Шофьорът, прегазил 4-годишния Паоло, пак зад волана (снимки)

Георги Сапунджиев, който прегази 4-годишния Паоло на пешеходна зона в Стара Загора на 2 юни м.г., отново шофира. Майката на Паоло заяви, че се чувства безсилна.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът, прегазил 4-годишния Паоло, пак зад волана (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, каква сила се изсква от родителите на това дете! Сила, да не отидат и да гръмнат този нагъл човек. Не дай, Боже в тяхнта ситуация, идея нямам как се сдържат, аз не бих могъл...

след като този идиот няма съвест,никой не може да помогне това е един истински изрод и дано скоро се намеси съдбата и му помогне да си дойде на мястото ,не съм злобен човек,но този екземпляр заслужава да си получи най-после заслуженото,такова безчувствено същество...просто не мога да си представя,че е родител и "човек"

Законът, законът... Хайде тук някой да напише, какво казва законът по случая. След хилядите промени и дописвания на ЗЗДП съм сигурен, че дори тези , които правораздават не го познават.

Защо му изтрихте номера, защо пазите престъпника?

Не искам да ставам адвокат на дявола, но трябва да спомена, че медиите в България подлежат на санкции и биват редовно притискани от системата, докато истинските престъпници са в контролните органи, съдебната и банкова системи, а техните авери са или в народностното събрание, или мачкат деца, "обезвредяват" мини по най-нови методи, отиват при бисеров за консултации и редят пасианси с мустака. Има и още, но историята е много дълга. Да обобщим: ако кажеш истината ще те преследва държавният апарат на мафията. Ако си част от този апарат - ти си недосегаем.

Щатите тоя щеше да бъде осъден на 185 години затвор още първата седмица след инцидента, до присъдата си щеше да прекара в карцера, в страната на неограничените възможности хората си купуват нови джипове след подобни инциденти.......

Абе за тоя няма ли кой да му приложи другото правосъдие??

Oще един абсурд в милата ни татковина. E, татковина за едни и гилотина за други. Tози синковец и другите зад него, трябва да знаят че господ бави, но не забравя.

Така ще бъде ! Първите 6 най-коментирани новини в дира са за Русия. Стоят по цели дни на първите страници. Ние сме си виновни, че тази новина не че не можеш лесно да я видиш, но и да се убиеш да търсиш едвам ще я намериш. Колко жалко и колко обидно. Ще кажете, един от многото случай! Е добре де, колко още такива трябва да има за да обществото стане и реагира за това дете като за свое? Няма ли я в Българина тази изскрица за справедливост? Кога забравихме, Българи, че всичко което правим е за децата ни?

Аз съм Паоло!

ЗАПОЧНА СЕ ОТ СЛУЧАЯ С МАКСИМ СТАВИСКИ. КАКТО ТОЙ СЕ ОТЪРВА СЛЕД КАТО ЗАТРИ ДВА ЖИВОТА И СЕ ОТКУПИ ОТ БГ ПРАВОСЪДИЕТО, А ПОСЛЕ В РУСИЯ СИ ДЖИТКА ПАК С КОЛА

случаите са различни тук става въпрос за 4 годишно оставено без надзор защото родителите са били на 50 метра

Къде е било оставено без надзор, на пътя ли?

познавам града. детенцето е било в пешеходна зона, забранена за автомибили!!!

Пий си хапчетата преди да коментираш...

Разликата е голяма, 4 годишно дете да се сравнява с по такива на 20 не е редно. Случката е станала на първокласен път. Да, и на двете места има загуба на човешки животи, но разликата е в наглостта и отвращението от убиеца и от съда. Все едно са едно цяло. Ставийски да си кара колата ако иска и на луната, но в България няма да може.

Не е ли по логично докато делото се точи, обжалва каквото и да било този човек да няма книжка, защо е обратното?

Всеки си седи зад компютъра и жалва майката, че правната ситема в България дава право на убиеца на детето и да си кара колата и да си вее гащите щото е заобиколил закона. Спете спокойно деца, един ден и на вас това ще се случи ако не изринем този съд с камъни и багери!

Явно тук играят много пари, този наглец и 20години затвор са му малко, дано бог даго накаже и то с лихвите

Хайде да излезем на улицата и да поискаме оставката на парламента и на всички дето са участвали в 26 годишното управление на демокрацията в България. Виновни са правителствата, за да имаме такава гнила и безочлива съдебна система. Това е съд за помилване на престъпници и съд за погребване на мирни и миролюбиви граждани. Нима сегашното правителство не е виновна като стои безучастно към несправедливата ни съдебна власт. Съдиите се оправдават, че такива са ни законите и те трябва да ги изпълняват. Не е незаконно да се разхождаш свободно дори да си се признал за убиец, защото тече процедура по обжалване и такъв е закона. Кой обаче е законодателния орган и кой гласува тези закони..... Време е за ОСТАВКА!!! на това правителство, защото само приказват за промени в съдебната власт и вече 4 месеца без никакви резултати. Щом спешно може да се реши проблема с оградата за границата ни, то значи, че спешно може да се корегират законите, които дават свободно отворени вратички за измъкване на престъпния свят едно справедливо наказание...

