Коментари - Маринов: Кучето, което уби дете, е било пуснато | dnes.dir.bg
назад

Маринов: Кучето, което уби дете, е било пуснато

Трима души са задържани за случая с нахапаното от куче детенце в Пазарджик. Това каза по време на месечния брифинг на МВР главният секретар Младен Маринов.

Обратно в новината

Коментари - Маринов: Кучето, което уби дете, е било пуснато | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога най-после тази държава ще въведе някакъв ред с тия кучета. Стана нормална практика кучета да ядат хора и нищо не следва от това. Защитата на тия кучета вече стана тотално извращение. Годишно се отделят стотици милиони за кучета, приюти, мерки, кастрации, ваксинации и т.н., докато за деца, училища, болни и т.н. вечно не достигат пари. Гледам сутринта и не вярвам на очите си - виждате ли, детето било виновно, защото се разхождало безпризорно. Абе, тъпаци, ами сложете намордник на детето бе. Улиците са обществено отворени пространства и всеки може да се разхожда където си иска. Защо не се въведат законите от Европа - нали все от там гледаме. Значи за гейовете може всичко да въвеждаме, даже предварително, за кучетата - не. Зверски изисквания за отглеждане, застраховки, данъци, глоби и затвор при неспазване, ограничения за определени лица, забрана за определени породи и т.н. В Европа само застраховката за такова куче е 120 000 евро. А тук - таратанци. Всеки малоумник тръгнал кучета да развъжда и да гледа. Имало във Фейсбук група за защита на животното, представете си. А изяденото 3 годишно дете - то вероятно няма стойност в главите на кучкарите. Виновни били всички - майка, баща, социални и не знам си още кой, само не собственика на кучето, който го държал гладно като в концлагер. И сега всички бездушни към тази зверска трагедия, а се зажалили за помияра. Трябва да си пълен морален изрод, ако не те затрогне гледка с прегризано гърло на 3 годишно ДЕТЕ. Докъде стигнахме - помиярска държава, помиярски живот и накрая да приключиш живота си изяден от помияр.

детето е претрепано от бой или щото не е вършело това което му заповядано или е използвано за педофилия! За наказание са го пуснали при кучето или просто е убито и хвърлено на кучето! Вие какво очаквате от пазарджишките цигани?

дали ще ги спре пазарджишките цигани?

Не на " гледката",бе коч, а на ужасната картина или драма....много сте прости!

Как така пуснато? Да не се е самодекларирало като гей съгласно Сатанистката КУНЕВА-енция? А правихте ли му тест на кучето да не би да лъже? Или четохте, че теста бил незаконен, според делото на оня негей срещу Унгария? Тестът се оказал отрицателен между другото! Освен това тестът е проведен от жена. Не е имало женско домашно насилие към нея от страна на тествания - той само е осъдил цялата държава.

edor

Немогат да разрешат случая и лъжат, че е било пуснато.

В двора на стопанина си. Това какво нарушава? Вината е на възрастните, оставили са три годишно без надзор. При това в чужд двор, нещо не е ясно и как се е озовало там. Има противоречие спрямо първоначалната инфоормация.

се пускат свободно опасни кучета и съм се обаждал на 112, но никакъв резултат ? Грешка, резултат има, един ротвайлер разкъса една булонка ???

в Южния парк - скоро не съм ходила там, но си прав/а - кучета ВСЕ ОЩЕ се пускат на свобода в Свободната градина :-

edor

По закон, кучатата трябва да са с наморници. Никой не спазва. Даже ги отвързват, смятай с кви бесни селендури живеем.

щото не ги застрелват на място ако са без наморник. Аде да застерлят 2-3 да видите как всички кучкари ще сложат наморници на кучетата си че даже и те може да започнат да носят наморник.

Някъде се услушваха, какво да правят кучето убиец.Незабавно трябва да бъде ликвидирано.Щом е убило веднъж ще го направи пак.

И поради каква причина трябва да бъде убито ? Гледах репортаж и това куче е мъртво от момента в който е попаднало в ръцете на цигани . Гладно , жадно и вързано с два синджира . Единствените които трябва да носят отговорност са , стопаните и бабата на детето .

Аз мисля,че детенцето само си е прегризало вратлето.Така щяхада съощят ако случката бе станала в Нови Искър

Ако дворът е бил разграден то вината е на господаря, а не е ли така в РБ? - виновни са ГОСПОДАРИТЕ наши, любими апаши.

По-скоро вината е на тези дето гледат детето. ако не е куче, ще е кола, влак, мотор...ток или ще се удави безпризорно тригодишно е като бомба със закъснител - любопитно - вре се навсякъде, пипа всичко, дребно - не се вижда или забелязва

да са цигани...в Пазарджик

edor

е цигани са де, това е ясно, не се крие.

Онзи ден и в Добрич някакъв циганин пребил лаборантка,защото едно дете се страхувало да му вземат кръв от вената,ревнало,като почнало да му вземат кръв и този я пребил лаборантката !Може и да е заслужавала !

