Млад мъж уби майка си, полицията го издирва

Наркоман уби майка си в Русе. Сигналът за инцидента е бил подаден в 17.00 ч. от бащата на 26-годишния мъж.

Обратно в новината

Коментари - Млад мъж уби майка си, полицията го издирва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАНО И ТЕХНИТЕ ДА НЕ ПРОКОПСАТ,НА ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ КОПЕЛЕТА БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ,ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ ГНУСЕН И ПРЕСТЪПЕН "ПРЕХОД"!!! А ПАРИТЕ СИ ГИ ДЕЛЯТ НА НАЙ-ВИСОКО НИВО-НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ,ВСИЧКИ ДО ЕДИН УПРАВЛЯВАЩИ!!!

хероиновите са тегави.... и ви гарантирам че тоя друсльо най вероятно не е толкова лош но хероина не прощава.... хероина ти взима акъла, слага го в един буркан и поема управление над индивида....

Е, нали искахте демокрация, а? При Тодор нямаше изобщо наркомани ....

А алкохолици нямаше ли? Имаше ги, винаги ги е имало, та самият му син е бил такъв (знаем историйки, скрити и споделяни под сурдинка). Може да не е имало наркомани толкова много, но алкохолици имаше и с тях и тогава никой не работеше и те си бяха проблем на семейството. Спрете да величаете тоя правешки селтак, вече сте жалки, щом един селянин ви е мерило за прекрасност. По отношение на демокрацията - няма такава, не е имало и не ще има, докато комунисти ни управляват, защото съратниците на любимия ви бай Тошо все още управляват, кой открито, кой зад кулисите, не се заблуждавайте.

Уви, в нашата държава няма адекватни институции, които да се грижат за хора, като това момче - наркомани или алкохолици. За да постъпи на лечение подобен човек е необходимо той самият да го поиска, в противен случай, никой не си мърда пръста и семейството му (а понякога и съседи и близки) го отнася, борейки се безпомощно с предварително изгубена кауза. Жалко, горката жена.

Пропускаш основния проблем. Това дете е расло без родителски надзор, защото родителите са били прекалено заети да му осигуряват стандарт. Този стандарт и липсата на контрол са го направили зависим и сега се чудят защо стана така. За съжаление това не е единичен случай в тези времена. Ако майка му си беше останала тук, вярно, щяха да са по-бедни, но вероятно по-щастливи.

Изобщо не мисля, че това е основният проблем. Да, проблем е, но не мисля и че тая жена е работила в чужбина, за да осигури, кой знае какъв стандарт. Познавам много работещи в чужбина хора и хич даже не са с грандиозен стандарт. Още нещо, наркомани и алкохолици се появяват и в на пръв поглед здрави семейства, в които и двамата родители са налични. За не един и два случая сме чели на синове алкохолици, убили този или онзи родител при пиянска свада. За мен алкохолизмът и наркоманията са сходни проблеми, а причините за отключването им могат да са много комплексни и много по-дълбоки от това, че единият родител е работил в друга държава. Според мен с подобни хора следва да се работи от екип от психолози и психотерапевти и тези хора да са задължени да ходят на лекар, защото ако подобен проблем не се реши, то той се задълбочава и става нерешим (почти), много често самият болен не осъзнава колко е зле положението, а когато осъзнае е доста късно и той не може да спре, не си признава и т.н., а близките му страдат.

не съм съгласна да се дават пари за лечение на алкохолици и наркомани да си плащат. те сами си го избират после ние ще го лекуваме други имат нужда от тези пари като. Нямат да бачкат и да си плащат гниди

С тези разсъждения обричате много хора. Знаете ли защо, защото никой не е застрахован, вие може ли да сте сигурна, че вашето дете никога няма да кривне от пътя? Разберете, алкохолизмът и наркоманията са болест, както всички останали болести. Проумейте го. Като се разболеете от грип, аз лесно мога да ви попитам защо не сте се пазила, защо сте ходила гола и изобщо сте излизала и общувала с болни и да кажа че не искам да ви плащам за лечението от грип ... Същото е. Просто разберете това е болест, някои имат предразположение, други не. Не мислете ограничено и не гледайте само от своята купичка. Пак казвам никой не е застрахован, това е болест (и наркоманията и алкохолизмът).

Изоставяйки децата си на грижите на баби или изобщо без грижи в името на припечелването на някой лев повече в чужбина, води до този резултат!

След тези филми по Нова,БТВ,БНТ, всички канали да не очаквате друго? Те са наръчници за убийство. Интересното е защо? Когато дете убие родителите си, наказанието е много тежко, а детето се явява недостойно да наследява. Тогава други алчни и настойчиви могат да заграбят наследството. Борбата за богатство е от векове и не спира. Зад всички приказки за обществена справедливост се крият само алчни убийци. А, който е глупав и се поддава на обществено внушение пропилява и малкото, което има. Хората не трябва да се карат с родителите си и трябва да са предвидливи и пестеливи. Другото е хазарт с живота.

