Джунеит остава в ареста, отказа да види роднини

Окръжният съд в Кърджали реши 17-годишният Джунеит Шефкет, който е обвинен в убийствата на майка си и брат си, да остане за постоянно в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Джунеит остава в ареста, отказа да види роднини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много ми е съмнителен този случай. Дали не е бащата убиеца, а детето да поема отговорността за да го прикрие? Никой нищо не казва за бащата, а детето се е обадило в полицията за да каже че е намерило майка си мъртва ....

Абе, що ми намирисва този случай,? Три дни за обжалване имало. Ми то не се чу да е имало адвокат!?

много жалко че в тая държава се допуска деца да стават убиици,аз работя на три места и сама гледам две деца дърявата ме принуди да не ги виждам за да ги храня и пак не са задоволени,училището ги научи да стават наркомани нарко пласиори,защото това наи лесната печалба за пари,тв ги научи на 12-13г да стават проститутки,защото само порно,екшан,кеч и кви ли не неща дават,мн жалко че все повече убиици ще се раждат,просто хората откачат за да живеят властимеещите добре,за тях няма затвор затова че с милиони грабиха

"...съдът прецени, че обвиняемият е непълнолетен и няма обществен интерес, който да налага открито заседание", аз пък мисля, че след като по новините това е централна тема, то значи ИМА интерес. Даже по времето на Сталин (а на Хитлер) процесите са били публични.

това показва,яе чте го оправдаят.

Няма значение името на момчето. Лошото е, че от него може да излезе перфектния убиец и в бъдеще. като е бил смел, е могъл след 1 година да се отдели от родителите и да печели сам пари. Защото от бебе досега( ако говорим в неговия стил) доста пари са вложили близките му в него. Дано осъзнае какво сам си е причинил- самота и липса на близки.

Защо все пишат от мое име? Пиша от доста време под това име, сега трябва да го сменям. Ако сега кажеш,че това ти е името, добавяй поне и буква от фамилията си, да се различаваме!Омръзна ми да си сменям имената и все някой да ми го взима!

Като чист българин обещавам да мисля повече и по-малко да говоря! Да помълчим заедно до следващата изцепка!

тези дето искаха да им се извиняват..сега племенника им не иска да ги види.... тя цялата работа май не е от липса на подаръци-а от прекалено много подаръци.

Самият Джунеит Шефкет се обадил на Бърза помощ, че е открил майка си мъртва. Това може да означава, че убийството е извършено в състояние на краен афект, когато той не е съзнавал какво прави. Когато падне пердето пред очите, всичко е възможно! Въпросът е - кой го е докарал до това състояние?! В хода на разследването е намерен ножът, с който СЕ ПРЕДПОЛАГА, че е извършено убийството на майката. Вече са назначени пет експертизи - химическа, биологическа, ДНК-профил, комплексна - психологична и психиатрична. А дали експертите няма да бъдат предубедени и повлияни от обвинението и решението на съда?!

Искам да попитам журналистите от всички медии-ако се казваше Александър , Сашко ли щяхте да му викате? Що за простотия е да се фамилярничи с непознат и то обвинен в двойно убийство на най- близките си хора!!!

само едно не знаех-колко изтъпял е моя народ и колко елементарен и тъп,ама много тъп.как може от всяка тема да правите антитурски бунтове и нямате ли малко ум да пишете толкоззз простотия тук,суялявам че сум се родил в тази сбирщина булгария *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Еми Ахмеде Ахмедчов, да се бе родил в Турция брате. Само не разбирам, какво ти е виновна България? В следващия живот ми се обади на портата да знам къде да те върна щото с тези грешки не си за България!

Ами а слез да поживееш тука с 300лв. на месец и тогаз разправяй кой ше пускаш и къде. Селения до шия. И не казвай че си от софия, щи са смеят.

