Убийство заради кон в Тетевен

Близки на починалия са обсадили болницата. Има задържани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е светлото настояще и бъдеще на България!

Сега ще лежат коня. Глупостта е най-лошото, което може да му се случи на човек.

Така е като не си плевим градинката.

Ромите са заплашили че ще запалят дома на ....затова на мястото има огнеборци.А полиция нещо?А ако заплашат да убият негови роднини ще пратят ли погребална агенция?

кон, родата....

Циганина от кога е човек?

Това ни чака в родината ни - циганизация. Върви с пълна сила, набрала скорост под вещото финансиране на разни краварски организацийи, знайни и незнайни дебили, които защитават тази паплач.

Кон бе, кон...

Децата гладно, бабата болно. Да пуска да гледа, повече няма да прави така.

Едно момче на 16 г, циганче откраднало кокошка от съседа.Съседът му подал иск да го съди.Момчето нямало пари за адвокат, назначили му служебеН.Чичо му като вижда, че племеникът , ще загуби делото взел думата:- ПростИ му господин съдилищи, нЕм а майка, нЕма баща, леля му го родила. хаха

При тези цени на дизела скоро конят ще стане основно превозно и лекотоварно средство, така че, не се учудвам...

Миналата година ми се наложи да се разправяме с полицията в Тетевен...8 човека гледат формула 1 и нехаят какво им говориш Такива мизерии натвориха, опитаха да потулят случая, за да не трябва да свършат нещо. Заради тях бяхме на косъм застраховката ни да не покрие нищо и да плащаме хиляди материални щети. Обясниха, че хората били кротки и добри...някой друг виновен...да, ама не..Разправяхме се с шефовете им и успяхме нещо да уредим.

Ако не се случи някакво чудо нищо добро не чака България. Раждайте повече деца ,защото скоро ще сме малцинство.

Ебасимо. Нищо не се вижда на снимката

обсада на болницата, нож, умрял кон, умрял циганин, пожарна... сюжет за филм от Индия или защо не от средновековието. В цивилизовани свят има автономни коли вече, роботи който са рецепционисти.

в този район е така .....мангалите са хит....на всички избори ...едно време помаците не им даваха да се обадят ...ама и помаците ни вече неса това което бяха

Та той целия Тетевен е ромска махала. Я, вижте например Алексей Петров (трактора) и той е от там, циганин та дрънка!

Хубавото в цялата история е, че няма пострадали българи. Лошата е, че единствения начин да се отървем от циганите е, като ги истрепем.

Българи плащат данъци, родния башибозук брани циганите?!

Доктор Българанов от болницата....щото е пробвал да спаси намушкания мангасар.

На Девети 1944г в Царство България има 50000 таанета без паспорти и право на гласуване. Кой бе, вашата мамица комуняшка, ги наплоди ДВАДЕСЕТ ПЪТИ? Ответ: Столетницата ви с циганина Тодор Яшар Правешки. Българите бяхме 4 милиона на Девети 1944г и днес сме 4 милиона.