Изключва се версията за самоубийство на някои от убитите. Това стана ясно на специална пресконференция, която бе дадена от главния секретар на МВР Младен Маринов и директора на Националното следствие Борислав Сарафов. 

Със сигурност има яснота вече, че убийството е извършено в нощта на 31 декември срещу 1 януари, но последователността на убийствата все още не е уточнена. Не е уточнено още дали всички са застреляни с едно и също оръжие. 

Уточнено бе също, че Кети Кюхова е качена вероятно насила в лекия автомобил. 

Проверяваме дейността на убития Неделчо, каза Младен Маринов, главен секретар на МВР. Има информация, че се е занимавал с търговска дейност и кухи фирми, които "чистят" ДДС. Отскоро са придобили имота в Нови Искър. Установяваме бившите собственици, проблеми свързани с придобиването на имота. 

Кети Кюхова е открита с помощта на следово куче. 

Сарафов още веднъж подчерта, че случаят е изключително брутален и циничен, без аналог. Той обеща обществеността да бъде информирана без да се пречи на следствието. 

Дир. бг припомня, че убитите са Неделчо Юнаков, който живеел на семейни начала с Кети Кюхова, Георги Юнаков - син на Неделчо, Еленка Бурджиева, майка на Кети, Нанси Иванова, дъщеря на Кети и приятелят й Боби Иванов. 

Все още няма яснота за причината за убийството.