Майката на обвинения в убийство Денис: Синът ми е кротък

Майката на момчето, обвинено за убийството на 53-годишния бездомник във Варна, твърди, че никога не е имало други случаи, в които синът ѝ да е нанасял побой.

Обратно в новината

Коментари - Майката на обвинения в убийство Денис: Синът ми е кротък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мама им и циганска, за присъда малък - да убий човек, не е!

Вчера писах но коментара беше скрит докато не се събудим все така ще бъде даже по лошо.Когато сгазиха циганчето то журналисти ,полицай всичко ,а заради този бездомник циганчето невинно. Да не излиза от затвора то така или иначе все ни я ги храним .не знам на какво училище ходят но ми направи впечатление,че родителите не могат да говорят правилно но взимат помощите си в България.

Две туули между ногите и да го пуснат още по- кротък у маалата ...

Чета наглостите на мангалката, правя паралел за реакцията на римляните със случая от пловдивско, с убитото при пътен инцидент и този случай и си правя изводите. А те на са никак лицеприятни за нас

Кастрация на ромите, че изцицаха държавата с тия детски, надбавки, добавки и всякакви помощи. Тоя в кауша до живот... Има някой неща дет се наричан - ПРЕВЕНЦИЯ...... щото ако му лепнете 5 и той излезе след 2 утре 10 годишни ще почнат да трепят

Кротките деца не бият, а си учат уроците!

По логиката на майката, ако утре някое 14 годишно лапе и пусне тухла от 8ми етаж и я убие, няма да има виновни и наказани. Защото детето е малко бе. Мерси за инфото. При предумишлено убийство (два пъти поред жесток побой довел до смърт) няма виновни. Добре. Амо ако съученици пребият до смърт нейното дете, пак ли ще е на същото мнение? Те децата дето са го убили са на 14 затова няма виновни.

това с тухлата е нищо - като намерение - пред хладнокръвното пребиване до смърт от близо. няма начин да е случайно, неволно или на игра. майката си е майка - това дори да оставим на страна пословичната лъжливост на циганите към всички не-цигани (те не ни смятат за хора).

малък, а вече убиец, интересно какво ли ще прави като порасне !?

Като приемат истанбулската конвенция, за това през кръв ще минат, ясно е, такива към кой вид човек ще го причислят - то и това е целта - хора да не останат, а само подобни индивиди от нечовекоподобни видове.

ли какъв български говорят тези прокариоти? Както е тръгнало да не стане романи чхиб втори официален език на територията, както направиха комшийте в Скопие?

А ми да, кротък като 100 маймуни в клетка.За тях няма да е кротък само тогава, ако той ще прибие майка си и бащата.

И Чикатило е бил много кротък, ама никой не знае колко жени и момченца е убил в действителност.

Синецът-мангал е кротък убиец!

В момента сигането не е кротко. Но за да стане трябва да премине през една малка процедурка наречена "ЛОБОТОМИЯ"

Не, синът ти не е кротък. Той е престъпник и мястото му е затвора. Цялата паплач сте такива - издържате се с убийства, зверства, кражби, грабежи - ежеминутно и ижечасно.

Ааа, как тъй бе , бате? Млогу сий дубро дитету! Пък на снимката от телефона не той, ам' някой друг....

трябва да позвлят в учелищата и в къщи пак да се дърпат уши и да се пошляпват. маиката помни ли като малък как детенцето мъчеше беззащитни животни? защо позволява кървави филми? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да трябва да се наказват децата,ако трябва и да се пошляпват-виждаме колко разглезени деца има,чийто родители вдигат врява,че непослушните им деца били шамаросани.Ами възпитаването е важно,щото никой не е длъжен да търпи разглезени

Бащата и майката не вярват, че те са убили клошаря! Обаче дебилчетата не само го ритали, а снимали и екшъна при това! Обаче родителите, които надали са над 30 годишни, не вярвали! Как да повярват? Да им доставят един клошар и да го убият с ритници пред тях ли, за да повярват?

Цигани избиват българи с ласкавото съгласие са на държавата. Спрете циганските зверства над българския народ !!! Да горите в ада дано!!

Не с ласкавото съгласие на държавата, а с нахалните цигански правозащитници, като Цветелин Кънчев и др.

В Парламента спят ли, да приемат мерки за сигурност на гражданите и да укротят малинствата , които вече не могат да се нарекат малцинства. те се народиха по- вече от коренното население на България, за да крадат, убиват и да се чудят на кои гръб да лежат. Разпусната работа, трябва режим и строги мерки с генерални промени . наказателните мерки явно не са достатъчно на ниво , което предполага увеличаване на престъпността.

Цигането наистина е кротичко. Тихо-мълком убива, без излишен шум. Няма извършени големи кражби, сбивания, скандали и изнасилвания, с две думи - почтено и изрядно момче! Какво толкова е станало, че шумите?!

Ако има и грам мозък в Народното събрание, то този мозък трябва да отвори архивите и да види какви закони е имало по тези казуси за малолетните престъпници между 1957 и 1989 година.Спешно приемане и прилагане-там е спасението.До колкото си спомням главното в тези закон беше =бой, бой, бой, бой и пак бой.Когато мангал влезеше в поделение на МВР излизаше хрисим и добричък.Само там е спасението.

