Няма заподозрян от близките на 6-мата убити в Нови Искър

Засега няма заподозрян от близките на убитите шестима в Нови Искър. Шестимата са простреляни с по няколко куршума.

Обратно в новината

Коментари - Няма заподозрян от близките на 6-мата убити в Нови Искър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо това убийство става точно в началото на Европредседателатвото? Никой не прави връзка с това! Нещо знаково има в това убийство, като че с него се поставя началото на нещо друго или към нещо друго. Версиите за фирмите, ДДС-то е за замазване на очите на хората. Най-обикновен мошеник може да е този Неделчо, но такива колко има? Не един и двама. Кети Кюхова е централната фигура. Но, тя е най-обикновена жена. Нищо интересно няма покрай нея. Тогава какво може да е това - ритуално убийство? Предупреждение? Или какво друго.

Няма нужда да информират оВществото.Достатчно е,че г-н Мрънковски го информират.

"Няма заподозрян СРЕД близките" или "Никой от близките на убитите не е заподозрян" - учете български /преди да започнете работа, после е късно/.

Бахти полицията! Да пуснат барети в къщата, та да се позастрелят, а в това време други да гърмят с гранатомети отвън! Шегувам се, разбира се, да не би полицаите да повярват и да го изпълнят! Иначе полицията чете коментарите ви и ги използва за различните версии!

Нарича се брейн сторминг. :) Събират се умни и нестандартни глави и дават всякакви идеи за решението на даден проблем. Лошото тук е, че може да се включи убиеца или поръчителя и да се опита да отклони следствието от вярната посока. Често здравия разум оправя нещата, а и това би било някакъв начин за саморазкриване на престъпника.

Ето и моят вариант. Изоставен ревнив приятел е отвлякъл и убил майката след като е казала къде е дъщеря и. Следват кучето за да не лае, двете гушнати приятелчета, а останалите - за да няма свидетели. Или втори подобен вариант. Малката, а възможно е и майката да са били проститутки и да са ликвидирани след отказване от сводниците. Останалите , за да няма свидетели. Бизнесът им е бил прекалено дребен за да доведе до 6-тима убити! Много неща разбираемо не се казват, но хората обикновено не празнуват 3-ма на първия етаж и двама на втория НГ. Замесени освен убитите са доста повече хора, които явно добре са се познавали, както добре са познавали особеностите на местността, обстановката в къщата и навиците на обитателите

ТЕФТЕРЧЕТО Е КЛЮЧА ! .. ТАМ Е ОПИСАНО КОИ СИКАДЖИИ УБИХА ИЛИЯ ПАВЛОВ И ДОКТОРА :))

Защо ни правите на маймуни. Отначало беше само по един куршум, ся изведнъж станаха по много и на всеки. Накрая да не се окаже че за ги удушили още по Коледа а за нова година са гърмели колкото да става джангър. Егати полицията!

Смешно е, че тефтерчето са го намерили журналистите. Разследващите хем не си пазят терена на местопрестъплението, хем прозяпват очевадни улики, като тефтерче в гората.

Убити са 6 човека и едно куче и то с много изстрели, Неделчо - с 10. Това са 4-5 пълнителя. Не вярвам да е бил един човек. Предполагам, че Юнаков е дължал нещо. Кети е отвлечена като заложник. Пазарлъкът е бил дълго време и Юнаков е извикал сина си на помощ. Добили са смелост и са се опънали повече и се е стигнало до ликвидация на всички свидетели. Убийците са били поне двама, вероятно е имало човек и с Кети..

Може би и братът на Юнаков е бил в течение на това, което става. щом веднага е извикал полиция. Дано успеят да го накарат да си каже всичко.

Може би и затова Боби е променил плановете си и без да каже на роднините си е отишъл при Нанси във вилата - за да я успокоява за отвлечената й майка. Сигурно Боби се е обадил и доверил на някой свой приятел. Трябва да се търси! Хората около семейството -май-близки приятели и роднини би трябвало да знаят нещо. Затова и майката на Кети е била във вилата. Затова и е нямало новогодишна трапеза. Все някой от убитите се е доверил и е разказал на свой близък

Кети - отвлечена и убита след несполучлив пазарлък. Юнаков заплашва, че ще каже всичко на полицията или че заедно със сина си (обичат оръжията) ще се саморазправи с убийците. Убийците идват във вилата, за да ликвидират Юнаков и сина му. Но там заварват също децата и бабата, които са свидетели.

Тук мирише на някой който не си е платил за нещо. Било то комисионна от Европейски програми. И да не забравяме за стрелбата по данъчния преди време !

