Арестувана е съпругата на полицая Караджов - Каля

В ареста за 24 часа вчера е задържана Каля Караджова, съпруга на полицая Венцислав Караджов, чиито родители бяха намерени убити на 17 май в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Арестувана е съпругата на полицая Караджов - Каля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам от горе и не вярвам колко са нагли ,но затова се казва че има Карма ,С кои пари построиха къщата? С кои ръце !? Не за нищо Каля толкова е погрозняла и измършавяла ,гузноността яде бавно от вътре за този който има поне малко съвест или жалост

Там де скърца врата, пръст не слагай! Не знаеш къде точно е истината.

Ега ти мъжа дето за хатъра и лакомията на една пичка ще убие родителите си:(((Ако нямат ченгетата някаква следа няма как да разпитват тъщата толкоз време защото погледнато реално тя не би следвало да знае какво е станало ако не е замесена. Момчето прикрива барута по ръцете на баща си без да са се усетили и двамата че с това ''увяене за стреляне'' пак се набутват в нарушение на закона но явно си правят смевтката че трова ще е нищо сравнение с ужюбийството, Лаком гъз глава затрива но явно тая групичка няма мозък да го осъзнае,

Тя е повече от гнило

Според мен тая е била ''проводника'' на тормоза над възрастните и цялото и плямпане и оплакване ми прилича на ''крадеца вика дръжте крадеца'' Алибито дето си го направиха явно се разминава с деня на убийството и няма как да искат да им ''върви по вода'' с това че си наливали когато ги ''убили''???Ченгетата са си отвратителни по принцип но по отвратително е да убиеш човек за нещо което до няколко години ще е твое:(((

Всичко ще си кажат и за папата, за крушата, крокодила гена ....

Въпреки, че не знаем в детайли този случай започва да намирисва на провинциално полицейско произволие. Полицейският началник срещу когото има два рапорта май си връща с помощта на жена си която работи в прокуратурата и със съдействието на приятеля си - окръжен прокурор. В провинцията нищо не се е променило от времето на социализма и дори е още по-страшно защото правозащитните и правоприлагащи органи икономически са се сраснали и правят каквото си искат.

хмм... Това все пак се случва във втория по големина град в държавицата... каква провинция?! Пък и изводите, които правиш за срастването и липсата на промени още от времето на соц-а, с които съм съгласна, кой знае защо ме накараха да се сетя за бг поговорката - "рибата се вмирисва от главата, ама я чистят откъм опашката"!

улики сочат че именно полицая и съпругата са извършителите на престъплението, естествено е че трябва да докажат обратното или най-малкото да съдействат за намиране на извършителя:)

кои улики? ти достъп до тях ли имаш?

Детето се почувствало зле и е закарано в Спешна помощ от където са препоръчали да отиде на психолог. Но бабата нямала да може, защото от 9 сутринта е призована на разпит. Е по-голяма смешка от това няма. Спешна помощ да препоръчват психологичен преглед. А пък нямало кой да заведе детето, защото сутринта били на разпит. Ами следобед ? Или тогава са сапунките на бабата и тя ще има нужда от психологичен преглед ако ги изпусне ?

Напълно съм съгласна. А и в крайна сметка детето - на 15 години, може да се учи да стреля с огнестрелно оръжие, а не може да си викне едно такси и да отиде до болницата. Хайде моля ви се, омръзна ми от тъпотии!

е извършителя на престъплението а съпругата го е подстрекавала за това, "детето" което вече е на 15 години и е обучено да стреля с пистолет естествено знае развоя на събитията, всяка друга версия би била по-неправдоподобна:)

Защо ми се струва, че това полицейско семейство има "нещо общо с убийствата... Вярно, че отношенията им са били меко казано обтегнати, НО все пак това са две убийства на близки хора - родители на мъжа ти! Колкото и да ги мразиш, ако си напълно невинна, първо шока е огромен и второ - ще се стремиш по всякакъв начин да го докажеш и ще съдействаш на разследващите! Но явно разследващите имат някакви основания все пак да се съмняват в пълната ѝ невинност и затова е и задържането ѝ, и пищенето за тормоз от нейна страна... Ще видим какво ще се окаже накрая, ако стигната все пак до края, де!

