Людмил Рангелов: Шесторното убийство не е заради кухи фирми

Адвокатът Людмил Рангелов заяви пред Дир.бг, че отхвърля версията причината за бруталния разстрел в Нови Искър да са кухи фирми с ДДС.

Обратно в новината

Коментари - Людмил Рангелов: Шесторното убийство не е заради кухи фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четем изцепките на нашите министри и специалисти как един човек,без образование,легионер,престъпник с минало е толкова способен и неоткриваем,че неминуемо си мислим,че е добре да назначим този способен човек за министър-председател и да ръководи държавата.

май грешите, не сте запознат или сте много добре запознат с източването на ддс. ако е убил от ревност, то значи е психопат. но да убиеш толкова хора, които си купуват къща, не работят и карат джип, дето гори колкото две коли, май друг е мотивът, например, че са им възстановявали ддс, но те не са платили на тези, които са им издавали на тях фактури и това нелащане може да е станало преди няколко години

Адвэокатът на Делян Пеевски и сие ни дава акъл. Естествено, че не е ТОВА, а именно престъпността под чадъра им и с отвратително купеното им правораздаване. За да се занимаваме с глупости като ревността на един затворник.

цялата страна е разпарчетосана между такива групи пред очите на полиция и прокурор.И, ако в ГЕРБ няма специалисти в икономиката, то има достатъчно специалисти по сигурността. Защо търпят това.

Реката е по дълбока и по мътна от официалните данни.Пак ще намерят някоя изкупителна жертва и ще замажат нещата с големата баданарка.И всичко ще е цветя и рози.

тоя на кого точно е адвокат и защо си мисли че на некой му дрема за неговото мнение?

Дали и паръчково или не това убийство е едно, но и тоз дядка е 100% поръчков.

Моето предложение за мотив е, че България е център на внимание заради председателството на Европарламента. Убийците работят по поръчка да компрометират България. Убитите са само посочени от някого си и са съдействали да се съберат. Изпълнителите са скъпо платени специалисти.

...!!!!Логично..и затова кралят слънце не изгрява...и ЩЕ разберем ,,приоритетите,, на председателството по време на движение....това е предимството да имаш посолство...

Заради кухи лейки или лелки е....

Пак неолиберални локуми-пък кое,как,кога,защо,дали пък,изяснява се ит.н.А пък ,,,държавата,,е ангажирана да осигурява,,БАЗОВАТА,,/кво ли е пък това/ безопасност на гражданите си...Като гледам кървавият данък,който плащаме всяка година от началото на прехода....бе то бая кръвожадна била демокрацията....

Заради кухи лейки е..

Айде бе, толкова турски филми изгледахте, толкова чалга песни изслушахте... Не е трудно:-) Слава Богу жена не би извършила такъв ужас

и чалга хора играха на нова година

"кухи фирми" журналистите и важните лица си имат галени думички за престъпните неща живеем в няколко свята, на бедни и богати на умни и глупави, на важни и не важни на красиви и грозни и прочие

Излиза, че разсъждава правилно, защото полицията е обявила за издирване предишен приятел на Кети, криминално проявен, предполага се, че е убил от ревност.

или поръчково подготвя почвата за версията на полицията, убийство от ревност от бивш любовник и крими проявен.

гола и куха,май?!...

Коментирате, но сте невежи. Адвокатът е ерудит и много умен.

Определено цената е друга. Толкова е писано, за да се платят по-малко такси. Допреди една -две години се практикуваше редовно, сега по-рядко. Но може след като са подписали документи за тази цена, да е отказал да даде останалата сума (ако са договорили разсрочено плащане). И тогава на бившият собственик да му е паднало пердето.

Да бе, човекът мисли нормално, но колкото повече чета, толкова повече ми прилича на компютърна игра...Нищо логично не се вързва - нито ревност (чак такава, че да убие и децата, хладнокръвно, без грешки и то едното няма нищо общо с това семейство), нито мафия, нито отмъщение...Прилича на ниво от игра...и някой достатъчно зомбиран, за да го направи. Съвсем нечовешко!

Кога човек ползува тефтерчето си?- или когато му трябва да види нещо- например номер да позвъни, или когато ще запише нещо.

Продавачите на къщата, получили ли са договорената стойност?Питам защото ми се вижда 60 евра малко за тази триетажна къща.

Колко са платили за къщата казваш?