На крива ракета и космоса й пречи! Все някой друг ви е виновен. Не се научихте първо до погледнете себе си, преди да обвинявате някой друг. Но, така е по-лесно.

Няма измъкване от този капан.

Не,има,има

Е затова за наркотрафик и притежание на наркотици има смъртно наказание в 33 страни- между тях Китай, Индонезия, Иран, Кувейт, Малайзия, Саудитска Арабия, Шри Ланка, Обединените арабски емирства, Виетнам, Сингапур, в Пакистан го върнаха, а във Филипините президентът призовава гражданите да убиват трафикантите.

И това ако да държави от тези коитио си ги изброил аз трамвай ставам. Особено Саудитска Арабия кадето е разрешено да изяде човек жена си ако е гладен

Да бе, там такъв глад цари! Да не са богати като нас- с по 100 евро пенсии?

Направи си малко проучване , за това , колко тежки престъпления са станали , след употребата на АЛКОХОЛ . Сега спри да мислиш за наркотиците , от които нищо не разбираш , и се запитай , защо АЛКОХОЛА не е забранен !

Къде в темата видя да пише за алкохол, бе каун? И като алкохолът е вреден, това значи, че наркотиците са полезни ли? Ти си прави проучвания къде алкохолът е забранен, къде е разрешен и защо ,какво ме занимаваш с тъпните си?

Боже,спаси децата ни.

Всичко върви по план - самозапалвания, майцеубийства, самоубийства под влакове, мотриси, от мостове, сгради... Емиграция, имиграция, "ромска" раждаемост, "бежанци"... Целта е до 2030г. да бъде решен проблема с българите.

Един християнин,християнка или християнче не може никой да застави да правят подлости.

Хапчето, хапчето! Веднага!

ТОВА Е ЛИЛИТО ДИМИТРОВА ЧЕРКАШИНА,ЗАЕДНО РАБОТИХМЕ В МАШПРОЕКТ,ЗАЕДНО СИ ОТГЛЕДАХМЕ ДЕЦАТА.ТОВА УБИЙСТВО НЕ ПЛОД НА МИЗЕРИЯТА,А НА СЛОБОДИЯТА

"Слободията" пак е мизерия, само че духовна - материална задоволеност, при липсата на по-високи цели, идеали и стойности в живота.

Бедността не е порок, но води до пороци, са казали хората. Доколкото разбирам това семейство не е презадоволено материално. Материалната задоволеност не е зедължителен фактор за опорочаване на човешката същност. Това момче е наркоман, може да стане такъв, както и беден, така и богат, нали! Наркоманията и алкохолизмът са болести, виреят на всички нива. За съжаление в България няма превенции за подобни заболявания, лекуват се само по желание на потърпевшия, ако той не иска - семейството страда, докато някой си отиде ....

Побъркана нация. Мизерията до това води пълно изтрещяване

Не е мизерия, а престъпно поведение на хрантутник, който е лошо възпитаван от родителите си, а подтикнат от обществената нагласа да се прожектират убийства. Човешкото падение е цел за управляващата класа по света.

псевдодържава ,псевдодемокрация и цъфнала мафия .

През 1978 детето на съседите ни, на 15 години тогава, уби майка си с брадва. Тогава пак ли демокрацията е била виновна за това?

Така ще е, след като загърбихме Християнските и 45 години слугувахме на Комунистическите и 27 години на Евроатлантическите ценности!

евроатлантически ценности =еврейски ценности !продължавайте,роби и предатели да им се кланяте ,за другото се иска чест и достойнство !

то пък ваште православните принципи щот са много стока...

Никой не ги налага. Но духовните закони се проявяват и в обществото и в човешкото тяло дори.

Да си Купува дрога не е мкзерия Трябвало да вземат мерки като са знаели какъв жалко за майката тя му е дала живот и го гледала пууй пропадняк трябва да бъде наказан

Всеки ден четем за трагедии. Та се чудя как по времето на социализма нямаше такива проблеми, ако е имало те са били маргинални. Нямаше и такъв криминалитет. Няма ли да има спокойствие в България, стабилност и сигурност в утрешния ден? Семействата се разбиват, децата са възпитавани в детски градини- станахме хора които спят под един покрив, но не се познават. Типични евроатлантически ценности.

Времената бяха други. Не се разгласявах престъпленията. Винаги ги е имало. Но тогава до хората достигаха само слухове. Чувал ли си Жоро Павето например?

само Жоро павето повтаряте, не сещате ли се нещо друго,? между другото Жоро павето изгни в затвора, а как е сега?

с Жоро Павето не беше слух, всяка вечер по новините само него обсъждаха

Да, зная, но това беше рядкост, та и затова се говори дълго за него.