1997

Това е луда работа,как могат да си помислят колегите на задържания,че е способен да извърши такова престъпление,и то срещу собствените си родители,във тази работа има нещо гнило,което никога няма да бъде разкрито.

Да не би да са се почувствали зле заради смъртта на двамата родители на мъжа и (дадото и бабата на детето им....) а не от разпита за установяване на 2 убииства.....?

Няма по-тъпо МВР от нашето.Те са толкова злобни към хората,защото добре знаят,че са най-мразените заради простотийте,които вършат по време на акцимй.Може би началнич- ката им е заповядала да се държат така нагло с хората.

"Преди това детето и баба му са били разпитвани от 19 ч. до 1 ч. през нощта в Криминална полиция" Шест часа разпити и после осем часа по късно пак на разпити!?Предвид факта че разпитваните са една баба и едно 15 годишно тия полицай какво очакват от тях,разказ за криминален роман ли? "Снощи са й показвали неподписана заповед за задържането й. В крайна сметка не са я арестували и са я освободили", уточни адвокат Тошкова." Както казвам,най-важното качество за да си полицай е да си малоумен.

ще ги разпитват докато е нужно. детето дава алиби на полицая за следите от барут по ръцете му, и ако лъже, за да предпази баща си, убииството ще остане ненаказано. а има доста косвени доказателства че полицая и съпругата му стоят зад убииството, така че.... а тоя смърдел от снимката се правеше на много велика и и се щеше е така, никой да не я разследва и пита нищо. е няма как да стане, и ако ставаше въпрос за моите родители и знаех че нямам вина, със сигурност не бих мрънкал че ме разпитват и се опитват да открият убиеца

Това че сина и съпругата му са виновни е ясно като бял ден.Но да разпитват главно 15 годишното за информация да ли баща му е намекнал по някакъв начин за убийството по време на тренировките толкова дълго време без резултат е жалка работа

Само си представете,колко невинни хора лежат по българските затвори,поради некадърността на нашите органи да си свършат работата докрай,и ако те нарочат да ти направят мръсно,винаги могат при проверка да ти подхвърлят във багажника дрога,ходи после доказвай че не е твоя!!!

извинявай ама в случая кой наричаш невинен? според тебе кой е застрелял бабата и дядото?? полтергайс може би?

Какво ги тормозят така тези гербери мракобесни, бе?! Голяма работа - два трупа! Чак и ще ги разпитват! Звънкаш по телефона, питаш ги любезно "Вие ли ги убихте", хората казват "Не, нищо общо нямаме" и въпросът е приключен! Така трябва да работи МВР, не както са го подкарали! Партията ще оправи нещата, спокойно!

someone

мисля, че в у нас малко хора знаят какво е нормално семеиство. добрата снаха има добри отношения със свекър/свекърва, уважава, помага, посещава, приема съвети, прави подаръци, кани на гости - това е добра снаха. но днес в българия колко такива снахи има? свекър/свекърва също са длъжни да правят същото за снахата - но колко такива има?

Иван Петров

май, забравяш, че добрите отношения са двустранни? и къде е това "в у нас" ? Израел или САЩ?

Няма да коментирам какво е това семейство, дето сина прехвърля на родителите си имот, а те отказват да му го върнат. Цялото поведение на полицая и жена му сочи, че имат общо с убийството. Ако вас ви разпитват за смъртта на двама близки - щяхте ли да се оплаквате от тормоз? Аз не - щях да вися 24 часа в Районното, за да давам обяснения и да помагам с каквото мога, за да бъде разкрито престъплението.