И според мен, там е заровено кучето. Договорили са една цена на разсрочено плащане (устна уговорка). Пред нотариуса са се подписали за друга стойност и новият собственик е решил да не плаща останалата част (вероятно е имал документи за платената декларирана пред нотариуса сума). Е бившият собственик решил, че такива не му минават.

ХА аха ха! Не се шашкай с цената! Просто са изповядвали сделката на ниска цена за да спестят такси и данъци! Вероятно реалната цена си е съвсем пазарна!

Едно време Париж е бил столицата и блатото на света,оттам се е родил девизът на парижките ченгета-търсете жената и всичко свързано с нея

от Ева все ние сме ви виновни за всичко, горките вие

Що е местил телата?

ако, телата се виждат на влизане и някой идва, има опасност за убиеца.

Вече публикува кого издирват за убийствата

Дир-а, браво! Нов принос в балистиката. Калибър 22RL...Тцтцтц.. Това да не ви е автомобил бе :-) .22LR (0.22 инча диаметър L(ong) R(ifle) Не се чати, докато пишеш статия..

Може да е микс между двете основни версии - убиецът е професионалист и едновременно партньор и/или бивш любовник. Какво изкарват семейството като среден ранг престъпници, убиецът би бил на тяхното ниво в йерархията.

Има правило в криминалистиката ,че първите 48 часа след престъплението са решаващи ,в тях се работи по "горещи следи" ,ако родната милиция до момента не е събрала улики ,и няма вече изградени хипотези случая ще отиде в параграф неразкрити ,както стана с убитото момче в парка ,намериха ножа след две години без никакви валидни следи по него .

Ако вярно, че бащата е извикал сина, а гаджето е трябвало да е на друго място на Нова гоидна, но е отишъл там, значи са се събирали за отпор и са били подготвени, но за бой, а не за разстрел...явно не са очаквали на какво е способен убиеца. Жената е развръзката, тя е мотива за тази трагедия.

"Шансове за разкриване на престъплението има, ако този, който е решил да извърши убийството, го е и извършил. Ако е поръчка обаче, едва ли ще стигнат до извършителя, защото който приема такава поръчка, не е глупак да се остави да го хванат" Тоя ме уби! Та нали дори да е поръчково убийство, ако се разберат мотивите и се тръгне по следата, МОЖЕ да се разбере кой го е поръчал. Той веднага се оправдава, че ако е поръчково няма надежда да го разкрият и ги изкарва направо богове. Ми то по тая логика всички могат да се изпотрепат и няма да си мръднат пръста. Престанете да филмирате хората и да им внушавате, че убийците са някакви супер герои!

Интересно как е придобита къщата- дали е от публична продан, защото може старият собственик да ги е гръмнал всичките. Щом са я купили от скоро.

Господинът или е екстрасенс, или вече "сценарият" е ясен и съвсем скоро "виновният" ще бъде заловен и обявен на обществеността! Не доумявам как, в рамките на 72 часа има толкова много конкретни "предположения" - брой извършители, причина, едва ли не оръжието се назовава?! Разковничето е дали Кети е първа или последна. Във втория случай семейството е подозирало, ако не и очаквало проблеми и едва ли сам човек би успял да ги "изненада" така... В случай, че Кети е последна въпросът е има ли или не следи от сексуален контакт - т.е. тя е отведена и изнасилена, или пък става дума за убийства от ревност, които тя не е приела и се е наложило и тя да бъде убита... ИЛИ Кети е завела някой за нещо в гората?! Какво е било скрито там? За съжаление по начина, по който говори адвокат Рангелов считам, че случят ТРЯБВА да бъде приключен скоро и до ден-два ще се намери "извършител" - криминален елемент с някакви любовни връзки с Кети. А дали той е извършителЯТ - чесно казано силно се съмнявам! Това си е показен, наказателен разстрел, а не престъпление от страст.

Когато ти се счупи шофьорското стъкло на джипа какво правиш ?Купуваш си найлон +тиксо и облепяш за да се придвижваш временно. Планирано ми се вижда !Може и да е застреляна през стъклото на засада.

И аз това се питам- откъде изпълзя адв. Рангелов? Каква е неговата роля в цялата тази каша и КОЙ му я даде? След толкова много версии, каквото и д акажат до няколко дни като окончателна, всички ще си кажат, че е скалъпено и ще си осане в графа неразкрите за обществото

Сега прочетох изявленията на адвокат Рангелов.Доста логичен е! и разбира нещата!