Аз съм за! Нека някой по-млад да се хване и да направи организация в фейсбук, аз не го ползвам. Но народът трябва да излезне с конкретни и неутрални искания. Под конкретни разбирам: - мандатност на съдии и прокурори с мажоритарен избор и право на отзоваване с местен референдум, иницииран примерно от 5% от гласоподавателите в избирателния район; - уседналост на депутатите, всеки да може да бъде предлаган само от района, в който живее и си плаща данъците; да няма жилище в друг район (без наследствено); - отмяна на субсидиите на партиите; - задължително публикуване в интернет на годишните данъчни декларации на депутатите; непубликуването да води до самоизключване от парламента; - отмяна на имунитета на народните представители; - да не се допускат в движението представители на партии (вкл. в опозиция) и служители на неправителствени организации; - редица други, които трябва да се уточнят и приемат от учавстващите в движението. Под неутрални разбирам: Да не се споменават конкретни лица, партии и коалиции нито с добро, нито с лошо. Споменем ли нечие име, ще се разединим.

Конкретните искания ЕС ни ги казва от 7 години!

И друг път съм писал тази изтория, но тук е уместно да я припомня. Бяхме на гости на български турчин в едно пловдивско село. Домакинът ми с едното ухо слушаше новините по турска телевизионна програма. Една картина му привлече вниманието и ни покани и ние да гледаме. Бяха се събрали много хора и хвърляха камъни по една къща. Потрошиха стъкла и керемиди, но хората бяха упорити и вратата стана на трески. Домакинът ни обясни. В едно градче станал пожар, запалила се къща. Пожарната не дошла навреме и тя изгоряла. Очевидно пожарната е била на подчинение на кмета. Събрали се съгражданите на пострадалия човек и разрушили къщата на кмета, понеже не си е свършил работата както трябва и човекът останал без дом. Евалла! Това трябваше да научим от турците за 500 години.

ами майката на детето да му тргли ножа на този сапун и после да пледира за временна невменяемост в резултат на мъката си!

Е много специалисти а защо никои не пта защо 4 годишно дете е на 50 метра от родителите си, никои не иска да види точното място на произшествието пък тогава да пише глупости да згазил го е но вината е на родителитев които не си изпълняват родителските ангажименти плюите колкото искате но и глоба за шофиора е много

Абе неграмотник,защо не завършиш поне 5 клас и тогава да задаваш въпроси?4 реда 17 правописни грешки,боже,боже...

Ами в центъра на град в зона забранена за движение на МПСта на колко метра трябва да са децата от родителите си? Това ли е въпроса който ви вълнува г-н/г-жо? Защо не ви вълнува въпроса какво прави там МПС? Защо не ви вълнува въпроса защо убиеца днес управява МПС? Защото сте сте същите като убиеца ето защо!

Никога не използвам обидни квалификации спрямо опонентите си, но сега не мога да се сдържа! Тъпак, ти не си ли разбрал, че там е пешеходна зона, онази кола няма абсолютно никакво право да е там.

Да живее съдебната ни система,да е жив и здрав"НЕЗАВИСИМИЯ БЪЛГАРСКИ СЪД",да продължават да се приемат закони с вратички за"наши специални хора", но на народа ще му писне от .......и .......

Ето колко струват българите !!!! В темите за Русия има по 2000 коментара, тук няма да има и 200. После ама изобщо не се чудете защо поилитиците са ни такива, ами такива защото идват от нас. Кога ще станем народ!?

Като чета тези редове, се чудя това дете(Пауло), НЯМА ЛИ ЕДИН СМЕЛ ДЯДО?Не искам да ангажирам бащата, защото той има още едно дете, но се чудя какво още чака дядото.Ако някога на мен се случи и аз съм дядо на едно прегазено дете, няма да чакам тази НЕРАБОТЕЩА съдебна система, да го оневини.Просто Аз ще си свърша работат с този убиец.ПЪК НЕКА ПОСЛЕ МЕ СЪДЯТ....

