Въргала: Христов сам си беше групировка, спасяваше животи

Повече от брат и спасител на човешки животи - така определи убития Петър Христов Владислав Карамфилов-Въргала. Сам си беше групировка, добави той.

Обратно в новината

Коментари - Въргала: Христов сам си беше групировка, спасяваше животи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

снимката смърди на развалени яйца от километри. Впрочем такива са почти всички дупелизачи на Банкянската мутра.

поредният селяндур, дето всичко му е ясно и за когото мутрите са бизнесмени

papion

Карамфилов, вярно е, че за мъртвите или добро или нищо, но ти се оля. На всички ни стана ясно, че този човек ти е давал много пари за да си правиш филмите, кой знае и сега колко му дължиш, но се отърва.

Не знам дали Въргалчето е по-тъпо отколкото нагло или обратното. Да защитаваш перача на ГЕРБ, който едва ли е знаел и имената на фирмите, в които е бил подставено лице, е признак и на двете качества.

Покрий се бе влади. Някой от малките ще си помисли че си известен и ще те слуша. Аман от трубадури на некадърността. Тоя ти бил спонсор, оня в Белград също. Те са за теб богове. Направи накрая нещо със собствени сили бе. Всички облаци са се събрали около теб! За бездарния филм не искам да говоря. За него се оплаквахме през изминалите 10 години. Аман от теб.

Браво! Право куме в очи. Трябва да му се каже на Въргала, че си надскача боя. Все на него му се налага да се помага. Ми това е - или некадърник или посредствен артист. И няма за какво да ни дават неговото мнение - то не е мерило.

Ей,Въргал! Ходете с Ушев да палнете по една свещичка,макар че сте безбожници, за дето по време на покутевицата не сте били рамо до рамо с "бизнесмена".

Много показателни за мен са думите, с които убитият си е подал отвод от номинацията за депутат - " Аз като бизнесмен ще бъда по-полезен за ГЕРБ." Ето това е бизнесът в България. Ще печелиш, ама ще се отчиташ комуто трябва. ако не - взимат ти парите, взимат ти бизнеса, а накрая и живота. Тук явно нещата са вървели добре, докато не се е намесила конкуренцията.

Въргала ... човек с отклонения още от ранна детска възраст.Сериозен дерматологичен проблеми хронично малоумие.

непоискано добро не се прави

Безсрамно копе.е........

Влади Въргала. Субект със съмнителни артистични заложби. С големи напъни и клизми, след 10-15 години успял да изпедепса един филм, на ниско ниво. Даващ си задните седалищни части под наем на силните на деня. Участвал активно в първата предизборна кампания на Боко Тиквата. Участвал във ВИП Брадър, където рева и страда как се бил алкохолизирал и как искал да укрепи семейството си. И след като спечели сумата, заряза семейството си и си хвана младо гадже. С една дума - БОКЛУК! Та как може той да прави анализи и да дава оценки за други хора и това да се пуска в национален ефир?

От думите на този палячо се разбира, че "бизнесменът" Христов е бил нещо като Робин Худ.

За Тити Папазов и шефът на ВИС-2 Георги Илиев - едва ли. Запомняща се реакция от Папазов имаше (и то като описаната от 2+2=5) малко след като се разбра за кончината на Михаил Михов - Мишо Бирата, когото смъртта завари като председател на тукашната федерация по баскетбол.

Горкият.... От неговите "спонсори" разбрахме само едно: ходил е при тях да проси пари за просташките си филми. Първо Цветан Василев, сега този Петър еди кой си. Добре поне, че излиза и ги защитава по свой си начин, другите и това не правят.

Aбеее ... "сам си беше групировка";)) Ми не е бил сам в бизнесгрупировката - бая видни гербери са му правили компания;))) К'во ли ще се случи сега с бизнес интересите им?!;)

и горна вряховица

Този интересчия защо му давате трибуна.Долна грозна мутра,същия като гробокопачите на българския народ!

От едната страна на кантара: благодетел,спасил живота на Мануела,от другата: сикаджия,минал през охранителния и застрахователния бизнес,разполагал с обществените поръчки в строителството и туризма във Велико Търново и още много други "заслуги"...

Задавате Неясен подход за Оценка..колкото до г-ца Горсова - Бе Глобална кампания !, т.е. НЕ бих се учудил ако "наште" са попрепрали/"отчели" ...

