Мъж на 33 години е заклал родителите си с брадва

В село Горица – Поморие полицията е задържала мъж на 33 години за убийството на родителите си с брадва.

Обратно в новината

Коментари - Мъж на 33 години е заклал родителите си с брадва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майката на 49, а синът на 33, т.е. тази го е родила на 16. Бащата- доста по-стар от майката. А синът им е с психична увреда. Кога верно държавата ефективно ще спира педофилията?

Щом е "психически нестабилен", няма да го съдят, ще го приберат за 2-3 месеца в психото, и ще го пуснат поради липса на бюджет!За незапознатите да поясня, че "психически нестабилен" е равнозначно на "луд", както "ром" е равнозначно на "циганин"!

Ало, господин фармацевт! Правиш ли разлика между инжекции и таблетки? Инжекциите се поставят по-трудно, трябва квалификация и медицинска подготовка, която няма как един шизофреник или близките му да имат. Хапчето може и сам да си го вземе, акъл не трябва.

абе полицаите вие пиштови нямате ли бе. защо не го гръмнахте тоя или чакате и вас да заколи? Сега ние трябва да го храним мангала и да му плащаме лекарствата. В сащ или турция такива ги чистят на място при самозащита.

...заглавие е... Малоумен по рождение циганин,пенсионер по рождение с ТЕЛК ...е изпил и ...изпушил парите си за лекарства и ...хванал брадвата ....

Много ги разбираш нещата. Сигурно от собствен опит...

кога ще се приеме закон за педофилията? В САЩ пълнолетие се навършва на 21г. Алкохол и цигари не се продават на непълнолетни. Тука сме бетер от САЩ бре. Там циганин за такива безобразия веднага се разстрелва. Защо закриха трудови войски????Гранични войски?????ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА ВОЕННАТА СЛУЖБА- БЪЛГАРИТЕ НА ГРАНИЦАТА-ЦИГАНИТЕ СТРОЯТ МАГИСТРАЛИ. СТРАШНО ПОКОЛЕНИЕ ИДВА ?????

Не,че са останали достатъчно психически стабилни хора във скотия!

майката на 49, а сина на 33 сами преценете какви са...

Вчера бях в Психо деспансера в София за една декларация- положението е трагично! Пълно е с психично- нестабилни индивиди, а на петия етаж прозореца стои широко отворен и няма решетки. Горе се качваха буйни пациенти за инжекции, придружавани от възрастните си родители, които едвам ги сдържаха и имах чувството, че и лекарите с цялата сила се опитваха да изглеждат нормални- страшно е.

Не мъж а чист МАНГАЛ

Е добре де...нещо не мога да разбера,или по-точно да проумея!!!: Защо ако аз,бъда в интимни отношения с едно 15годишно момиче(дете),ще бъда съден и осъден за педофилия! Така и е редно,а при "ромите",това е масово явление...и никой не им търси някаква отговорност Защо,ако не плащам ток,вода,данъци...ще бъда принуден да го направя и даже ще ми бъде наложено някаква наказание,глоба...Така и трябва да бъде! А от други ..не се търси отговорност.?!! Защо!!???

Мен, този въпрос си го задават ежедневно 5-6 милиона българи (или колкото сме останали там...), само 240 дупеглавци, събрани в един бял кенеф в центъра на родината ни явно без много, много бой никога няма да вдянат за какво иде реч!

Значи,какво излиза?: 5-6 милиона българи търпим безчинствата,безотговорността,безхаберието на една шепа неграмотна сган+240 корумпирани дебили. И ПОНЕЖЕ ДА НЕ БЪДА ОБВИНЕН ВЕДНАГА В НЕЩО(защото така е най-удобно) ще кажа...НЕ СЪМ ПРОТИВ НИКОЕ МАЛЦИНСТВО,РЕЛИГИЯ,ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ,ЦВЯТ НА КОЖАТА ИЛИ ТАМ КАКВОТО СИ ИЗБЕРЕТЕ..... НО СЪМ ПРОТИВ ТОВА ЕДНИ ДА БЪДАТ ОБЛАГОДЕТАЛСТВАНИ ЗА СМЕТКА НА ДРУГИ. НАЛИ ЗАКОНИТЕ,ПРАВАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СА ЗА ВСИЧКИ-БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ. НА КОЙ ТОГАВА СА НАРУШЕНИ ПРАВАТА И НА КОГО СА ДАДЕНИ ПОВЕЧЕ??!!! А МА НИКОЙ НЕ НИЕ ВИНОВЕН,КАТО ТЪРПИМ ВСИЧКО ТОВА..ТОЛКОВА ГОДИНИ.