Само следователите имат пълните данни, за да направят някаква версия с логична хипотеза, а всички ние можем само да предполагаме по вече изнесените данни. Ако има убити в кухнята, те са се готвели за самозащита от извършващите се убийства, ако има убити в хола, те са неподготвени за случващото се, ако Кети е убита преди всички, значи убиецът е познат на цялото семейство и затова ги е убил и тях, защото може да е излязъл с нея пред тях и да ги е заплашил. Ако все пак е имало конфликт защо не са позвънели поне на 112, за да изрекат поне име на престъпника? Интересно дали няма позвъняване на 112 от някой от телефоните на убитите? Убиецът е видян от всички и им е познат, според мен. За всяко убийство има кауза. Просто така цяло семейство не се убива. В случая е възможна дори родова вражда, но тогава и на съседите щеше да им е известна. Убийството на Кети всъщност е развръзката, защото на нея е отделено основното внимание. Освен това едва ли бащата щеше да вика сина си за нещо друго освен за проблем, който сам не може да разреши и му трябва мъжка помощ. Кети е отговора си мисля аз. Ако по следите наоколо се установи нещо тогава ще се разплете и останалото. При въстановка е важно да се види ъгълтр под който са влезли куршумите и да се възпроизведе мястото на оръжието. Чужд човек би стоял по- статично, а познат би се доближавал до жертвите. Дано разследващите да са опазили местопрестъплението и следите.

МАХАЙТЕ ГО !

Някой е настъпен, прекаран и обиден яко. Действал/ли е/са като гръцки партизанин/и, всичко що диша в къщата се унищожава. Нищо ново.

1. Според мен цел на убийството са поне 2 или по-скоро 3 души. Баща, съпруга и син. Това обяснява избора на местопрестъпление - домът, където и тримата могат да бъдат намерени заедно, както и денят, новогодишната нощ - тогава следва и тримата да са заедно. В други дни, е възможно поне един от двамата да не си е в къщи. Да. В малките часове в друг ден, вероятно и 3-мата ще са в къщи и е отново възможност, но тук идват предимствата на нова година - движение по улиците в малките часове, пукотевицата от фойерверки. 2. На 90% са били повече от един убиец. Ако си тръгнал да убиваш 3-ма в къща на два етажа и искаш 100% успеваемост, защото в противен случай ти и поръчителя ти "гърмите", тогава ще искаш да сте 2-ма или 3-ма. На един убиец е много вероятно поне един от тримата да се измъкне. 3. Ако са повече от един убиец, тогава са наемници и поръчителя не участва. От казаното до тук идва и една друга мислъл - трезво разчистване на сметки, а не заслепена ярост и мъст. В смислъл всички расъждаваме, че да отнемеш 7 живота (с кучето) е ... "геноцид" в умален вариант. А геноцид се извършва само при върховна крайност. Но тук вероятно имаме поръчка на 3-ма, които според обстоятелствата няма да бъдат сами и следва да има "съпътсващи" убити. Най-вероятно и поръчителя и килърите са го знаели. И тук възниква въпроса, как и защо се поръчват 6 души и едно куче, и колко висока е цената на такава поръчка. И в двата случая - отговора е висока цена за нещо много голямо. Има и минуси в теорията за професионалисти. Защо е стреляно с малокалибрен пистолет, нетипичен за професионалисти? Това дава несигурност на килърите и се налага да се бавят за да изстрелват по 10 куршума в тяло, което дава възможност на останалите да предприемат действия по самоотбрана.

Хубав анализ. Въпросът ми е следният - ако е поръчка защо се е наложило да се убива дете на 16 години и гаджето и, както и възрастна жена? В случая с Бай Миле пак имаше толкова жертви, но никой от персонала или гостите на заведението не пострада. Защо тук всички са елиминирани? Възможно ли е и те да са знаели за евентуален голям проблем и кой е свързан с него?

Да, най-вероятно са знаели. Вероятно е коментирано, че срокът е до Нова година. А колкото до избора на оръжие - опит да се заблудят разследващите към грешна следа.

ХА аха ах! А не може ли да е АК 74 с 5,45х39мм. Ако е само с пистолет и трябва да вкара 10 попадения само в Неделчо и колко още в другите, то той трябва да презарежда поне три пъти, а отделно колко пъти ще му засече с боклуците .22LR. Много по-вероятно , убийството е с АК 74 със заглушител. По този начин можеш без проблем да изненадаш 3-4 човека , не се налага да презареждаш, няма да има и засечка с това оръжие. Проблема е, че е много специфично оръжие и ако е използвано то, мотива напуска границите на България.

