Прокуратурата протестира присъдата на убиеца на Виола

Софийската градска прокуратура е внесла протест срещу присъдата на 29-годишния Стефан Станев, обвинен за жестокото убийство на приятелката му Виола Николова.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата протестира присъдата на убиеца на Виола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май за трети път пиша за този изрод! "Съдът" какво ще прави и колко ще лежи за добро поведение е ясно. Близките на момичето да го поръчат, има отлични чистачи - интернационални специалисти, които да изпълнят единствената правилна присъда за изрода...

да умира в затвора тоя урод!!!

Споко! Те там печените пандизчии го чакат и определено знаят стотици начини как на такива изверги да им направят живота от черен по черен! Тоя ще се самоубие с няколко удара с нож в гърба още преди да е излежал един месец в пандиза! Вервайте ми!

и защо пък си толкова сигурен ,че той пък няма да самоубие някой от тия на които се надяваш да изпълнят засушаващата му присъда

от затвор се излиза, от гроб не се излиза

Ела душко, ела сърце мое.Чекам те.Имаме нужда от млада невеста цялата килия.

За такива изроди трябва бавна и мъчителна смърт само тогава ще има ефект А пък и какво прави тая фльорца при такъв изрод не вижда ли че е психопат и перко ама щом има Джип е голяма работа ако беше си намерила някое свясна момче дори и по бедничък сега щеше да е Жив а и обичана а сега кво храна за червеите в БГ сички с пари се мислят за голяма работа ама то има край

Този изрод, изобщо не трябваше да стига до съд! Трябваше до сега, бъде пребит и закопан !

наказанието за такива изверги трябва да е доживотна каторга, и защо не работят затворниците ами ги отглеждаме като безплатна почивка, те трябва да си заработват храна, квартирни без да им се намалява наказанието и тогава ще има пари и за надзирателите, стига обществото е хрантутило престъпниците, докога, и къде са юристите да променят тази порочна практика???

МИСЛЯ,ЧЕ АКО НАПРАВЯТ РЕФЕРЕНДУМ ЗА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ЩЕ ИМА 100%ГЛАСУВАЛИ

Е точно за това няма да има референдум пък и да има тук референдумите не се зачитат само е разрешено да се правят макар и рядко....

Кой ти каза, че не работят затворниците? Работят и то яко.

Доживот.Какво ще го превъзпита затвора?

Какво като се е признал за виновен? Дайте му условна тогава.

Не само, че трябва да се осъди за убийството, а отделно за побой и грабеж. Най-справедливото наказание за този изрод - до живот.

В урановите мини - там ще има време да преосмисли живота си.

Реално, там няма да има чак толкова време...

не че защитавам изрода, но някой може ли да ми каже смислено каква е разликата между 25 и 30 години? важното е, че е разкрит, получено е някакво възмездие! така че, щом не може да лежи доживот, дали ще излезе след 15 или 20 г. каква е разликата?

Съгласен съм с Вашата логика! Щом няма разлика, нека да лежи 30 години! И ако пак се прецени, че няма разлика, да излежи още 30. Докато се усети разликата, де...

Не че аз защитавам правосъдната система, но тая работа не е като оная! Разликата между 30 и 25, 15 или 20 година, не е като да имаш мозък или да нямаш! И за да ти се изясни по-добре, очевадно е, че ти нямаш мозък, след като задаващ въпроса за "разликата" !

"някакво възмездие"???? Знаете ли за какво е това възмездие? Знаете ли какво точно е причинил на жертвата? Присъда и от 100 години е малка! Като го пуснат за добро поведение след 15 години , вие ще сте спокоен , че му е било достатъчно за да се промени и ще се чувствате в безопасност?

съм за смъртното наказание, или още по-добре - за законите на хан Крум

"Kви", обжалвания бе, да стои в затвора докато момичето Oживее!!! Tова, е справедливост!!! Tой, убил момичето по най брутален и жесток начин, сега ще му се правят адвокадски "гимнастики" как Hе бил,... чак толкова Bиновен??? Bътре, докато се върне момичето!!! да е.п.м,... на Tоз урод!!

ХВАНАТ ДОКАЗАН УБИЕЦ, ПОЧТИ ПСИХОПАТ. КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ФАКТА, ЧЕ СИ Е ПРИЗНАЛ, ТА ДА МУ СЕ НАМАЛЯВА ПРИСЪДАТА. НЕ СТИГА, ЧЕ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА НАРОДА ПРЕМАХНАХА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, АМИ СЪЩО ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО ИЗМИСЛИХА ТОВА СПОРАЗУМЕНИЕ. НИКОЙ НЕ ПИТА ЗА МНЕНИЕТО ХОРАТА, КОИТО ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ НА СЪДИИТЕ.

може би ,тези които плащат заплатите на съдии ,прокурори и т.н не са друго ,а специални роботи ...

Защо "почти"?

Още един "специалист" по наказателен процес , който се изказва неподготвен. С такива закони- такива присъди. Дори това е максимално високо наказание по тази процедура.

Прав си, ама кой да те чуе и разбере. Съдът е длъжен по закон да намали присъдата ако се признае за виновен и поиска съкратено съдебно следствие. Законите са калпави, не съдът

Чудя се тези съдии дали ще са така благосклонни, ако ставаше въпрос за тяхното дете? Въобще, когато взимат решение в случаите, свързани с убийство дали се поставят на мястото на потърпевшите и да допуснат минималната вероятност това да се случи на техни близки?

... не че заслужава по-малко... но съкратената процедурал?!?... ако е законна, защо е приета?