Разкриха жестокото убийство на 22-годишния Николай

Тялото на 22-годишния Николай Йорданов, когото полицията издирва близо половин месец, бе открито край Враца. Момчето е било разчленено и горено. Задържан е и убиецът, който е направил самопризнания.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха жестокото убийство на 22-годишния Николай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, как искам тоя да ми го дадат за няколко дена.....

злоба,поради факта че тоя мизерник не работи а има дащеря,пук момчето лека му праст си искарвало парите чесно с работа.... нямам думи просто до каде може да стигне злобата.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

от това съждение следва ще има и други,УЖАС

Ужас ,горкото момче :( ....

Познавам Андрианчо. Пишлемето е с ромско потекло. Какво да очакваш от такъв?!

Този идиот от майка ли е раждан? Как живее човек, извършил такова тежко престъпление? Господи, къде живеем? В ада ли?

Настоявам да се възстанови смъртната присъда за такива изроди и техните злокобни убийства и разчленявания!Такъв индивид,който е направил веднъж подобно деяние,никога няма да се превъзпита,подобри,очовечи и пр. и затова няма защо да го хрантутиме в затвора и да живее!

Полека-лека ще изчистим всички софиянци и ще си живеем дълго и щастливо на освободеното от тях място. И без това голяма част от тях вече се изселиха. Да живее великият президент и мой съселянин Желю Желев.

Доста надменно изказване. Пълно с конструктивност и телепатично разбиране на околните. Не ми се иска дори за убиеца да говоря лоши неща, защото никой не знае дали в бъдеще не го очаква яко оси*ане.

Жалко за убития млад живот.Вечна памен на Николай! За изрода-убиец бих казала:да бъде линчуван от цяла София и умре в адски мъки. Той и всички изроди като него.

Убива, разфасова, пали, хвърля в река ... и ще го признаят за невменяем?

човешко изчадие...

Толкова се вбесявам от тези магистрати,та чак(да ме прости Господ) искам на тяхно дете да се случи такова убийство че да ги видя как ще осъдят престъпника!

Мъча се да разбера закриха ли урановите и живачните мини? Много добро място за възмездие Изкарваш продукция,получаваш храна Я искараш година я не Какви съдилища,на всички ни е ясно как работят Разбрахме че и по липса на места-условна присъда,договаряне,пробация! И това ако не е поощряване на престъпността............

Смятам, че такива изроди трябва да се мъчат... но от друга страна, защо трябва и да им плащаме издръжката! Следва или да се върне каторгата за да изработват издръжката си, докато пукнат или направо смъртно наказание за всички 100% доказани престъпления за умишлено убийство, като този случай...

Тоя изрод,налечен Адриян трябда да бъде завързан накол в центъра на София и всеки минувач да има възможността да да замерва с камъни.Така да умре в мъки,нещастно човешко!!!израдие!

Този в USA ще му дадат 3 доживотни а тук най-много 10 години и след 5 ще е навън за добро поведение. Щом се убива за 1000 лв трябва да се помисли за промяна на законодателството.

За сега в България се използват само практиките на беззаконието - "Законът на джунглата". За да са озаптени тези анархистични страсти, са необходими изпитаните в 200 годишна история на САЩ закони, като "Законът на Линч", примерно. Иначе, съдебната система сега е толерантна към престъпниците и от там идват проблемите за оживелите след неправомерно действие върху им граждани. (По точно, наричаните МОДЕРНИ РОБИ.)

Ами сега бойко ако е пич, за какъвто се смята на този изрод трябва да му се даде доживотна присъда!!!! Иначе да ходи като гламав да реже ленти само не става!

Алооо, чуваш ли се какви ги дрънкаш платени писачо? Бате ти Бойко не е съдия!

От него всичко зависи, платени ми бойков фен! Ясно!