Голям психо тормоз...да те разпитват през нощта и на сутринта пак да те викнат. Всеки е невинен до доказване на противното и не е редно полицаите да се държат с хората като с кучета. Изключение да се допуска само за доказаните престъпници и рецидивисти

..няма да ви питам дали щеше един рецидивист да има на Света, ако не ги разпитваха, че ще оплетем съвсем глупостите! ;))))))))))

Бъчваровааааа! Пропищяхме от "грижите" на подопечните ти, които иначе на хартия и по закон "пазят и служат на гражданите"! Напоследък не минава ден без да ни информират за тяхната "работа" - трафик на наркотици и хора, побои, скандали, рушвети, чадъри, съмнения и участие в убийства дори... И това в "институцията", която получава 2,8 % от БВП на държавата - на второ място по финансиране в целия ЕС?! Пак ще ти го кажа: стягай куфара, но не за Брюксел, където си ходиш регулярно и безполезно, а за Грузия - там ще ти бъдат по-полезни с ноу-хау(-то) си! Стига сме хранили с пари от данъците си всякакви Професионални ОПГ!!!

Злобничка женица ми изглежда, но си задавам въпроса, кой малоумник би застрелял родителите си, при положение, че цял свят знае, че не е в добри отношения с тях. И като бонус въпрос, какви икономически престъпления е разследвал и кого е "настъпил", че да му отмъстят по този начин?

Ако подчинените на Бъчварова,не могат да си свършат работата,и нямат доказателства срещу полицая и жена му,да извикат Хорейшио да им свърши работата като хората.Аз веднага бих казал кой е утрепал старците,но няма го вземе никой на сериозно.

Поредната пушилка в медиите. Важни са доказателствата и съда на края.

Защото учил сина си да стреля. А ако не бяха открили старите мъртви и застреляни, щяха ли да го задържат и да му повдигнат обвинение за това че е учил сина си. Както винаги в БГ институциите намират под вола теле, тогава когато нещо лошо вече се е случило. Иначе ги няма никакви. Примери няма да давам, защото съм сигурен, че всеки ще се сети поне за десетина. Основната причина е в нежеланието на управляващите / сегашните и всички преди тях/ да променят нещо в тази държава. Държавната служба се е превърнала в едно безоблачно и доходно занимание.

someone

тази жена изглежда не е физическия убиец на родителите, но ако е подстрекавала мъжа си срещу тях има косвена вина. краино време е снахите да разберат какво значи снаха и да проумеят, че имотите на свекър/свекърва не им принадлежат по никакъв начин.

Вие не знаете ли че мъжът на тази жена е и убиеца на Георги от Борисовата градина който търсят.Бъчвата да подава веднага Оставка!!и да се връща Цв Цв!!!поне е малко по грозен със тези големи уши които има да подслушва хората.Господ го е дарил със тази Дарба,а Борисов със каква???

надали. Там е младеж - поне на снимката е така. Неповече от 20-годишен!

Ама и снимката е отпреди година!

Всички престъпления в бг са за имоти, изневяра или хулигански подбуди. Не ги и чета статиите само заглавието и ми е ясно. За 25 г преход от получовеци станахме полумаймуни дори и Дарвин би се запитал що за еволюция е това.

престъпленията стават, защото са ангели небесни. Всяко стадо си има мърша. И при нас има, но това, че такива новини са на първа страница, а другите страни изобщо не ги споменават, не означава, че сме по-лоши.

Аз сега като неквалифициран детектив ще се преобвам да разгадая случая. Значи щом като бащата е обичавал детето как да стреля, детето е трябвало да знае как да стреля. А защо е трябвало? Защото е трябвало да убие някого. Те така.

Колкото си грамотен,толкова си и детектив

В подрепа на моята теория е и факта, че убиеца е изпразнил цял пълнител в жертвите, което издава неопитност и страх да не би жертвите да оцелеят. Искал е да бъде сигурен.

Иван Петров

сигурен ли си? това са данни от медиите

Току виж,утре разследващите убийството полицай са намерили и наркотици във къщата на колегата им и жена му,а синът им си играел със гранати и автомати!!!Корумпирана гадна съдебна и Полицейска Герберска система,понеже виновници няма,като нищо ще лепнат това убийство на човека и жена му за капак,където подала жалби срещу нея за системен тормоз от страна на полицията.така е във Герберската държава,търсиш ли си правата гориш като факла.