Нищо специфично няма в АК 5.45 ,от много години е на въоръжение и не е трудно да се намери ,но това щеше да се разбере веднага по куршумите ,както и по раните на убитите ,на АК заряда е много по силен от този на пистолетният патрон ,началната скорост на куршума е двойна на този от какъвто и да е пистолет ,куршумите щяха да минат през телата и да излезнат а не да останат в тях ,така че не е стреляно с автомат ,но е възможно с някакъв многозаряден малокалибрен пистолет ,и в крайна сметка от 30-40 или повече изстреляни патрони нито една гилза ли не намериха ,всичките ли са ги събрали убийците.

100% по гилзите ще се разбере, но информация за това няма. Дори въпросния адвокат разсъждава и за 6,35мм, т.е. и той няма никаква информация за оръжието. Полицията крие тази информация, защото гилзи има много, вчера поемното лице разказа за това. Патрона 5,45x39 е дебалансиран и не излиза лесно, ами се върти из тялото.

Хорейшо , къде си ?

та не разбрах, какво на връх нова година може да бъде характеризирано като ,,имаме проблем,,?

и чалга хора се играха на нова година, това не е ли проблем

Имаше едно шведско криминале един тип, общо взето безличен човек, изби с автомат в един автобус няколко човека за да изглежда като от психопат, само заради една жена в него и то може би заради някаква служебна неразбория.

А бе, да бяхте изискали досега разпечатки от мобилните оператори за съответните номера, а не да гадаете. Четвърти ден - едно голямо нищо, освен празни приказки.

наясно са отдавна с фактите и какво се е случило, сега пускат фалшивите следи.

Ако се разгледа от гледна точка ,че е извършено без оглед ,кой ,чий интереси е засегнал и каква простъпка е извършил може да се направи някакъв извод ,че са засегнат крупен трансфер на наркотици свързан с чужди канали .Ако е имотна измама ,куха фирма ,един ,максимум двама и то конкретните извършители ще са потърпевши, а тук и баба , и момиче и чуждо към семейството момче.Трябва да е нешо много голямо , нещо засегнало хора с голями възможностти и контакти.Та за 180 кг или малко повече Поли Пантев го отстреляха на Аруба и след него една верига като тръгна.Тук по обем това убийство е съизмеримо с това на Бай Миле.Няма как да са любвни контакти ,имоти ,кухи фирми

Гледай международния обем новини 7 ТОНА КОКАИН хванат на Белгийското пристанище АНТВЕРПЕН

Имам скромни базови познания по специални оръжия ,но тук може да е използуван руски пистолет ОЦ-23 "Дротик" ,калибър5,45мм,начална скорост 325 м/сек и магазин за 24 патрона.Сравнително тих и без заглушител.За този калибър има значителна дулна енергия ,има компенсатор ,който намалява отката.

Може да са няколко извършителя,но може и един да е заради десетте куршума само в Неделчо ама не ясно за никого.Нима уникалните резки по патроните след произвеждането на изстрела са само холивудска измислица за крими сериалите,че да не може още да се разбере дали куршумите са от едни пистолет или повече?!И така да се насочи разследването в една посока вместо едновременно в пет да е.

Не е ли странно питам пак, млад , нормален мъж с бмв, да почне като санитар в психиатрия?Эащо?Едно време даваха филм, че причакват лудите, от имотната мафия, именно около лудницата там- да прехвърлят имоти. Със сигурност има брутална измама зад това благосъстояние на фамилията и някой е превъртял-затова са избити всички.Явно семеен бизнес е било, съвещавали са се, да не са луди да звъннат на полицията... Нови искър хич не е евтин квартал да си купиш къща си мисля аз а и тоя джип...

Най после нещо умно и точно в целта това е старата гвардия браво Людмиле да го търсят в чужбина и то сред тия изгорели от убавела кетка

Взе ми думите от устата.

е странно това, което се дочува - че бащата е извикал сина си да се прибере. Първо това значи, че не са нападнати неочаквано, а са знаели, че нещо ще се случи. Какво, обаче са очаквали? Ако бащата знаеше, че ще го убиват, не би извикал сина си, да убият и него. От друга страна синът казал, че моЖе да не се върне. Значи все пак са знаели, че ги грози смърт. Но не е имало престрелка, а да извикат полиция не им е и хрумнало. Само кучето се е съпротивлявало. Какво е спирало останалите?