Toni

Жалко за Николай, да почива в мир! Убиеца НЕ заслужава смъртна присъда а непрестанни мъчения. Свестява се и пак мъчения. Докато умре от стрес и психоза след 30 години. Цял живот да плаща за жестокостта си за 2000 лв. За смешни пари ще се избием, хора не отиват нещата на добре. А за родителите на Николай не ми се мисли.

За жалост живеем в "хуманен" век и няма да стане каквото трябва. Едно набиване на кол би имало добър обществен отзвук.

Докато не започнат да ги бесят публично такива изруди няма да спрат подобни убийства. Някой ще каже , че не е демократично бесенето на публични места ,аз пък плуя на тази демокрация, която е виновна за това.

бавна и мъчителна смърт за убиеца!!!!! Вечна памет на загиналото момче и съболезнования на семейството и близките! БОГ ДА ГО ПРОСТИ!!!

Бог да прости хубавото, младо момче, убито по такъв жесток начин! Какво става в България? Какво става с хората? Защо се израждат така. Живеем в общество на чалга култура, мутри-простаци и маргинали. Ценностната ни система загива, но логично и ние загиваме като нация! Тъжно и страшно......

Става това, че първо хората нямат пари да си купят хляб, второ навсякъде по телевизията насаждат налудничавата идея за висок стандарт на живот, сякаш живеем в Холивуд и трето хората загубиха комуникация един с друг...

....този софиянец е голям простак за да пише,че селяните убивали,а да знае колко спокойно си живеят селяните по селата ,а всички беди и престъпления са в софия.никога не бих живял в тъпата му софия,а той да си обижда отрудените хорица дето го хранят некадърника мръсен

Шантава държава!

Ако този убиец беше ангажиран с работа,това нямаше да се случи. ИСКАМЕ РАБОТА! ВЕЧНА ПАМЕТ НА НИКОЛАЙ!

Така е, народа полудява! Все по-често се случват такива ненормални неща. Да си плюваме в пазвата - никой не е застрахован, но всеки може да превърти при този начин на живот, който живеем.....Жалко за момчето.. Мир на душата му!

Сергей Станишев е виновен !!!

Сега убиеца трябва да бъде разчленен по същият начин, ако има закони.

И сега какво? Тоя изрод ще се споразумее със съда за условна присъда ли? Ами ако утре вземе та разчлени децата на съдиите, че те са по-богатички?

Няма да е условна ама ще поиска по съкратената процедура и ще е нещо от рода на 8-10 г. тоест ще излезе след 4-5

Много по лесно ще е - невменяем....

Това е в БГ! В САЩ за такова жестоко престъпление се дава смъртна присъда.

Много жалко за момчето и Бог да го прости! Изказвам най - искрените си съболезнования на майката и на близките му!

Съчувствам на близките,жалко за този млад живот!Браво на полицията! Но това трябва да спре,а за да стане това,убиецът трябва да бъде изгорен публично - САМО ТАКА СЛЕДВАЩИЯТ ЩЕ "РАЗБЕРЕ" и спре!

...ще си мълчим , защото смъртното наказание , няма да им хареса на европейците?

колкото и да ги оплюваме, българските полицаи явно си знаят работата - браво! иначе кошмарът е пълен...

Отъде тази ненавист и омраза към сеняните. Ние сме трудолюбиви и не ни бъркайте със МАНГАЛИТЕ. Елате на село да видите мангалите как опосквот нивите- крадът желязото- дори във гробищата измъкнаха къде има железни пръти. Жалко за затрития млад човек- работило момчето да се прехранва- но идиота му отнема живота за 1500 лева. БОГ ДА ГО ПРОСТИ МОМЧЕТО. А този който го уби да го нарежат на парчета- та да стреснат "изродите" и повече да няма такава жестокост.

Жалко за момчето и дано почива в мир...Къде са полицаите които работеха по "версията"дали е бил на автогарата за да си "избира" дисцинация според камерите, че "си живее живота" на морето. Цялата гама от лъжи като при Мирослава и хоп "намериха"убиеца по "капка кръв" на хавлия при излизан апартамент....

