МВР търси информация за жена и дете

Столичната полиция публикува снимки на жена и дете, за които търси информация във връзка с разследването на тежко криминално престъпление.

Обратно в новината

Коментари - МВР търси информация за жена и дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хмм... тази жена прилича повече на кубинка, не ми прилича на рускиня.

Ами МВР вече да не търси.КГБ вече ги откри.Или е от НАТО или кавказец враг на путиновия режим.

България стана руска колония, руските мафиоти изкупиха с крадени пари черноморието ни и няма да е далеч деня, когато то ще последва Крим. Трябва да се забрани продажбата на недвижима собственост на руснаци у нас, да остане само за европейци. В Русия българин не може да купи недвижим имот.

рашките ще си разплетат случая,предполагам вече отдавна са тука и си работят и никой който не му е работа няма да разбере нищо

Това дете от снимката вероятно е братче на убитото. А жената вероятно е майка им. Възможно е тялото, намерено край Беглик Таш да е на майката. Само че за това трябва да се направят ДНК тестове, което отнема време. Не е за 2 часа като по филмите.

Красива жена, лъчезарно хлапе- дано вече са на по- добро място! А убийците бял ден да не видят- кокло зъл и откачен трябва да си, че да посегнеш на жена и дете?! Не е прецедент в световната криминология, ама как се живее с това?!

Повечето от коментарите са отвратително грозни.Това показва,че сме едно долно и низко "общество" и всеки може да си бръщолеви каквото си иска.Има ли значение какво е детето по народност,ами ако е вашето?Достатъчно ли сте силни ,за да го защитите?Прекалено сме ограничени,за да се поставим на мястото на някой пострадал,а знаем само да мачкаме и да мачкаме.

що за хора убиват по такъв жесток навхин. какво ли е направила жената за да я застигне такова извращение ,а детето и то с какво е виновно за постъпките на родителите си.

Случаят е описан в "24 часа"-Детето и майката са пристигнали от Гърция.Бащата не е идвал в България.Живее в Русия.Чакали го да прибере телата.Предполага се ,че убиецът/те/?са от кавказки произход.Хора живеещи м/у Черно и Каспийско море.Там са държави Чечения,Армения,Ингушия ,Дегестан,Балкария ,Дегестан и др.Територията граничи с Русия,Турция и Иран.Много неприятен случай,2 невинни жертви.

руска толерация - биеш детето У главата докато припадне, после за по-сигурно го душиш, а за най-сигурно в куфар и в Пасарел. А майката на части на морето, ама без главата.

Засрами се бе глупак.

Еи тоя саит стана като филм на ужасите

животът е такъв къвто е, а не квот'там било писано

с тези руснаци дето се навъдиха из българия ще берем ядове, казвам ви. където и да отидат влачат проблемите си. Никога в България не са се случвали толкова жестоки престъпления преди.

Търсят се улики- ако се налага и марката на гащите ще се кажат!Не е била с дънки Рила очевидно!Това не е свенливост или скромност или там каквото и да е е разкриване на убийстов- на който не му харесва- да не чете и взема отношение!

и стига вече с тая глупост - била облечена с 'маркови дрехи " ,отвратително-толкова ли е важно ,че са били 'маркови"

според авангардни психолози и психиатри дрескодът ъпдейтва хюмън рилейшншипс

Това не е глупост, а характеристика на убития - ако беше с някакви други характерни дрехи, например, неопренов костюм, или нещо друго, което може да наведе на мисъл за работата й, средата й, занятията - знам ли и аз, така щяха да напишат. А "марковите дрехи", скъпият куфар, състоянието на детето - говорят, че хората са живели добре, не са били някакви клошари или от комуна с надрусани наркомани, например. Затова се пише, това е важно. Винаги пишат с какво е бил облечен човекът последно, не за да се дразнят разни, дето нямат "маркови дрехи". Макар че и това не е гаранция за социалното положение - може да са маркови от "секънд хенд" - както се облича много народ, и това не говори вече кой знае какво за социалното им положение ...

Филм на ужасите!

бе тия що не си се трепят в русия ?

А... Започвам да загрявам малко по малко!! Ами ако се окаже, че е сериен убиец, очистил поне 2 малки русначета?? Затова новините се преплитат.

вартят бизмез , изнасат органи за запада - дявола са е вселил там с тези долъри

Какво хубаво детенце. Дано всичко е наред с него. За другото детенце е вече късно, уви. Според мен са две различни деца.

съдебния художник по добре да си потърси друга работа ако детето е същото

Уважаеми Задни Части, полицейския художник си е свършил прекрасно работата. Можете ли да си представите, колко би се различавал Вашият полицейски портрет от снимката в паспорта, ако Ви се беше случило това, което този изрод е направил с това невинно дете?!

