувал за кюрдска раса!!!

израз на нетърпимост който ще се засилва но със закъснение .

Когато едните убиват е в знак на протест и психични разстройства, а обратният вариянт е........ "расистки подбуди за деянието"

Тука как да намесим Путин и Възраждане? Чакаме инструкции!

:))