Линчуват с камъни прелюбодейка в Судан

Млада суданка беше осъдена на убийство с камъни за прелюбодеяние - рядък случай за ислямския режим в Судан, съобщиха две международни правозащитни организации, цитирани от Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Линчуват с камъни прелюбодейка в Судан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миролюбива е баба ти. В Корана е записано, че всеки правоверен, т.е., който не е "гяур" трябва да може да язди кон и да стреля с лък.

И християнството разделя жените от мъжете! И до преди колко години жените са нямали право на глас, което им право не е дадено от християнската църква.

Много си прав! И повод щяха да измислят! Дано да спасят моничето и бебето!

Мда, тва е една от най-бедните държави в света.

в софя нямаше да останат камуни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Теди

"Търсач",явно си чел само Стария Завет.В Новия трябва да ни избият всички,защото Исус усложни закона,И ако в Стария трябваше да извършиш греха,сега ако си го помислиш пак си съгрешил.Исус каза:Милост искам,а не жертви.Самия Исус прости на една такава жена в Новия завет,с което не я подстрека да продължава,но ние кои сме да отнемаме живот?

каде са тия дето искат демокрация са сирия.защо не крясакат за судан и останалите арабски племена които си дават петрола на емперялистите.

1chovek

Абе тия са егати ненормалниците? С такива "закони" престъпност не им трябва.

Обичайте се бе хора! Какви са тия диващини. Т'ва вашето е гадория.

Е нали точно това пише в Библията: Левит 20:10 Ако прелюбодействува някой с чужда жена, тоест, ако прелюбодействува някой с жената на ближния си, непременно да се умъртвят и прелюбодеецът и прелюбодейката.

Просто мюслите спазват стриктно повелите в тяхната версия. Ако и христяните почнат да ги спазват влизаме в гражданска война.

popov

Хубаво е, че си търсач, но опитай да търсиш и неща, които не ти изнасят...например Иоан 8:3-11!

popov

Хубаво е, че си търсач, но опитай да търсиш и неща, които не ти изнасят...например Иоан 8:3-11!

Боби

Пич, това е в стария завет. Ако си евреин ОК, но ние сме християни и затова следваме повелите на Исус от новия завет. А там Исус ни учи да прощаваме, прегрешилия да търси покаяни, а не да убиваме хората за прелюбодействие. Йоан 8:3-11

Животни.. после как точно арабския свят да се ползва с добрарепутация...

когато ти изневери жена ти , ще те питам пак

Малко са хората, които не изневеряват и всички си живеят...

Е те това е съд! Голллеми са!!!

Ива

Извинявам се значи, но за така нареченото "престъпление" трябват двама нали? Или само жената е виновна?!

Според техните закони мъжа не е виновен. Ако ще да я изнасили пред цялото село, жената пак ще е виновна. Прави си сметка в кой век живеят.

Като помисля в БГ колко хора са нещастни, защото не могат да си купят поредната джунджурия. Вкл. и аз. Или пък че март месец не могат да ядат прясна салата защото още е скъпа.

в наи-хъбавя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.