Какво значи "дисцинация"? :)))

((: една техническа грешка не променя казаното

ако няма нищо солидно, само 'самопризнания'. първото леке с диплома за адвокат ще го измъкне.

ББ-нацията е във възход,с две думи"Приказката за стълбата" е неувяхвящя.Жалко,много жалко за младия живот.Питам се дали Цветанов е обяснил това на патрона си.

Изкарал си злобата от собствената некадърност върху невинното момче, което за разлика от него има работа и получава заплата.

софя се напални с крими лумпени и цигани от провинцiята. належащо е вавеждането отново на софииското жителство отменене от лажедемократа - матксист и селендур зелио зелев.

Кой лъжете с тази новина? Момчете не е убито за две пити кашкавал. ако този гложенски циганин е бил толкова за две пити кашкавал означава, че няма пари да си избърше задника, пък откъде за транспорт, какъвто и да е до София, за да го докопа. А да не говорим, че гложенски циганин не би му стигнал акъла да успее да организира, нито сам, нито с друг себеподобен, такова престъпление. Просто за пореден път истината се крие, а хората вярват на откровени лъжи, които им носят само болка и отчаяние, без да се помъчат да потърсят истината и кой стои зад всичко това.

деер

Ако обществото не беше приело кражбата за национален спорт- това нямаше да се случи!Така , че помислете , ако утре някои убие шофьор за кражба на гориво, защо никой няма да си убие родния депутат или общинар за кражба на милиони!

li

"По-страшното е, че изрода убил момчето ще бъде пуснат на свобода - я ще се окаже невменяем" Той е невменяем. А на лудите мястото е в лудницата до живот.

и защо да се храни още едно гърло с нашите данъци, и без това за него няма шанс да стане нормален. ти би ли общувал с такъв човек?

lilu

Не е убит за 2 пити кашкавал, изродът му е взел 1500 лв. и затова го е очистил - да си мълчи завинаги.

И кво? Ся тоя ще се признае за виновен и ще го вкарат за максимум 2 години. Ако изобщо го вкарат. Най-вероятно е условна.

А бе то сигурно не е само за 2 пити кашкавал, но ето за такива зверски убийства трябва да се върне смъртното наказание!

smirn0ff

тук трябва да има мъст това, което се е случило, не отвратително! този изверг да се прости с живота му е малко! по-скоро трябва да го изтезават до края на дните му!

Убийство след убийство, труп след труп, кой от кой все по-разфасован, насилен , измъчван, изгаврен! Тишината обаче е пълна, муха да бръмне, ще се чуе! Я си спомнете какво стана преди години, когато психичноболна жена уби детето си, а народът "спонтанно" въстана срещу Костов!

Това е то - БГ реалити! Тъжно и страшно......

li

Трябва да си психичноболен човек за психиатрията. Но къде са психиатрите, които да вкарват лудите в лудницата? Психиатрите са виновни за положението в България, защото не поемат никаква отговорност за психичното здраве на нацията и няма психиатрични прегледи всяка година.

Luna0102

Милото момче, Господ да накаже чудовището, което му е причинило това. Не го познавам и сърцето ми се къса, не искам да знам какво е на родителите му. Най-искренни съболезнования и дано някога намерят утеха.

аззз

от дивите селяни нищо друго не може да се о1аква, те са закърмени с кръв и насили, убийството за тях е спорт, а човешкият живот не струва пет пари...по добре тези хора да заминават навън и да не се връщат повече тук...

Първо се научи да пишеш, след това се научи да си бършеш задника и чак на финала си купи един билет и се махай от тука. И дай дефиниция за "Див селянин".

сър

А "питомните" уж студенти се избиват периодично и без кашкавал. Причината е е ясна. Идиоти като теб.