В американските филми ,жени поръчват мъжете си или любовниците си. После си правят среща с убиеца и не искат да му плащат,ама той ги убива. Много вероятна е и тази версия.

Преди малко споделих, че според мен, за да се ограничат жестоките убийства в България, трябва да се направи само едно нещо. ЗА ПОДОБНИ ЖЕСТОКИ УБИЙСТВА ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ! Някой ще рече: Не може! Европейският съюз не разрешава! Кое е по важно? Ние да си подредим къщата ли, или желанията на Европейският съюз? Ето ви и един пример. Израел въвежда смъртно наказание за тероризъм. Следва ли от това, че Израел не е демократична страна? От САЩ не са казали подобно нещо. А е известно, че те по техни си критерии определят кое е демократично и кое не! ОТ МЕН ДА ГО ЗАПОМНИТЕ. ДОКАТО НЕ СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ И НЕ БЪДАТ ОЧЕТКАНИ НЯКОЛКО ИЗВЕРГА; НЕЩАТА НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ! ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В МИЗЕРИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ! ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ НИЩО НЯМА ДА СТРУВА! Ето ви още един прост въпрос. Не е ясно колко души са извършили това, но нека да допуснем, че е един. Та въпросът ми е: СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ ЗАТВОРЪТ МОЖЕ ДА ПРЕВЪЗПИТА ПОДОБЕН ЧОВЕК И ЗАЩО СПОРЕД ВАС ТОЙ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖИВЕЕ ПА МАКАР И В ЗАТВОРА?!

Въпросът, приятелю, е философски. Всеки нормален човек, с морал и изградени човешки ценности не би направил това. Тук говорим за хора, при които това липсва. Казвате смъртно наказание ... какво е то - въже, земята под теб се отваря, врата се чупи и от там гръбначния мозък. След три до 5 секунди не усещаш нищо. Куршум ... още по-бързо. Инжекция - откровен садизъм, много често осъдените се гърчат над 40 минути преди да умрат. Но ... приятелю, има много по-лоши неща от смъртта. Това е да осъзнаеш, какво си сторил. Може да звучи още по-лошо, но за тези хора, извършили подобно нещо, би било кошмар да осъзнаят какво са сторили! Нека да го хванат, и да го накарат да РАБОТИ за храната, която получава. Не работи - няма храна, и вода. Просто е! Както иска. И никакви НПО-та. Има толкова трева за косене, плочки за пренареждане, гробове за подръжка ... това е идея - доживотна повинност да поддържа парцела, където са погребани жертвите. Накрая ще разбере, и тогава живота на това същество ще е ад. И тогава може да му се даде избор - дали да си замине доброволно, или да продължава с работата. Защото ... скоро бях чел, че в САЩ са реабилитирали осъден на смърт с изпълнена присъда. Някакъв друг сериен убиец, когото хващат след двадесет години си признал и за това убийство, с подробности, които не са били известни преди това. Представяте ли си това чудо! Ще кажете - ама сега близките ще съдят САЩ до дупка - не ... минало е по давност! Та ... пак казвам, въпроса е философски!

Най интересното е,че убиецът е отвлякъл Кети и след това я е убил!!! Защо му е да убива първо другите,а нея да отвлича?!?!? Значи я е познавал,а може би и е бил доста близък и е искал да я накаже психопатът,трябва да се разследват и близките хора около нея,бивши мъже,любовници или някой ненормален ухажор... Има нещо гнило тука,не ми се вярва да става дума за неуредени сметки,но знае ли човек...

Казват, че Кети е изчезнала около ден по-рано. Може би първо са отвлекли нея.

На единия прякорът му бил "Схемата". Друг от въпросните труповe бил гадже с бивш затворник, а третия гордо позира из Фейсбук с Калашников в ръцете си. Какво изобщо да коментираме? Случайни хора никой никога няма да убие умишлено по този начин. Каквото повикало, такова се обадило. За грешките на един, патят всички около него. Жалко за немската овчарка...

Каквото повикало, такова се обадило? Нима тези хора са извършили масово убийство и са унищожили цели семейства, че получават това? Това е мръсна долнопробна история и да я оправдаваш е повече от отвратително и долно.

Е то при толкова много трупа,остава и заподозрян да има!

Убиецът е изстрелял много куршуми. Трябва да е презареждал,ако е бил сам.Ама никой не чака да бъде убит,всеки се дърпа и буйства и ще се опитва да бяга. Според мен убийците са били поне двама за да гътнат толкова народ почти моментално. Че и да имат време за по няколко контролни изстрела на труп. Много въпроси и много неясноти дето трябва да кажат ченгетата ,как точно е станало.

