Апелативен съд: 25 г. за културиста, убил съпругата си

Варненският апелативен съд (ВАС) потвърди изцяло 25-годишната присъда на Емил Скорчев, убил умишлено и по особено мъчителен начин съпругата си Керанка.

Обратно в новината

Коментари - Апелативен съд: 25 г. за културиста, убил съпругата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната гадна държавна гавра с жестоко убита жена. Присъда от 25 години е подигравка. Разрушихте българската нация с тези леки присъди: уууууу. Само един господ знае защо правите това.

вие не разбрахте ли, че съдиите НИКОГА няма да дадат доживотен вече на някой за убийство/а! ако дадат, то ще е с право на замяна/помилване... но това не се случва ВЕЧЕ... ако я дадат тази присъда, то те биват уволнявани след кратко време! има си план, следват го някои "хора"... затриване на бг населението по всевъзможни начини - геноцид! положението в страната ТРЯБВА да е такова, каквото го чувствате, че е вече толкова много години - НЕТЪРПИМО! ТРЯБВА им ДА ПСИХЯСАТЕ, ДА СТЕ БЕДНИ, БОЛНИ, ЛЕСНО КОНТРОЛИРУЕМИ И Т.Н.

Той я иска, съдът не я дава!Тоя ще излезе след 15- 20 години и ще си живее, а убитата жена никога няма да се върне.Поне доживотен да беше дал милостивия съд.

ТОТАЛЕН ЦИРК! Няма ли кой да му тегли ножа на този, като сам не му стиска !

Излишен цирк...ако иска толкова да умре, да се обеси в килията, както всички правят.

Ако този убиец иска да умре, има хиляди начини и без да вдига много щум, може да мапусне този свят!...

Нека отиде в затвора, там третират по подходящ начин убииците на жени!

Супер! Дори да искаш доживотна присъда, те пак ще ти дадат 25г. и пак ще ти ги намалят на 15г. след 5г. Някои страни си вадят хляба като "данъчен рай" ние тук освен да станем...рай за престъпниците? Може да изкярим нещо а?

да го пуснат пак да убие още някой

Tози чoвек играе театър, не е искpен. A смъртната присъда - вече я е получил.

Пародия