Убийство в монтанско село след свада на маса между двама мъже

Убиецът и жертвата не са роднини, но са се познавали добре и често са сядали заедно да празнуват по различни поводи

Обратно в новината

Коментари - Убийство в монтанско село след свада на маса между двама мъже | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Под празнуване в Резервата се разбира пиене на 60 градусова ракия до ступор. После по-слабият обикновено умира. Оцелелият има период на слава до следващото празнуване, когато нищо не се знае. Та те така е в северозапада и това е масово ...

Алкохолът не прощава. Ама важното е, че марихуаната е забранена! Защото всички млади пият наркоман!

че като продажбата на алкохол е разрешена, трябва да се разрешат и наркотиците? Странна локига.

Явно е станало спор за това на кой ракията е по-хубава. Достоен завършек на спора! Браво!

Пак са лилавите скакалци

Северозападният резерват винаги има какво да покаже

Циганско село, етноса там е 99%, избиратели на кмета . Срам и позор за тая територия, Циганите превзеха всички села в района :(

Чист въздух,био продукти на масата,тишина и миризливи пияндурници,които след 3 тата ракия вадят ножовете.

как познах? Там аматоьори да се напият от три ракии няма. Профитата от райна издържат по литър. Тогава се почва.

Думи, думи, думи... Жалко е че се коментират подобни .....теми.

От медията са решили да натрапват само криминаната хроника точно на Бъдни вечер. През другфите дни са май по-кротки.

Типично за този край на България. Както казва един приятел - "селянинът може да излезе от селото, но селото никога не излиза от него". Северозападнала България е сред най-бедните райони и е нормално там хората да са с ниско или почти никакво образование. След това се навързват нещата. Прост народ, слаба държава. Какво да правят хората там - хапнат, пийнат и навирят краката на жената за поредното чаве. Важно е да се цоца държавата за някой лев.

Малоъумни хгенерализации. Яж си манджата и не повтаряй всяко клише, което си чул някъде. А шпо селата отдавна няма българи.

Да тия не са били на село.Като нямаш какво да пишеш не се напъвай.

Написал си невероятни глупости!Хората от Северозападна България били с ниско или никакво образование...Ти с колко хора от този край си комуникирал/а, че даваш такова мнение?!Ти понеже си високо-образован/а висиш в този сайт и пишеш коментари...Айде марш да празнуваш!Панелен софийски Ганьо!

Що се обиди,бе селски.Значи човекът е прав.

Селска ще викаш на жена ти! Аз слабообразован не съм и не се чувствам!И няма да търпя, някой да се опитва да ме обижда, дори по местоживеене!И то на празници! Не понасям българи, които говорят кофти за България и българи, които обиждат други българи! За това сърби, хървати, македонци, че дори и мангалите са пред нас!Уважават се, помагат си и се защитават едни други! Ние сме тръгнали едни срещу други! Айде марш и ти ори оня другия "интелектуалец"!

Що ти с какво образование си бе, цървул нещастен! И от кой град от селски тип си? Нещастник жалък!

Олоооо дира не съм казал че са роми казах че са цигани

Най- ВАЖНО е да НЕ се изнервят хората в България и да НЕ правят глупости от нерви.. Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. Един Директор на Вииваком може да разболее с РАК и Левкемия- 50 000 души. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !!

ти си му изтървал края тотално! а и сега по празниците никой психиатър няма да се заеме да ти намества дъските! дори и на частно!