Убийство заради кон в Тетевен

Близки на починалия са обсадили болницата. Има задържани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Девети 1944г в Царство България има 50000 таанета без паспорти и право на гласуване. Кой бе, вашата мамица комуняшка, ги наплоди ДВАДЕСЕТ ПЪТИ? Ответ: Столетницата ви с циганина Тодор Яшар Правешки. Българите бяхме 4 милиона на Девети 1944г и днес сме 4 милиона.

Доктор Българанов от болницата....щото е пробвал да спаси намушкания мангасар.

Българи плащат данъци, родния башибозук брани циганите?!

Хубавото в цялата история е, че няма пострадали българи. Лошата е, че единствения начин да се отървем от циганите е, като ги истрепем.

Та той целия Тетевен е ромска махала. Я, вижте например Алексей Петров (трактора) и той е от там, циганин та дрънка!

обсада на болницата, нож, умрял кон, умрял циганин, пожарна... сюжет за филм от Индия или защо не от средновековието. В цивилизовани свят има автономни коли вече, роботи който са рецепционисти.

в този район е така .....мангалите са хит....на всички избори ...едно време помаците не им даваха да се обадят ...ама и помаците ни вече неса това което бяха

Ебасимо. Нищо не се вижда на снимката

Ако не се случи някакво чудо нищо добро не чака България. Раждайте повече деца ,защото скоро ще сме малцинство.

При тези цени на дизела скоро конят ще стане основно превозно и лекотоварно средство, така че, не се учудвам...

Едно момче на 16 г, циганче откраднало кокошка от съседа.Съседът му подал иск да го съди.Момчето нямало пари за адвокат, назначили му служебеН.Чичо му като вижда, че племеникът , ще загуби делото взел думата:- ПростИ му господин съдилищи, нЕм а майка, нЕма баща, леля му го родила. хаха

Децата гладно, бабата болно. Да пуска да гледа, повече няма да прави така.

Кон бе, кон...

Това ни чака в родината ни - циганизация. Върви с пълна сила, набрала скорост под вещото финансиране на разни краварски организацийи, знайни и незнайни дебили, които защитават тази паплач.

кон, родата....

Ромите са заплашили че ще запалят дома на ....затова на мястото има огнеборци.А полиция нещо?А ако заплашат да убият негови роднини ще пратят ли погребална агенция?

Миналата година ми се наложи да се разправяме с полицията в Тетевен...8 човека гледат формула 1 и нехаят какво им говориш Такива мизерии натвориха, опитаха да потулят случая, за да не трябва да свършат нещо. Заради тях бяхме на косъм застраховката ни да не покрие нищо и да плащаме хиляди материални щети. Обясниха, че хората били кротки и добри...някой друг виновен...да, ама не..Разправяхме се с шефовете им и успяхме нещо да уредим.

Така е като не си плевим градинката.

Сега ще лежат коня. Глупостта е най-лошото, което може да му се случи на човек.

Циганина от кога е човек?

Това е светлото настояще и бъдеще на България!