щом това леке се появи по телевизия значи някой е пуснал жетон и му е натиснал бутона

,,защитен свидетел (Валентин Михайлов-Ихтиманския),, Aaaaaaa......само да попитам..... кое му е защитеното на този, който му се споменава името в средства за масова информ....?? Или просто си се води защитен ама всички знаят кой е???/

но точно този ми идва много в повече. Нечистоплътня миризливец да се скрие и да не лае,защото смърди,пък и е тъп.

Владко, що не си гледаш актьорството, което едва ли ти върви в момента !! Ако беше малко по-начетен щеше да разбереш, че убийствата са или от любов или за много пари, като в случая едва ли се отнася за любов !!

Тоя перач и усвоител на поръчки с неговите над 30 фирми ми напомня за реплика от "Опасен чар". "Кой Франк Лойд Райт, архитекта ли? - Не, разузнавача!"

Въргала е паразитна пиявица, дето като ти се залепи утърване няма, смучка по малко ама от много места, като се отплаща с лакейство.

ами то и мафиотите правят благородни дарения и осиновявания,защото крадените и немъчени пари първо трябва да се изперат и да се създаде благороден обществен имидж!ама какво да кажем за ограбените,и унищожените човешки души от хората на преходът от бкп времената!

Поредният минетчия, който за пари ще продаде и майка си. Същия като онзи ревльо Тити Папазов, който когато разстреляха Георги Илиев каза за него, че е бил светец. Какво безгръбначно мекотело трябва да си, за да се кланяш на мутри и мошеници, които са оставили без хляб и препитание стотици, дори хиляди хора, само и само да грабят с пълни шепи.

Виж какво. По тази логика 800-900 000 са минетчии, защото се кланят на мутрата Борисов. Но не е така, защото освен келепирджии и интересчии има наистина заблудени хора. Пък и нали 80%...

интересно ми е кой ще е следващия самоубит бизнес благодетел на народа... ще пукна от смях..

Въргалче те от обич са го гръмнале...

Въргала винаги си е давал задн.ка за пари. Сегашното му изказване потвърждава факта. Гъвкав плужек.

КАТО ДЪЛГИЯ СЛАВИ който трови всяка вечер хората от ефира. Кой е неговия СОБСТВЕНИК и кой му плаща? Кой е собственик на БТВ ? КОЙ? НЕ СА ЛИ СЪЩИТЕ КОИТО СТОЯХА ЗАД РАЗСТРЕЛЯНИЯ ХРИСТОВ?!

Да помагал е, вероятно и на Въргала за тъпите му филми. Само, че ние сме гледали и други филми, такъв един се казваше "Кръстника". Там всички отиваха и целуваха ръка на кръсника и той помагаше, но защо ли май не беше най-положителния герой.

Кой е този екзалтиран винаги Въргала. Артист. Човек който цял живот играе, зазубря чужди думи, написани от по умни хора, зад които стоят чужди нему идеи и възгледи, повтаря ги и в живота и ПРЕДСТАВЕТЕ СИ канят го по тел. студия като някакъв нравствен критерий. Хайде ВСЕКИ ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО.

Прожектираха и някакво кметче по талавизора. Ревеше кат богровска биволица. Бах маа му и мъката и страданието.....

АМИ ДА ВЛЕЗЕМ В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР И ВИДИМ ДАЛИ Е САМ И КОИ СА МУ ДРУГАРЧЕТАТА В "БЪЛГАРО-ИЗРАЕЛСКА ИНВЕСТИЦИОННА ГРУПА" ЕАД ИМЕНАТА ИМ: ДИХНО РОН, Нир Дихно,Арие Чарасо-Лев, ВАЛЕНТИН РАНГЕЛОВ МИЛУШЕВ, и разбира се въпросния ПЕТЪР ПЕТРОВ ХРИСТОВ. СЕГА НАЯСНО ЛИ СМЕ ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ТОЗИ "ВЕЛИК" БИЗНЕСМЕН. КОЙТО ГО ИЗДИГНА , ТОЙ ГО И ЗАГРОБИ, просто защото не е играл по ТЕХНИТЕ правила. Не можеш с ЧУЖДИ ПАРИ и капитали да си въобразяваш, че си ВЕЛИК. КАТО СИ ДАЛ ЗАДНИКА СИ ПОД НАЕМ НА ЕВРЕИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ И КАКВИ РИСКОВЕ НОСИШ. ЕДИНИЯТ ОТ ТЯХ Е ТОЗИ КОЙТО СЕ Е СБЪДНАЛ. Така стоят нещата без проза и драма. СЪДБАТА ти предлага , ТИ си този който избираш пътя по който да вървиш. ТОЙ Е ИЗБРАЛ ТОЗИ. НИКОЙ НЕ МУ Е ВИНОВЕН!

