Директорката на Йоан заплаши със съд, не го прикривала

Директорката на частно училище „Езиков свят”, в което е учил задържаният за убийството в Борисовата градина Йоан Матев, се закани със съд за клевети срещу нея.

Обратно в новината

Коментари - Директорката на Йоан заплаши със съд, не го прикривала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

училището на тая гнусна лелка трябва да се преименува "престъпен свят", а тя вместо да сее простотии по медиите и да заплашва със съд обществото, което е настръхнало от наглостта й, да си стяга багажа за сливенския затвор

Явно е че в това ''училище'' е имало много по-големи нередности-престъпления щом не са искали полицейски разследвания около себе си.Всички са знаели ,че не са им изрядни нещата и затова,са казали на децата-ако проговорят ще им отиде образованието и ще загубят и училището ще затворят.

В това училище , ако може да се нарече така , всички се правят на ущипани . Било ги страх , видиш ли , защото таткото бил еди кой си . Ами какви учители сте бре , че аз да ви уча . Едно анонимно обаждане в медиите и сядате пред телевизора да си гледате сапунката .

крайно време е обществото да се замисли за фалшивите бележки, които заливат училищата и да има нулева толерантнотст на това явление, защото децата вече смятат в реда на нещата да представят фалшиви бележки за безкрайните се отсъствия...............оттам се започва с нагласата за нарушаване на правилата и престъпно мислене

Ученикът - в частно училище с такса. Учители и директори, пряко отговорни за имиджа на частното училище и заплатите си. Бащата на ученика-убиец е, забележете МИТНИЧАР, работещ в известен от 25 г. престъпен, безнаказан кръг, обслужващ и плащащ голамата част от плячката си на политиците. Кръг, не пипнат от прокуратура, ДАНС, МВР. Е, КАЖЕТЕ СЕГА, АКО СТЕ ДИРЕКТОР ИЛИ УЧИТЕЛ, ВИЕ ЩЕ РИСКУВАТЕ ЛИ ЖИВОТА СИ, ЗАСТРАШЕН ОТ ЧОВЕК, ПОСТОЯННО РАЗПОЛАГАЩ С ПАРИ, НЕ ПОДЛЕЖАЩ НА ЗАКОНА???? РИБАТА МИРИШЕ ОТ ГЛАВАТА!

РИБАТА МИРИШЕ ОТ ГЛАВАТА! Аз мога да правя всичко, щото ТАТКО е митничар и няма кой да го пипне! И има много пари. А аз съм над другите! КОЙ ПРАВИ МИТНИЧАРИТЕ НЕДОСЕГАЕМИ? И разни други? И техните деца???? Бащата бил агресивен, наранявал е психиката на децата си, а сдържаната обида изригнала в агресия и убийство. Но защото таткото е недосегаем от Закона. Иначе и синчето щеше да има страх от общество и закон. ТУК Е РАЗКОВНИЧЕТО.

ТАТКО обслужваше 25 години безпроблемното преминаване на контрабандните товари. Те са без бандерол и не им се плаща акциз. Тези товари са нелегални, сиви и не се плаща данък за тях, а печалбата е чиста и отиват директно за издръжка на партиите и джоба на техните лидери. Кафе - СДС, пилешки бутчета - БСП, цитруси, цигари, дънки, китайско карго..... Затова татко е много важен, а аз - още повече. Ще се разхождам гордо сред съучениците си и ще им набивам кофите, като на нискостоящи същества. Аз съм безнаказан като татко. Аз съм велик. Другите са нищо.

Директорката мълчала, децата мълчали, пък и ще се съди за подронения й авторитет. Типична реакция на гузна съвест на престъпник. Те - престъпниците винаги са с нарушени права, мноооого по-нарушени от тези на жертвите, които от отвъдното няма кого да осъдят, нито могат да платят достатъчно, за да получат възмездие. Та госпожо Директорке, не се учудвам, че учениците са мълчали, след като вие сте го направили. Просто вие сте им дали лош пример. И мисля, че нямате право да бъдете нито директор, нито педагог, нито майка дори.

Тази "ощипана" леля да я бутнат за същото време за което е мълчала в Сливенския.