Не е бой. Имаше специализирани техникуми (учебни заведения) по вътрешна украса, накратко Те-Ве-У. Там голяма част от отрепките като този биваха успешно превъзпитани с труд и малко от това, което предлагате вие.

Има ли кой да се съмнява в "правотата" на казаното от майката-циганка, че нейното синче е кротко момче, че никога не е правило така, че и сега то не е убило никого! И така - вЕрвайте на тези отрудзени български майки, така, както вЕрвахте на т.нар. цар Симеон, за онези прословути 800 дни, та и още нещо, та и досега!И направете поне още няколко репортажа, интервюта, и пр., за да докажете, че това не е истина. Само дето онзи нещастник-бездомник/Бог да го прости!/не е между живите...А иначе, въпрос на професионализъм и още нещо е кога и как да се излъчват подобни публикации, за да има цигани, които да говорят, че може и цигането да не е убиец....Това е българската действителност...

Трябва да й се изтрие ДНК-то от лицето на Земята на цялата семитско-циганска раса от гнусни фекалии!

Хомофобче, а?

хм интересна мисъл, защо свързваш циганите с хомосекса? може би заради едните и също НПО-та, който ги обгрижват?

Защо, за кой ли път се дава трибуна на майка на убиец? Българските журналисти са се побъркали. Или просто са тъпи.

По-скоро са ТЪПИ!!!

Продажни са, не са тъпи !

Синчето доживот и майката при него да му се радва!

Възпитателно дело на 11г. българче - детето е от скромно семейство, което му дава само по 1.50лв. дневни си е позволило да вземе от голяма верига магазини бонбони и напитка за 1.11лв., които не е платило ... ха сега познайте колко държавни институции са били сезирани: община, закрила на детето, полиция, прокуратура и т.н., наложени са му куп наказания по ЗБППМН, прокуратурата го води разкрито престъпление-кражба за статистика в борбата с престъпността, а полицията ще го води 2г. на отчет ..., а тоя РОМЛЯНИН след има няма няколко дни ще е на свобода чист и невинен, като светена вода ... да се смееш ли да плачеш ли?!?!?!

Слушах я сутринта. Журналитите, моля ви, не давайте трибуна на толкова ограничени и неграмотни хора! Разбира се, че за мама детенцето е най-хубаво. Това обаче не го прави по-малко убиец. Подобни хора трябва да се осъждат по бързата процедура и да лежат до живот, полагайки всекидневно труд, за да си изплатят храната и водата, която получават. Българин, ц*ганин, чужденец.....щом си извършил престъпление, трябва да бъдеш наказан. При този случай дори няма нужда от доказателства. Идиотчетата са се снимали колко са велики. Какво чака съдът?

Толкова убийства има защото има безнаказаност. Съдът не си върши както трябва работа и ги пуска, или ги осъжда на малък срок и то домашен арест или условно. Я всички убийци да си влезнат в затвора па тогава ще видим. Сега ако този извърши някакво престъпление или ново убийство, съдията който го е осъдил да влезе също в затвора като съучастник. Защо за всички професии има отговорност, само за съдиите не.

papion

Отново циганин убива българин и скачат да го изкарат невинен! Той от сега като убива, какво да очакваме после? Да седи в затвора и да го съдят като голям, защото те на тая възраст, от тоя етнос вече деца раждат.

Толкова е кротко детето , че трепе наред и без никаква милост.Не ми се мисли ако вземе да се ядоса малко какви ще ги свърши.

на 14 циганите не са деца! 25.01.2018 10:04 ( нерегистриран ) . на 14 циганите не са деца! А са задомени, женени по цигански с деца и с 10 години по развити от нормалните хора по отношение на наглост и престъпност!!!

В разбирането на един ръждив наш съгражданин, да си "кротък" означава, че имаш само едно-две убийства зад гърба си! Тия от тях, които са от "буйните", са с цял прослужен списък от убийства, грабежи, изнасилвания! И разбира се, никой от тях не заслужава такава сурова мярка като "задържане под стража"! За затвор и дума не може да става! Ще нараним крехката психика на хората.

Психологията на циганина ни е ясна, но защо не опишете осихологията и на българина- " вечно търпи и не си мръдва пръста когато някой го краде, бие и даже убива. в коя страна по света досега нямаше да се надигнат масите и да кажат "БАСТА". само в България се мълчи и се понася всякакво робство. ние сме сега под циганско робство. Нещо да кажете по въпроса??? Гърците казват, че българите са овце, които не блеят даже и когато ги колят" Нещо да кажете? Ако някой подаде глас против циганите никой не го подържа и си пази задникас, да не би нещо да му се случи ако излезе да протестира. Къде са протестърите сега, тези които пееха ис виреха пред НС? Къде са водещите интелектуалци да кажат, че нацияата се циганизира и че няма да храним с нашите пари тези паразити, които се размножават като зайци

като плъхове !