Що, да не би ченгесарите да не продават наркотици, че да е малко вероятно наистина да има?

Убийците са от семейството.

които ни управляват, няма ли да кажат за какво арестуват който и да е човек? А герберастките простаци, дето се кефят на фашизоидите да знаят, че ще дойде време, и тях ще започнат да ги арестуват по нощите както спят. Никой не е застрахован, само че тогава въобще няма да ми пука за вас, защото ще съм зает да спасявам себе си и семейството си.

То семейството ти е обречено, ако и те с с твоя коефициент на интелигентност.

Мислете, бре люде! На всички е ясно, че именно тоя полицай е основен виновник за този трагичен резултат и че някой от ТОВА тричленно семейство е натискал спусъка МНОГОКРАТНО с нечовешка злоба! Не е външен човек, не е наемен убиец! Ал Капоне е вкаран в затвора, където умира, не заради многобройни убийства, мъчения, рекет, кражби, а заради неплащане на данъци?! Това са доказали пред "неутралния" съд, за това е опрал пешкира!

Нищо не е ясно ,никой от семейството не е могъл да убие старците защото имат доказано алиби ,затова куките беснеят и си измислят обвинения .

Е, как да докажат, като един на друг си правят алиби! Затова се опитва да ги пречупят и един да каже истината. Винаги интересът клати феса, а кой има интерес от смъртта на двамата старци?

не става въпрос, кой, какво мисли, а, кой, какво е доказал. Защото в тази държава, определяна масово, като съмнителна демокрация, вече и презумпцията за невиновност не важи. Върнахме се с 30 година назад в много отношения. Само, дето парите са в пет души и децата ги няма. Иначе, по свободи я докарваме като в Татово време.

Ал Капоне е вкаран в затвора заради данъци. Следователно чрез мислене става ясно, че именно тоя полицай е виновен за убийството. Абе, с тоя титаничен мисловен капацитет да не си някой колега на задържания?

Най големите бандити у нас са дупетатите, съдийте и полюцийте, те ни тормозят безнаказано, а ние им плащаме за това. Не сме ли мазохисти?

Ако един ден има възмездие,да бъде съден Мутрата от банкя на смърт чрез разстрел,и понеже има много любили привърженици,които не биха изпълнили смъртната присъда,аз бих рискувал да го извърша във името на страната ни!!!и Окото няма да ми мигне да го застрелям между очите!!!А не дай си боже,да имам власт само за един ден,бедна ви е фантазията какво ще стане във страната ни.

Айде стига с тия атакистки простотии от сутринта. Какво ще стане като имаш власт за един ден ? Ще убиваш ли ?

Тя ситуацията е ясна. Този който краде по много, му е ясно че в даден момент може да бъде убит. Затова всичко де що е богат (не от заплати) депутат, съдия и т.н. праща децата си в америка, да учат и да не се върнат и там да са си милионери с нашите пари. От край време е така, управляващата класа има голямо самочувствие за себе си и възприема че милионите на народа са техни, понеже ги заслужават. НСО е голяма организация, добре платена и няма да може да се добереш до другатят Б.Б (както го пише в едно тефтерче) Истината е в тиха революция, просто да изберем друг, да настояваме червивите ябълки да не управляват и така нататък. В момента МВР отслабва заради обвързването им с партийни интереси (или мафия за кратко).

Да се действа както с паразитите - напалм, хексахлорциклохексан...

Проблема на тъпите тюфлеци от милицията е ,че полицая и жена му имат желязно алиби и не биха могли да убият старците ,от друга страна те са най удобните заподозряни защото са имали проблеми с тях ,сега в безсилието си задържат хората с измислени обвинения белким изтръгнат някакви признания.

Добре че си ти, да кажеш какъв е проблема на тъпите разследващи и та обясниш за желязното алиби на заподозрените. Но за щастие, ти си форумен плъх а не разследващ. Но все пак е похвално, запазваме тенденцията телевизионните футболист да разбират от футбол повече от треньорите и да играят по-добре от футболистите.

