Москва отрича връзка с убийството на Джон Кенеди

Опитите да се свърже с Русия убийството на Джон Кенеди са "дивашки инсинуации", които предизвикват "потрес".

Обратно в новината

Коментари - Москва отрича връзка с убийството на Джон Кенеди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в дъното на таз мизерия се оказаха пак Блядовете... 100 години вече бълват само терор , курви и водка...

има ли убийство руснаците са винаги на първа линия и ние разбира се, КГБ и ДС стреляха по папата

Всеки, който има и най-малко понятие от политиката на Кенеди просто би се изсмял на твърдение, че "Москва има участие в убийството му". Кенеди е единственият президент преди Тръмп, който се противопоставя на "статуквото". Той се опитва също да нормализира и подобри отношенията си със СССР и е доста положително приеман от комунистическата пропаганда. Познайте #КОЙ е имал сметка да го ликвидира?

Що се правят на луди този който е написал статията ? Там даже една буква няма да се споменава Съветски съюз , но нали трябва да излъже за да получи пари , Идиоти !

Няма такава нация като краварите.Избиха си една дузина неудобни някому президенти а сега се държат като малоумни.

Осуалд е бил в СССР. Това е ясно. Въпросът кой уби Кенеди е по интересен. Защото е ясно, че това не е Осуалд.

:)))))Тези мръсни руснаци как си позволяват да отричат убийството на Кенеди,като вече са разсекретени документи които имат още две годишна давност и там е намерена визитката на Путин ,която е намерена в колата на Кенеди,да не говорим,че Жаклин когато се зенеше за Онасис каза,че Путин я е накарал,само и само германците да платят поредният фалит на Гърция

Е как няма да отрича русифилистичната измет

С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН СЕ УБЕЖДАВАМ ЧЕ МАЙ НАИСТИНА ПРЕДЦИТЕ НА МАРИХУАНЦИТЕ НАИСТИНА СА БИЛИ СЛАБОУМНИ . ТО КАКВО ЛИ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НАРКОМАНИ И ПРОСТИТУТКИ .

Тази Захарова защо писка. Осуалд е посещавал СССР и това се знаеше още тогава, но никой не е обвинявал Москва. Но убийствата са в практиката на КГБ и ГРУ. Пример: Лео Троцки.

Ало,търся връзка с главният мозък на Съвременика.Лео Троцки кой е и какъв е бил в гражданската война в бивша Русия????Само недей да ми отговаряш,че е бил херувим.

Прочети "Тайния загорор срещу Русия" от американски автор и ще ти се прояснят много неща и за Троцки, за Максим Горки и за много други, включително и за Г. Димитров. КГБ е в основата на всички политически убийства, както и на Г.Марков.

Тук, товарищи, въпросът е - а) Л.Х.Освалд ли е имал връзки с КГБ или б) КГБ е имало връзки с Л.Х.Освалд. Моля, гласувайте.

Няма за какво да гласуваме,тя мама Меркел ви прие такива горди европейци-хем черни хем умни ,остава само да Ви интегрира

Ли Харви Осуалд емигрира по собствено желание в СССР. След съответната подготовка от КГБ де завръща в САЩ и убива Кенефи. Това се знае от самото начало..

Кенефеди беше ЗЕРО и вън никой не му пукаше от него. Сталин е удушил Георге Фашингтон, а Путин е торпелирал Гай Юлий Цезар. ЦЪРЪУ

Скоро очаквайте и разсекретени документи от Вашингтон как Москва има пръст в убийството на Юлий Цезар.

Е как? Току що Путин изстреля 4 балистични ракети и утепа и Джон Кенеди и Абрахам Линкълн едновременно!

американските президенти биват убивани от техният работодател - ФЕД. който дава парити, поръчва музиката. в случаят, ФЕД командва абсолютно целият свят. Кенеди не е слушал нящо и са му резнали главицата...

Не вярвайте на каквито и да е твърдения, преди да са били официално отречени.

Че кой е обвинявал Русия че има нещо общо с убийството на Кенеди???

abasador

много, ми е интересно, а предполагам и не само на мен, дали в тези документи ще се намери категорично доказателство за това, че убиецът на Дж. Ф. Кенеди е именно Ли Харви Осуалд! Лек ден.

Я, стига! Ако имаше сянка на подозрение, още тогава, в разцвета на Студената война, тези данни щяха да се оповместят и да се зиползват десетилетия.