само за формалност - ако те осъдят след това, и ако трябва да се плаща на роднините на сапунджиев, ако ти не можеш, или умреш, или се самоубиеш... ще плащат твоите наследници. защото съда за такива като сапунджиев е майка-закрилница. иначе си прав. трябва да има възмездие. но рано или късно ще попадне на някой луд

Питате защо хората напускат страната, ами за да не им убиват децата докато някой се келеши с боклучливото си самочувствие и контейнера ламарина който кара. Напускат защото няма съдебна система, няма справедливост, няма нищо което да ги защити от една кражба дори.

"Почернената жена не може да си обясни що за човек ще седне зад волана, след като само няколко месеца по-рано е убил дете" Отговорът е: тежък психопат. Те не могат да изпитват чувство за вина и съжаление, не могат да се учат от грешките и провалите си и затова такива събития не могат да упражнят никакво въздействие върху празните им откъм емоции души.

Добре де, трябва ли да живее такова извратено същество, с оръжие в ръце, газещо невръстни деца?!

И тук намирисва на държавни служители, които не си взимат дългогодишно заплатите и живеят само от подкупи. Нормалните хора в България са безсилни и затова емигрират.

Шефа на КАТ Стара Загора сигурно не си взема заплатата и живее от подкупи. Нищо не му пречи да го спрат с патрул и да му вземат книжката за ПТП-то, завършило със смърт на дете. Кво чакат от КАТ - да прегази още хора ли?

Има Видов Ден, ще види скоро Възмездието!!

За пореден път се доказва тезата, че в България няма закони!!! Не е виновен съда, нито прокурорите-те си вършат работата, придържайки се към нормативната база!! Не си мислете, че те не искат изродите да си получат заслуженото наказание!! Но законотворците ни са слаба ракия, ако им закони които да са строги и срашни като срокове за наказание..... дали някой ще ги нарушава??? Ако има закон -случаи като този, в които е ясно кой е извършителя и доказано престъплението-всичко щеше да е ясно и бързо!! Примерно 80 години за убийството на детето, и 20 години за неспазване на забрана за влизане в пешеходна зона! Общо -100 год, при споразумение с прокурора се намалява с 1/3 и резултата е - 66 години затвор!! Точно, кратко и ясно-но няма закон, и се почва обжалвания, простотии. Та в случаите, когато няма закон-пострадалите би трябвало да има право сами да съдят престъпника и да го накажат според собствената си присъда!! А начини и хора за изпълнение в Бг има достатъчно!!

За каква непроследимост говориш, след като ако тоя умре веднага първи заподозрян ще е бащата на детето. Толкова трудно ли е да се досетиш? Иначе и аз смятам, че в случая се налага лично разчистване на сметки, но случая се отразява на психиката им и не се знае колко са в състояние да се справят. На всички говорещи, че на виновника му било тежко заради измъчена съвест ще кажа: Ако имаше каквито и да е угризения на съвестта, не би карал кола докато не свърши делото. Просто е теглил майна на всички и си "кара живота" докато може.

Еми.... В тая държава от край време само праовсъдие в мрака помага.

Предполагам на втора инстанция детето ще се съживи. Преди около 2000 години такъв биха го убили с камъни...

Нагъл идиот. Но и законът е идиотски, щом му дава право да кара кола, докато текат обжалванията. Трябва да се промени законът, защото манталитета на такива изроди няма да се промени.

щом тук умират невинни деца и хора порадии явната повтарям явната и УМИШЛЕНА вина на изроди като този и щом ВИНОВНИТЕ правят каквото си искат НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ за какво може да говорим а....? и защо въобще го говорим. тъпака сгазил детенце и му дали 3 години затвор. Значи в България за убийство дават 3 години така ли....? Много интересно. На друг му паднала бетонна плоча и го убила и след това 11 години дела и накрая се оказва, че нямало виновен а даже потърпевшите трябва да се извиният, че рожбата им е умряла вадейки си хляба като строителен работник. Гърчето което замалко не уби на спирка мимиче сега също се мятка като изпразнена п..ушка. Е ЗА КАКВО ГОВОРИМ ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ А? ЗА КАКВО? То в интерес на истината и сънародници не останаха.

Да, всичко ясно. Някои хора още днес биха се върнали към средновековието, жалко е, че нямат машина времето!

Да бъде екзекутиран по бързата процедура "око за око, зъб за зъб"

Да, той е казал много неща. Само, че се осъзнайте - сега е ХХI век. Или искате с принципите на Сталин да вървим напред - към още повече затвори и бесилки, без съд и присъда? Когато имаме закони ги спазваме, когато те не ни удовлетворяват избираме хора, които да ги променят. Това е демокрацията.

Грешиш няма да са толкова много, те големите крадци са малко на брой. България все пак е малка страна.