Що, според теб тюфлеците са компетентни при разкриването на престъпления и си разбират от работата ли? Момент, ти си прасенце, нали?

Какво толкова се вълнува народа от една лично битова драма!!? Прост народ, слаба държава!

Какво престъпление е това, че е учил сина си да стреля. Административно нарушение по Закона за КООВBОБ. Според мен, това си е задължение на всеки баща. Той да учи сина си, а, не друг да го прави на улицата. Сигурно, свидетеля е много стабиуен. Само, дето има нулева връзка с убийството и, трябваше да пуснете някакъв фишек не медиите.

Можете само да си мечтаете, че сте сериозна медия. Но реално не сте! Как може да напишете в заглавието "Арестувана е полицейската съпруга"??? Тя за полицията ли се е омъжила??? Добре, че без да искате, сте си оправили поне вътрешното заглавие. И реално заглавието не се покрива с въпросите, които човек си задава, четейки такова заглавие остават без отговор?! Некадърност.

Не, омъжила се е за полицай, прилагателното е "полицейска". По същия начин - кметска, министерска, директорска... Както напр. твоята е просташка съпруга.

Полицайска - не полицейска

Разшири си мирогледа. Така ще успееш да разбереш какво казва тази дума. Не може да има никакви лични мотиви в прилагателното полицейска. Всичко там е общо и служебно. След като се образоваш, надявам се няма с такава лекота да си позволяваш да обиждаш, особено непознати. Все пак това показва една твоя глупост и наистина простотия. От което си мисля, че говориш за твоята съпруга!

Защо е задържана за 24 часа? Защото е подала жалба ли?

не щото е пътувала гратис по линия 88

Нито Жената на снимката е виновна нито мъжът и,който е полицаи е виновен,просто животът е такъв гаден и труден и мизерен,докато го разберат всички че асфалта не става за ядене,ще има още много подобни инциденти.Герб и най вече Мутрата от Банкия докара народа до полуда,а предизборно като си спомня какви хубави обещания европейски беше обещал на народа преди да го изберат,чак шапката да ти падне от екстаз,то не беше обещания,като високи доходи,работа щяло да има за всички,високи пенсии,абе живот ли е да го опишеш,ако си беше изпълнил обещанията Агент Буда,а сега лъсна истината Заеми и отново Заеми,а луксозните имоти във Барцелона на стойност 1.5млн на любовницата си да купи има,и въпросът е от къде ги има???много ясно ще от нас,заспалият овчи народ,който го е страх като плъх да излезе на площада за да си потърси правата!!!

Родната полиция отново е неадекватна - арестувала мъжа, че обучавал детето си....хаха!ФЪК ДА ПОЛИС както се казва!

И това дете, като отиде един ден в училище с пистолета на баща си, добре обучено как да го ползва, и гръмне някое друго дете, тогава да ти видя коментара.

Тъпако, на всички е ясно, че именно тоя полицай е основен виновник за този трагичен резултат и че някой от ТОВА тричленно семейство е натискал спусъка МНОГОКРАТНО с нечовешка злоба! Случайно да си чувал, че Ал Капоне е вкаран в затвора не заради многобройни убийства, мъчения, рекет, кражби, а заради неплащане на данъци?! Това са доказали пред "неутралния" съд, за това е опрал пешкира!

най ме кефи че има още 6 дебила като тебе дето ти слагат + Доню Донев правилно е преценил че България е страна на глупаците

Като те гледам как неграмотно пишеш, то ти си един от тези дебили, който няма мозък да овладее дори елементарен правопис на родния си език.

Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Виновни са климатичните промени и черните дупки във Вселената! Освен Путин и ББ, естествено.

Е отивай на площада да си търсиш правата.. кой те спира ? Сега поне всеки олигофрен може да излазе и да крещи каквото си иска.

Колко ти плащат бе рибок? Чета ти постовете и мисля , че заслужаваш поне 10 бона на месец. Такава злоба такова нещо!?!