Разбира се, че е същото - чертите са точно такива, но тази снимка е цветна и детето е живо, има изражение, излъчване, а съдебният художник е рисувал само чертите - съставните части на някакво дете, от което не е видял нищо практически, само по описание се правят рисунките, при това само с молив ... И то описание от оперативен работник, който също не е виждал детето живо ... Добре си е свършил работата той, но жалко за хубавото детенце! И за майка му, разбира се, ако вторият труп е неин ...

Това дете на снимката има два липсващи зъба. Значи по-скоро е на 6, отколкото на 5 години. Да не говорим, че снимката не е от вчера и вече са му поникнали постоянни...

И да добавим, че детето от куфара има кафеви очи, ако правилно помня какво писаха. Това е със сиво-сини.

Да не пропуснем - детето от снимката има силно изразена брадичка, а това от куфара на рисунката беше с хлътнала брадичка... и нали приличало на дебил, а това си личи, че е будно и умно.

И ако накрая това дете се окаже, че е точно убитото от куфара - ще бъде едно голямо вълшебство!

МВР май търси на баба си хвърчилото?!

дира, като мвр не потвърждава връзка между убииството и жената и детето, дето се издърват, вие от къв зор пак забъркахте някакъв странен мишмаш от двете новини

Дирчовци, айде преписвайте като хората. Поясните прешлени на гръбначният стълб са 5 (пет), а не шест 6, така както сте го описали значи има два трупа!?>!

Принципно си прав, но има и изключения.Примерно майка ми е с 6 поясни прешлена.

Което е изключително рядко и е рудимент!

За повечето руснаци човешкият живот няма никаква цена, а вече за съжаление са много и тези които не признават и детския живот ... не че го няма и по другия свят, но там е просто епидемия!!!

така е - прав си

Нека съм честен - ПРОСТ СИ , СМОТАН СИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕНОРМАЛЕН

Пак ли ти бе, безработен трол. Скрий се.

Ако това е снимка на убитото дете, то художникът на полицията, изготвил "фоторобота" , да си скъса дипломата.

И тези от снимките са руснаци, аман от долните им гнусни и нечовешки прояви!!!

като ти харесват черни буздогани марш в кения

То и Русия си извоюва прякора "СЕВЕРНА НИГЕРИЯ"... :))))

Това вероятно са майката и братчето на намереното детенце. Нали по думи на свидетели предполагаемият баща е имал две деца, или греша?

дира не смесвайте двете неща за да ви е дълга статията.Отдавна вече чета само заглавията .За детето с куфара днес в форума доста се спори .Не че МВР не работи но това може да е версия но не потвърдена информация така че не го натрапвайте.

като го гледам на снимката се моля да не му се е случило най лошото на тази невинна душица.

сигурно разфасоват децата като донори да им изнасят органите за израел или сащ

Да не те застига, гнусен мурзилски трол...

запада има пари и плаща

Убиец на дете веднага се съди на смърт и убива. ние можем в повечето случаи с действие или бездействие да предизвикаме щастие или нещастие. Детето не може. То няма отговорност. То не е обременено с нашите мръсотии и глупости. Аз мисля, че когато всички убийци на деца се унищожават по дефиниция това може да се каже развито общество. Лошото е, Съюза на геьовете (еврогейския съюз) е много далеч от това развитие. Жалко

Гейовете сме повече в Русия и си го знаем!!!

Тая работа много вони. трябва да е нещо дебело. Жалко за жертвите, особено детето. Всички убийци на деца заслужават смърт. За съжаление това го няма в еврогейския съюз. най-много да му дадат петунка

НАПАДЕНИЕТО НАЙ-ДОБРАТА ОТБРАНА!БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕНЦЕТО!НО ТОВА КАК ВИЕ СВЪРЗВАТЕ С ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НЕ СТАВА И ВЪПРОС ЗА НЯКАКВА ВРЪЗКА С ХОРА ПОДКРЕПЯЩИ И ХАРЕСВАЩИ ТЕЗИ МОРАЛНИ УСТОИ?НАПРОТИВ ВРЪЗКАТА Е С ТОВА КОЕТО ВИЕ ХАРЕСВАТЕ И МЕЧТАЕТЕ ДА НИ ВЪРНЕТЕ ПАК ТАМ!!!

Бог да прости тази клетница- майчица -мъченица и това клето ангелче. Дано горе имат по-добър живот.

Кво е тва бейби моркови,бе?

Бейби морковите са мънички сладки морковчета, които обикновено се задушават заедно с бейби царевички, броколи, карфиол и др. зеленчуци, а също така се използват и в различни блюда в гурме кухнята - изключително са вкусни. Салатата с тези зеленчуци може да се подправи с олио или зехтин, в който предварително са накиснати един - два трюфела - става чудно...

