14-годишният Денис, пребил мъж до смърт, остава в ареста

Варненският окръжен съд остави в ареста 14-годишния Денис Живков, обвиняем за убийството на бездомник по хулигански подбуди и по особено мъчителен начин.

Обратно в новината

Коментари - 14-годишният Денис, пребил мъж до смърт, остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мангалоидна трансмутация на либерално-демократична почва- резултат : убийство с цел себедоказване ..! Вероятни последствия за мургавия индивид : 4-8 години изпълнение ролята на петел !

RedHat

Антропологични белези: Тъмен цвят на кожата/тип карамел. Ниско, скосено чело, не повече от 2 пръста. НЕ- европеиден брахикарен тип. Майката да се "сети" или да си признае, кои е отговорен за "сътворението' на този нов хуманоиден тип. Да, кой и от каква раса е посял семето в нивата и?

Това нискочело подобие на човек не трябва да го хрантутим в затвора. Директно в урановите мини да копа, и никога да не го пускат на свобода! Същото заслужават и другите трима!

Доживотна присъда с принудителен труд - но ще видим колко е компетентен и неподкупен "Съдът"

Сега ще се види колко е обективен "Съдът" - убийство при системно отегчаващи обстоятелства - доживотна присъда с принудителен труд.

Защо не вземе някой да се позаинтересува,кога за последно този мангал е бил на училище??? И после го натоварвайте на дилижанса и при мути Меркел,тя такива ги търси...,за обогатяване на генофонда!!!

lu4ka

Не е циганин. Хич.

Мръсни гниди, които формират бъдещето на нацията или по-скоро лишават нацията от бъдеще! А някой замислял ли се е, че това е едната страна на монетата, замисляте ли се къде са корените на това Заразно зло? А някой замислял ли се е, че монетата има и друга страна: бездомникът! Или по-скоро бездомниците. Колко са в демократична европейска България? Кой ги направи бездомници, кой?- по собствено желание, така им е по-добре да спят по кофите за боклук или нашата велика хуманна демокрация гарантираща ненакърнимостта на човешките ни права и това да не би някой да ни дискриминира? Ха,ха, ха, бездомниците си имат правото да спят в кашони, да ровят в кофите за боклук и да разчитат на угризки! И никой няма право да накърнява тези им права нали? Те обичат да бъдат унижавани нали, важното е, че никой не ги дискриминира. А замисляте ли се къде спят, с какво се хранят? Или вече не ги забелязвате? Или вече сетивата ви са претъпени? Като пускате стотинки в протегната за милостиня ръка става ли ви по добре? Съвета ви става ли ви по-изпрана, чиста, виждате ли се като кандидат за Рая, направо с ореол светец?

TIREX

Миналата година има 98 убити от изроди под 18 години. Те така.

Имаше вчера един във форума дето не спря да плюе срещу българите. Сега да види тоя българин ли е??

Да не е бил някой, който е разправял как самоспрягащите се (обикновено на маса с ракия на нея) за номер едно в света българи са докарали собствената си държава до там, че циганите вече не ги бият, ами направо ги убиват където ги хванат? Ако е така, аз заставам зад него.

Циганско лайно с модерно палто и модерна прическа(и добре оформени вежди). При тази безнаказаност и беззаконие в България как да не се позабавлява малкия? В махалата сигурно вече го смятат за герой... Ето това са "постиженията" на нашата родна "демокрация".

сега в затвора,чигането,ще го чукат,хубаво,че да му доиде акула.

Хаха, мечтай си. В затвора тия от етноса ще го поздравяват, че е утрепал българин и тоя ще е цар. След 2 години макс излиза (ако изобщо го вкарат, или направо през някоя "отпуска") и почва да прави същото, докато "синовете на юнашка майка" се надяват някой друг да го накаже - я съд, я други затворници, само не те самите.

Ние демократична и правова държава ли сме? Журналистите уважават ли Закона или като гледам пак са на страната на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ?

Генетични заложби да убива.3 пъти да търсиш някой за да го убиеш и да си на 14 г е това е стряскащо.4 г. в Бойчиновци и 6 в Софийския. Ако не се оправи си и за негова сметка. Санкции и за родителите - кастриране.Така се води борба с изроди.АКО кажат че не е добре с главата утре отново ще убива.

