Коментари - Пращат убиеца на Виола в психиатрията в Ловеч | Днес.dir.bg

Пращат убиеца на Виола в психиатрията в Ловеч

Софийският градски съд реши 29-годишният Стефан Станев, обвинен за жестокото убийство на приятелката си Виола, да бъде настанен в психиатрията в Ловеч.

Обратно в новината

Коментари - Пращат убиеца на Виола в психиатрията в Ловеч | Днес.dir.bg

Коментари

Веднага го пускайте, извинения, обезщетения и безплатна почивка за стреса. Така или иначе, после ще ви съди и ще му платите и пари. За това всеки иска да живее тук, може да прави всичко и никой да не го пипне, дори накрая да е на печалба.

прокуратурата настоява да не лежи, а да се лекува??? Закривай таз държава.

Прочетох внимателно всичко , което касае казуса . Първо : Срещу масовика е имало десетки жалби , които прокуратурата удобно е пропуснала, това си е отказ от правосъдие , което е наказуемо според НК . Та кои точно прокурори са изритани и вътворени в пандиза ? Второ : Психиатричната му експертиза е меко казано смехотворна за професионалист .. Трето : Колко плати мама му на изрода за цялата бутафория ??? Колко точно Хора трябва да усмърди тоя изрод , за да го гръмнат ??????? Съучастници са му всички магистралки по веригата . Ледът се пука под краката ви , еничари .... Пук, пук ... бум ;)))

Значи гада ще се измъкне по терлици.... Ще го подондуркат няколко месеца в психиатрията и ще го пуснат.

Много ясно, ти нещо друго ли си очаквал????? Вариантите са два при нашите хора, напълно оневиняване или присъда, но след като е избягал в странство.

много юристи в този сайт, бре. а , може би е невменяем, нормален човек може ли да го извърши. а що се отнася до дрогата, някъде в някой сайт бяха писали, че и двамата се боцкали. има си органи, има си съд, нека присъдата да бъде произнесена от тях, а не от нас простоватите. сега го изкараха най-черният. а като е знаела красавицата, защо не го е напуснала, а и бившата му тъща и жена, сега говорят, ама и тя я виж след това дали няма да се съберат, не могат да се начешат жените на парите им, искат мачовци, искат това онова, не е редно убийство, но станалото не може да се върне. младите момичета да не са наивни, да си опичат акълите, наскоро по Нова телевизия мисля , че предаването беше "Ничия земя", едно младо момиче сервитьорка отишла при стареца у дома му и го убила,бил рецидивист, а къде непълнолетно, сега пълнолетно девойче си тръгнала, Стара Загора, целият град знаел, а тя милата не знаела, и жените и те са едни , само парите гледат и като им се случи най-лошото, сега реват , за реване е, младо красиво момиче, на кантар са нещата. скромни неуки младежи с браптии, обират им парите И този горният случай...няма сигурност за нищо, и момичета и момчета трябва много да се внимава, с кого си имат имане даване, а и наркотиците и те са навсякъде(разказано ни,80% от града са наркомани, от барман...)

Има подробности за случая в сайта на Анонимните

Тоя де вика бсп я ми кажи при кои се опразниха градовете да нее при герб 20 години един град стои на едно място и сега опустя ония краха и се забравиха друг е въпроса че са у в герб и пречат и не тие виновен боико а такива като станишев колкото до тоя луд на такива мястото им нее в лудница а до живот

По думите на психиатърката, младият мъж е имал симптоми, които са променили качествено съзнанието му за онзи период. Да, да сега ще изкарате, че не е разбирал значението и свойството на извършеното от него - това е целта, нали? да се лекува значи....!!! Лечението му е разстрел от упор в 10-ката!

Умишлените убийства от нормални хора или от ненормални с;психични отклонения; се извършва. Отговора е прост и определението го потвърждава.

роднините на момичето да го причакат по тъмно някъде/след като го оправдаят/ и един чук в тила. Това е единствено възможния начин за възмездие

разстановят по магистралите. Има много шофьори жадни за любов

меки мебели (вместо с въже около врата)

Защо в Ловеч, в Банкя да го закарат.

Ама много зъкъсня съдът с диагнозата. Изкарвайте го по-бързо луд , оправдателна присъда и хайде следващата жертва.

Ясно. Това ще е поредният НЕВИНЕН убиец.

Аз предлагам на съда да се обърне към "добрите практики" на държави, които управляващите непрекъснато ни дават за пример - любимата на Баце Германия, да речем! Там за едното изритване, подобно "психично разстроено нещо" ще лежи 3 г. ефективно и решението на съда беше взето за 8 месеца! Тук за същите 8 месеца дали делото в уважаемия съд ще стигне до втора инстанция поне и дали ще се осмели прокуратурата да иска като наказание това, което му се полага за садистичното убийство - до живот! Айде бе, магистрати наши, дайте нишан, че наистина искате справедливостта да тържествува!