След като знаем,че държавата е мафия,тогава какво раследване чакате??

ИМА ЕДИН МАЛЪК ПРОБЛЕМ И ТОЙ СЕ СЪСТОИ В ТОВА ЧЕ ДНЕШНАТА ПОЛИЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ПОДОБНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ . ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ Е СКОПЕНА И НЕ СТАВА ЗА НИЩО . ТОВА НЕ СА ПОЛИЦАИ СЕГА А СЕЛСКИ ПЪДАРИ .

Нека не обиждаме пъдарите /не знам дали още има такива/. На времето познавах един селски пъдар, охраняваше сам район от няколко хиляди декара, всеки ден от ранна пролет до късна есен, без почивка, въоръжен с бойна карабина, никой не смееше да откъсне дори един мамул.

Дано физическите извършители да са убити вече, а поръчителя да има много бавна и мъчителна смърт някой ден. Жалко за децата и другите погубени животи. Дано овчарката е успяла да захапе някой от убийците.

На коя улица и номер са живели хората. Искам да видя как изглежда наоколо през мапса.

Все някъде са го казали, те и разследващите четат сигурно дано някоя от гледните точки им помогне да ги пипнат тея гадове.

Целият Нови Искър изглежда като една цигания. Като много други места.

Друга версия: Жената е имала любовник - психо -излъгала го е нещо за нова година. Той е побеснял, отишъл на място и е убил всички пред нея , а след това я е извел с него...кой знае точно с какви намерения , но после е убил и нея! Нещо такова.

и къф любовник да е имала тая грозна пуйка:)

Всичко е пределно ясно - някой от семейството, най-вероятно мъжът, е ужилил, и най-вече унижил, и то пред други хора, публично, някой мафиотски бос, който е решил да направи сравнително скъпо (100-200 хил. лв) ПОКАЗНО на други, решили да се е.ават с него! Мир на праха на невинните :(:(, и да е обица на ухото за тарикатите на дребно, смятащи че всичко ще им се размине!

са от Соренто и са се пръкнали в провинцията с чопнатите много кинти, да ама мафията не прощава:)

Търсете мъж на възраст между 30 и 40 години. Несемеен. От Нови Искър. Живее сам или с родителите си близо до къщата на убитите. Причината за убийството е скорошно спречкване между него и убитият баща, при което те са се засекли с автомобилите и е възникнал скандал между двамата, който е бил подклаждан от Кети. Младият мъж не е издържал и е счупил стъклото на БМВ- то, след което е бил БИТ от мъжа й. Това силно го е унижило, а подиграващата му се Кети го е довела до ръба. Планирал е убийството не повече от три дена. Извел е жената насилствено от къщата, а не я е убил на място за да може да я гледа как се е гърчи психически, връщайки си го за гаврите й, когато е ял бой от мъжа й. Най-вероятно този млад мъж е забегнал в Гърция, където е пребивавал и преди.

има логика

да маи тук имаме непряк свидетел ,ако е истина ,значи всичко е ясно

За два шамара да избие една камара народ?!? Е, да за психопат не е кой знае какъв проблем, но ако както казвате този е планирал убийството три дена, дали убития нямаше да си смени стъклото на автомобила до тогава? Два шамара, счупено стъкло и шест трупа. Е ЧАК толкова варварска държава да сме станали не вярвам. А и защо ще му е да убива почти неподвижната възрастна жена? Тук трябва да има натрупани от дълго време чувства. Не е импулсивно! Със сигурност, обаче, ще бъдем свидетели на поредния цирк, с главно действащо лице добричкия адвокат, онзи нисък гардероб!

Инженерче ти да не си от Нови Искър?

странно защо никои не се пита , защо са убити тези хора ... никои не убива невинен човек ,освен при катастрофа или воина ...

Убииците са чужденци! Това е фамилно отмъщение не типично за нас. Някава форма на вендета.

дано да намерят изрода и да го осъдят.

"Установяваме бившите собственици, проблеми свързани с придобиването на имота "--????????

боико е,той колко конкуренти е затрил по стъбата нагоре и колко негови убииства останаха неразкрити

много си тъп, някой казвал ли ти го е:)

ББ действа по-тънко. Не случайно стана баджанак с всички служби по света. Негов специалитет са имитиран инфаркт; електромагнитно облъчване с германска техника, което предизвиква рак; поръчки и изнудване на бялата мафия - такива неща. Гледа ръчичките му да изглеждат чисти, но иначе е психопат сериен убиец.

