Психолози от МВР: Йоан Матев няма угризения за убийството

Директорът на столичната полиция старши комисар Mладен Mаринов заяви, че той и колегите му не забелязали Йоан Матев да изпитва угризения.

Обратно в новината

Коментари - Психолози от МВР: Йоан Матев няма угризения за убийството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има вероятност той да е убиецът, но още не е доказано. Открити ли са негови следи по ножа или не? И друго - Георги казва по телефона: " НаръгаХА ме". В множествено число.

Явен психопат - обшествено опасен!!!

Няма угризения - каква изненада, всеки 25-ти е такъв. Защо е убил? Защото е разчитал, че няма да го хванат. 4ри процента от хората са социопати - това е форма на психопатия - не се изпитва никакво чувство за вина. Младежът е абсолютно готов за изпълнителен директор или поне за старши мениджър. Емоциите са непознати за него, единствено личният материален интерес е водещ. Единственото, което спира подобни типове това е - да не бъдат хванати. БИха взривили атомна бомба, ако те саите няма да пострадат. Няма никаква емпатия, никаква мисъл за другите. Нещо като 100-процентови егоисти.

Тънката разлика между социопата и психопата е че психопата преминава линията.Както този тук.Той е психопат.

Не си разбраа това което написах по-горе. Социопатията е форма на психопатия, попитай, който и да било психолог. Това не е просто затворен, срамежлив юноша, изрод е "по душа". Социопати са всички, които не проявяват емпатия - примерно плачат на погребение защото 'така трябва' и за да не ги разкрият, а вътрено е им пука грам. Не са 'натоварени' с емоции. На тях не им пука за теб, сините китове, скалния орел и глобалното затопляне. Интересуват се единствено от себе си. Биха те одрали за да ползват кожата ти стига да не ги хванат. Е - България е идеално място за такива- тук нали никого не хващат , а като все пак хванат някого - съдиите го пускат. Какво по-добро място за подоби откачалки.

Едва ли са били много хората на които телефона им да е бил на мястото на престъплението по време на престъплението. Полицията като е знаела че телефона му е бил там и че Йоан е имал други криминални престъпления преди това, автоматично той е трябвало да бъде най-големия заподозрян за убийството и то само от информация, която полицията е имала налична още навремето! Някой в полицията го е криел и пазил с надеждата да му се размине, но когато и брат се обръща срещу него, тогава вече няма как да го скрият повече!

Преди време те посъветвах да си смениш името от Дирчо на Тъпчо! Послушай ме, отива ти много много повече!

Момчето учи право и ще става БГ-политик,за какво са му угризения,ценностна система...

Дълбоко съм убеден ,че младежът, когото некадърните полицаи са задържали не е убиеца.И какво искат да каже?Той го е казал вече пред съда:"Не се признавяв за виновен.Не съм се крил от никаго.Променете ми мярката."Ще бастишат момчето! Значи ли,че ако една съдийка започне да ходи на фитнес и си смени визията и фустана вече е станала гю вен дия? Незначи.Същото важи и за този младеж.Ако е той и бяха го "заковали"с доказателства, да е проговорил вече.Да,ама не е.

А защо не отидеш в съда и да засвидетелстваш тези свои дълбоки убеждения, така няма ли да има повече смисъл от това твое отношение ?! Така и така "те нямат доказателства". Трол долен!

Когато няма ясен мотив, много вероятно е секта или Интернет група

НАМЕРЕТЕ ИСТИНСКИЯ УБИЕЦ А Н Е ДА ОТЧИТАТЕ ДЕЙНОСТ -ГЛАВОРЕЗИ УСЕЩАМ КАК НЕ ЗНАЕТЕ КЪДЕ СТЕ

Нема страшно! За Ганю е важно да осъжда на смърт някой, дето тепърва се изяснява той ли е, не е ли! Нема значение, че МВРто внезапно взе, че намери оръжието на убийството в зоната, дето се закле, че била проверена няколко пъти и нямало в нея никакви доказателства! Ганю си е такъв, предпочита да лае първосигнално, вместо да мисли - по-лесно е.

Вземи си хапчетата и лягай да спиш, трол смотан!

Що да е трол? Нашенското МВР да не би да е известно с висока разкриваемост и следствена компетентност? Припомням ти, че това момче го наръгаха точно по времето, когато същите тия гащници, дето сега "разследват", бяха разпънали шатри точно отсреща на жълтите павета да реват за 20те си заплати.

Кажете защо е убил момчето? Трябва да има мотив. За момиче, за кинти... Никъде нищо не пише защо го е направил

vasil

Това е хулиганско убийство на непознат в стил:"Ти защо ме гледаш,бе?!

убил го е за да му вземе парите, но не е успял .

баща - митничар и то шеф на Олтоманци по времето на Костов, по време на бензиново ембарго, майка Курнелия - син - в САЩ - що е то.

vasil

Далаверите с петрола на Олтоманци са отпреди Костов при управлението на БСП,тогава шефът на ГКПП се казва Юри Стоименов.

Баща митничар, син убиец... достойна градация!

завор не лудница прави се на дръж ми шапката

Китай , хамерика и куп други страни са решили този проблем отдавна. Такъв човешки отпадък колкото и да лежи никога няма да стане част от обществото , по добре инжекция или олово. Подобна крайна мярка има доста отрезвителен ефект сред контингента , за да се вкара ред при подобни животни са нужни само драконовски мерки.

В САЩ, за предумишлено убийството, наказанието е, доживотен затвор или смъртно наказание ! Зависи в кой щат е извършено престъплението !

Наглец..., за този максимална присъда ! Никакво споразумение !