Жалко за девойката. Със сигурност ще го изкарат невменяем... Това е преюдициален въпрос по делото без разрешението на който, делото не може да стигне до осъдителна присъда и установяването на невменяемостта ще го освободи от носенето на наказателна и отговорност. Жалко. Много жалко за убитата и нейните близки!!!

ще бъде пуснат на улицата и ще може да трепи на воля. Дано някъде си намери майстора, много се кефя на такива случаи

Тоя като пристигне ще му сипя от компота череши реколта 2000г.

Биоцианид ще го черпиш, от теб да мине;)

Аз не мога да разбера защо пълнят затворите и психиатриите с такива брутални убийци, бедния народ да храни. СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ! Куршума в тила и айде в трапа...

В квартала имаше навремето доста наркомани и нито един от тях не е садистичен убиец като този, а този не прилича на наркоман.

каква е тая тенденция напоследък,казваш че си дрогиран и непомниш,но се чудя защо това оневинява,напротив,трябва да се смята за утежняващо вината обстоятелство,,незнам употребата на наркотици да е разрешена,,,след като ти стига акъла да извършиш престъпление,значи трябва да ти стига и да носиш отговорност...

29 години този човек е издържан от родителите си, а единственото му занимание е да се друса. Какъв смисъл има в този човек? Като ги няма родителите му - какво?

Ми работата е ясна - сега ще го изкарат невменяем и няма да го осъдят. Ще го пратят за малко в лудницата, а после ще го пуснат и от там. За да си живее животеца, както досега!

е браво,цирка който изигра му свърши добра работа..сега малко ще си поседи на санаториум в самостоятелна стая ,да имат време мама и тати, да платят ,на когото трябва,за да го освободи от отговорност,докторите със сигурност ще го изкарат много болен... и после по живо ,по здраво...

...поискано от прокуратурата, след като в държавното обвинение попаднали документи, че .... а бе работата на държавното обвинение не е ли съвсем друга, а не да търси документи които оневиняват убиеца?

Айде сега малко стрихинин в супата за по силен нарко ефект!

Явно вече има модна тенденция извършителите на престъпления да са били под влияние на алкохол и наркотици, да не помнят нищо и като допълнение да се правят на луди. Абе този като е ненормален защо не е изял едно лайн0 ами е убил момичето.

Удобно. Това без кинти не е станало .

Да ти имах изгладената скъпа риза, човече. Ах, как нямам достъп до теб, как нямам.

Наркотиците - това е скритият ешелон на БКП и ДС вече 70 години наред. Мутренската олигархия като наследник на мафията в БКП забогатя благодарение на търговията с тях и тъпотията на българските путеноиди. Неслучайно целта на кремльовските узурпатори е да наркотизират и зомбират народа, за да могат да го управляват в рамките на Новата Задунайска Губерния. Жужето и приближените му властват над бившия Савецки Саюз не само чрез наркотични вещества, но с алкохол, спирт и лабораторни заразявания със СПИН. В Екатеринбург половината население е заразено от олигарските-комунисти със СПИН, а другата половина се въргаля в алкохолно опиянение след набълбукване с алкохолния препарат за чистене на кенефи боярщник. Смачканите маси в Рассия къркат също Тройной Одеколон, препарати за отстраняване на мухъл, а някои и бензин. ха...ха...ха... Путеноиди, натам ли сме се отправили? Ако толкова ви харесва, ойдете тамо да се зАврете у гзвете на белите мечки. ха...ха...ха....

Ненормалнико, какво месиш БСП.аМИ ВИШ СТРАНАТА НИ ПОТЪНА С ТИКВАТА , НА ДЪНОТО СМЕ.Де да беше БСП и нИНОВА ДА ВИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА КАТО ТАКИВА НЕХРАНИМАЙКОВЦИ КАТО ТЕБ.

По сто тояги на голо и гладно три пъти на ден без да спира лечението. На третата година, когато се изчисти от наркотици и лоши мисли - справедлив съд за това което е сторил. Да не се крие зад шезофренните си действия. Всеки трябва да отговаря за действията си пред закона.

На тоя явно родителите или са големи връзкари,или имат много пари, или и двете, затова са отгледали такъв боклук както често се случва с децата в такива семейства!!!

Сега ще си изкара животеца по психиатрии, а това момиче ще изгние за 1 г. в земята !

Ми това е много идейно. Натъпква се бандита с наркотици, отива после да го полекуват и след това вече има имунитет към закона. Законите не го ловят.

Дали му дават сега редовно наркотици след като е толкова зависим?!

