Убиецът на студентката Вероника застава пред съда

Окръжната прокуратура във Велико Търново внесе обвинителен акт срещу Илиян Здравков за грабеж, придружен с убийството на Вероника Здравкова.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът на студентката Вероника застава пред съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЗ ОБЕЩАВАМ ДА ГО ПРЕВЪЗПИТАМ ОКОНЧАТЕЛНО И НЕОБРАТИМО.ЩЕ СПЕСТЯ И ПАРИ НА БГ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ

Това същество сигурно ще обещае, че ще се поправи

ТАЯ ТВАР ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ БЕ

вмест интеграция ... това е резултатът от всички усилия за последните 20 години.... до кога ще наливаме пари в този етнос ?

За този смърт или доживотен без право на замяна! Друго наказание не би трябвало да има за изверг осъждан за убийство и множество присъди за кражби!!!! Видяло се е,че този не трябва да живее в обществото,по добре да изгние в затвора до края на дните си,най добре самостоятелно е единична килия....метър на метър...

Ябсолютно не съм съгласен с теб! Никакъв затвор за този. Искам да се отворят урановите мини в Бухово. Вместо да го храни обществото, да работи за държавата и да мре от радиация като опитно животно. Доживотния затвор е милост за такива, а и ние не сме длъжни да ги храним. Парите които ще изхарчи държавата за този изрод, ще изхранват няколко десетки пенсионери. Кой е по заслужилия за вниманието на обществото???

До кога ще търпим такива престъпници - две убийства и да му се даде смъртна присъда, а не да лежи в затвора и да го хранят за наша сметка

Горките родители.Моите искрени съчувствия. А за това малоумно същество, ще чакам с нетърпение да чуя присъдата и да му мисли съдията как ще спи после.

someone

бих посъветвал студентите във велико търново, които могат да си го позволят, да се изнасят към софия. и университета по-добър, и града е сто пъти по-добре. велико търново е малко, провинциално, изостанало градче от селски тип. не е за амбициозни хора.

Щото в София няма престъпност и не стават убийства и посред бял ден...

Не е много коректен коментара ти. Страшно хубави градове има извън София. Не може всички да живеят в лудницата. Не е виновен университета там, а циганското престъпление.

пак юдови изпълнения

Кое й е по-добре на София? Тъпканица, губене на време в придвижване, гъмжи от нагли идиоти. А забравих - ще си оправят правоговора там. Е, па супер че стане.

че стане супер,когато няма да слушам около себе си "миекаши правансалци"дошли с София да се цанят ня работа за жълти стотинки. Аман от селяндурска инвазия,ама за това са виновни Желев и Елка Константинова, които отмениха софийското жителство.

Отдавна съм на мнение, че смъртното наказание преждевременно го премахнаха.

Този боклук да не го осъждат. Да го дадат на бащата на Вероника. Може и да мен.

Ако и ти си като баща и/ ПОКЛОН ПРЕД СКРЪБТА МУ!!!/ има да си плачете и оплаквате. До сега този кирлив мангал, трябваше да е намазал пантите на някоя килия, ама той на-жив и здрав и готов за нови подвизи. Хора има за всичко, ама де го бащата да се сети ?

Ей, внимавайте с присъдата, че общественият гняв доста се е понатрупал. Аз пак да питам как върви раследването на случая с Георги в Борисовата, що така замлъкнаха?

Като гледам май се е понатрупала простотията.

Защо, колега? От леките присъди за тежки престъпления вероятно.

На родителите искам да кажа. Бъдете много силни.

Ще го храним този изрод. Няма ли уранови мини в България?

кога ще го пуснат отпуска, че то не е живот само в затвора !?

Виновен е съдът,че се е стигнало до това положение! Властите, които са виновни той да е бил на свобода, а не в затвора да върнат заплатите си!

Човекоподобното от снимката не трябва повече да излиза на свобода.

Бих казал не трябва да живее.

Престъпленията и деянията на тези се извършват на етническа основа.Ако нападнатите и убитите бяха циганки нямаше да ги извършаВ България има отделен вид престъпност и тя се нарича циганска и е насочена към другия етнос.Няма ограбен и насилван беззащитен старец от циганския етност.Министърката да се замисля или да си хваща пътя и да се маха.Нацията се унищожава , а те бездействат.

Не бездействат . Съдействат . За унищожението . Злодействат . Дерибействат . всъщност , пише се -----действуват , ама е жега и ме мъррррзии ...

Не-е-е... Пише се действат. Поне от 26-27 години влезе тази промяна в правописа.

Значи сегашната присъда трябва да е куршум ,но понеже няма смъртно наказание доживот без право на замяна .този се е доказал като непоправим.

Да, непоправим е и точно това е решението.Щатите имат смъртно наказание, а на нас не ни дават да убиваме тези с по 6 присъди,за да ни мъчат по улиците.

Великотърновската полиция се слави с най-големия професионализъм в сравнение с варненската, където нивото е ужасно ниско. Работят некомпетентни шуробаджанаци, които за нищо не стават. Наглостта на полицията във Варна е огромна, особено когато една позната пенсионерка им се е обадила за помощ при проблем с наематели, които и дали фалшива лична карта. Вместо да помогнат на самотната старица да не я окрадат, от полицията й казали, че ще дойдат да я глобят, че държи незаконно лична карта. Каква незаконно задържана лична карта, варненски полицаи, след като жената е на преклонна възраст и ви е казала, че е фалшива. Ето как измамената за пари старица пи една студена вода, а варненските полицаи си изпиха кафето докато им свърши работното време.

За софийските полицаи как бият момиче? Потресаващо е положението в държавата.