Шибан цигански боклук! Почва да ми омръзва от австралопитеците, които имат наглостта да се мислят за човекоподобни, а всъщност са отпадъка на природата!!!

След Нова година почти всеки ден има убийства в България !!! къде е полицията ????? или като гушнаха още 100 милиона от Бай Суджук и сега ще кротуват

Няма такова нещо!!! Тези са електорат на ГЕРБ и Бай Уй не дава никой да ги бара!!!!!

Сега кой ще го пребие него до смърт. Като стане на 25 вече ще е изпечен престъпник, а и убиец. Струва ми се добра идея да му се случи "нещо" в затвора. Мръсните, долни мнгли, луди сме, че ги търпим

е Дир , мнението на расист по лощо ли е от моето че го скривате..Да, става дума за ма..л.. И това везе става моного сериозен проблем за страната

Това гадно копеленце си е чистокръвен мръсен и миризлив циганин ! Не би трябвало след известно време, като излезне от ареста, да не му видят сметката българчетата. Сега вероятно е вътре за да не му се случи случка скоро след убийството, но няма да е така дълго време. Ако тогава българчетата не му смажат главата, почвам да вярвам че вече сме станали скопци. Жална ни майка.

От 10 годишни се праскат. От тази възраст трябва и наказателна отговорност да носят!

Какво следва от тук нататък? Затвор 2-3 години, заради възрастта, бързото производство и липсата на криминално досие. Излиза от там на 17 години - още по-як и изучил още по-лоши нрави. Закона не дава решение в момента. И за 20 години да го вкарат - пак ще излезе млад и престъпен. За убийци присъдата трябва да е с отворен край - може да се пусне от затвора само ако е рехабилитиран напълно. Това означава да е станал хрисим и да има умения да си изкарва хляба сам, без да краде и убива. Това да се преценява от комисия, а не еднолично.

Погледнете това момче- то е добре облечено, с модерна и добре подържана прическа, не изглежда бедно, гладно и безпомощно, със сигурност не учи и не работи. Това е един вече изпечен престъпник, в погледа му няма и следа от съжаление и страх от наказание. Тръпки ме побиват като си помисля, че след някой ден пак ще се вихри на улицата и то с чувство за безнаказаност.

защо тръпки? А, тръпки от радост. Но да, така е, тези вонящи нижощества дори не могат да се класират за някакво подобие на предизвикателство. Въшките се чистят с газ.

И този случай е следствие на неолибералната и глобалистка диктатура над народите - така ще е до пълното ни обезличаване като отделни народи и индивиди - ще стигнем до там, да нямаме никакви ценности, да не правим разлика между доброто и лошото. Истанб.конвенция е поредното добълнение кам това.Запознат съм добре с Джендър теорията, която възниква 90.те години в САЩ след книгата на Джудит Бътлър "Безпокойства около родовия пол" Отречена е от критиката, но е широко рекламирана от гей организации в САЩ и Европа.И от еврогеьовете в някои парламента.

Приятели, и този случай е само следствие на нещо голямо - на диктатурата на неолиберализма и глобализма. Целта им е да се сринат всякакви ценности в народите и човека като субект, което и става- до пълното ни оскутяване когато вече никой няма да прави разлика между добро и лошо. Сега в помощ на това идват и някои членове на Истанбулската конвенция. Запознат съм подробно с джендър теорията, която възниква в САЩ благодарение на книгата на Джудит Бътлър "Безпокойства около родовия пол." Глупост, но рекламирана много от гей организациите в САШ и после в Европа.

това не са хора а изроди. И уви ще става по-зле ...после нека пак да дойде хелзинския комитет да защитава правата им ...да убиват! Никой, не се ражда убиец, но лесно се става такъв в "подходящата" среда и родители уви.

Сега, ще излезе Баща му да каже, че бездомника е ДОПРИНЕСЪЛ ЗА СМЪТТА СИ

класическо леке. Проблема е, че то подражава и е добре хората около него да се запитат - имат ли вина за подобно поведение?

Расизмът е като сиганите - не трябва да го има.