Коментари - Пращат убиеца на Виола в психиатрията в Ловеч | Днес.dir.bg

Пращат убиеца на Виола в психиатрията в Ловеч

Софийският градски съд реши 29-годишният Стефан Станев, обвинен за жестокото убийство на приятелката си Виола, да бъде настанен в психиатрията в Ловеч.

Обратно в новината

Коментари - Пращат убиеца на Виола в психиатрията в Ловеч | Днес.dir.bg

Коментари

Веднага го пускайте, извинения, обезщетения и безплатна почивка за стреса. Така или иначе, после ще ви съди и ще му платите и пари. За това всеки иска да живее тук, може да прави всичко и никой да не го пипне, дори накрая да е на печалба.

прокуратурата настоява да не лежи, а да се лекува??? Закривай таз държава.

Прочетох внимателно всичко , което касае казуса . Първо : Срещу масовика е имало десетки жалби , които прокуратурата удобно е пропуснала, това си е отказ от правосъдие , което е наказуемо според НК . Та кои точно прокурори са изритани и вътворени в пандиза ? Второ : Психиатричната му експертиза е меко казано смехотворна за професионалист .. Трето : Колко плати мама му на изрода за цялата бутафория ??? Колко точно Хора трябва да усмърди тоя изрод , за да го гръмнат ??????? Съучастници са му всички магистралки по веригата . Ледът се пука под краката ви , еничари .... Пук, пук ... бум ;)))

Значи гада ще се измъкне по терлици.... Ще го подондуркат няколко месеца в психиатрията и ще го пуснат.

Много ясно, ти нещо друго ли си очаквал????? Вариантите са два при нашите хора, напълно оневиняване или присъда, но след като е избягал в странство.

много юристи в този сайт, бре. а , може би е невменяем, нормален човек може ли да го извърши. а що се отнася до дрогата, някъде в някой сайт бяха писали, че и двамата се боцкали. има си органи, има си съд, нека присъдата да бъде произнесена от тях, а не от нас простоватите. сега го изкараха най-черният. а като е знаела красавицата, защо не го е напуснала, а и бившата му тъща и жена, сега говорят, ама и тя я виж след това дали няма да се съберат, не могат да се начешат жените на парите им, искат мачовци, искат това онова, не е редно убийство, но станалото не може да се върне. младите момичета да не са наивни, да си опичат акълите, наскоро по Нова телевизия мисля , че предаването беше "Ничия земя", едно младо момиче сервитьорка отишла при стареца у дома му и го убила,бил рецидивист, а къде непълнолетно, сега пълнолетно девойче си тръгнала, Стара Загора, целият град знаел, а тя милата не знаела, и жените и те са едни , само парите гледат и като им се случи най-лошото, сега реват , за реване е, младо красиво момиче, на кантар са нещата. скромни неуки младежи с браптии, обират им парите И този горният случай...няма сигурност за нищо, и момичета и момчета трябва много да се внимава, с кого си имат имане даване, а и наркотиците и те са навсякъде(разказано ни,80% от града са наркомани, от барман...)

Има подробности за случая в сайта на Анонимните

Тоя де вика бсп я ми кажи при кои се опразниха градовете да нее при герб 20 години един град стои на едно място и сега опустя ония краха и се забравиха друг е въпроса че са у в герб и пречат и не тие виновен боико а такива като станишев колкото до тоя луд на такива мястото им нее в лудница а до живот

По думите на психиатърката, младият мъж е имал симптоми, които са променили качествено съзнанието му за онзи период. Да, да сега ще изкарате, че не е разбирал значението и свойството на извършеното от него - това е целта, нали? да се лекува значи....!!! Лечението му е разстрел от упор в 10-ката!

Умишлените убийства от нормални хора или от ненормални с;психични отклонения; се извършва. Отговора е прост и определението го потвърждава.

роднините на момичето да го причакат по тъмно някъде/след като го оправдаят/ и един чук в тила. Това е единствено възможния начин за възмездие

разстановят по магистралите. Има много шофьори жадни за любов

меки мебели (вместо с въже около врата)

Защо в Ловеч, в Банкя да го закарат.

Ама много зъкъсня съдът с диагнозата. Изкарвайте го по-бързо луд , оправдателна присъда и хайде следващата жертва.

Ясно. Това ще е поредният НЕВИНЕН убиец.

Аз предлагам на съда да се обърне към "добрите практики" на държави, които управляващите непрекъснато ни дават за пример - любимата на Баце Германия, да речем! Там за едното изритване, подобно "психично разстроено нещо" ще лежи 3 г. ефективно и решението на съда беше взето за 8 месеца! Тук за същите 8 месеца дали делото в уважаемия съд ще стигне до втора инстанция поне и дали ще се осмели прокуратурата да иска като наказание това, което му се полага за садистичното убийство - до живот! Айде бе, магистрати наши, дайте нишан, че наистина искате справедливостта да тържествува!