...с тези циганя ...те това си могат ...и колят и грабят и изнасилват ...от 9-10 дечуллига ,до ...90 годишни баби по селата ...Измет ....изродена ...измет ....Тоя сигурно е имал и пенсия от ТЕЛК ...без ден трудов стаж ....

Абе тези ДИР-аджии защо изтриха половината постове, в които се коментираше, че това е циганско семейство и откъде следва, че са цигани? Впрочем думата ЦИГАНИН вече да не е забранена за употреба?

За случилото се не е виновен човека заклал родителите си! Защо не попитате здравния министър, този олигрофрен, дето мисли само как да се самоизтъква с натоварването на здравните вноски? Защо са спрени най важните лекарства за България за Шизофрения, като например Rispolept. Имам познати, където ходят да го купуват от Гърция, от Румъния за синовете си защото в БГ го нямало. Те предотвратяват всякаква агресия на шизофрениците и трябва да го приемат постоянно.

Вижда се, че имате нещо против м-р Москов, а не към дискутираната тема. Аха, той, циганинът не е виновен, че е убил родителите си. Виновни са българските граждани, че със своите здравни вноски не са му подсигурили необходимия антидепресант.

...И АЗ БИХ НАПРАВИЛА СЪЩОТО! ПРИЧИНА: САМАТА АЗ СЪМ ЗАПЛАШВАНА НЯКОЛКО ПЪТИ ОТ МАЙКА СИ И ТЯ ДЪРЖИ ОРЪЖИЕ НЕЗАКОННО В ДОМА И СЕ Е СДУШИЛА С МАФИЯТА. ТВЪРДИ, ЧЕ МЕ МРАЗИ И БИ МЕ УНИЩОЖИЛА. ЗА Д АСЕ РЕШИ ЧОВЕК НА ПОДОБНО НЕЩО - ТОЙ Е ПРОВОКИРАН! А АКО СА СИГАНИ - НИЩО ЧУДНО - ВСЯКАКВИ СИНДРОМИ ИМА ....

...КОЛКОТО ДО КОМЕНТАРИТЕ НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДИ МОЯ - ГОСПОДА, ИЗМЕСТИХТЕ ТЕМАТА...((((((!

Какво са ти виновни Герб или ББ за тази простотия ? жалък червен русофилски трол .. ББ и Герб имат много грехове... и може да ги съдим за много други неща за които наистина са виновни .. но точно за това престъпление .. .. русофили атакисти и всякакви други боклуци ... поне се научете да мислите ... преди да пишете..

Българска работа

Циганска работа. Само циганка мойе да роди на 16 год. (Майката на 49, синът на 33 !)

ПРОСТАЦИТЕ-МОДЕРАТОРИ ИЗТРИХА И ТОЗИ КОМЕНТАР, НО ...ПАК ЩЕ КАЖА: БГ КУРВЕТИНИТЕ НА ПО 12-13 ОТДАВНА СЕ ЧУКАТ НАВРЕД, НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ....СПРАВКА: КОЕТО И ДА Е БГ УЧИЛИЩЕ!20Г. ПРАКТИКА МЕ УВЕРТИХА В ТОВА И МЕ УЖАСИХА ОЩЕ ПРЕЗ 90ТЕ! И ДА ТРИЕТЕ, И ДА НЕ, ФАКТИТТЕ СА СИ ФАКТИ!

Буда, Буда, ама на есен на изборите ще вкара в задния им двор умиращи малки партийки, като БСП и атака ! ;)

Тъпите гласуват за Борисов ,комунистическите пении за БСП ,а лудите за Атака.Умните се изнасят или стягат кубинките и железата?

А неграмотните орки..за ДуПиСе

Кажи направо ,с простия Борисов и гнусните гербаджии към пропаст!

Електората на БСП и Атака се самоунищожава !!!

Кой ни управлява, гнусни комунистически ренегати:Бойко Борисов  приет в БКП, кандидатствал във факултет Държавна сигурност на Школата на МВР в Симеоново. Цветан Цветанов  син на шофьора на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Росен Плевнелиев  първи секретар на общински съвет на ДКМС. Цецка Цачева  партиен секретар на Окръжен Съвет в Плевен. Николай Младенов  министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация Отворено общество  София (1996-1998). Сергей Игнатов  министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет. Аню Ангелов  партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП. Нона Караджова  дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова  внучка на партизанин от бригада Чавдар, по-късно с пост в БКП. Вежди Рашидов  получил приз от Илия Павлов Главен мултак. Ивайло Московски  първа щатна работа в Мултигруп. Дияна Ковачева -дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП

sav@dir.bg

Писаното по- горе показва, колко са тъпи гербаджиите слагащи минуси!