Моля качете снимката на директорката, да я видим как изглежда тая убавица. Престъпничка. Децата стават такива заради такива като нея. Едно време в моето училище само за 1 пликче царевични пръчици които беше откраднал ученик от 7-ми клас и жената от бакалията го издава на директора - той е пратен в ТВУ и познайте дали някой посмя да пипне нещо след това. Всички знаеха за случилото се. Е разберете най-после че всеки трябва да си понася наказанията, и то да има наказания. А какво се оказва всички с множество дела и преписки са на свобода и даже са се превърнали в герои. Затова се изражда и младото поколение, всичко зависи от примера, от истемата, от реда в една държава.

Тая да си отговаря за себе си. ама - разпознавам го още преди 2 години. обаждам се в меверето. те викат - ше проверим. след порверката ме пребиват. мен. или детето ми. не е фаназия или параноя подобни новини ги четем непрекъснато или знаем за това. та ще си мълча не, ами...

Вместо да се скрие в дън земи , тя щяла да съди всеки за клевета!!! Що за комунистическо дебелоочие не знам!

Такива са ''новите'' учители , директори , и държавни служители , на ''прехода'' в Бг .

Кой?? е собственикът на тази фирма "Езиков свят". Отрасъл: Образование, Курсове и школи, Училища, Частни училища и детски градини Дейност: Частна профилирана гимназия и основно училище, езикова школа Ключови думи: частна профилирана гимназия, основно училище, чужди езици, частно училище, частни училища, гимназии, обучение, ученици, курсове, школи, средно образование

доказателства има? или кръвожадните комунделски пудели спирка нямат?

Доказателството е анкетата на МВР която са попълнили ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ на софийски училища. Където са отбелязани ВСИЧКИТЕ ВЪЗМОЖНИ ОТГОВОРИ, от НЕ ГО РАЗПОЗНАВАМ .....прилича малко и т. н.....до РАЗПОЗНАВАМ ГО.

Тази е попълнила "РАЗПОЗНАВАМ ГО" на анкетата ама после си е мълчала??

а по време на ВСВ европейците (германци, италианци, австрийци...) са разстрелвали за укривателство, а? ами ... сега да последваме примера на европата, а?

Нека си кажем истината-директори на детските градини и у-щата са една дума КОРУПЦИЯ

а учители стават такива които не могат да се изучат за лекари, инженери, юристи, икономисти...

е де е де не обобщавайте така глуповато!!!

"ненужно обществено напрежение и омраза" ?!?!?! АЗ БИХ ЗАТВОРИЛ ТОВА УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ !!!! Ако е вярно това, че всички учители са знаели че ученикът им е убиец, а директорката - дори го е защитавала то тия нямат морално право да са просветители!!!

естествено, че са занели и са огранизирали мероприятия за насочване на вниманието по погрешни следи за да го отнесат простосмъртните, а не богоизпбраните европейци! така е вече 28 години!!!

стига глупости! кажете кога ще ни увеличите заплатите двойно?

така е - само за пари мислят. и лошото е че им ги дават. няма свестен учител. свестните, за които просветата е техния живот биват изхвърляни от системата. учителка, която помагаше на деца по математика не може да си намери работа защото е предателка спрямо колегите си, защото така се спъват частните уроци. директорка на училище съветваше моя позната, която казваше, че у нас обучението е много сложно - плати си и ще го научат детето ти! това са учителите. всъщност "учителите". защото не са никакви учители

Съществен момент уличаващ убиецът е, че имал рана на лицето и това се вижда на видеото а няма начин да не са го видяли в училището с тази травма. Изглежда наистина директорката е прикривала убиеца след като са имали подозрения и никой не е сигнализирал.

Всички пачаври, мошеници, бандити, убийци и политици разчитат на корумпирания български съд. Няма осъден българин-престъпник по света да не мечтае за български съд. Щом като съда осъди и прокуратурата да плати на този цървул Лечков 60000 лева, смятайте до къде сме я докарали.

нека иде в съда,там ще и го турнат.

че нищо не разбрах. Но на въпроса ти - не знам. Ти ми кажи.

Смрад се носи от това училище та се не трае.