Никой не се съмнява че Освалд е имал връзки с руските служби докато е бил в Русия! Американец в СССР, няма как да не е обект за наблюдение.

Всъщност, от разсекретените документи според ФБР става ясно, че Кенеди е застрелян от полицая от Далас Дж. Д.Типит, Осуалд застрелва Типит, а самият Осуалд е застрелян от съдържателя на публичен дом евреина Джак Леон Руби.Твърди се, че една седмица преди Кенеди да бъде застреля, е имало среща между тримата и офицер на ЦРУ.Докато е в затвора за убийството на Осуалд пък, Руби умира мистериозно от рак на белия дроб, както се твърди. А Кенеди е убит именно защото се опитва да подобри отношенията с СССР, има планове за по-малко военни интервенции по света и разоръжаване, установява минимално заплащане на труда, въвеждане на безплатно здравеопазване т.е. все неща които бъркат в г*за на капиталистите. И после пак Путин е виновен. Жалки смешници

гузен негонен бяга

Кенеди е харизматичен президент. Сравнявайки го със селяндур като дядя Хрюша ( така са наричали Хрушчов), става ясно защо СССР е на това дередже. Жалки отрепки, полуграмотни екземпляримислейки се за богове - това е плеядата на генералнирте секретари на КПСС. Хвани единия - удари другия. С такава пасмина можед да отблъснеш и най-ортодоксалния комуняга. Убийството на Кенеди с участието на спецлужбите на СССР е безмислена операция - американската система е такава че убийството на който и да е президент не може жд аразклати държавата. събитията след смъртта на кенеди потвърждават това. Но... нека си припомним колко безмислени операции е извършвало КГБ (или ВЧК, и НКВД преди КГБ). Убийството на Троцки - пълна безмислица. Взривяването на Св. Неделя - пълна безмислица. Убийството на Г. Марков и други десиденти - пълна безмислица. Така че една безмислица пшовече или по-малко не променя идиотската политика на спец-службите на СССР. Когато се спря финансирането на компартиите от Кремъл, ясно се видя че истинските привърженици на комунизма в нормалните държави са 5-6%. В САЩ много по-малко.

Не може ти лично да не си разпоредил това гнусно деяние.

Двувековна традиция на смърдящите кравари е да убиват президентите си и да заметат следите чрез засекретяване на истината

чудя се, след като тия най-великите страдат от маниакално желание да бъдат постоянно онождани от някой отвън, защо просто не го заявят директно, за да престанат да се държат като вдовица, оплакваща дългото си полово въздържание и да заприличат на нормална каубойска държава.

Секретни секретни, колко да са секретни? Колкото ЦРУ и други подобни са решили да пуснат. Та и самите документи, колко отговарят на някаква реална истина или са просто изфабрикувани сценарии от кукловодите е друг въпрос. Не са нужни секретни документи, всеки полуинтелигентен, можещ да чете човек може да намери фактите и историческата истина. Кенеди е убит, защото е бил готов да подпише указ за връщане на печатницата за пари (която в момента е в ръцете на частни банки, така наречения ФЕД), на държавата и на американския народ. Е те тва е, простичко и кратко. Всичко друго е мъгла и мътеница.

точно и ясно !

ако съвсем скоро американците ще почнат да твърдят, че Русия и лично Путин са им докарали черните роби в щатите и са ги експлуатирали жестоко. Съвсем са се откачили, тази държава с тези медии и разузнавателни служби не отива на добре, скоро ще се бъгне

фащ достигна дъното на моралния облик и падение. По-надолу няма, щом като се опитват и този случай да бъде "пришит" на СССР/Руската федерация. Ако СССР е бил свързан с това убийство, ФБР нямаше да убие Ли Харви Осуалд веднага след убийството на Кенеди за да му запушат устата вовеки веков. А щеше да има разследвания за десетилетия. Само че хората не са толкова тъпи като вас, господа американци....

Защо ревете,като не сте виновни,бе?!

ако ти ревеш, това си е твоят проблем. Руснаците просто констатират факт - повече от половината от американци всяка година изпиват тонове антидепресанти и вече тотално халюцинират.

В Русия антидепресантите се поемат с водка и така...

И КУЛИТЕ РУСНАЦИТЕ ИМ ГИ СЪБОРИХА... СМЕШНИЦИ.

