Засечен е човек, вероятно свързан с убийството на Георги

Има засечен човек на камерите в Борисовата градина. Не е ясно обаче дали той е свидетел, съучастник или извършител на убийството на 16-годишния Георги Игнатов.

Обратно в новината

Коментари - Засечен е човек, вероятно свързан с убийството на Георги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога тази тъпанарка ще ръси глупости?

Министърката погазва елементарни човешки норми. Скверно е спрямо родителите на момчето. Скверно и цинично е спрямо участта на това момче. Журналистите да спрат да й задават въпроси. Така ще ни спестят глупостите на й. ББ я направи шеф на МВР, за да му е под ръка цялатасистема.

когато човек си мълчи има шанс да го помислят за умен....

Бъчварова, я си изяснете - свидетел или съучастник? А защо не, направо убиеца? Дано не го намерите, че ще му лепнете всичко на човека. Боко е цар на тия работи. А ти? Ти, ако си поне малко умна, подай оставка и си гледай социологията.

Gal

Убит младеж, явно не е от криминалния контингент, посред бял ден в центъра на София и полицията 7 дена нищо не е разкрила.....Смях в залата....

Тази овца не знае ли че разследване не се коментира?!

Както казваше един бивш случаен министър: ''Щом и аз станах министър ,ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА"?

Добър пример. Но за да възкликне така човек поне трябва да има някаква реална представа. А тия бивши червени величия дори и не допускат някой пост да им е над нивото.

Дааа,всеки засечен ,е престъпник...

Дано не съм прав, но от статията разбрах, че става въпрос едва ли не за силуетна снимка, каквито може да се намерят с милиони в интернет. Как по такава ще разпознаят човек?

от материала става ясно, че нямат нищо, но пък ни напомнят, че "работят". Тия вие ни ги курдисахте на чело.

Дори и сред некадърността в МВР има професионалисти ,които са също и родители, и аз съм уверена ,че работят почти денонощно по това убийство!Не слагайте всички под общ знаменател!Дори и тази, ненужна на пръв поглед информация ,може да има за цел да изплаши извършителя и по някакъв начин да се издаде пред някого!Така-че по-добре засега да замълчим!

Ами ние това правим вече стотици години-мълчим,чакаме,мълчим-дет се вика преклонена главица сабя не я сече.Да чакаме,ама какво-некадърниците да се "налудуват" за наша сметка-не крябва да се мълчи,а трябва да се ръчкат да си свършат работата и да открият негодника,ама и да съберат годни доказателства,а не после да се влачи и нищо да не може да се докаже в съда.

За мен в МВР цари въпиюща некомпетентност-как е възможно вече 7 дни да се петлаят и при наличие на такава модерна техника-GPS,камери,GSM,подслушване,снимане да нямат никакъв резултат.Ако трябва да поискат сателитни снимки от партньорските си служби,но да го открият този злодей и да бъде наказан.

Ами ако просто потулват случая? Дали ще им е за сефте?

Това го четохме преди няколко дни. образ, ама на "вероятен" убиец. Всички знаем че има камери, та следователно са запечатали евентуално образа на "вероятния". Престъплението май отива към потулване. Дано не съм прав. Ремонт на кабинета!

Отдавна е извън страната убиеца!

Отдавна предлагам МВР да премине на пряко подчинение на Главно статистичесто управление. Полицията или е съучастник или само регистратор на престъпленията.

Що за журналистика имаме?!? Сто пъти променихте заглавието и словореда на статията за да имитирате новина, но уви -НЕ СТАВА! Жалко,че даже и трагедиите използвате да си правите пълнеж! Не сте ли учили и ако не сте поучете се от можещи. Истинска погнуса 1000 часа въртите все един същи текст само и само да задържите някакъв читател! А не ми стана ясно как може да използвате подобна трагедия??? Много пошло! Не зная, може би имате желание да пишете постоянно за некадърността на вътрешния министър??? Отвратително!

Бъчварова по-добре да не беше казвала нищо. Дали ще си мълчиш или ще кажеш, че си видял образ без картина с неясна функция и съпричастност, е едно и също. Бутафорен опит да се заблуди обществото, че има следа за разкриване на престъплението като де факто такава няма.

Ситуацията - убито дете на 16 години с нож в центъра на София и никой няма никаква идея от къде да го подхване... ам чи махнете ги тия камери, дето сте дали милиони и сигурно има 50 човека да ги гледат онлайн... И вземете се затворете като институция, че освен да висите на хранилката с по 1000 лева заплата нищо не става от вас - чеп за зеле дори!

бе, тиквеник? иди го хвани ти...мизерник смотан!

Дай ми бюджета на МВР и тръгвам.

За съжаление почти всички сме свързани с убийството на това дете. Защото малко от нас имат смелост ВСЕКИ ДЕН да запитват КОЙ налага съдържанието в масмедиите на идиотски примери за подражание. И ЗАЩО?