Парите не са му от евреите. В 1996 г. той вече става собственик на млекопрерабтвателния завод във В. Търново. От къде пари. Ами в 1996 г. СИК още си беше силна група която събираше пари безогледно. А той част от СИК. Освен това си имал собствена "охранителна" група юнаци. Да не правим пропаганда с-у евреите там където няма основание.

Може би и за ЗАХАРНИТЕ ЗАВОДИ ЩЕ МИ ГОВОРИШ , за това как стоял на входа и изхода им. Няма да те питам кой го постави. ПИТАМ ТЕ ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ СА ТЕ В МОМЕНТА, И НЕ Е ЛИ СВЪРЗАН ВЪПРОСТИЯ НОВ СОБСТВЕНИК С "ДРУГАРИТЕ" НА УБИТИЯ. Ами разрови се и ще видиш, че съм прав. ВИЖ КОЛКО СА ФИРМИТЕ НА ДРУГИЯ БЪЛГАРИН / ВАЛЕНТИН РАНГЕЛОВ МИЛУШЕВ/ УЧАСТВАЩ В ТАЗИ ИНВЕСТИЦИОННА ГРУПА ЩЕ СЕ ХВАНЕШ ЗА ГЛАВАТА! ЕДВА ЛИ СИ ЧУВАЛА НЕЩО ЗА БНАЙ БРИТ И ЛОЖАТА КАРМЕЛ. ПО ДОБРЕ СИ ЗАВРИ ГЛАВАТА В СЕДАЛИЩНИТЕ СИ ЧАСТИ И НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ .

Партиен бизнесмен.

АКО СМЯТАШ "БЪЛГАРО-ИЗРАЕЛСКА ИНВЕСТИЦИОННА ГРУПА" ЕАД за партия то тогава си истински наивник. Избрал е да служи на представителите на една държава. САМ Е ИЗБРАЛ. НИКОЙ НЕ ГО Е НАКАРАЛ. Най малко БКП!

В селското стопанство, няма един, който да не е партиен човек.

''На твърденията, че навремето бил част от групировката СИК, Влади Въргала отговори, че Христов сам си бил бригада и не е имало нужда да бъде част от нещо. Сам си беше групировка, изтъкна шоуменът.''. Бива да си малко тъп, ама хич да не се усещаш какви ги плямпаш - излиза, че покойният еднолично си се е занимавал с рекет :-)

Да той е имал групировка, работеща за СИК, както тази на Бойко Борисов - принудителни застраховки спокойствие, рекет, отстъпване на бизнес, привъзпитание на непослушните - кой без ушенце, кой с оловно парченце и т.н. все благотворителни функции.

Този Въргала какво работи? Има още един като нега, дето рекламира матраци?! Това артисти ли са?!

То да беше само един....клоуни бездарни, само гледат да коя софра да седнат !

не съм член на герб,но каквито и да са те,разликата с комунистите е такава=едните работят за евросъюз,,другите срещу,едните хванаха наглите и килърите,другите работиха с тях/първанов направи пешо сумиста от килърите съветник по спорта/.едните се срещат със всички евролидери и градиха гранична стена,другите търсят дупки под нея.едни управляваха с доган,и турцизираха бг,другите накараха ердоган да ни позлати 'свети стефан'.едните направиха бисеров и йордан цонев милиардери,другите изкараха дпс извън политиката-трайно.нищо лично,просто съм десен.

И аз съм десен,ама за мен БКП и ГЕРБ са двата клона на мафията БКП и ДС.

правете разлика между дясно и Евросъюз. Евросъюз е ляв дори и на картата..

А бе Стоянчо, защо говориш глупости, що не кажеш нещо за КТБ и лапачката с нейната собственост - делнаха си я ББ и Кой, защо забрави, за вече трите милиарда за саниране по 300 лв. квадрата, що не се сетиш за милиардите по магистралите дето се скапват на втория месец и т.н.. Десен си бил - елементарен продажен плужек си и това е.