Обвиняват СССР, а не Русия! А щом Русия толкова се пуйчи, се прилага поговорката "Крадеца вика дръжте Крадеца"!

Аз гледах няколко западни телевизии, Скай ,Фокс, Франсе24, Там за РУСКАТА врузка говорехе, преди о'е да са разсекретени документите, Да ,споменаха че Освалд, 2 седмици преди атентата отишул е мексико в СУВЕТСКОТО посолство да се срещне с Кубинци (айде сега и те са на топа).. НО ... в следващите реплики точно за Руско, и Русия говореха а не Съветсия съюз,, Интересно е че толкова годино до 1990 не обвиниха СССР за това а чак сега- Русия, Дали не защото взе да излиза на яве че руснаците не са избрали Тръмп(Конгреса вече каза)?? И търсят друга причина да раздухват историята..

За окошком дождь и град. Это Путин виноват! Кошка бросила котят - Это Путин виноват, Зайку бросила хозяйка - Кто виновен, угадай-ка! Вот кончается доска У несчастного бычка, Наша Таня громко плачет - Рядом Путин, не иначе! Свет погас, упал забор, У авто заглох мотор, Зуб здоровый удалили Иль залез в квартиру вор, Не понравилось кино, Наступили вы в говно У любого катаклизма Объяснение одно Знает каждый демократ - Это Путин виноват!

За описаните неща Путин не е виновен! Но за много други, неописани в списъка е!

Ами допълвай, какво чакаш!

Много хора са виновни за много неща. Интересно твоите кирливи ризи какви са? Това не променя факта, че Американската истерия е жалка и смешна при условие, че субсидират "свободните" медии и неправителствени организации в Русия и половината свят и дирижират сваляния на правителства. Потърси неграмотнико колко пъти САЩ са се намесвали във вътрешните работи на други държави преследвайки собствените си интереси.

Преведи го на български, моля!

ТИ В АНАДОЛА ЛИ СИ УЧИЛ/А БЕ

Нали СССР е обвинен, не Русия! Какво се притесняват толкова ....

Не за Хамериканците дори и преди 1990 все с Руснаците ги плашеха, И сега гледах по Скай ТВ говорят за РУСКАТА връзка а не съветската..

И не само, че е подготвен в СССР ами лично е обучен от жужето Путин !!!!! Какъвто им президента, такова им и мисленето !!!! Просто - сбърканяци !!!!

Путин на колко години е бил тогава за да го е подготвил... Или просто като прочете "руска връзка" като добре обучен соросоид.. И коментира..

НЕ ГО ЛИ ВИЖДАШ ЧЕ Е МАЛОУМЕН ЕВРОГЕЙСКИ ГЕРБЕРАСТ ?

в главата, в мръсната ти душичка, леке тъпо

Някой от вас да е прочел нещо за ирония !?!?!? Та Путин е бил само на 7-8 години !!!! И говоря за президента на САЩ !!!!

КГБ НЕ ГО Е ИМАЛО,НО РУСКАТА ИМПЕРСКА ПОЛИТИКА ВИНАГИ Я ИМАЛО,А КГБ Е ПРОДЪЛЖИТЕЛ НА ТАЗИ ПОЛИТИКА.

Комитет государственной безопасности, КГБ е тайната полиция в Съветския съюз от 13 март 1954 до 6 ноември 1991.

kerelov@poshta.net

Човекът не знае. Явно е от младите, които си изписват името на латиница а те обикновено НЕ ЗНАЯТ много неща, само дърдорят.

Е имигрирал в СССР , но се връща обратно в САЩ поради неизвестни причини. Където съответно обработен от КГБ докато е бил в СССР застрелва Кенеди... Това се знае от 50 години. Къде е сензацията?!

От Афро-Американсккят Канибал , Вапцал се. " либерал" Очаквайте всичко, Вкл. Опит да опече, И изпапка ПУТИН лично, Остава да го опече, И вкусно изяде... И Клинтънката да Покани сред гостите Избрани......!!! И в привествие , Да каже.... А Доналд ми Паднал, Моментално съм го Суров Изял...!!!

Погледи си логото и после какво си написал! Не забелязваш ли противоречие? Какъв е бил Ленин? Кои са създали комунизмът?

Поздровляю болгари из БСП для братских и приятельских коментаров и дружеская подкрепа ! Молодць !

БСП = терористов

Не приписвайте тоя слабоумен--Ли Осуалд на Москва!---той си американски малоумник, на ФБР!!!:)))) Когато Москва се заеме с политически разчиствания ---използва качествени хора----като другаря Давид Сикейрос например!:))))) И негови стенописи още си стоят в бърдака САЩ!!!

A като пуснат и данъчните декларации на мошенника Dрумпф ,всички ще разберат що за прошляк е !

Кремъл гузен , негонен бяга , още преди да са публикували документите. Ивестно е , че убиецут Осуалд е сврзан с комунягите, поставил се е в техните услуги, бил е в Куба и Москва, , където е имал контакти с техни функционери и е бил под влияние на Кремъл, всичко това е безспорен факт. Тъй че, само малоумник , невежа или блокиран за определени връзки мужишки мозък може да изключи хипотезата за руска връзка в убийството на Кенеди. Който познава методите и операциите на руските служби естествено би бриел убийство по поръчка на Москва като най-вероятна и главна хипотеза. С малоумното си поведение Джуджето, ни върна в Студената война, което ссъс скромните му ресурси , технологии и нискокачествени човешки ресурсии, не вещае нищо добро за подопечното му стадо мужици, което осеща това и разби кочината да се изнася с капиталите и децата в Европа, включително и най -вече номенклатурата му.

Да ама май не...я прочети хамериканската история и тогава говори глупости...това е нацията с най-много отстреляни президенти и опити за покушения срещу президенти...дори великия им Линкълн е застрелян...май пак от комунистите които изобретили машина на времето...и какво са чакали до сега и не са ги разсекретили тия документи

Виж , всеки руски цар има повече атентати от всички американски президенти , само царят освободител се радва на шест атентата на народна любов.

Аз гледах няколко западни телевизии, Скай ,Фокс, Франсе24, Там за РУСКАТА връзка говорехе, преди о'е да са разсекретени документите, Да ,споменаха че Освалд, 2 седмици преди атентата отишул е мексико в СУВЕТСКОТО посолство да се срещне с Кубинци (айде сега и те са на топа).. НО ... в следващите реплики точно за Руско, и Русия говореха а не Съветсия съюз,, Интересно е че толкова годино до 1990 не обвиниха СССР за това а чак сега- Русия, Дали не защото взе да излиза на яве че руснаците не са избрали Тръмп(Конгреса вече каза)?? И търсят друга причина да раздухват историята.. Затова и Не Гузен негонен а защото запада вече започна да раздухва ,както ти каза преди още да са показали един документ..

18 милиарда пари на Сорос (крадени естествено). Не са малко. Щом се захраниха НПО-тата и стана страшно, захвърчаха опорки, конспирации и античовешка пропаганда по всички фронтове. Наистина са изобретателни калинките, за крадената пара на Сорос и майка си ще обвинят във връзки с Русия. Толкова са абсурдни, че чак кефят. И ЛъГъТъБъ се обадиха, че бяха затихнали от глад. Секс скандали в ЕП, това са най големите проблеми на гейсъюза. Аз бих предложил нова коспирация - Русия поръчала убийството на Ейбрахам Линкълн, Конфедерацията и Генерал Лий воювали със съветско оръжие (нищо, че Царска Русия реално подкрепя Севера). А защо да спираме дотук? Руският агент Каин убил брат си Авел, а шпионката от НКВД - Ева, прелъстила пра-евроатлантикът Адам със забраненият плод. Толкова са жалки вече, но в най големият резерват за психично болни в светът - САЩ, тези неща минават за чиста монета.

Дебелият Ал ме е блокирал и не мога да видя каква пледоария е изблеял за убийството на нашият Кенеди.

Абе оповестил бай Тръмп, че документите за убийството на Кенеди ще бъдат публикувани на 26-и, т.е. днес, ама надали, след като: "ЦРУ настоява Тръмп да забави публикуването на 3000 невиждани досега документи за убийството на JFK" ("CIA Urges Trump To Delay Release Of 3,000 Never-Before-Seen Documents On JFK Assassination", by Tyler Durden, Oct 18, 2017 5:25 AM, Zero Hedge).

Наводненията! Забравихте наводненията в Бургаско. И там Русия е виновна! Вижда се ясно руската следа! Тоя проливен дъжд го предизвика Русия, умишлено за да навреди на България.

Представям си колко са тъпи хората в Америка, за да им пускат такива глупости...

Лошото е, че и в България не са по-умни, а може би са значително по-тъпи.