Откриха убита изчезналата Мирослава Николова от Перник

Полицията е открила трупа на 18-годишната Мирослава Николова от Перник, която изчезна преди два месеца. Момичето е било убито, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Откриха убита изчезналата Мирослава Николова от Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти не си човек бе червен комуноиден боклук.Всички комуноидни гербери трябва да бъдете изгорени живи на бавен огън вашта ма.. комунисти.

ШЪПО,ПО-ТЪПО ,НАЙ ТЪПО-ДРАСКАЧИТЕ ,ЗАЩИТНИЦИ НА ГЕРБ-ГРОБАРИТЕ!

Как ще разбереш като си тъпанар!!!

Престани да обиждаш управляващите, като наричаш хората "ЧЕРВЕНИ ТЪПАЦИ".

червени тъпаци използват всяка възможност ,за да сипят хули,измислици и невъздържани обиди по адрес на сегашните управляващи!За убииството вина нямат партиите или министрите!В тази страна станаха много убииства,а условия за това са манталитета,възпитанието и ценностната система на извършителите,за чието формиране са виновни семейството,обществото,училището,народопсихологията....Стига с политиканстването-тъпо,елементарно и недостойно за вас самите!Дори не ме интересува дали ще бъдат заловени убииците,защото това нито ще възкреси детето,нито ще предодврати следващите престъпления от този характер!

Може тъпаците да са сини или жълти или от Банкя, не е задължиделно да са червени

Браво на Цвъцковците. Този път са си свършили работата перфектно. 1.Хвана ли са убийците преди да е ясно, че са убийци. 2. Намират трупа веднага, щото са успели да накарат заподозрените да си признаят всичко. 3.Един от заподозрените малко ги е надхитрил и успял да се гръмне. 4. Очаквам сега да открият и предсмъртното му писмо, в което самозастрелялият се арестант поема изцяло вината. А това дето момичето се е обадило, че е отвлечено от полицаи, са ГНУСНИ ИНСИНУАЦИИ и убитата ще го потвърди сама в специално писмо, което ще намерят по късно в един от вътршните джобове на якето и.

Факта че във форума участват толкова много хора сам по себе си доказва че те са съпричастни към една голяма трагедия.Убито е едно прекрасно момиче.При това за нищо.Нека всички преди да пишем мнение да си представим за момент че това е наша дъщеря или сестра.Даже не желаем да си помислим за такова нещо.А тия родители как ще прекарат останалата част от живота си.И такива неща продължават да се случват и след като убиеца на сестри Белнейски е хванат и осъден.Не подсказва ли това че е крайно време да се вслушаме в народната мъдрост която казва - око за око и зъб за зъб.И да се въведе отново смъртното наказание за такива ужасни престъплания.Ами че тия хора след десетина години пак ще са между нас.Как ще се чувстваме ние.И как ще се чувстват родителите на момичето.И после мнозина пишат по форумите срещу Волен - че той ни наду главите с това - да се въведе отново смъртното наказание.Луд бил.Сигурно е вярно щом някои казват.А през това време убииствата продължават ли продължават.

Г-н Цветанов да не забравя, че е работа именно на полицията, следствието и прокуратурата да повдигнат обвинение, съберат доказателства и да ги внесат в съда, т.е. прехвърлянето на топката с изказвания от типа оттук нататък е съдът, са ала бала...

Бог да прости детето!Съболезнования на близките! А на убиеца бих казала(надявам се да го прочете):престъпнико,невинните ти деца ще изкупват греха ти,както се случва откакто свят светува! А към обществеността:още ли мислите,че уроците по ВЕРОУЧЕНИЕ ще бъдат излишни?!!Ако още днес не приемете Светия Дух в душите и сърцата си ще ги направите уязвими и лесни за превземане от Сатаната.Тогава биха се случвали такива неща.ПАЗЕТЕ НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО НА СЕМЕЙСТВАТА СИ!ВЕРОУЧЕНИЕ ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА!!!

как може да има такива изроди през цялото време таях надежда. че ще видя мимето но! поклон пред светлата и памет *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много ялко за семеиството на убитото момиче,съялявам.каквото и да бъде казано в момента,всичко ще бъде излизшно... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Седмица издирват данъчната Дореми Джорлева от Враца" Гарантирано от ГЕРБ! Дори услужливите медии вече не могат да скрият истината за случващото се в България!

за 2 месеца откриват трупа, арестуват убийците и пак има кретени , които са недоволни от работата на полицията!!!!

Недоволен съм, защото са намериха труп, а не живо момиче. Недоволен съм и защото тоя дето са го прибрали до няколко дни в съда ще се окаже, че има алиби, че срещу него има косвени улики и т.н.

6-те му апартамента и всичките му издънки, ако има смелостта да разкрие и накаже замесените в случая полицаи и да обясни изявленията на шефа на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров от преди седмица! Впрочем, в друг форум перничанин пише, че самоубития Чочо и полицай на име Красимир Петров и друг път са се занимавали с отвличания. Щом това се знае от хората, явно е известно и на полицията в Перник. И обяснява всичките й действия и бездействия! Бог да прости детето!

Аз пък няма да простя на доносник Гоце. Нито за бракониерстването му със стрелба със снайпер по защитени животни, нито за апартаментите му. За който не знае доносник Гоце и той се е уреждал с апартаменти. Вярно давал ги е на синоовете си - но ние не сме правени в дупе, та се сещаме че без тае-президент един 25 годишен дришльо няма как да си купи сам апартамент за 250 хил. Та Гоцката има по-малко апартаменти, но на по-висока стойност от ЦЦ. Селската къща в с. Сирищник, Пернишко не я броим. Овчарника към нея - също.

Де да бяха всички като Гоце

АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ????ВСЕ НЯКОЙ ВИ Е ВИНОВЕН-Я ЩЕ С.СТАНИШЕВ,Я Б.БОРИСОВ,Я ПОЛИЦИЯТА???!!!ТО БИВА ПРОСТОТИЯ,АМА ТОВА МИНАВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ!А НЯКОЙ ДА ГЛЕДА СЛУЧАЙНО ВЕРСИЯТА НА СЕМЕЙСТВОТО И ПО БТВ?ИЗГЛЕЖДАШЕ МИ МНОГО ЗЛЕ ЗАШИТА С БЕЛИ КОНЦИ...КОЙ КАКТО ИСКА ДА МЕ РАЗБИРА!!!!!

2,3,4 ,100,200 или 1000 то всички са хора! А доколкото разбирам и ти влизаш в тези хора! Но явно ти и себе си не смяташ за човек!

АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ????ВСЕ НЯКОЙ ВИ Е ВИНОВЕН-Я ЩЕ С.СТАНИШЕВ,Я Б.БОРИСОВ,Я ПОЛИЦИЯТА???!!!ТО БИВА ПРОСТОТИЯ,АМА ТОВА МИНАВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ!А НЯКОