Младежи лежаха пред Съдебна палата заради убийство

Приятели на жестоко убития студент по медицина Михаил Стоянов се събраха пред Съдебната палата в София, за да поискат справедливост.

Обратно в новината

Коментари - Младежи лежаха пред Съдебна палата заради убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България хомофобията е на такова високо ниво, каквото е във всяка една тоталитарна държава. В момента хомосексуалните биват пребивани, унижавани, оклеветявани и уволнявани във всички свери на обществения и държавен живот на страната ни. Много български учители, музиканти, общественици и политици са преследвани заради различната си сексуална ориентация. Често те биват и обвинявани в педофилия. Явно онези, които са на ръководни постове са невежи и не могат да разграничат хомосексуалността от педофилията. Във властта на държавата има такава омраза към различните, че спокойно е дадена зелена светлина на чиновниците и полицията да се саморазправят с полово различните. Въпреки протестите на малкото не правителствени организации в България, властта се стреми да унищожи хората с различна сексуална ориентация. Но, когато дойде деня за гей прайда, то управляващите се надпреварват да се показват какви защитници са на хомосексуалните хора в пост комунистическа България. Затова няма да бъдат осъдени убийците на Михаил.

То с лежане по тротоарите ако се оправяха нещата... Любов няма, уважение няма между хората.... Днес, докато чаках на спирката, групичка младежи (ученици), щяха да набият едно момче (мулатче) само защото според един от групичката момчето го гледало "нагло". Ей така - измислят си някакъв повод и са в състояние да пребият човек за нищо.