Първо не се знае дали е той, второ какво се чудиш? Нали ги виждаш кво правят докторите? Те не са и доктори а месари продават ни като парчета месо, дали не женицата химия да му роди на пуяка в смяната да земе парата помните ли? Мани че спамя тука...

Забележете как в статията на едно място се използва галената умалена форма на името - Джуни...Вие нормални ли сте?При това,което е извършил вие го наричате Джуни????? Сбъркани сте тотално всички.

Аз не гледам на това момче като на престъпник,даже и да е извършило това жестоко деяние.Аз гледам на него като жертва.Един млад живот ,обречен,поради недоглеждане във възпитанието.Никога не знаем какво се крие в душицата на едно дете и какво ще отгледаме ние в нея.

така е.колко е ялко сега.представете си какво му е сега,след като е осазнал какво е направил с малкото си братче и маика му:(няма такава трагедя:( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе хора, този човек бил искал да учи за лекар! Той е погазил свято библейско и коранско правило! Представяте ли си какво ще направи утре в професията си, ако някой негов пациент не успее да му каже "благодаря"???

Вие забравяте,че става въпрос за 17 годишно дете.Помислете си дали няма психологически предпоставки за това,което е извършил.Трябва ли да бъде унищожен и неговият живот ,преди да сме се преборили да го върнем към нормалното.за смърт и унищожение и линч винаги има време.То е най-лесното.Не трябва много акъл.Но дали се борим достаъчно за ближния?Сеирджии,които да те заклеймят -бол."И в най-закоравелия престъпник има зрънце красота" е казал Й.Йовков,въпросът е да и дадем шанс да се развие и прояви.

На кого му пука българи ли са или извънземни? Единствената истина както е било преди както е и сега както и ще бъде винаги е вероизповеданието. Знам че 90% от вас не са вярващи а другите 9.99 само се имат за такива, но това е истината можете да се обърнете към историята. Що се отнася до делото скоро ще разберем....

Нека някои тук форумци по-долу се пообразоват: това не са турци/турчоля, а .....БЪЛГАРИ - приели за 500 години робство насилствено/под ятагана!/ или доброволно/ за имоти и титли!/... ИСЛЯМА!? В България сега турци няма, а има:БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, Анадънму!?

В България има турци, които са български граждани ! Има и такива дори , които са с двойно гражданство! Не можеш насилствено да направиш някой такъв какъвто не е , само защото ти се иска! Разбра ли! Изказвай се на официалния език в тая държава Хан Круме!

Хан Крум е прав в поста си брате. Има доста хора от "турците" в България, които в са разбрали, че техните деди са насилствено асимилирани от исляма. Вярно това е малък процент, но България е родина на всички граждани. Според мен циганско-ромския проблем е неразрешим на този етап, което е жалко и в ущърб на останалите граждани.

Може, може...неразумний: още пред димящите окървавени стени на Велико Търново- паднал под турският ятаган - първородният син на Цар Иван Шишман - Владимир и група знатни алчни боляри надявят ..ЧАЛМИТЕ ЗА ВЛАСТ И ТИТЛИ пред уплашеният народ и колко ли са ги последвали? И горещият труп на Патриарх Ефтимий не ги спират!? Нима НЕ ГО ЗНАЕШ, другарю!? В комунистическият ти учебник не го ли пишеше? А последната дума в поста ми е за такива патриоти като теб- виж как ме разбра и се издаде? Ами ингелизките думи тук, за тах що не роптаеш, а?

Още по-лошо - хора недостойни за уважение. Освен ако не се върнат към нас. Това обаче съвсем естествено повдига въпроса ''Защо тогава трябва да има новини на турски език?''.

ама ...чакайте малко как така ..близките да признаят , че момчето е извършителят..няма ли следствие, не трябва ли то да проведе съответните следствени действия така както е по закон ... да да се повдигне обвинение от прокуратурата , да влезе делото в съда ...няма ли право в тази държава ...роднините признават , сиреч решават и айде ...готово... синът е извършителя...лено и просто...

