Убиецът от Словакия стрелял по роми наркопласьори

Словакия е потресена от вчерашната кървава баня, при която въоръжен мъж уби 7 души и рани 15 в столицата Братислава, след което се самоуби, пишат западни вестници.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът от Словакия стрелял по роми наркопласьори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно в словакия няма достатъчно цигани още, затова са потресени.

Каква ли е причината този човек да "мръдне"?Сигурно нещо ужасно му се е случило. Злобата ражда ужас. Това в мисленето на повечето форумци е зараждащ се фашизъм. Засрамете се.

Този човек е истински герой,мир на праха му!!!

сега трябва и тук някои да го направи...да унищожи Филиповци и Столипиново иии цяла България ще го ПОЗЛАТИ .....отделно ББ няма да има на кой да плаща помощи....

сега трябва и тук някои да го направи...да унищожи Филиповци и Столипиново иии цяла България ще го ПОЗЛАТИ .....отделно ББ няма да има на кой да плаща помощи....

По чудо не е станало това в България. Българите са изоставени на циганите - вижте циганизираните села, запуснатите дворове и ниви, защото отгледаното се обира от цигани, съдените, че са се защитили от цигани. Този словак е бил войник, имал е някаква гордост, не е можел да си обясни как така трябва да ги търпи тези и малко изперкване му е било достатъчно. Другите също са му били виновни, че се допуска това. Сега в Словакия, утре - в България. Въпрос на време е да се случи.

Каквато и да е причината, няма извинения за такива дивашки действия!!! Страшно ненавиждам традиционния цигански манталитет ( а не самите цигани), но това просто не е редно. нещо повече-ужасяващо е!

ЕВАЛА ! Добър пример !

да кога ще се задеиства и срещу сако

Само въпрос на време е това да стане и в България. Засега стратегиите на индивидуално спасение опразват страната откъм всичко читаво, което може да си напише името с латински букви. Вече емигрират и тия, които не могат да пишат и на български даже. Перспективите са ужасни - разрушени села, несигурност в градовете, неграмотна администрация, покупна полиция, корумпирана върхушка от кенийски тип, придвижване из страната с охрана и др. достижения на "правовата" държава. Ако не е цензурата в нета,предполагам, че щеше да има буря от поздравления към убиеца. А в България бившият затворник Цвеътелин Кънчев е желан гост по телевизиите, разсъждава по всякакви въпроси, плаши... лъже как образованието е ценност за циганите... Докато Кънчев е по-ценен за телевизиите от хората на правовия ред и нормалните законопослушни българи нищо добро не чака тая територия,която още се има за държава.

В мозъка на европееца: щом са роми, значи са или българи или румънци. Нека ги експулсираме и да затворим границите за вси4ки... The end

Каква е точната причина за стрелбата едва ли ще научим.Но проблемът е, че хората започват сами да решават проблемите си.Когато не виждаш друг изход ,сам хващаш оръжието. С гигантските темпове на циганската раждаемост само след 20 до 30 години нециганското население на България ще бъде малцинство. На какво ще разчитаме тогава?На цигани-полицаи, цигани-учители, цигани-стругари, цигани-хлебари?Само като се замисля и ми става страшно.И това е според основната причина, която кара младите хора с цената на всичко да емигрират - несигурността.Трудно се живее с мутри и цигани.

Мога само да посоча, че в циганската махала "Максуда" - Варна, комбинацията ром-наркотици + пласмент си действа съвсем нормално. Все някога ще стане "нещо" което ще покаже колко е толерантен българинът. Като бивш пиротехник, аз бих си потърсил "лоши матрияли", за защита от агресията. Дано Денят на Страшния Съд изпревари случването на подобни на "словашките" ексцесии.

След като си забелязъл наушниците,то вероятно е с тях,за да не се подаде на раузбеждаване от нещо,което е премислил и подготвял достатъчно дълго,като е премислял за и против,предполагам-това не е мигновено хрумване,не е под въздействието на нещо интоксикиращо в момент на разходка из квартала, а го е планирал

Циганите са много отмъстителни. Интересно, сега, като почнат да "си го връщат" полицията и властта как ще постъпят.

"Писнало му на обикновения гражаданин"-Не ставайте смешни. ...Психопат или убийствоп в състояние на остро психическо разстройство. Наушници, осем пълнителя за автомата, стрелял по всичко живо наоколо включително и три-годишно дете. Вижте му позата, вижте как държи пушката. Все едно че е самсред полето и и цели гъски. Той няма никакъв контакт с реалността.

Ти нямаш контакт с реалността! Скоро циганския проблем ще се разпростре навсякъде и много хора ще започнат да стрелят..., защото ще полудеят от бездействието и дискриминацията, на която са подложени за сметка на циганите.

Много си прав, за съжаление!

ХА-ХА-ХА

За 3-годишното не се знае,но за ромската фамилия се знаело,че вършат престъпни деяния..Както знаете има и 3-годишни деца извършители на тежки престъпления,без да казвам,че пострадалото дете е такова...Но има асоциални индивиди и те са такива от детството до гроба -удрят жестоко до инвалидизиране други дечица,някои такива с готовност биха убили,за да откраднат например жилище или за жилище ,както показваха такива палестинци и 1-2 годишните деца,но в историята по света и тук има деца,които убиват без жалост и крадат от най-ранна възраст,за най-голямо съжаление на този свят...Едно такова в предучилищна възраст,гледано с много любов и прегръдки,тръгнало по някое време само с пистолет от вуйчо си и застрелвало спящи пътници в метрото в САЩ и вземало часовниците и джобните им пари,друго 8-годишно в Столипиново убило бабата,от която хронично крадяло,когато му се скарала хващайки го пак да и краде храната....Това не е пълен списък ,но показваха и по тв как има 3-годишни,които тероризират другите дечица в градината с травми по главата и др

Ти сериозно ли ги говориш тия глупости? Ако зависеше от тебе сигурно щеше да има смъртно наказание за 3 годишни.

Това е сигнал, че цяла Европа трябва да участва в решаването на циганския проблем. Референдум с гласуване на варианти за справяне с ромите. А въпросния стрелец едва ли е стрелял случайно по това семейство, не мисля че е без мотив.

Обещаните милиарди до тук потъваха в злоупотреби,с което организираната престъпност стана по-силна и затова бяха спряни.Същото става и с милиардите помощ за Афганистан и затова и там бяха спряни,но там ще се организират в натура проекти за милиарди.Иначе повечето държави са на червено от разходи за социално подпомагане и то в размери до трикратния БВП -ще се замразяват заплати и ще се режат проекти в ЕС,но ще се разработват проекти за милиарди БЕЗ МИЛИАРДИТЕ В БРОЙ -НЯМА ВЕЧЕ СВОБОДНИ МИЛИАРДИ,НО ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ РАБОТЕЩИТЕ ПРОЕКТИ

няма да ги прибираме, те сами ще се върнат.

Браво на човека, който е убил 7 души, па и цигански наркопласьори и е прострелял 3 годишно невинно дете !! А барабар на всичко има- няма още 14 души простреляни !! Да жалко за убиеца им, нека почива в мир ! хаха нормални ли сте ???

И нас това ни чака, ако не почнем да се отнасяме с циганите като със всички граждани на страната. Щом искат да ядат ще учат, ще работят и ще спазват закона! Националните си особенности да проявяват без да вредят на останалите!

Жалко за човека, лека му пръст

Жалко за човека,мир на праха му!!!