Куче, което не е политически коректно. Кофти. Сега ще ви е виновно кучето, щото мангустите не могат да се насочат против никого и сами са си виновни. Ако стопаните му са го държали гладен, ако са го били или просто му е замирисало на човешка мърсотия просто е убил първия срещнат, а не преднамерено детето, защото е дете. Отговорността е на стопаните му, че са се отнасяли зле с него.

ако сега ги питаш, ще ти отговорят, че няма виновен... ама ако кучето беше на някой бял, щеше да го линчуват и митинги пред съд и следствие ще вият

От възрастни може да се търси отговорност, но от цигани - едва ли!

прости ме за наивния ? ...защото те така си живеят?

Като бях дете (преди 40-45г) си спомням как минаваха по селата и "приспиваха" кучета, които нямат ваксина или са свободно пуснати по дворовете на село. Не става дори дума за скитащи по улиците! Казвам - на село, а в градовете беше още по-строго. Сега - разграден двор! Куче влачи-диря няма !

Ами това си е било убийство, нищо че на животни.

Една виетнамска конвенция за пуснатите кучета би ни помогнала много!!!

къде са истанбулските каки от башибозука

Провери у вас в спалнята.

Каква трагедия - куче да убие дете! Да не дава Господ!

И то в двора на циганите, които го гледали! А никой ли няма да каже, че кучето е държано в студа гладно на верига от същите тия цигани преди да им изяде детето? Трагедия нали? Просто кучето им е показало какво заслужават според кучешкия морал.

Всички питбули да се конфискуват и изпратят във Виетнам !

Всички питбули -на салам и за лъвовете! Никога повече питбул в България! Собствениците на питбули - в затвора!

Ти пък. Я да хвърлим ромите на лъвовете. А ние да гледаме.

..това също е приемливо решение...

Куче, което напада човек трябва , да бъде приспано. Стопаните му- в затвора!

Подобен проблем е този с уличните кучета. Някои хора си ги хранят пред блока и кучетата си пазят блока. Но горко им на случайно преминаващите граждани - зъбят се и хапят, защото не са от живущите в блока. На кого да връчим съдебен иск, ако стане инцидент? На общината ли, или на живущите в блока???

професор, дето го бяха нахапали кучетата някъде в новите квартали

Няма опасни породи кучета, има опасни стопани

Цайсунгер,това ли е проблемчето,което е номер едно в момента на тази кочина??? П.С.От БХК ли те задействаха толкова бързо,че 24 часа по-късно вече си по платените медии и ни разправяш,как добре се грижиш за...кафявите от електората си???

След запетая се оставя интервал. Да не срамиш българите и кирилицата. Иначе си наред.

Колежке, ела да "потренираме" малко в къщи след часовете ;-)

Milen Gagov

Другарката ми по български ми преподаваше по добрата и стара система,при която...запетайките се пишеха веднага,точно там,където трябва,а не там,където има интервали,капиш??? П.С.Интервалите може да си ги извадите сама и да си ги заврете точно там,където им е мястото,къде точно...оставям на въображението Ви:)))!!!

не може да бъде, шерлок!!! :O сигурно горския човек го е пуснал преди да се гръмне.

Аз харесвам големи котки - тигри, лъвове, гепарди. Защо на мен ми е забранено да отглеждам такива животни, а на любителите на кучета- ИЗРОДИ им е позволено д аси развъждат малоумните животни ?

Защо не се забрани отглеждането на подобни кучета убийци в България ??? След като е позволено да се отглежда такова животно, по същата логика аз мога да си завъдя алигатор в двора !

Защо си мислиш ,че само тези кучета са убийци, всяко едно куче може да е убиец, дори и от дребна порода ! Много са клиповете, показващи кучета от дребни породи , как си бранят храна, малките си и много собственици са изпитвали какви са им зъбите .

Малките кучета имат малки зъби. Не могат да убият човек.

Интересно,че никъде в драсканиците не срещнах думата НАМОРДНИК ! Ако някой е виждал куче с такова нещо някъда в държавата ни,значи е голям щастливец ! Само ако владееш бойно изкуство,можеш да направиш забележка...кураж !

По твоята логика на циганите трябва да им се забрани да се плодят!

Всеки циганин с намордник на уя!

Смърт за тези кучкари

За тези да, ама друг път, питай бхк, ако не знаеш защо.

Независимо от етноса, според мен човек, който отглежда подобна порода куче в дома си не е нормално човешко същество.

и защо? Общината като собственик на зоопарк, нормална ли е, ако има тигър, слон, лъв или крокодил? Ненормален в случая ще е този който влезе в клетката им или си пусне детето безпризорно да се навре там...

ейй..веднъж да кажеш нещо умно. Досега само путлерофилски простотии ти раждаше главата - глупост до глупост.

Пратете това куче на някой парламентарен контрол

Ама да го пуснат когато Лили-свинетката участва :)

Да бе, а после кой ще търсим да му бае на кучето?

Никог аняма да забравя как дебелото лиле и най-вече партия ГЕРБ решиха да КРАДАТ от мен почти 100лв. на година заради лукса да си карам автомобила по РАЗБИТИТЕ МАГИСТРАЛИ НА БОЙКО !