Отмениха присъдата на Райфъла, върнаха делото

Пловдивският апелативен съд отмени присъдите на бизнесмена Атанас Червенков-Райфъла и съучастниците му и върна делото за ново разглеждане.

Обратно в новината

Коментари - Отмениха присъдата на Райфъла, върнаха делото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решението на Апелативния съд, с оглед докладчика по делото, не е изненада. Чел е решението на Окръжния съд като дявол Евангелието. Окръжният съд приема евентуален умисъл у всеки у съучастниците относно участието на други лица, т.е. само за съучастието, тъй като съучастниците не са се познавали помежду си. Това е възможно според светилата в ноказателното право- проф. Стойнов Приема пряк умисъл у всеки у съучастниците относно преследваната цел- за всяко от престъпленията. Отказът на съда на събира доказателства за предубеденост е за направено твърдение, че затворник твърди, че друг затворник му казал, че на него някакъв лекар / неучастващ по делото/ му споделил, че член на състава е споделил с доктора / не се твърди, че е близък на съдията/, че знае, че присъдите по делото ще бъдат тежки. Толкова за основателността на приетите от ПАС " нарушения". Иска се дупе, за да се реши това дело. Ама дупето да не е на дупедавец.

да не ходи в гората. Не, не искаме такива съдии, които вместо да съдят работят като деловодителки. Загледани в запетайките забравиха за какво са там. Плащам заплата на тия нехранимайковци, за да затварят престъпниците в затвора, не да са редактори.Ще работят друго.Вън.

Правосъдие...

"медицински център "Хипоталамус""...

Не народ, а мърша!

Срещу колко?

Разбирам тежката дилема и нервния срив който може да изпитат хората от групата на този убиец както и факта че някой съдия не му стиска да ги прати в затвора където им е мястото.но престъпниците трябва да лежат по затворите и правосъдието служи за това.а лекаря наръган 9 пъти как се чувства?'а?!той спи ли,смее ли да иде на заведение вечер?ама нарушени са правата на престъпниците!олеле мамо!а на жертвите кой ще защити нарушените права?ми то да те наръгат с нож 9 пъти еееее лека телесна повреда щото не е умрял.а докато са го ръгали с нож в червата как се е чувствал?може ли някой да наръга неумишлено с нож 9 пъти?!ми нали носиш нож на мен ми изглежда пълна порнография.нарушени им били правата.я идете в САЩ пък наръгайте с нож някой.жална ви майка.ще ви изпозастрелят още на улицата.

Естествено ще отменят присъдата. Вижте това одухотворено лице, той не може да е престъпник :-)

Това е най-нелепата държава в света.

кво става ,последните 20 години май няма осъден "бизнесмен" в Пловдив,тия боклуци там от правораздаването май ходат на работа само за рушветите. едни бизнесмени газат хората с коли други ръгат с ножове и палат ,а "правосъдието" следи да не им се нарушават правата и рахата. въоръжвайте се кой с квото може и само вендета му е майката.

има и пушка "райфъл", само тя ще го оправи този!!

Е те такива "елитари" ми хранеха прасетата у Скравена.

Българско "правосъдие" - ала-бала, шменти капели, аз на тебе-ти на мене, бандитите безнаказани, каква Европа, какви 5лв...да продължавам ли?! Но този без съд, само за мутрата му самодоволна, от раз си заслужава 2х9 гр. + още един контролен, че е като нерез! А наръганият доктор и близките му що не пратят специалисти, които да му обявят присъдата на народа и да изпълнят на минутата. Ако чакат "съда", тоя ще продължи да вилнее...

Полицията го знае, но не го преследва. Ако го преследва, не може да го хване, ако го хване, не го съдят, ако го съдят, не го осъждат заради липса на доказателства или процесуална грешка или печен адвокат, ако го осъдят, то е условно, ако не е условно той изчезва преди влизане на присъдата в сила, ако не изчезне, обжалва и присъдата бива отменена, ако не бъде отменена, го осъждат на 2/3 от минималната присъда, след което излежава 1/3 от тези 2/3 защото участва в театралната трупа на затвора. Да живей България!

Ама разбира се, че на документи човекът е невинен!!!! .......... Ей, на този на физиономия му давам от 20 до живот!

В България за такава физиономия следва оправдателна присъда.

Т'ва нещо на снимката е ли е откъм въпросните 80% за които говореше един професор, или не е ?

В статията пишат , че това нещо било бизнесмен.

Пловдивският апелативен съд отмени присъдите на бизнесмена Атанас Червенков-Райфъла Това е едър рогат добитък от снимката, покажете бизнесмена.

Отмениха присъдата на Райфъла, върнаха делото Райфъла е ясен, нещо кажете за Левиса.

Докато изясните процесуалните нарушения пуснете човечеца да ръха и пали коли бе, то се вижда, че е умрял от скука в затвора:)

Корумпирани фекалии! Това важи и за съд и за прокуратурата.....

Тази държава се разпада не с дни, а са часове...

Дядото

Тяло отдавна няма. В момента торта се разгражда.