Полицая е отклонил пари които не е получавал от заплата. Вложил ги е в имот и го прехвърля на родителите, за да замаже следите. (Нали ги разбира тия работи понеже работи в икономическа полиция.) Обаче един ден на този който са парите почва да ги иска от полицая. Той пък си иска отново имота от родителите за да може да го продаде и да върне парите. Ония обаче се инатят. Тогава или на този който са парите ги ликвидира за назидание или това прави полицая.

Не се филмирай. Тоя е гушнал подкупче (или е получавал регулярно такъв) и логично е изпрал парите като е купил имотът на родителите си. След това вече си е битовата драма. Скарали са се за имота и някой е дръпнал спусъка. Въпроса не е какво е станало, а как ще го докажат следствените органи. Но очевидно заподозряните са лабилни психически и сами ще се накиснат.

Стрезов, много криминалета си гледал. А я си представи, че полицията ни не е кадърна и иска да натопи невинен човек за да покаже на народеца, че си върши работата. Българите помнят много такива случаи.

А още по-добре, че са замесени терористи. Полицая е разкрил спяща клетка на ИД и е задвижил разследване. Затова терористите са решили да го отстранят като го дискредитират (ако го убият, ще привлекат внимание към работата му). Затова отстраняват родителите му и умело насочват разследването към него.

Наистина звучи логично. Но нека малко да изчакаме. Мисля си ако съм на местото на жената бих ли се пуснал да обявявам, че ме тормозят от МВР. Все си мисля, че ако нямаш "черна страна" няма от какво да те е страх.

Като родител на голямо дете осъзнавам, колко неправилно е нашето възпитание и отглеждане на поколението!!! Ние сами ги учим да получават всичко наготово от нас и ги дондуркаме докато сме живи, а после - олеле!!! Прави са англосаксонците! Тръгне ли да ходи детето и да говори - на пансион, само да се оправя! И след това - всеки си знае къщата и живота и контакти - само по големи празници!!! А не като при нас - в едно жилище живеят по 3-4 поколения. Просто няма как да не се стигне до драми и въоръжени сблъсъци......!

Съвсем правилно. Това обяснява защо битовите драми се случват само тук но не и при англосаксонците, нали? По резонно е да обвиниш демокрацията или най-добре Костов и/или Борисов. Все пак те са коренът на всяко зло.

С цялото ми Уважение Госпожо,готов съм да не се съглася с горе написаното! Като ги гледам така наречените от вас англосаксонци какви безродници са не съм убеден че това е правилната формула!Може би трябва да се търси баланс ...да помагаме умерено и разумно на децата си изхождайки от притчата че,трябва да даваш мрежа а не риба!

Ами че то у нас отдавна тези , които имат много, дават на децата си "мрежа" , а не риба. Така беше при соца- децата им бяха все на лесни и доходни държавни служби, така продължи и сега. Не са ги хранели " имащите " им родители, а държавата. И от "мрежата" ,която са изплели и оплели държавата, се хрантутят виден депутат с родитевли собственици на верига за техника, министърка с баща, приватизирал океанско предприятие и други знайни и незнайни. Защо не ядат " рибата " на родителите си, а ги уреждат на държавна ясла

Ама разбира се няма нищо по-подходящи от това да си метнеш децата на пансион, друг да им бере кахъра, пък после да настане големия рев защо сате зарязали в старчески дом.

А още по-добре, че са замесени терористи. Полицая е разкрил спяща клетка на ИД и е задвижил разследване. Затова терористите са решили да го отстранят като го дискредитират (ако го убият, ще привлекат внимание към работата му). Затова отстраняват родителите му и умело насочват разследването към него.

щом е политаи от икономическа полиция, не е ли възможни да е настъпил нечии интерес и убииството е отмъщение и предупреждание? а и тая светкавична реакция на полицията е много подозрителна.