Психологията на циганина ни е ясна, но защо не опишете осихологията и на българина- " вечно търпи и не си мръдва пръста когато някой го краде, бие и даже убива. в коя страна по света досега нямаше да се надигнат масите и да кажат "БАСТА". само в България се мълчи и се понася всякакво робство. ние сме сега под циганско робство. Нещо да кажете по въпроса??? Гърците казват, че българите са овце, които не блеят даже и когато ги колят" Нещо да кажете? Ако някой подаде глас против циганите никой не го подържа и си пази задникас, да не би нещо да му се случи ако излезе да протестира. Къде са протестърите сега, тези които пееха ис виреха пред НС? Къде са водещите интелектуалци да кажат, че нацияата се циганизира и че няма да храним с нашите пари тези паразити, които се размножават като зайци

при живи и здрави баща и майка ,а държава им гледа безплатно децата в ЦНСТ! А простия данъкоплатец бяга на 3 места да работи за да ги отгледа ! МИ ДА ВЗЕМЕМ ВСИЧКИ ДА СИ ГИ ДАДЕМ НА ДЪРЖАВАТА,ЗА ДА СИ ЖИВЕЕМ ЖИВОТА !

Ако смятате, че държавата да те "отглежда" в ЦНСТ е нещо моного хубаво, защо не изпратите там Вашите деца?

Вас трябва да ви закрият! И да има специализирани центрове за преразпределение на деца в риск. Попадне ли там, значи подлежи на осиновяване до 2 месеца. Няма не искам! Където го дадат. А мангалите дето не могат да си гледат децата, които са резултат от неистовото им желание да се ши.ат постоянно и ниската им полова култура да бъдат подлагани на кастрация! Като бездомните кучета. Такава програма е действала 35 години в Норвегия, Швеция и Дания. Рискови групи като пияници, дроги, проститутки и рецидивисти са подлагани на кастрация. И то съвсем законно. Това се нарича ПЛЕВЕНЕ НА ОБЩЕСТВЕНАТА НИ ГРАДИНА! Плевели и бурени има навсякъде.

освен несправедливости като привилегии за абпфк, класово-партиен подбор на кадри, изходни визи, което пречеше на икономическото развитие, имаше и хубави неща - сиганите не смееха да шарат извън гетата си и щом видеха милиционер се на.ираха, щото ядяха як бой и то без предупреждение ???

затова заклаха племенника на Чочоолу и бременната му жена, защото много ги беше страх. Комунягите развъдиха циганите. Те спряха естествения отбор, като им дадоха добро и безплатно здравеопазване, работа - не че работеха, но имаха доходи и първо им дадоха възможност да строят незаконно в махалите, а после направо им дадоха безплатни апартаменти да горят паркета и да качват конете в тях.

До кога журналята, след извършено престъпление от циганин, ще дават дума пред обществото на най-близките му, като по този начин се манипулират бъдещите санкции???Всички журналп ки сте от БХК, или тий само ви плаща?Аман от кротки цигани- убийци!!!НОВ СЛЪНЧЕВ БРЯГ край Ловеч, време е!

бхк кой ще защитава сега - убития или убиеца??

Характерно за т.нар. роми е!: 1. Винаги другата страна е виновна! 2. Всички ги тормозят, мразят, бият и използват, защото са цигани! 3. Държавата е ДЛЪЖНА да им дава! 4. Не са длъжни да плащат сметки - ток, вода, данъци и др. 5. ....... 6. ....... 7. ....... и т. нататък, до безкрай! В заключение, не само по конкретния случай - когато цигани убиват, обират, бият, крадат, изнасилват и вилнеят необезпокоявани из села и паланки, оправданито им винаги е: "Ами, нямаме работа, ДАЙТЕ ни работа...!" Отново "ДАЙ", пак и пак "ДАЙТЕ"! Най-гадната азиатска порода, само паразити, сган, която няма оправия!

Кротък убиец, много добро момче според майка му! Каква нещастна родна картинка!

Не бой се, майко, на "кротък син"-убиец! БХК бди над вас! Адвокатите им чудеса правят - ей на в Асеновград гледай! А от нас, останалите, които нямаме привилегията про боно да ни защитават адвокатите на БХК - един по-здрав за синчето и за вас!

Преди 30-ина години тази щеше да е пребита в РПУ-то на общо основание, защото е пръкнала и възпитала такова изчадие, а не да дава интервюта колко кротък е сина и. Ех, една носталгия по соца /нетипична за мен/ ме е обхванала тия дни... може би защото в страната дори оповестените убийства през 2018-а са повече от изминалите календарни дни?

пореден пример, в който родителите "познават" много добре детето си. Предвид семейството ме съмнява да не говорят пред него кой са пребили, украли и блъснали с колата, а пък не са ги хванали. Все пак трябва да имаш малко мозък в главата за да разбереш кое е разговор за пред 14 годишно и кое не.

Утре тези наши "братя" ще са първите, които ще приемат да са някакви си джендъри и никой няма да посмее да ги пипне! Жална ни майка......!

Циганска наглост!