Прочетох статията много внимателно и от нея ми стана ясно, че уж са засекли нещо, ама пък то е толкова афиф, че май нищо не са засекли и не им е ясно :)))

"По думите на Бъчварова видеозаписите от охранителните камери около мястото на инцидента не дават достатъчно ясен образ на лицето, за което се предполага, че е съпричастно към престъплението. Вътрешният министър уточни, че дори не може да бъде направена разлика дали силуетът е на млад или възрастен човек. " Тогава ЗА ЧИЙ са тези камери?!? Само за пълнене на нечий джоб ли?

Проверете да не са прекарвали паметника на цар Самуил, пред камерата, защото прилича на описанието което давате!

браво , той отговаря на психо профила , има станно светещ поглед.

Полицаи и надзиратели опъват палатки пред парламента. Ами като си милсят само за заплатите, как ще го хванат тоя! Освен ако не се шмугне в някоя палатка при полицаите и сам се предаде!

Айде стига ни навирайте в очите черните хроники. Станахте като БТВ (дир.бг)

Румче,ще хванете ... ама за шлиферо... Единствения ви шанс е той или някой негов авер да се издаде неволно!!!

Ако това убийство е станало случайно, направо не виждам как ще го разкрият... Ако, както каза психологът онзи ден по телевизията, някой се е опитал да ограби момчето, то се е възпротивило и този някой неволно го е пробол, уплашил се е и е избягал...не мога да си представя как ще го намерят. Не че няма начини, сигурно има, ама разследващите май са доста зле. Все си мисля, че това надали е първият обир на извършителя, че може би е обирал и друг път по сходен начин, че парите му трябват за нещо спешно, може би за дрога. Че убиецът е част от някаква група, банда или нещо подобно. Дано криминалистите си свършат работата.

Теория на вероятностите. Като намерят убиеца , да ни съобщят. Такива локуми са за замазване на положението. И престанете с тия подробности за убийството, горките родители, пощадете ги

махнете този крокодил от снимката ! отстраниха професионалиста и поставиха румето за началник!

Е чак пък професионалист! Да професионалист, по връзване на обувки.

Нито един позитивен коментар. За съжаление и аз се присъединявам. Боже ела и си прибери вересиите !!!!

Ни съ йбети, дъ гу търсити, Румяно ! СпИцата

куче в космоса негър президент на САЩ жена министър на МВР в България

Индиански вожд, министър преседател!

Немам вишо, не сам и калинка, но за мене, това значи че може и ДА НЕ СЕ работи, в МВР ?! Руме, кажи баба, с какво си запълвате, времето там, само Бойко ли да пазите? Ама що ли та питам, точно тебе? Нали да го пазиш, в Париж отиде!

МВР - Мисленето Вреди на Работата.

А освен неясният "образ" нямаше ли и субтитри на които да пише -аз съм убиеца?

Имаше. Ама искат и глас. Сега чистят шума. :-)

"Извинете"- това е другото име на един цветущ израз. Свидетел е лице, което има лични възприятия относно един настъпил в действителността факт. Извършител на престъпление е всяко наказателно отговорно лице, което е извършило деяние, обявено от закона за наказуемо. Единият е гледал, а другият е извършил престъпление. Айде сега да бъде някой любезен да ми каже, как така направиха профил едновременно на свидетел и извършител на престъпление? Мисля, че някои съображения всъщност са въображения.

Свидетел е и убиеца

Аз за първи път чувам да се прави профил на свидетел. Айде на предполагаем убиец да, но свидетел на престъпление може да бъде всеки един. Как така от някакви замазани записи на камери са направили профил на свидетел. Сигурно някой е притичал покрай камерите следователно е или извършител или свидетел, при това казват или е млад или е възрастен. Ума ми не побира какво точно казват. Пълни глупости поне да мълчат докато наистина открият някаква следа.

Абе какви профили на убийци и свидетели, бе! Какво слушате глупости! Като няма какво да кажат - бутат психолога да разтяга локуми, за да се говори нещо по случая, че иначе няма какво. Един вид се симулира дейност, докато чакат някой да издаде убиеца и те да го " разкрият ". Това е. Или знаят кой е, но не е удобен за обществото и се чудят как да го поднесат. Аз вече това започвам да си мисля - знае се часът на намушкването / звъннал е по телефона /, мястото, има камери - толкова ли за 15 минути са минали такива тълпи с хора / а никой, нищо не е видял /, че не са открили кои са. И да са ги разпитали вече.

Докато се наканят да открият убиеца, той сигурно отдавна е в чужбина.Да проверят колко души са напуснали набързо страната след 2 юни.

На тази госпожа, мястото и е в къщи, да прави на дебелия си мъж салата.

Тия ако го хванат тоя, ще бъде само чрез съдействието на граждани. Нямат шанс, понеже толкова го и търсят. С връзкари, полиция и каквото да е не се прави - правило 1.

Тази госпожа чува ли се какво говори? - "Не може да се различи дали това е младеж или възрастен човек" и "Не е ясно дали този човек е свидетел, съучастник или убиец". Е какво е ясно тогава бе, Госпожо министър и с какъв "образ" разполагате? Виждате ли колко жалък може да бъде човек, когато не си е на мястото.