Ти живееш в миналото,човече!И при социализъма ги имаше.информацията не беше достатъчна,оскъдна дори!Срамуваха се от фактите,че се случват такива неща,присъщи на капитализъма!така ни учеха да мислим ,че живеем в идеален свят,такъв за съжаление няма!

Престъпления имаше и тогава. Само че не знаехме за тях. Къде отидоха пенсионните вноски на поколения работили? Къде са капиталите, изнесени в задграничните търговски дружества? Ами ежедневните кражби от заводите, от казармите, от строежите? Всеки влачеше каквото и колкото може. А най-големия дилър на оръжие и наркотици беше самата държава. Кой изнасяше каптагон и контролираше каналите? Иначе мишките си живееха в блажено невежество и чакаха светлото комунистическо бъдеще, докато червения управляващ криминалитет си подготвяше богато капиталистическо бъдеще- за себе си и децата си. И стига с това клише евр. атлантически ценности, има човешки ценности- вечни и общовалидни. Или живееш според тях- или не, т.е. нямаш никаква ценностна система. Като повечето индивиди тук. Затова и животът им е такъв и такъв ще бъде.

какви е деца раждала, раждала, ражда и сега българска майка юнашка; какви е момци хранила, хранила, храни и днеска нашата земя хубава!

не трябва ли да е пенсионерка?

Ти пък на какво се правиш?Днес пенсионерите работят докато шават.Иначе умират от глад или студ.Тук не е Гърция,а Бълхария.

За да си пенсионер ти трябва освен възраст и СТАЖ. Освен това, дори и да си пенсионер можеш да работиш ако има кой да те наеме. В държавните институции /и не само/ е пълно с ценни кадри на 65-70 години.

превъртяха

Само младите ли? А кой хвърля хилядарки от терасите на телефонните измамници?

ЗАКОН ЗА ЗДРАВЕТО В сила от 01.01.2005 г. Раздел IV. Дейности за въздействие върху рискови за здравето фактори Чл. 53. (1) Министърът на здравеопазването и други компетентни държавни органи съвместно с неправителствените организации създават условия за ограничаване на тютюнопушенето, злоупотребата с алкохол и недопускане употребата на наркотични вещества, като: 1. осъществява промотивни и профилактични дейности; 2. осигурява достъп до медицинска помощ и социална защита на засегнатите лица. (2) Дейностите по ал. 1 се осъществяват чрез национални програми за ограничаване на тютюнопушенето, злоупотребата с алкохол и недопускане употребата на наркотични вещества. (3) (В сила от 01.01.2006 г., изм. - ДВ, бр. 15 от 2013 г., в сила от 01.01.2014 г.) Едно на сто от средствата, постъпили в държавния бюджет от акцизите върху тютюневите изделия и спиртните напитки, се използват за финансиране на националните програми за ограничаване на тютюнопушенето, злоупотребата с алкохол и недопускане употребата на наркотични вещества. (4) Общините приемат и осъществяват регионални програми за ограничаване на тютюнопушенето, злоупотребата с алкохол и недопускане употребата на наркотични вещества. http://www.lex.bg/laws/ldoc%20/2135489147 Къде отиват тези пари!? Или ... при КОГО?

ЗА СЛУЧИЛОТО, ЯВНО СА ГО ВЪЗПИТАВАЛИ И ОТГЛЕЖДАЛИ ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА, ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ НОВИНИ СТАВА ЯСНО, КАКВИ ЕТНОСИ ЖИВЕЯТ ОТ ВЕКОВЕ ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ, НО НИКОГА НЕ КОМЕНТИРАТ И НЕ ИНТЕРВЮИРАТ "ВЪЗПИТАТЕЛИТЕ" НА МНОГОБРОЙНИТЕ ЕЖЕДНЕВНИ СЛУЧАИ ОТ ТОЗИ ТИП

Наркотрафика е под закрила на държавата ... (Или поне на тези, които са я завладели..) 1% от акциза от алкохол и цигари трябва да отива за лечение и предпазване от зависимости. Не се прави. А това са много пари .. А тия, от наркотрафика ... не знам къде ще ги носят!.. :( Съсипват ни младежите ... и всички други покрай тях!!! мизззерници!! Ето някъде по света:... не и у нас! :( http://www.dnevnik.bg/zdrave/2017/01/27/2907553kakislandiiareshiproblemasalkoholainarkoticite/ Това момче ще съжалява много, сигурно е! Живота му е съсипан, на майка му свършен, на брат му и баща им ... огън! И отвсякъде ще бъде отхвърлен!..

На подсъдимата скамейка редом с този изверг следва да седне и поне един наркотрафикант.

На подсъдимата скамейка наркозависимия заедно с наркопласьора! Да доживеем до това време! Амин!

Идиот. Наркоман долен