Абсолютно смешна работа. Сина тепърва ще трябва да даде показания в съда по това обединение, а на всички е пределно ясно, че той няма да каже нищо уличаващо - ще каже, че не помни какво се е случило на въпросната дата на вилата и толкова. Това го знаят и прокурори и полицаи и адвокати и съдии. Даже съм сигурен, че няма да се стогне до внасяне на обвинение в съда, това се използва само и единствено за да го държат в ареста човека, което също е много странно как съда все още не го е пуснал под гаранция... Какво друго престъпление би могъл да извърши, в следствие предоставя не на оръжие на малолетно лице?? Оръжията със сигурност са му ги отнели. Толкова специално отношение от страна на прокуратурата (измислени обвинения) не се полага дори на отявлени престъпници, пък какво остава за битово престъпление. Всички знаем кога прокурорите си дават толкова зор срещу някой - когато има директна поръчка за това!

Социалистическите навици, напредващата сенилност, страхът от бедност, паниката от безсилието да контролират самостоятелния си син и снахата на т.нар-те родители на полицая са причина за драмата. Доклолкото разбрах човекът сам си е изкарал парите и управлявал сам живота си, което не е било приемливо за родителите му. Не разбирам защо той трябва да ги е застрелял. Който има родители на такава възраст знае колко е трудно с тях.

Кой човек сам си е изкарал парите? Полицая, който си е купил имот и го е прехвърлил на роднини, за да не може той да се свърже с него. Така става, когато не можеш да обясниш от къде са парите за покупката. Та "изкарал" в тоя контекст буди единствено съмнения за корупция.

престзпниците са от властта/администрацията....

Коравата Темида се развихри под давлението на некадълната поли- ция. Дори да е такава истината(за пре- доставяне на оръжие на малолет- ния син и обучение в стрелба),об- винението не може да се да осно- вава само на показанияна на сина. От всякъде погледнато, става въпрос за тален тормоз.

Абсолютно смешна работа. Сина тепърва ще трябва да даде показания в съда по това обединение, а на всички е пределно ясно, че той няма да каже нищо уличаващо - ще каже, че не помни какво се е случило на въпросната дата на вилата и толкова. Това го знаят и прокурори и полицаи и адвокати и съдии. Даже съм сигурен, че няма да се стогне до внасяне на обвинение в съда, това се използва само и единствено за да го държат в ареста човека, което също е много странно как съда все още не го е пуснал под гаранция... Какво друго престъпление би могъл да извърши, в следствие предоставя не на оръжие на малолетно лице?? Оръжията със сигурност са му ги отнели. Толкова специално отношение от страна на прокуратурата (измислени обвинения) не се полага дори на отявлени престъпници, пък какво остава за битово престъпление. Всички знаем кога прокурорите си дават толкова зор срещу някой - когато има директна поръчка за това!

Двама души са убити, а колко време минава и не могат да разберат кой ги е убил.

Разбрали са. След като няма грабеж, това означава, че е човек от семейството. Явно все още им липсват неоспорими доказателства, но и това ще стане.

нормални практики от преди 89-а година. Импотентно-некадърни разследващи ти обясняват, че ти си виновен за престъплението и вместо жертва се превръщаш в основен обвиняем..

Интересно с какво обвинение е задържана. Едва ли имат доказателства, че тя е убила старците, не са толкова умни. От друга страна мъжът й не е обвинен в убийството и следователно тя не може да бъде заподозряна в подстрекателство. Любимото занимание на нашата полиция е да отчита дейност като тормози невинни хора и дребни нарушители, а в същото време покровителства и дели плячка с големите бандюги.

Ти ли разследваш случая, че знаеш с какво разполага следствието?! Не знаех, че следователите споделят по форумите на жълтите сайтове :)

Доказателство са били жалбите,които е подала,че са тормозени.Ей сега ще види що е то тормоз.

Аз откога ви разправям, че цял пълнител в старците може да изпразни само ... снахата!

Напълно нормално за България, снахите винаги са били тормозени. Даже имаме и исторически роман на тая тема, само че там свекървата видя сметката на снахата.

Или беше в романа Татул? Ще трябва пак да ги прочета тези книги.

... татулчо, мама... как да те разбера, като не ми водиш снаха у дома...