Жалко за девойката. Със сигурност ще го изкарат невменяем... Това е преюдициален въпрос по делото без разрешението на който, делото не може да стигне до осъдителна присъда и установяването на невменяемостта ще го освободи от носенето на наказателна и отговорност. Жалко. Много жалко за убитата и нейните близки!!!

ще бъде пуснат на улицата и ще може да трепи на воля. Дано някъде си намери майстора, много се кефя на такива случаи

Тоя като пристигне ще му сипя от компота череши реколта 2000г.

Биоцианид ще го черпиш, от теб да мине;)

Аз не мога да разбера защо пълнят затворите и психиатриите с такива брутални убийци, бедния народ да храни. СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ! Куршума в тила и айде в трапа...

В квартала имаше навремето доста наркомани и нито един от тях не е садистичен убиец като този, а този не прилича на наркоман.

каква е тая тенденция напоследък,казваш че си дрогиран и непомниш,но се чудя защо това оневинява,напротив,трябва да се смята за утежняващо вината обстоятелство,,незнам употребата на наркотици да е разрешена,,,след като ти стига акъла да извършиш престъпление,значи трябва да ти стига и да носиш отговорност...

29 години този човек е издържан от родителите си, а единственото му занимание е да се друса. Какъв смисъл има в този човек? Като ги няма родителите му - какво?

Ми работата е ясна - сега ще го изкарат невменяем и няма да го осъдят. Ще го пратят за малко в лудницата, а после ще го пуснат и от там. За да си живее животеца, както досега!

е браво,цирка който изигра му свърши добра работа..сега малко ще си поседи на санаториум в самостоятелна стая ,да имат време мама и тати, да платят ,на когото трябва,за да го освободи от отговорност,докторите със сигурност ще го изкарат много болен... и после по живо ,по здраво...

...поискано от прокуратурата, след като в държавното обвинение попаднали документи, че .... а бе работата на държавното обвинение не е ли съвсем друга, а не да търси документи които оневиняват убиеца?

Айде сега малко стрихинин в супата за по силен нарко ефект!

Явно вече има модна тенденция извършителите на престъпления да са били под влияние на алкохол и наркотици, да не помнят нищо и като допълнение да се правят на луди. Абе този като е ненормален защо не е изял едно лайн0 ами е убил момичето.

Удобно. Това без кинти не е станало .

Да ти имах изгладената скъпа риза, човече. Ах, как нямам достъп до теб, как нямам.

Наркотиците - това е скритият ешелон на БКП и ДС вече 70 години наред. Мутренската олигархия като наследник на мафията в БКП забогатя благодарение на търговията с тях и тъпотията на българските путеноиди. Неслучайно целта на кремльовските узурпатори е да наркотизират и зомбират народа, за да могат да го управляват в рамките на Новата Задунайска Губерния. Жужето и приближените му властват над бившия Савецки Саюз не само чрез наркотични вещества, но с алкохол, спирт и лабораторни заразявания със СПИН. В Екатеринбург половината население е заразено от олигарските-комунисти със СПИН, а другата половина се въргаля в алкохолно опиянение след набълбукване с алкохолния препарат за чистене на кенефи боярщник. Смачканите маси в Рассия къркат също Тройной Одеколон, препарати за отстраняване на мухъл, а някои и бензин. ха...ха...ха... Путеноиди, натам ли сме се отправили? Ако толкова ви харесва, ойдете тамо да се зАврете у гзвете на белите мечки. ха...ха...ха....

Ненормалнико, какво месиш БСП.аМИ ВИШ СТРАНАТА НИ ПОТЪНА С ТИКВАТА , НА ДЪНОТО СМЕ.Де да беше БСП и нИНОВА ДА ВИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА КАТО ТАКИВА НЕХРАНИМАЙКОВЦИ КАТО ТЕБ.

По сто тояги на голо и гладно три пъти на ден без да спира лечението. На третата година, когато се изчисти от наркотици и лоши мисли - справедлив съд за това което е сторил. Да не се крие зад шезофренните си действия. Всеки трябва да отговаря за действията си пред закона.

На тоя явно родителите или са големи връзкари,или имат много пари, или и двете, затова са отгледали такъв боклук както често се случва с децата в такива семейства!!!

Сега ще си изкара животеца по психиатрии, а това момиче ще изгние за 1 г. в земята !

Ми това е много идейно. Натъпква се бандита с наркотици, отива после да го полекуват и след това вече има имунитет към закона. Законите не го ловят.

Дали му дават сега редовно наркотици след като е толкова зависим?!