Значи след като следях тези новини забелязах 2 неща - Първото е че не ставам за свидетел :) Това момче не бих го разпознал по фоторобота. И второ видях че нашите следователи, когато искат, правят нещата абсолютно професионално! Браво на тях!

"Фотороботът" ужасно прилича на отбий номер, освен това писаха, че детето е с кафяви очи, а това детенце е синеоко. Или няма връзка между двата случая или от следствието умишлено са преиначили първоначалната информация ( и умишлено направили фоторобота дори да не прилича на дете изобщо) с някаква цел.

Това освен да са жената и детето на убиеца,от написаното нищо не се разбира,живи ли са,мъртви ли са,за кво ги търсят...

Нещо не мога да хвана жабата.....знаете името на детето в куфара,сега търсите друго дете и жена.....какво общо имат двата случая??

jingiby

Отново русначе? Дано е живо!

Щерев,и на теб ще задам въпроса,който сутринта зададох на Пъстър свят,нееднократно,но тя се скри като невестулка.Та,в какви отношения си с Фондацията-на трудов или граждански договор?

Детеубийството е върховно човешко падение! Този който го е извършил вече не е човек, той е изрод и дано да се пържи във вечни мъки в Ада. Дървото и камък да се стопи, той ни во веки веков!

Детенцето на снимката е със сини очи,за убитото детенце писаха че е с кафяви.Ако няма нищо общо между тази снимка и фоторобота защо информацията е в една статия.

ПИЙТЕ ПО ЕДНО ЧЕРНО ДЖОНИ И ЩЕ ВИ МИНЕ :) НА ПЪРВИТЕ МЪЖЕ В ДЪРЖАВАТА НЕ ИМ ПУКА ЗА УБИЙСТВАТА , ТА НА ВАС ЛИ ? А НА ВАС - ПЪТНИЦИТЕ ВЪВ ВЛАКЧЕТО НА УЖАСИТЕ ВИ ПРОЖЕКТИРАТ ФИЛМИ НА УЖАСИТЕ :) Омари, телешки филета с бейби моркови и задушени зеленчуци, Джони Уокър черен етикет - това са само част от изискванията към доставчиците на храна на борда на правителствените самолети. Менюто на властта стана ясно от обществена поръчка на Авиоотряд 28, публикувана на сайта на авиокомпанията. Тя обслужва двата правителствени самолета и трите вертолета, в които се возят президентът, председателят на Народното събрание, премиерът и министрите, пише Труд.

Ти ли ще ми казваш за какво да ми пука, бе .... Навярно на никой няма да му пука за теб, нали си анонимен б..к

мдааа, за разлика от него ти си се идентифицирал 120%

Това детенце няма никаква прилика с нарисувания портрет, който гледаме от няколко дни.

Така написъната статия,за престъпление ли ги търсят,те ли са жертва на престъпление,нищо не се разбира защо ги търсят.

да се връща социализма, това вече не е живот, а някакъв кошмар, искаме ред, спокойствие и сигурност

И аз искам ред, спокойствие и сигурност, но не искам да се връща социализма.

ДЕМЕК ЛУСТРАЦИЯ И ТО ДО ТРЕТО КОМУНИСТИЧЕСКО КОЛЯНО - ЗЕР МИНАХА ДЕСЕТИЛЕТИЯ!ЗАКЪСНЯХМЕ МНОГО И ОСТАНАХМЕ ПОСЛЕДНИ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА ЧЕ И В НЯКОЙ ОТ БИВШИТЕ СЪЮЗНИ РЕПУБЛИКИ ОТ СЕСЕСЕРЕТО!!!

ходи в Москва

ако ви бяхме подхванали както трябва преди 25 години, нямаше сега да командваш кой къде да ходи, но още нищо не е свършило

капитализъм

Това ли е детето, досега в България такива ужасии се случваха само с...

Още ли искате руски"туристи"?

dsco@

Не!!! Само афро-американски. Те са най-хубавите. Това е венецът на Човечеството и затова мааа мен Обонго е Властелинът на Света!

Някой да се е произнесъл, че са убити от руснак? А и те са убити в България!

АЗ ПЪК ТЪРСЯ ИНФО ЗА ИЗРОДА, КОЙТО Е ПОСЕГНАЛ НА ТОВА ДЕТЕ... ИЛИ НА КОЕТО И ДА Е... НЯМА ДА ОПИСВАМ КАКВО ЩЕ ГО ПРАВЯ, ЩОТО ЩЕ МЕ ИЗТРИЯТ. МОГА САМО ДА КАЖА, ЧЕ ЩЕ Е ПОНЕ 3 ДНИ...