Е бре Стояне,или Стоянке,не знам.Колко си десен по убеждения не съм сигурен,но инъче си си тотален левантиец,пълен левак си!Това,че си в този форум,показва,че имаш възможността да ползуваш компютър,ама ти не го ползуваш да се ограмотяваш,а явно само за глупости!Ако си под 30 години,това до някъде е оправдано,защото това поколение е едно недоклатено,недолюшкано и неинформирано поколение,за сметка на огромните уста!Ако си поне на 40,то си неориентиран и неинформиран,щом все още намираш разлики между БСП и Герб,както и ДПС! Общото между тези престъпни формации е това,че те са деца на една майка кърмилница БКП, или с другото им общо име-БГ МАФИЯ!Явно е,че на тебе ти е збъркан тотално чипа,затова ти предлагам бавничко и внимателно да прочетеш някои публикувани материали от известни български журналисти! Вкарай в търсачката тези примерни текстове и чети бавничко! "АФЕРА.БГ ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ИНТЕРВЮТО С ЛЪЧЕЗАР ТАКОВ " ПЕТЪР СТОЯНОВ СУМИСТА: КАТО НЯМА КОЙ, АЗ ЩЕ ИЗВАДЯ БЕЗУМИЯТА ПО ДЕЛОТО КИЛЪРИ СРЕЩУ МЕН! Има много материали,с които да се грамотиш,но пък ти ако искаш сам можеш да ги откриеш в нета,а не да пишеш простотии!

В началото беше озадачаващо присъствието на Въргала по разни пресконференции в защита на КТБ заедно с Тити. Сега по някаква причина се включва и за бивш сикаджия бизнесмен със 100 фирми. Сигурно подкрепя и втората кабинка на ПИБ само се чудя кога ще даде интервю и по този повод. Вярно, че от смога в София не се вижда добре..ама не сме чак толкова слепи де.

++++++

Когато по всички медии се тръби колко е чист някой бизнесмен и угаснали шоумени се редят да се пишат първи дружки на дадения бизнесмен, значи изобщо не е китка за мирисане

много добър човек, но видиш ли заблудените 7-8 куршума са го пронизали. защо на гръмнат мен или бай Въльо от Левуново? ами баба Гица от Горно Надолнище?

също се е облажил с крадените мутренски пари.

Какво ще кажеш за БЪЛГАРО-ИЗРАЕЛСКА ИНВЕСТИЦИОННА ГРУПА ЕАД с които той строи в Търново град на мечтите подобен на този на Соломон Анжел в София. ГОТОВ ЛИ Е ГРАДА, и какво се случи с парите на вложителите? Не фигурира ли името на жертвата сред учредителите на БЪЛГАРО-ИЗРАЕЛСКА ИНВЕСТИЦИОННА ГРУПА ЕАД които са само ЕВРЕИ? ТИ ЗА БУНАЦИ ЛИ НИ СЧИТАШ?!

Лека му пръст на човека ама и приятеля му сам каза какви са били ''принципите му' т,е, че ''сервитьора е дошъл със сметката''......Ама въргала май станал говорител на боко щом седна да говори неговите гербераски глупости че ''някой искал преди председателството да нарушава сигурността'' за което освен да се смееш ти остава и да го съжаляваш въргала каква подлога е станал

сервитйора може да е килъра или наглия,това имаше предвид въргала,които убитият е пратил в затвора,но тебе явно това не те интересува,както и подобните ти тука!наистина сме лоши хора,щом няма угода ,и живота си да рискуваш.убийци си пратил в затвора,помогнал си инкогнито да десетки хора и институции,и пак комунисти и приближени те гризят за костите!

Като ти чета постовете,разбирам,че си малко,недорасло и доста тъпичко мекеренце със сгрешен генерално чип!

Актьорчетата и твзвездите като почнат да реват за тези мутри стават отвратителни. Слуги на всяка власт като журналистите..

Реват щото и на тях са им давали по някоя огризка....как сега въргала ще се прави на мъж , как ще храни туркинята любовница???

това си е работа на мафията, не си е платил и са го очистили, държавата ни се управлява от мафиоти те дърпат конците на политиците, те са кукли на конци

Сам си беше групировка! Това обяснява всички, клети ми въргал! Неща около приятеля ти смърдят отвсякъде!!!

Няма такова нещо- сам си беше групировка !!! Партизанските бригади създадени след 94г. по лизенз на КГБ и под контрола на ДС и под закрилата на съдебната система и държавата постигнаха целта ,заеземане на цялата икономическа и политическа власт.Те не търпяха самостоятелни групировки.Просто не се е отчел където трябва!!!!

Поредния разбирач. Куцо и сакато дава мнения и анализи - само да се покажат в ефир, че ги позабравихме

въргалче, заедно с горсов проиграхте парите за лечението по казината. и с него си първа дружка. въргалче, ти си много долна огризка-хубавото е, че си го знаеш.