Данъчната от Враца убита, защото искала да напусне мъжа си

43-годишната данъчна служителка от Враца Дореми Джорлева е била убита от съпруга си Пламен, защото искала да го напусне и му казала, че е осиновен. Това стана ясно от показанията на убиеца пред Окръжния съд във Враца, който го остави за постоянно в ареста, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Данъчната от Враца убита, защото искала да напусне мъжа си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни ли стана ясно, че законодателството не предпазва от домашно насилие и тормоз? И най-вече, че полицията не обръща внимание на подобни сигнали? Ако беше така, толкова мн убийства на жени от съпрузите им напоследък нямаше да има.

всички ревнивци имат една обща черта- комплекс за слаб любовник, така, че когато чуете за някой който ревнува жена си, сещайте се какъв мъж е.

Ха-ха -ха, ти направо счупи глупомера. Това дето си мислиш, че подскача не е делфин, а дъска хлопаща в кухата ти глава.

не е точно така. има възпитание,има гени... има и още.... бъди здрав! хареса ми ника ти. даи си телефона да те поканя на едно кафе! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоя човек вероятно не е ред с психото си! света е пуълен с жени! а ако е бил изоставен -жена му ли му е виновна? за доживотен затвор е! нека и там да "с ъ ж а л я в а". мръсник и убиец! мир на праха на нещастницата! а ако имат дечица, трагедията е още по-голяма!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аззз

ама ха искала да го напусне от къде на къде, омъжила се за него а сега - йок ще те напускам да ама не става те така работите :)

Защо все в западна България се раждат такива убийци!!!???пернишко,софийско,врачанско,кюстендилско.Има някакво особено население там.

ДА БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЖЕНИТЕ СА ИМ СОБТВЕНОСТ И МОЖЕ ДА ГИ МАНИПУЛИРАТ КАКТО СИ ИСКАТ. ДААААА, АМА НЕ! СЕГА СИ ГО НАМЕРИ ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА ТЪПАНАР!

А българските жени какво си мислят.....?

Това за жалост е резултат от скотския начин на живот на българите. Самоизбиват се готови са да се самоизядат, вместо да се прегърнат, и заедно да минават през трудностите, които днес са прекалено много. За жалост.. Мир на праха на жената..

странно, как така някои хора все успяват да започнат война във форума. без значение дали сме жени или мъже, често пъти взаимно си късаме нервите или нараняваме другия - без значение от кой пол е. просто от малки не сме научени на уважение към по-възрастни, към по-слаби или към половинката си.

Защо трябва ББ да се извини.Вярно комунистите винаги смятат че той е виновен.Е какво от това че е бил осиновен.Вероятно той лъже и с това иска да се оправдае,че е бил ешектиран от това разкритие.

Че всички сте прави! Ще го хрантутим,я! А и си оскотяхме. Но ЕС не ни е виновен този път, нали? С констатации не става...

Борисов да се извини!

На тоя трябва да му посегнат на живота,като на пернишкия убиец, а не да го хрантутим 20 години на топло.

Тоя народ изперка, бе! Да убиеш жена си след скандал?! То ако хората се убиваха за такива дреболии. А другият ид...т, който пък пребил жена си до смърт? Е, немам думи!

Явно накрая се е решила да го напусне, след години скандали и побои ,но не е успяла да се оттърве!

Извинявай. Аз също имам прекрасен мъж до себе си,но не зная защо имам чувството, че истинските мъже нещо са на изчезване. Всяка четвърта жена е малтретирана от мъжа си, според статистиката. Е, защо бе, кажи ми?Просто не разбирам.

АНИ ,В МНОГО ТЕЖКО ВРЕМЕ ЖИВЕЕМ МОМИЧЕ.

И КАТО Я ПРЕБИЕШ В ПО ЛЕКО ВРЕМЕ ЛИ ЖИВЕЕШ?

В природата нищо не се губи - бройката на истински мъже и истинските жени е съизмерима! И когато така наречените "истински мъже" намаляват, то и бройката на "истинските жени" намалява ;) И да, сигурен - всеки вярва, че е от изчезващия вид ;)

Много готин коментар. Напълно те подкрепям.

"Искането за постоянното задържане на Джорлев бе внесено ... с мотивите, че обвиняемият за тежкото престъпление може да ... посегне на живота си" - след самоубийството в Перник този мотив вече май не работи, а?

Как тъй ще го напуска?! Де ше ходи?

Доколкото мога да си представя,как се е почуствалмьжьт,следкато е получил два "удара " изведньж,за единия,не е било,комай изненадан,аз са другия,че е осиновен ...да.Това го извадило от контрол?!Ок,обаче,защо не посегна на себе си тогава,а посегнал на жена си?!Сега тьрси сьжаление и сьчувствие,кьсно...Но силно се сьмнявам,че това е причината защото не е убита точно в момента на спречкването,както стана ясно,че цяла нощса се карали, а на другия ден!Това значи,че е планирал убийството!!!!!!!!!!

Добре де, какъв удар може да е това за мъж на 46 години, че бол осиновен.Да не е някое малко детенце или пубер, та реагира толкова неадекватно? Познавам мъж на който казаха,че е осиновен, не реагира.Каза,че добре,че е осиновен, че иначе...не се знае какво е щяло да се случи с него.

Но така би реагирал един мислещ и добронамерен човек- като твоя познат. Само дето тоя първо е Врачанец- дебелоглави прост- защото там умните и мислещи хора са на зачезване, и комплекса, че жена му може да го изостави е сработил по най- първобитния начин. Затова тоя простак заслужава пребиване до смърт! Не да го изхранваме в затвора. И от такива изкуствени сълци- няма нужда обществото.

Абе оскотяхме!

За кой ли път днес си правя извода за мъжествеността и мъжките постъпки на българските мъже...Ще задържиш жена при себе си, като я убиеш ли?Браво, пичове!

Това важи за всеки един народ по света.

ти от къде знаеш - имаш опит с мъже от други народи ли?

Вижте какво,Ани-днес дадох кръв заради моята жена и се моля на бог да и помогне,тъка,че не кори всички мъже-моля те.

То каквато жената такъв и мъжа и обратното. Разбра ли Ани? Или си от тези недоклатените мрънкялници, където се чудят къде е скандала и постоянно търсят конфронтация та дори и в такива тъжни събития. Убийства между съпрузи е имали, има и ще продължава да има за съжаление и вината никога не е само на едната страна. Разбра ли Ани?

Няма да те разбере. Тя е влязла тук, за да се похвали, че има "прекрасен мъж до ссебе си", а всъщност да си повярва, че е така.

Уф. Вината била и на двамата? Патаране дано да не си женен, че горката ти жена. Глупаци като тебе дето оправдават убийство заради думи и обиди, трябва да им се логват IPтата и да се предават на полицията.

Средностатистическата жена е по-скоро красива, отколкото умна, защото средностатистическият мъж вижда значително по-добре, отколкото мисли. Та така и с българските мъже и жени.