Ако са знаели, че ги грози смърт щяха да направят всичко възможно момичето, приятелят и, който не е от семейството, бабата и сина да не са заедно с тях в тази къща на нова година....

Знаели са, че имат проблем, но не са очаквали да ги гръмнат заради това

Ами ако убийците са били вече в къщата и те са накарали бащата да извика сина...

са били под заплаха, но каква? Все пак не са изтезавани, или поне не казват. Ако са заплашвали, че ще го убият, какво му е давало надежда, че ако си дойде синът му, няма да ги убият и двамата?

... и да рискуват въпросните убийци вместо сина да пристигне една рота командоси с два хеликоптера и да блокират целия квартал.... Та нещо и твоята версия не се връзва!

Разсъждения без грешка. Както казват французите: Търсете жената. Много по-вероятно е престъплението да е извършено заради тази Кети, а не заради някакви си кухи фирми. Още повече, че Кети е отвлечена, убита допълнително, а и хвърлена в кладенец. За съжаление нашата полиция вече много години спи и е лишени от мислещи сърудници. Единственото, което прави, е да иска пари... за нищоправене.

сайта XAK News писа 5 от жертвите са РОДНИНИ на Румен Николов-ПАШАТА СИК.Почерка и жестокоста са запазена марка на КАВКАЗЦИ-Грузинци арменци дагестанци чеченци абхазци

Хладнокръвно е ако е влязъл и ги е изпотрепал с 1 максимум 2 патрона на човек. Тука изглежда много емоционално стреляно сякаш някой се е облекчил стреляйки толкова много. Освен това ако приемем че е профи килър, то жената е убита първа, защо после ще я носи с колата и ше я хвърля в кладенец, рискува да го хванат, видят, остави доуплнителни следи, така или иначе вече си е изпълнил поръчката.Не е и убита последна, защото возейки се жива в колата тя ще дращи и ще се съпротивлява и отново риск за килъра. За мен версията е: жената е убита първо там, след някакъв любовен скандал. След което убиеца е отишъл в къщата и е избил всички останали, тъй като много добре е знаел как жената е споделила с най-близките си за неговите мераци. Очевидно става дума за психопат, който е действал с цел лично отмъщение и напълно съзнателно, е избил и останалите за да няма жив който да разкаже за него. Сега полицаите като извадят разпечатките от клетките, за 1-2 месеца назад ще се види кой е търсил кети и и с кой най-много е комуникирала. Типична битова драма, съпроводена с дълго несподеляна любов, извършена на нова година, след доволно количество твърд алкохол, и изостряне на разни стари душевни рани, комбинирано с желание за агресия. Няма мафия, няма спец части, бивши командоси, сърби, босненци, албанци, тирове с дрога. Звучи интересно и конспиративно, но е чист битовизъм. А и не забравяйте ретрогадния меркурий и супер луната.

А,дали е стрляно с много куршуми?Това го каза свидетеля дядо Йордан. За пръв път виждам поемно лице да дава изявления. Предната вечер главния прокурор Цацаров казаче са убити всички с 1 куршум.

Е вече ако наистина са избити с по един два патрона си стават хладнокръвно и профи. Ама тези постоянно сменят версии, официални, неофициални източници, батак.....

.... и бащата 30-на мѝинути преди да го убият ще се обажда на сина си на работното място да дойде спешно, та да може килъра "психопат", "любовник" или каквото там предполагаш да претрепе и него, така ли.... Та и нещо твоята версия за "любавник псохопат" или несподелена любов с такъв не се връзва....

А защо да не го извика. Представи си че този отхвърлен любовник е минал през къщата да търси кети, подпийнал , агресивен. Гледал е като луд, замъглен, заявил е че ще приключи с нея тази вечер а и с всеки останал който му попречи. Таткото се е пооплашил и викнал сина си за физическа подкрепа. Освен това много е вероятно и преди да е имало накакви драми по тези въпроси и бащата да е знаел че с този нещата излизат извън контрол. Е този път нещата не са излезли извън контрол, направо са били приключени. Обзалагам се че става дума за любовна драма или някакви стари междуличностни вражди.

Глупости. Били са поне 2-ма. Единият е отишъл с жената за да вземат нещо скрито в гората (или тя да предаде нещо на някого), но явно нещо се е объркало.

Пълни свободни съчинения, да не кажа глупости.

Топ поп и боп агенти и адвокати и следователи и психолингвисти ангажирани и наи накрая да се окаже че некви любовници са беле.язак за барута