Случая си е направо за учебниците по криминалистика. Масовите убийства в България са ИЗКЛЮЧИТЕЛНА рядкост, а подобен сложен и нестандартен случай си е направо уникат.

По-скоро за сборника с нерешени задачи от олимпиадата по криминалистика

Е, олимпиада. Мисля, че ако разпитат добре роднините и най-близките приятели на жертвите, обкръжението им - нещата доста ще се изяснят. Не може толкова хора да не са споделяли с никого проблемите и притесненията си.

Некадърни олигофрени МВР и прокуратура

Чакай, де, рано е още. Така или иначе са създадени да работят за народа и разчитаме на тях. Все някога ще проработят, все някога ще се изчистят, такъв е замисъла им.

ДДС , прострелян данъчен , кухи фирми ! !!! трупове !

Случая няма да бъде разкрит ако е това

Това си е явно убийство за назидание. Тия са работили за мафията , направили малко парички и са искали да се оттеглят - ама така не става.От такава работа се излиза само с краката напред.

са направили тараш на някоя пратка:)

Покупка на къща, голям джип, нищо чудно са са оскубали някой.

...мнението ми е , че за разследването непремернно трябва да се търси външна помощ...

Че защо ? Ако не хванат убиеца посланието ще е ясно - И вас могат да ви убият А ако го хванат какво печелят мутрите ?

некадърни милиионери управлявани от некадърни политиц нчело с пожрникар с осново образование

твоето май е килийно:)

килиино но казва истината, ти ще си останеш прост млиционер като пожарникаря

Това е поръчка..да се изясни защо са се изнесли наскоро от младост и са се покрили в нови Искър ...от кого не можаха да се скрият

Да си мислиш, че можеш да се скриеш на село е глупаво. Точно там всички се познават. Освен това винаги може да се провери в нотариата, кой колко къщи притежава. Впрочем на кого се води вилата, в която се извърши убийството?

А как се влиза в чужда къща с оръжие, без да си познат на семейството, а жената според мен е била убита с другите, натоварена в колата, за да се насочи следата към нея като вероятен убиец. Убиецът е познавал района, знаел е къде има кладенец, за да хвърли тялото на жената в него и да се опита да го скрие.

се през вратата, също може и през прозореца, терасата, балкона, избата, дядо Мраз влиза и през комина:)

извършителя е боко-тъпото а съучастника му ушко-гуменката е изчистил следите

поръчителят е г-жа Лъжа:)

.....а ти да не си плод на спукан кондом....

УВЕЛИЧЕТЕ ОХРАНАТА НА СУДЖУК АГА И ВОЛЕН ПИДЕРАСТ ЧЕ И ЗА ТЯХ ЩЕ ДОЙДАТ :))

допустл ошипка, пише се педераст:)

...извратено копеле....

Има вероятност убиеца да е бил на една маса с тях, може би поканен. При напускане на къщата да е застрелял кучето. Застрелял е всички защото са го познавали и да заличи следите. Ако е трябвало да убие един ,можело да го направи при друга ситуация, а в случая вероятността да е психично болен е голяма.Но не е дребен крадец,а някой който сам си е свършил работата, поради някаква причина--общ бизнес или нещо друго.

....браво бе шерлок....

да, ама забравяш че на масата не е имало нищо. По-вероятно е всички да са събрани, да е имало някаква неочаквана "бизнес'' среща, която да е прераснала в скандал и да са разстреляни. Другия вариант е любовни трепети и някой отхвърлен дон жуан. Само едно ме притеснява, че сам човек трудно би направил всичко толкова професионално. Най-вероятно е наказателна група. Смърдящи неща, които са свързани най-вероятно с още по-смърдящи.

Обикновено така пишат - че няма заподозрян от някой кръг, за да изгуби бдителност извършинтелят и да се издаде.

по Коледа един си призна и всичко им показа къде, те изобщо не знаеха, че някой е убит. Имайте търпение! По Коледа 2018 някой сам ще си признае за това убийство и ще обясни кое как е на то/ъп следователите.

Съобщате най-накрая и кой е прегазеният от влак мъж в нощта на 31 срещу 1 - в Курило, Нови Искър. Много вероятно е това да не е съвпадение. И защо не сте отразили тази новина, имаше я в други сайтове?