Въпросът е не да признаят,че е виновен.По принцип в момента роднините не могат да приемат,че момчето е извършило това."Той не е извършил тов" и са до него.В момента,в който се докаже вината му,не е сигурно дали роднините няма да се отрекат от момчето.Цялата история е в това,че момчето се е чувствало пренебрегвано.А всички знаем за тясната емоционална връзка -майка -син.Жалко за едно момче,което при други обстоятелства е можело да бъде съвсем различен човек.А сега мечтите и амбициите му отиват в пепелта.Знам какво значи да си подценяван и пренебрегван и да живееш с чувството,че не те обичат.Една основополагаща потребност-да си обичан не е била задоволена.

ало дир каде ми е коментара?!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха-ха-ха!Малко черен хумор.Сега адвокатът на Джунейт трябва да пледира да го пуснат,щото вече е кръгло сираче!

Името е Джунейт

Ужас как може да убие майка си и малкото си братче, не е истина.... Дано да му дадат доживотна присъда, жалкото е че сега цял живот ние ще го храним и ще го обгрижваме в затвора. Потресен съм, докъде може да стигне един тинейджър.

Малиииии, то там как само готвят, а какъв лукс е ако знаеш, никакви грижи нямат, по цял ден в нета, а и мадами им водят всяка събота за разтуха....

Ти какво искаш Спа център ли да им направят. Затвора е затова да видиш, колко е гадно там и да се опитваш после да не стъпваш повече там.

А не трябва ли на всички да ни светне лампичката какви са последствията когато ние,родителите не дооценяваме вътрешния свят на децата си.Че не винаги тих ,скромен ,отличник значи душевно здрав.даваме ли си сметка какво причиняваме на децата си понякога.Това е невежество за мен.

Айде сега, близките да се извинят на Цветанов, а дира да прати цветя вестник на Нов Живот , който им даде такава гръмка арена за изява на близките , за да ги цитират после тук!

Убиеца си е убиец макар и непълнолетен! Щом веднъж му покажат милост скоро пак ще го направи. Не забравяйте, че това е двойно убийство! Трябва да има смъртно наказание за това не трябва да има оправдание.

Трябва да го пуснат.Задава се мач на М.Юнаитед.Стига сте ни занимавали с тия турчоля.Канал 1 новини на турски,БТВ турски сериали.Виждам че турчолята за почват да се въоръжават -пистолети бронежилетки.Има една държава много близо до България-да си отидат там с техните си имена да си говорят турски да се колят и4 избиват но там в Турция.На наша територия да носят нормални имена и да говорят български

Тази държава колкото е твоя толкова е и на всички турци родени и живеещи в нея! Не поставяй под общ знаменател на случая всички турци в тая държава! Всяко стадо си има мърши! А с имената или свиквай или си мълчи, не си ти дал живот на тези хора за да определяш как ще се казват и какъв майчин език ще говорят! 89г. няма как да се върне дори в мечтите ти!

Да прав си, но тези имена звучат ужасно, Мехмед, Ахмед и т.н. ужасни имена, не мога да разбера тези хора как може да си кръщават децата с подобни имена.

Абсолютно си прав! Хората трябва да се делят на можещи и неможещи, а не на турци и българи или каквито и да било други етноси.

Браво,чудесен отговор,поздрави ,,Ало,,....!

Бре, какъв патос!! Ама защо в прославяните ЮЕсА като получаваш хамерикански паспорт, емиграционните служби ти дават името. Ама тогава никой не се оплаква че им накъняват правата.

Ало,Българи я за това е България защото официалния език е БЪЛГАРСКИ. Коиито не го е научил или не желае да говори БЪЛГАРСКИ има място където може да си говори турски и какъвто си иска друг език.Ще ти бъде ли приятно ако например в Кърджали/български град/ трябва да си поискаш хляб на турски или ако в общината ти откажат услуга защото не им говориш на турски език?