Убийците на шофьора на ТИР може и да не са роми

Може да се окаже, че не роми, а добре организирана престъпна група е извършила убийството на шофьора на ТИР в ранните часове на деня в София.

Обратно в новината

Коментари - Убийците на шофьора на ТИР може и да не са роми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е Ц.Ц., не са роми! Цигани са!

Ами със сигурност ще излезе,че не са роми!Ей,то бива наглост,ама това вече не се трае!Докога ще ги търпиме тези мангали,питам аз?Да си земат багажа и накъдето им видят очите.А и циганското ни правителство подир тях,или пък пред тях!Евалла,Франция!

ЦВЕТАНОВ. не говори глупости, зад подобно просто престъпление не може и няма как да стой организирана престъпна група. ако беше така и тяхната цел беше камиона той щеше да бъде откраднат , а на шофьора едва ли щеше да му има нещо. ПОДОБНО МАЛОУМНО ДЕЙСТВИЕ МОЖЕ ДА ИЗВЪРШИ САМО ПРОС РОМ/И

тая банда я знам тя е от много одавна и работи само с тирове следи се секи един тир наи вече в орландовци там е промишлена зона и много тирове идват.2005 година доиде наш тир с цигари и два часа по кусно го откраднаха но за касмет в него нямаше навта и го зарезаха пред лукоел в орландовци.та така че до сега никои неги хвана та сега ли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако бяха група на организираната престапност щяха да спрат камиона по патя и да го откарат по реда си,а това естествено не са роми,а мрасни мангали!те деистват така-пребиват жестоко с железни траби по наи-тапанарскя начин! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цецо излагаш се вече.Не били цигани.Стига сте защитавали това гадно племе. Колко цигани има наказани досега.Убиха професора в Захарна фабрика,момчето в Овча купел....ит.н.досега да осъдиха някой РОМ? Май трябва сами да се браним,защото вие не ставате за нищо,освен за пиар акции.

Понеже са организирани, не са роми. Абе, министре, в коя годи... пардон, в кой ВЕК живееш, БЕ!

Циганите деистват садистично .Това е техно дело .

незнам дали са цигани но полицай има със сигурност,такъв на който приятелката му не работи но пък живеят на свободен наем!Г-н Цветанов такива има много!

Мангалите са племе което нъама ценостна система, или по точно за тях е важното да се плодят като зайци, може ли 13 годишни да раждата.... да крадът познавате ли някои да се занимават със земедели а!!! Трябва закон да нямат повече от две деца иначе горко ни!!!

за тия гадове само смъртно наказание ама съдът ще ги пусне.трябва вечер като излизаме да си вземем и пистолет та ако ни нападнат поне да можем да ги респектираме

тея направо на бесилото като ги хванат-варнете смартното наказание

Да, и аз мисля, че не са роми, а цигани! Просто да не става етническо напрежение!!!

Грешиш драги ми Уотсън :) кой друг ще убива за цветни метали освен цигани?! знаем че са потенциални гласоподаватели за Партията ама нека все пак да не толерираме престъпници в БГ...иначе горко ни...

Мангалите, които убиха професора в Захарна фабрика, хванаха ли ги?! Политиците в България са най-мръсното и гадно племе!

Какво значение има дали са мангали или българи. Има ли престъпление - има. Тогава? Работете, намерете ги, съберете доказателства и нека търкат наровете до живот, ако съдиите имат съвест.

Да де. Добре организирана престъпна група от (хайде да не са роми) цигани, или от мангали (както ви е по-благозвучно).

Браво, колега Цветанов. Добре напредвате с мисловните процеси. Само ми е чудно като са организирана група не от цигани, защо не са могли да подкарат камиона.

Що? Циганите не могат ли да правят добре организирана престъпна група? Могат и още как. Телефонните измами да не ги правят българи случайно?

Роми са Цецо ромииии! Щото ний Българите никога не можем се сбра трима, за да свършим някакви дела. Нали знаеш? Един Българин айдук(с х отпред), двама Българи - чета, а трима-чета с предател.

Ами какви други ще са?! Крадат камион с жица?! Цветанов целия ли да го откраднат, че да разбере, че трябва да се озапти това плевелно племе?! И какво значение има тогава - българи, роми, арменци - нека ги хване родната полиция първо!

Те цветни метали граждани от Марс съм чувал че крадът.