засекли го и личицето му видели, ама се оказало синче на политик или прокурор... или пък съдия - знаете как е.... в България!

Предполагам, че много лесно може да се открие този човек от снимката, ако я пуснат в пространството. Но след като вече го набедиха прибързано за " възможен извършител " не го правят, защото после може да ги осъди, като стой та гледай.

"По думите на Бъчварова видеозаписите от охранителните камери около мястото на инцидента не дават достатъчно ясен образ на лицето" И за какво са там тези камери? Охранителни? Ало , камерите не охраняват, а са там именно с цел да заснемат лицата на хората, които са в обхвата им. Кой е сложил калпави уеб камери по 0.3 мегапиксела от по 2лв50ст. от китайския? А е прибрал стотици хиляди левове за поръчката? А нас и децата ни да ни ръгат посред бял ден в центъра и да казват от меверето "абе има там един на камерата, ама мъж ли е, жена ли е, млад ли е, стар ли е, не можем да кажем...може и дърво да е"?

Тъпото е, че калпавите камери ще останат, но вече и ще сме осведомили всички престъпници - да не се плашат от тях. Не ловят лица. И всъщност, нищо.

На това му се казва: КАКЪВТО МИНИСТЪРА ,ТАКИВА И СЛУЖИТЕЛИТЕ МУ...

Засечен е човек, ама нищо не се виждало, е нямам думи. Какво сте засекли баба си с извинение. Говорете като имате потвърдена и сигурна информация. По това време сигурно е пълно с хора, разхождащи кучета или майки с деца

Конферанцата на концерта, на Лепа Брена и Бойко Борисович, в легендарната "Арена арменец" дедо Ратко

Ама не ви ли е срам да излизате с такава информация- вижда се, ама не е ясно млад ли, стар ли е, какво е изобщо??!! Почитайте паметта на детето!!!Ако нямате смислена информация, по добре не излизайте с глупости!!А вие нямате!

Образът не е ясен, ама има заподозрян. Да, българите протестираха цяла година, за да заменят "некадърният" Йовчев с "професионалистката" Бъчварова. Случаите Катуница и Яна Кръстева намериха продължение. Да ви е честито!

Най-некадърните в полицията стават началници, после директори и министри!!!

В слугинаж ,на политиците.

И не само там, щом канадецът Питър е формулирал следния принцип: В една йерархия всеки се стреми да достигне своето ниво на некомпетентност. Така че всеки голям началник априори е малко или повече некомпетентен за поста на който е назначен.

Често си гововри, за един Престъпник- Черешарски! Боряна дали са е сетИла, да му провери либидето, или..., По-добре, на Бойко пипето! една бабичка на 110 . Не години, пенцията !

Колкото и да е неприятно, трябва ясно да кажем, че българското МВР е абсолютно некадърно и корумпирано. Там, работят едни хора, за които полицейската работа се изчерпва в имитация на дейност и вземане на рушвети за изпълнение на поръчки. Убийства посред бял ден в столицата, джебчии с протекции във варненските молове, липса на адекватни действия в Гърмен, некадърни акции в Лясковец и много друго. Просто няма да ни стигне един ден, за да се опишат некадърните им действия, липса на действия и корупция.

убиецът е бил на разходка за да ,,убие,,!!! тези общи ,,приказки,, за лични отношения и т.н. са за общественното мнение!!! ако си спомняте беше малко след събитията в ,,гърмен,,??? когато имаш един етно-социален проблем някои такива случаини убииства си ,,идват,, на мястото!!! имаме и един нарастващ ,,контингент,, от ,,гости,, които си вървят въоръжени с ,,ножове,,!!! ударът е по такъв начин и на такова место за да умре от кръвозагуба, но нападателят да не се ,,изцапа,, с кръв!!! нападателят е ,,маистор,, на ,,ножът,,!!! кои е тои ??? сигурното е че не е ,,българин,,!!! само с един ,,удар,,???

Ако не е българин, никога няма да бъде разкрит, Бъчварова е приятелка на "бежанците", това да не е Орешарски, да открие нелегалния имигрант, намушкал момичето за един ден, даже в Гърция. Преди това е нападнал друг човек, но случаят изобщо не е регистриран.

Не ги откриват политиците, а просто късмета е бил с тях че някой гражданин им е отворил очите. И сега ако не се намери такъв гражданин, убиеца ще е сред обществото.

Какво ще рече -демонстрирал психопрофил съответстващ на извършителя?С други думи бягал презглава с нож в ръката или тичащ с качулка сл очила и кърпа на устата?Що за фарс става този случай-момче убито в центъра на голям град хиляди минувачи хиляди камери десетки полицаи работещи по случая и нищо.Аз мислех че пускат такива фалшиви следи защото имат заподозрян и му отклоняват вниманието сцел да съберат повече доказателства но май просто толкова си могат.

Ония изперкалите от психо-института, така наричат бъдещия заподозрян:)