някой смятат, че имало имало опити да се набедят други хора за това убийство за да се прикрие този. така ли е и ако да какви са били тези опити?

..Психолози от МВР: Йоан Матев няма угризения за убийството.... ---- нормално и морално! това е поколението на европата! европата също няма угризения за: осакатяването и убиването на 2 милиона българи отвличането на 2 милиона българи * ограбването на 400 милиарда и т.н. и т.н. та този за едно убийство ли? вижте му и училището и директорката и университета и т.н.

Комунистите обраха България бре малоумник! 18 пъти ви обират мизерните спестявания едни и същи хора и пак гласувате за тях. И кучето ми е по-умно от тея мухлясали мозъци, гласуващи за БСП. А за тия животни, гласуващи за ДПС не ми се говори, защото няма смисъл - там са не малоумни, а въобще нямат акъл, а само страх и някакви основни животински инстинкти. Въобще всичко което гласдува за БСП-ДПС са доста по-далече от хомосапиенсите от да речем кучето ми.

Точно и ясно си го казал, ама пак нема да те разберат. Този електорат е странно нещо, като жените - ти го еш то те целува! :)))

Да бе, а тези които гласуваха на шефа на амфитаминовата мафия той същият Боко Тиквата респективно за ГРОБ - те са съде мозък и мисли!

С тази история много шум се вдига,прекалено много го време се заделя.Интересното е че всички знаят всички шикалкавят още повече че много тънко се пипа.Кои всъщност е зад гърба му ?

Ако не го е извършил той както има много факти за това за какво угризение става въпрос тогава????За толкова време е имал възможност да забегне но е останал в България което навява че нещо някой някъде мъти за да се доказва..На мен лично ''обясненията'' на ченгетата не ми вдъхват доверие само заради един ниощожен факт - мобилният телефон с който се фукат е можело да се засече за месец най много и да се види на кого е ама нещо нещо ,,,,,Фантасмагории от рода ''надебелял, пуснал брада, променил се'' са за бавноразвиващи защото всеки нормален знае че в тази възраст всеки се променя

Какви са тези глупости,които пишете?

Кога съдът се произнесе, че това момче е убиец, че започнаха да говорят и за угризения...?

OmPoBeH

Като не си виновен си отваряш усенцата и казваш "Не съм виновен!", както се обаждаш ти например, а не си траеш като срамна въшка. Простичко е, а ти стопляш ли ?!

Ами ти стопляш ли с простичката си глава някои основни правни принципи? Кто например, че си убиец само и единствено след като съдът те произнесе за такъв? Или смяташ, че както се обаждаш ти например, той каже "Не съм виновен!" има много смисъл, понеже съдът веднага казва, евала, значи си невинен? Отде се въдите такива малоумници бе, мама му стара, във фабрика ли ви произвеждат?

Това същество е толкова неприятно с наглото си поведение ,че буди само отвръщение.Не си представям как интелигентната майка журналист в разпространените снимки на убиеца не разпозна обичното си отроче.Как не видя никакви сигнали които да и подскажат ,че това дете има проблем.Колкото и да е хладнокръвен не е от камък ,а кръв и плът.И най-размазаната снимка няма да сбъркам с децата си.Цялото семейство е отвърт.Тези родители не контактуват с децата си .

"отврАщение", миличка, се пише!

Ама тя вероятно не говори за отвращение от нещо )предмет или постъпка), а за отвръщане назад (в другата посока). И затова е написала "отврЪщение! Например: Гледката не и харесала и тя се отвЪрнала! ;-D))))

Няма да издържи. Да убиеш за няколко лева, много слаб характер. Баща ми бе партизанин, железен. Убивал е германци, жал му бе за тях. Млади момчета, наивни, не знаят откъде се хваща пушката. Баща ми от малък, под 10 години, бе стрелял с флоберка по пчелояди/дядо ми пчелар с 200 кошера/. С два изстрела убиваше два глигана.

А отстрани един мармот завива в станиол. Хапчетата взели си момче? Пак ще те приберем

Дядо ми бе приятел с Васил Попов - Героят. Герой - защото решил много сложна математическа задача. Е, утрепал бая чорбаджийски мекерета. Например околийския управител Кърджи Осман - Тюфекчиев, изнасилил другарката му. Ловеч. Там благодарната общественост събори паметника на първия български космонавт.. Бил камунизд!

Белене те зове, Митодий.

vasil

У нас са убивани млади германци и германки,опитващи се да избягат през Гърция и Турция.На границата,години след войната. Голямата част от убитите от партизаните са просто български селяни. Човек се разбира какъв точно стрелец е,когато мишената на свой ред стреля по него.Пчелоядите и другите птички нямат навика да отвръщат на огъня.

Мисля, че сега като се окаже, че по ножа няма негова ДНК и прокуратурата ще пие студена вода. Веднага след наръгването капака на шахтата е оценен като невъзможен за повдигане. Сега брат му ги води там. А защо през всички тези месеци не са пуснали друг нож? Йоан си е спокоен, че основното "доказателство" няма да го посочи него.

Е как да пуснат друг нож? Нали ТИ пишеш, че капакът бил НЕВЪЗМОЖЕН за повдигане? ;-)

Може да е шахта с решетка.

Какво искате - баща полицай, майка - джурналиска.

Според мен този убиещ трябва да бъде пуснат на свобода, за да му бъде изпълнено ефективното наказание! При корумпираната ни съдебна система не е възможно възмездие!

За да убие още някого ли?

Обичайно за психопатите.

Не е нужно и да си психолог, за да се сетиш, че подобен тип надали би изпитал угризения, поне истински.Ако имаше чувства и съвест, дали би отнел живота на млад човек, който е в разцвета си, да не кажем и на старта?