Касапинът от Тенерифе следил жертвата си

Обезглавената от българина на остров Тенерифе британка е била следена от нападателя си малко преди убийството, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Касапинът от Тенерифе следил жертвата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката жена... А тоя изверг заслужава да го разчекнат на коне, ако ще да е невменяем. Това не е извинение - белята е станала, последствията са си последствия.

теди я ми званни на мен ...аз сам вав уса сачто *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

според мен голяма вина имат на испанските власти, полиция, социални служби, имал е досие , значи е бил в радара им но въпреки това са го оставили да се мота безнаказано по улиците-четох англииската преса, има свидетели от мястото, които в дните преди това са виждали същото лице да жестикулира, ръкомаха, изглеждал е явно неадекватен-защо испанците не са направили нищо по въпроса?за бг е ясно-всички са на произвола и изритани от държавата няма какво да се коментира.......но явно и испанската полиция е като българската, некомпетентна

Теди, как е в USA ? Стой си там и не разсъждавай много. Най-ме радват такива като теб, хем са там, хем непрекъснато коментират БГ новините, Но си си написъл USA .Хайде остани със здраве или си българин или американец, или ти може би си много горд българин в Америка .............. :)

Внимавай, че радарът на Тедито те е прихванал и ще трябва да вдигаш самолета!

ами добре е/времето тези дни нещо се смамузи при нас/Hова Aнглия-вали и е не повече от 10 целзии, иначе e ok/щом коментираме-значи имаме време, а времето е пари-така че си направи изводите, а , да, жена съм,бъди жив/здрав

брат , една точка не сложи... увреден от трева ли си, какв е тази непрекъсната последонепоследователност ?

Информацията, която искате - и с право да се пу2бликува, зада се разбере истината за това лице, трябва да дойде от нашите дипломати в Испания. Досега няма нищо! Въобще тези хора как се грижат за интересите на Б-я в чужбина и пред света!

Грижат се единствено за собствените си интереси ;)

не е изваршено на 15 км от лос цристянос,а в самият лос цристянос,аз живея на тенерифе,арона е областта а убииството е изваршено в самият лос цристянос *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Питат някои Българин ли бил, циганин ли... Къфто ще да е, ще го пишат Българин. Ние ще му берем срама. Тия внуци нас ще мразят. И така трябва. Държавата се казва България, щото е на Българите, а не на Българските граждани, и Българите трябва да си я оправим и да носим отговорност за всички боклуци, болни или не, които изпускаме по канализацията към света. Сега ще има да ревем с крокодилски сълзи - болен ли бил, циганин ли бил... Достойнството значи да си носим кръста без да мрънкаме, особено ако сами сме си го сковали. Клинченето е мухлярщина. Някой дипломат да си замъкне дирника, да се извинява на семейството, по корем да се влачи, ако трябва. Японците го правят - публично, при това. И никой не ги обвинява в липса на достойнство. Като сме се осрали, да си почистим! И така - всеки път!

Има изверги от всички нации и раси.В историята има много неуточнени неща.Уж убийство на психопат,но жертвата е подбрана и убиецът е подбран .Мирише на тероризъм и то ислямски.

Аз напълно те подкрепям нищо не се връзва .тоз че е бил луд луд е ,но и моето мнение е че тоз е бил хипнотизиран и му е била дадена команда ,това ми прилича точно на саботаж..

Единственото лошо е ,че е от България . До сега не съм чул за престъпление от унгарски , чешки , американски цигани посочва се от коя държава са . Както това ,че сме най-бедни в Е.С отнася се за всички . Няма цигански цар и цигански принц това са глупости ,които гледах по телевизията , тези хора се мислят за извънземни както тези и от мешерето , само да не си помислят ,че сме им подчинени . Законите в държавата добри или лиши са валидни за всички . Всичко друго е дивотия и простотия и е в услуга на политическите сили .

Дари

Как субект с полицейско досие и участник в случаи с насилие може да напусне страната? Защо такъв човек се движи свободно по света? Защо не е под полицейско наблюдение? Въпросът защо винаги ни гледат с подозрение в чужбина е излишен:(

Нали сме в зоната на свободно придвижване на хора и капитали? Той не е бил под запрещение, взел си е личната карта и е отпътувал. И с какво щеше да е по-добре, ако беше заклал някоя бабичка у нас? Все същото си е. Въпросът по-скоро е защо не е бил в затвора?

Заради такива "умни " българи, ни се носи лошата слава по света!

Как така, тя ще има работа, а нашия човек не!!! Луд бил, ще се нагледатена луди!!

мотивите какви ли са били??

отвратителна новина. вие не мошахте ли да поприбавите малко своя информазя-от какв етнос е лизето , как е попаднало в испаня , засто живее на улизата. думата ми е обаче и за несто друго. много ви моля ,поднасяите новините , дори когато са толкова отвратителни , по-грамотно. на книжовен балгарски есик се пише: шестдесет-идва от шест пати по десет, састо както петдесет, тридесет, двадесет, седемдесет и т.н., и т.н. не ви ли е поне малко срамно и обидно , драскачите ви да не владеят дори правилата , които се учат в парви и вав втори клас. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

,,шейсет"- не е грешка.по -добре ти се върни във втори клас.Правилни са и двата варианта.

в пАрви и вАв втори клас :) Ако критикуваш правос, първо виж собствения книжовен бАлгарски, ужасен е.