100% цигани то, други останаха ли??

са сигани. Майката на 49 г., а синът на 33.

По бай Тошово време лудите бяха в лудниците, а не пуснати да живеят заедно със семействата си. Някой от по-старите да помни луди да са се разхождали така свободно? Сега ги гледаме навсякъде. Те не са виновни, но държава няма, затова ще ставаме жертвени агнеци на луди, цигани, психопати и друга измет.

Глупости! Беше си пълно с луди. Спомням си имаше един се качваше на трамвай 3, викаше УУУ и слизаше. Итака години наред. А убийствата бяха двойно повече около 3-4 на 100 000 души по статистика. Сега , са 1,3. Разликата е, че тогава никой не пишеше за такива случки, докато сега разбираме за всяко такова по света ... с изключение на тези в Русия, където убиствата са по 12-14 на 100 000 души, но никой не пише за тях.

Не е така!Или не знаеш, или просто лъжеш!

ти осъзнаваш ли че тези "луди" са ставали още по луди в нечовешките, условия в които са били държани? Знаеш ли колко е тънка границата м/у "нормалността" и "лудостта"?

А,щом е психически нестабилен,пуснете го,да коли и други!

не се и съмнявай,че точно това ще направят..

Е няма ли да се намери поне още един психически нестабилен та да го заколи и него? То и аз понякога откачам... та само ми кажете кой е тоя 33-годишния?

Майката на 49, синът на 33. Пита се: На колко години го е родила майка му? Бонус въпрос: по избор.

Бонусният въпрос е: От кой етнос е майката на убиеца?

А трябва ли да се случват такива неща, за да се вземат мерки за хората с психични отклонения!!! Държавата ни е гнила просто!

Абе хора, какво ни става бе? За последната една година колко хора убиха родителите си? И какъв пример даваме на децата си? Това ли искаме и те да направят някой ден? Може и преди да е имало подобни инциденти, но поне не се е говорело толкова надълго и нашироко за тях! Сега медиите си умират от кеф да популяризират тия случки и те стават нещо нормално с което свикнахме да живеем и едва ли не, нещо което всеки трябва да направи!

пусни си +малката булка+ и се поотпусни малко...

Еми нали искахте да има демокрация около нас? Нали искахте всеки всичко да може? Еми ето ви резултата! Всеки коли и беси, всеки е хомосексуалист, всеки има претенции да е най-великият и именно той да управлява нацията... Още нещо да допълним или се връщаме в СССР?

Едно време като "Работническо дело" пишеше само за "великите" постижения на вожда ти беше по-добре а ? И тогав аимаше убийства, амам каот не ги дават по телевизията и вестниците все едно ги няма а ? ТЪПАНАР !

А сега като ги дават, всяко 15-годишно взима пример...

България е една от страните с най-ниска престъпност.......на едно ниво с Дания.Това е факта.

Какво общо има демокрацията тук? Може пък тоя 33 годишния да не е бил демократ. Може да е бил православен русофил, а.к.а мурзилка.

глупако, тогава са ставали същите извреащения само че никой не е разбирал за тях. Не разбирам как може да има толкова прости хора, които да не свържат 2 и 2. Ти дори не знаеш значението на думата "демокрация".

Държавата не се грижи не само за хората с психични заболявания, но и за родителите на тези деца, които после им стават палачи. Народът е оставен на произвола на съдбата.

Защото народът си избира такива управници - които само крадат, лъжат и закопават България! И ти си от този народ, нали така?!

Съвсем демократично лудите са на улицата. Пари за лечение няма. Има само за метро и магистрали.

Гербаджиите на знаят ,че скоро и тях ще ги гонят с брадви.

Хубаво е да се прегледаш. Май страдаш от натрапчивост.

Българинът оскотя ,от управлението на простия Борисов!

Абе тъпанар, нали партията ти наскоро обеща, че няма да плаща на боклуци като теб?

sav@dir.bg

Тъпънари са привържиниците на простия Борисов, нали се съди за званието тъп.

Истинските убиици са тези, които са създали тъпи закони. Държавата не я е грижа за психично болните и хората, които са около тях.

Държавата за никого не я е грижа. С изключение на разнородните политиканстващи клики, временно пребиваващи на Дондуков 1 и 2 и на пл. Народно събрание 2.

ужас , нямам други думи.... защо господи, защо, защо ????