СТАЛИН Я Е КАЗАЛ "ИМА ЧОВЕК ИМА ПРОБЛЕМ,НЯМА ЧОВЕК НЯМА ПРОБЛЕМ"

Тъй като се подвеждате много лесно (главно от незнание, не сте длъжни да разбирате от право и закони), то и повечето писали по-долу се подават на масовата психоза: "Да пребием лошият съд, той е виновен!" Само, че има една ГОЛЯМА подробност и тя е, че съдът прилага закона, такъв какъвто е. А законът гласи - докато присъдата не влезе в сила, наказанието не се изпълнява. Следователно за никакво отнемане на книжката не може да става дума. Дори и за човек, като този от снимката. И или искате правова държава в която нещата се случват чрез презумпция за невиновност или искате анархия от типа на арабските държави в момента.

Личи ти че един ден съдебна практика нямаш. Недей да пишеш глупости. Съдът в България си правораздава по собствени правила във всеки един район или окръг. Има нежелание да се прилага закона от страна на магистратите. Докато неправдата ги застигне. В последните случаи се активизират бързо и едва тогава прилагат закона такъв какъвто е (справка- Нели Куцкова).

Законът е такъв, какъвто е, защото такъв е приет от Народното събрание!

Преди двайсетина години на два пъти ми бе отнемана книжката за алкохол, още на място. След обжалване следва процес и ако го спечелиш ти връщат документа. Тоя тиквеник защо още има книжка е доста странно, след като е лишен от правото да управлява автомобил. Нека си обжалва, никой не му пречи. По-скоро от КАТ са си затворили очичките на мястото на престъплението, тоест, някой не си е свършил работата. Включително съдът.

Принципно си прав. Но и съдът не е точно с вързани ръце. Можеше например да го остави в ареста докато тече делото, вместо да го пуска под гаранция.

това да е за урок на всички които им се живее в българия

Въпросът е чий е тоя чифут? Защото обикновените хора ги оправят по бързата процедура, и за много по-леки престъпления, мой познати са си го отнасяли почти веднага.

Не мога да разбера, има толкова много "фирми" за мокри поръчки, събират се пари с СМС и готово.

Тази статия предлагам да я постваме масово на страницата на МВР или на съда, ако имат такива във фейсбук.

Дано да цункаш едно дърво на пътя!

пистолета и в главата

Беззаконието рано или късно ще роди българския Хитлер!

Шофьорът е виновен по презумпция, но съгласете се, че това е непредумишлено убийство по непредпазливост, вероятно цял живот ще изпитва вина и няма да си прости случилото се, редно е да плати и огромна кръвнина на почернените родители, поне по 100,000 на всеки от двамата. Но животът продължава, той трябва да работи и да изкара тия пари и да ги даде на родителите. Поне такъв е нормалният ход на събитията. Нормално е да се стигне и до ексцесии в случая, нормално е да бъде и наранен или убит от хора, търсещи възмездие, разбираемо е. Ако има съвест, която го гложди, това може и по-леко наказание да е. Нищо не се знае... Но има един Съдник и Той ще въздаде всекиму според заслуженото, когато му дойде времето...

Нда, това, за съжаление, е философията на правосъдието в БГ.

Да, накрая се оказва, че очакваме възмездие от Бог... Жалко е... Макар, че аз вярвам в кармата и че всичко се връща по един или друг начин.

Управляването на автомобил по забранена за това улица, което е довело до смъртта на дете не е убийство по непредпазливост. Все едно да кажеш, че пушенето в склад за етер, което е довело до срутването на половин квартал, е трудова злополука.

и затова изпитвайки голяма вина си е напазарувал джип за 100 бона.представаям си ако не изпитваше вина какво щеше да си вземе... златно порше ?

Ако си спомните конституцията и основните закони след 1990 са създадени от "Втори адвокатски колектив" - ако си спомням - Лучников, Ф.Димитров, Соколов и т.н. Така, че не е чудно такъв начин на развитие - все пак при всяко обжалване и явяване в съда адвоката получава солидна сума. И колкото и корекции на законите да се правят те все ще се правят от адвокати така, че не очаквайте някакво развитие в полза на обществения интерес. /Друг е въпроса ако семейството бе наело адвокат срещу 50% от получената сума в голям размер и беше завело граждански иск - можеше този шофьор и жив да го одерат още в съда/

В България няма правосъдие. Не бих се изненадал ако този го гръмне някой. Ей.

да така трабва докато поевче хора не пожелаят честност и справедливост, сега никой не иска това

тоя защо не му е показан номерът на автомобила? Да не би случайно някой да вземе правосъдието в свои ръце и да го намери?

Кара си колата, но с чувство за вина. Кво искате повече? Все пак сме западна демокрация, а не некви уроди.

...това си е чиста източна мафия! Hе се заблуждавай, че това е демокрация (нищо, че ни повтарят тази лъжа 26 години и си мислят, че им вярваме)