Политически трусове след убийството на репортера

Словашкият президент Андрей Киска отправи призив или за съществени промени в правителството или за предсрочни избори след убийството на журналиста Ян Куцияк.

Обратно в новината

Коментари - Политически трусове след убийството на репортера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не бъркаме Словакия с България. При нас всичко е Ок. Няма убийства, няма грабежи по домовете на хората, няма корупция, няма организирана престъпност, няма...няма...няма...

Помните ли когато нашата разследваща журналистка си позволи да покаже далаверите на властта какво оплюване падна? Хем тя е известно име! Представете си каква цензура става при обикновените хора! Малко са сайтовете вече, на които не е сложена ръка от правителството - съответно цензура!

Като гледам каква цензура се налага по медиите, каквато не е имало и през комунизма, то скоро очаквам и в България убийства на журналисти, посмели да разследват властта! Дали си мислите, че има свобода на медиите в България? Само ако знаете Дир-а как банва всеки с мнение различно от опорните точки на деня!

Ще махнат тези, ще поставят нови... пак същите. При този модеол са така. Политиците са кукли на конци. Ако не слушкат-ги махат. Ако още по-не слушкат-айде куршума...като журналиста. То и журналиста да му се чуди човек не му ли е ясно... ама подлугала го е някоя опозиционна партия я с пари я с кариера и то момчето се е подлъгало.

беновска каза,че не е вярно!

то беновска е един авторитет по словашките далавери ....

не е ндрангета. но да, мафиотска структура е.

Този журналист, както и малтийската му колежка разследваха социалистически правителства. Всеки, който е чел повече знае, че социалистически е синоним на престъпен. Затова мислете преди да гласувате.

Социалистически и капиталистически-все са престъпни когато се ръководят от престъпници пионки на сатаномасоните.Ти си отвори очите.Хората не са глупави.

По тъпо мнение отдавна не съм чела по форумите! Седни и прочети малко, какво е социализъм, какво е капитализъм, какво е комунизъм! Дано се ограмотиш, че ми се струва, че имаш нужда от това!

Че в българия стават по няколко на месец и никой не си и помисля да подава оставка. Няли и тия са от ЕС демократи.

Темата е взривоопасна! Предполага посещение и подписване на протоколи. Има и някаква аналогия-Президента и Премиера са на различни позиции!

В България убиха може би един от малкото данъчни които си вършеха работата и реакцията на обществото и правителството е почти никаква, а в Словакия...нямам думи.

Да бе, честният данъчен беше убит в... собствения му джип БМВ. Айде молим, как се купува такъв джип с една заплата на държавен чиновник. Хората не са идиоти, затова и реагират (или в случая не реагират) подобаващо.

Доста окастрена информация! Коментариите в други източници посочват кланове източващи евро субсидии със съдействие на правителството,бездействие на прокуратурата,компромати за премиера им ..... позната картинка!

Само по начина, по който се елиминират противниците, веднага се разбира, че са комунисти. Затова реших да отворя Гугъл и... : "Посока социална демокрация (на словашки: Smer sociálna demokracia) е лявоцентристка социалдемократическа политическа партия в Словакия. Тя е образувана през 1999 година, когато дясното крило на бившата комунистическа Партия на демократичната левица, начело с Роберт Фицо, се отцепва от нея."

Франс 24 часа вече съобщи,че издирват италианци заподозрени в престъплението.

У нас такива работи не стават....

Аз понеже съм глупав човек искам да попитам- Какво стана с народите след 1989- това ли искаха всички?

В Булгаристан наглата мутра от управляващата СИК коли и беси, продава България, свързва се с турската и илбанската мафии. Но трусове няма. Даже дебилни соросоиди му пляскат и се нареждат на хранилката.

по-добре италиавската мафия, отколкото САЩ, НАТО и техните протежета.