а знаете ли кво пише в учебниците на западните училища у нас, а? и кви хора учат и работят там, а?

но за съжаление повечето няма да останат у нас. Вече съм баба на 75 години и винаги без да ги моля ми помагат - подават ми ръка, превеждат ме през улицата, помагат ми при качване и слизане от превозно средство мило и любезно. Както се раждат с физически недъг, така се раждат и с психически. Не мога да си представя поводът за убийството - не вярвам да е за пари- та колко може да носи 15 годишно момче. А и братята са имали, щом са отишли след това да обядват. Просто се кръстиш и благодариш на Бога, че нито децата ти, нито внуците са увредени и това е.

Децата са такива, защото над 20 години целенасочено се бяха оставени в безтегловност. Без морал, без цели, без идеали.... Малцина родители са успели до някъде да компенсират убийствената социална среда на наследниците си. Още едно такова поколение и забравете за България.

бе не е проблема в децата, бе!!!!!!!!!!! ПРОБЛЕМЪТ СМЕ НИЕ! РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ-ПОСЛЕ!

Деян Стаматов (беше зам. министър на МОН) каза в интервю по една от телевзиите, че всички директори са били викани след убийството, след известно време - пак. Но тогава тази директорка не е познала ученикът. Стаматов каза, че там учат не 1200, а 15-тина ученици-т.е. директорката познава всички. Защо е мълчала-само тя знае. А като си има предвид колко са защитени в България свидетелите, как се отмятат от показания, може всеки да си отговори зщо е аткова поведението на директорката.

ПЛАТИЛИ СА И ДА МЪЛЧИ ,ПОГЛЕДНЕТЕ И ГНУСНАТА ФИЗИОНОМИЯ

Ако имахме Американски съд тази, щеше да е вече уволнена и с обвинение. Така се пази и гради държава. С респект, всеки в затвора според закона.

Тази учителка е от тези дето са кеширали яко в джоба и не и пука кой учи в училището. Това е - стигна се до тук да няма морал. Това беше целта - пълна разруха на обрацователната система. То няма такава вече. И не стига това ами нагло заплашва. Едно време щеше да е в лагер за това деяние, или просто нямаше да крие случилото се защото щеше да се страхува за последствията. А сега никога няма да се окаже виновна при такова правосъдие.

при изреждането на всички забрави да споменеш баш мафиотката, уволнена дори от Сергея за подозрение за корупция - доказано - Корнелия Нинова която мълчи като гъз.

На тази другарка, таткото на момчето ще и плати разноските за делата, само и само да го покрият, интересно какъв е мотива за това убийство... млади момчета....

Аз мълча , ти мълчиш , той мълчи , тя мълчи , ние мълчим , вие мълчите , те мълчат - България за съжаление!

:( Как да оставя детето си в България? Ужасявам се, че сме заобиколени от такива хора ...

тежка деформация от "зрелия" социализъм , а сега див капитализъм , че даже и феодализъм! Все да си траем такава беше повелята на БКП тогава!

Веднагаза Сливен >>>>

Само не ми стана ясно Йоан в частното у-ще чий син е,явно си заслужава да го крият 2 години и сега палачинката се обърна, оня главсек дето го уволниха сигурно е знаел за какво става въпрос. По същият начин за убийствата на сестрите Белнейски, намериха един нещастен и смахнат българин и отнесе присъдата.

тая гадна директорка, и то на частно училище, взела парите и си мълчи. А полицаите не са бръкнали в шахтата. Ти да не бръкнеш - ами не го видели - било пълно с вода и детектора на метал нищо не показал- ами детектора ви е повреден, както и всичко у нас, а може и да не отчита през вода - близко до акъла.

Като иска присъда ще я получи....

Ами ако такива ги избират за директори , то какво се чудим че реална реформа в образованието няма и че нещата там са все по зле!

Директор е на частно училище... Не е избрана , а скъпо платена мутренска гнида.

Направо се уплаших. Би било клевета, ако кажа , че директора не познава учениците си или че класният им ръководител изобщо никога не ги е виждал, но уви не е така. Явно са много добри познати и тяхното мълчание е било скъпо.