Има го само на 3 места, съвсем лаконично: 60-годишен мъж е починал, след като е бил прегазен от влак край квартал "Курило" в Нови Искър, съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) София Катя Сунгарска, цитирана от "Фокус". Тя уточни, че инцидентът е станал в ранните часове на 1 януари.

Приятелят на девойката е нямал късмета, че е попаднал на неправилното място! Нищо не се споменава за родителите му!

Физиономията на Борето Сарафов отговаря на профила

Нещата в сферата на разследването са отдавна и безнадеждно изтървани и няма никаква надежда скоро да бъдат поправени

Не мисля. Не е нужно да се дава гласност на всичко, което са открили следователите. Понякога се дават и неточни хипотези съвсем умишлено- напр. за да се заблуди живият извършител на престъплението...Не си мислете, че държавната машина не работи. Работи и още как! Освен това- тя вече е задвижена....

кой уби Луканов? Или Кюлев? Кое ли убийство изобщо е разкрито?

Сто процента е направено от мафиотска групировка и целта е само една - назидание и показ, какво може да се случи и на другите, ако някой им застане на пътя. Ако са искали да скрият тялото на жената е нямало никакъв проблем.

От това, което излиза по медиите, колкото и изкривено да е то, започвам да си добивам представа за случилото се. Разбира се, всичко са догатки, но не винете полицията, че подава фалшива информация. При едно такова тежко престъпление, както и при това в Борисовата градина, винаги, казвам ВИНАГИ е възможно да се пусне фалшива информация с цел объркване на извършителя. Особено на по-ранен етап. Всичко мирише на ревност. Най-вероятно жената е имала извънбрачна(ако може да се говори така, защото и двамата убити са имали предишен брак) връзка. В друго интервю майката на убитото момче разказва, че синът и е убит с няколко куршума, а бащата на момичето - с над 10. Кети е изкарана на сила и след това и тя е убита. Според мен отново Кети е кръшнала, но този път любовника е бил психопат. Усетила се е, искала е да се отърве по женски, зарязала го е, а оня е превъртял, взел е оръжието(оръжията) и ги е изпозастрелял. Но всички без нея - нея я е оставил да гледа и да страда, защото според него "тя е виновна за всичко". Доказателство за яростта му са десетте куршума в тялото на Неделчо. А Кети е трябвало да гледа. Но явно е била и умна жена, той така или иначе е щял да я убие, но е успяла да вземе тефтерчето със себе си и да го хвърли, за да насочи полицаите по следите на психопата. Ако е така, искам този да го спасят да не се самоубие като го хванат и искам само 5 минути с него на саме. След това го оставям на Бат Ставри от централния, да му обясни за какво иде реч, и че има много по-лоши неща от смъртта. Млади хора си заминаха заради идиотията и егоизма на някой. И въпроса към служителите на МВР е КАК по-дяволите давате тези оръжия на хората. Трябва редовен психотест. А е вероятно този и ченге да е!

Този който е написал това е съмнителен.Прилича на изповед и е сигурно,че е поне малко психо.

Инженерче

Смятате, че съм психо? Последния път, когато ходих на психотест психолога каза друго :). Имам, обаче, навика да се поставям на мястото на другите. И така пъзела се нарежда. За психопатите хората са като предмети. За това и на този, застрелял всички не му пука особено. Мир на праха на загиналите, но да сме честни, други версии не ми се връзват. Ако е сплашване, или убийство за назидание, то се убиват лица, замесени в историята. Такова чудо не сме виждали от убийството на бай Миле. Но тук има убити и деца! ДЕЦА!!! Такова чудо не би оставило коравосърдечен дори и зъл представител на коза ностра. Няма как да е убийство за назидание и за сметки. Просто не се връзва. Такава касапница дори онзи лудия Сиси няма да направи. Това излиза от рамките на нормалното! Не завиждам на следователите. Човек трябва да влезе в ролята и на извършителя, за да го хване. А при загинали толкова много ... не знам ... Пак казвам, опитвам се да вляза под кожата на убиеца, дори и да е психопат, и тази версия пасва като по калъп! Просто убийството ме разтърси и за това му отделям толкова много време, а иначе отдавна не живея в България, и като гледам, слава Богу!

Sm3hurk0

Водете си записки, как полицията ще търси под вола теле !

Мирише мо на заложническа история Бащата вика сина спещно под дулото на пистолета Трябвало е явно и той да е там Другите са боли на неподходящото място в лощ момент Мишената явно е бащАта и сина Кети мао е пт другата стран на барикадата но нещо не се е спазарила Абе трябва д доиде леитенант Хорешио да оправи работата

баси майката....