Смъртно наказание за убийците

Естествено, че не са роми, най-обикновени мангали са

цига ни са.

писна ми от разни правозащитни организацийки , които защитават правата на мангалите .. а българите къде отидоха , а ... пра- пра дядо ми е бил възрожденец , и би се обърнал в гроба , ако види каква антибългарска и каква проциганска политика се води в БГ....

Дали шофьора сам не се е въргалял по паркинга - да е скачал няколко пъти от кабината, на асфалта и така да се е умъртвил - сам. Най-вероятно е така, да знаеш! И е най-добре, да вземеш да отидеш в някое даскало и да си водиш часовете по физическо, че то учебната година откога започна...

Ако не бяха роми, щяха да подкарат камиона!

точно.

Това си помислих и аз. Гледали са го като индианец пишеща машина.

е, ама как ще са роми? Бива ли така да се набеждават тези кротки, работливи и спазващи правилата хорица! Всички са наясно ,че това Е ПОВЕДЕНИЕ НА ПРИМАТИ БЕЗ ЦЕННОСТНА С-МА!ПРИМАТИ ,КОИТО СЪЩЕСТВУВАТ САМО ЗА ДА СЕ НАХРАНЯТ И РАЗМНОЖАВАТ, БЕЗ ИНТЕРЕС КЪМ ПОТОМСТВОТО И УТРЕШНИЯ ДЕН ВЪОБЩЕ. Всички знаят ,че убийството е дело на роми , но ЦЦ се е притеснил от реакциите на разни организацийки,че се набеждава етноса. Всеки ден ги виждам, колко са нагли и самоуверени.Те не ценят живота - нито своя нито чуждия.

Не закачайте ромите, тези отрудени хорица - орат ли орат нивите по цял ден и нямат време да повдигнат глава от работа ...

Не са роми, щото ромите са потенциални избиратели. Октоподът трябва да е. И Алексей Петров е тарторът на организираната група. Вервайте на Цецо!

Много е лесно "нашата полиция" да каже, че нападателите са били роми, да хване няколко циганина и да ги изкара виновни (то все за нещо ще имат вина). А през това време истинските извършители ще си развяват байрака и ще спонсорират правилния човек. Аман. Няма ли вече да я закриват тая държава ...

не са цигани-по това време те ч.... жените на ченгетата наркопласьори,чисто ритуално дападжийско самоубийство с гейски оттенък!админа,ТИ от кои си?

Ако са искали да чопнат камиона с цветните метали, къде са щели да го закарат? Кой би го купил? Явно групата не е от трима души? Може да са замесени и полицаи. Някъде бях чел, че мутрите са бивши полицаи, а полицаите утрешни мутри.

НОВА ВЕРСИЯ - ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ГО УБИЛИ ПРИ ТЯХ СИГУРНО ЦВЕТНИТЕ МЕТАЛИ СА РЯДКОСТ И Е ЦЕННО ТАКА КАКТО ЗЛАТОТО ПРИ НАС

Някой ще си спомни ли аналогични случаи на кражба, опити за кражба и други подобни през изминалите 20 години? До къде стигнаха тогава разследванията? Кои бяха заподозрените? Защо на някои от тях им се размина? Какви зависимости на длъжностни лица от престъпни босове бяха разкрити тогава? Все още са живи пострадалите шофьори и транспортни фирми. Ако искате да докажете, че времената на организираната от държавата престъпност са отминали,бързо намерете убийците-престъпници! Бог да пази България!

Да не са били ченгета?ААА... ТЕ СА НАВСЯКЪДЕ....

Фотороботи на тримата нападатели - черен, по-черен, най-черен.

Нито са били цигани,нито са искали да крадат,просто сценарий на планувано убийство,случаят с убитото му дете все още не е разплетен,и,естествено,той не е спирал да търси истината.

много телевизия гледаш, мила... дай си почивка малко.

случая е разплетен и убиеца беше осъден

Сега ще се впрегне целия ресурс на държавата само и само да се докаже че извършителите не са роми !?!

Другия шофьор да каже цигани ли са били или не

Преди години Костов в името на властта изкара Даниела-майката на Пепи убиица. Днес (отново със същия мотив) мургавите цигани стават "добре организирана група"- вменяват ни да разбираме всички други , но не и цигани! Скъпи управляващи , приличаме ли Ви на идиоти?