Кой Инспекторат, по какви критерии е оценил и назначил тази жена за директор на Частно У-ще "Този свят", подпомагано от Държавата? Има ли "Шуробаджанащина"?! Правени ли са до сега проверки в това у-ще?! Укрила ли е директорката факти пред Следствените органи? Защо тази директорка се държи толкова нагло и заплашва със Съд? Ами, ако наистина е укривала, мълчала,"замитала" следи?! Ами, ако наистина се окаже, че не е за тази длъжност и е за Уволнение и Съд?!... Кой ще осветли Обществото, Покрусените от Смъртта на Убитото им Невинно Дете- Родители, както и Родителите, поверили децата си в ръцете на директорката на "Този свят"?! Ако тази Директорка няма Морал, Лъже, Укрива Истината , дали не е за Уволнение и Съд, а?!

Е как КОЙ? Тази жена до средата на юни 2006г. е била началник на инспектора по образование в София, след нея поста заема Ваня Кастрева.

"самосезира"! Да се "хване у ръце" и да изчисти "петното", омазало имиджа и цялостната работа на МОН! Нека МОН "привика" и потърси отговорност от началника на инспектората на образованието в София и със съвместни усилия да помогнат на Следствието за установяване на Истината! Убито е невинно дете!Има престъпление, значи има виновен/виновни, които следва да понесат наказанието си!И, докога Държавата ще подпомага Частния Бизнес? Докога ще върлува Несправедливост, Корупция? Докога Частници ще "цицат" Държавата и ограбения съсипан народ?! Докога да търпим безнаказана корупция и несправедливост? Стига вече! Не частникът, а Държавата е тази, която има задължения и грижи за поданиците си! Институциите следва да си гледат отговорно работата!

За да не излезе , че е убил през учебно време (за което щяха да я подгонят) го накарала да си изкара извинтелна бележка

Дебелата пъпчива тиква явно е прикривала убиеца Йоан Матев като го е накарала да си извади извинителна бележка за деня на престъплението.И сега най-нагло се звери на обществото.Да я прибират в ареста,оттам на съд и оттам към "хотела" в Сливен.

всичко частно в бг е собственост на комунисти от ДС и тя сигурно е от там

"Комунисти" "демократи", "леви" "десни" , това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И комунисти, и демократи. Костов, преподавателят по политикономия, комунист ли е, или демократ? Боко, Цецка, Пръмова, Сергея...

За съжаление е така. Отдавна казвам че партиите са просто театър, а актьорите до един са бандити.

отдавна нямам взимане-даване с училището. Моят син - сега 50 годишен, като малък ми казваше - защо ме учеше да бъда честен, да не се подмазвам и ми даваше примери с негови съученици, които почти не учеха, но изкарваха сносни оценки. Не защитавам учителите, но всички говорим за пари и то някак си със завист.

Забелязвате ли колко е агресивна пресата? Какви глупости пишат ! Аз не вярвам на нито един техен ред. Поръчали са им да пишат по определен начин и те бълват помия. А вие им вярвате! Някакви размазани кадри , на бягащо момче. Търсят го за свидетел!1000 души го разпознали , но не казват. След две години МВР се сетило! С такива небивалици ни занимават. Има нещо гнило в Дания!

има има в тая полиция някой или е потулвал нещо което се знае и е мълчал

има още надежда в този народ, но мислещите се броят на пръсти

Прокуратурата да я почва.

кой да я почва :))) хехех ми тоо някой да почва и прокуратурата ...абе да закриваме държавата направо к'во ше ме баламосват толко години с изкупителни жертви

оставете снимката, да вземем телефона който е засечен точно на това място в това време и никаква реакция

нали... експертизи следствия, голям брой заети по делото служители и накрая едно момиче им разплита случая егасиму и полицията егасиму и държавата да си връщат заплатите дето са ги вземали година и половина време ангажираните и да се изпращат поради некадърност или немърливост в сибир

Каква наглост и безпардонност!!!!! И тя ще възпитава децата в морални ценности.И заплашва????? Жална майка България!!!

Споко, сегашните олигофрени - изпуснати от всякъде - никой не може да възпита! Хайде на попарата ...

оставете снимката, да вземем телефона който е засечен точно на това място в това време и никаква реакция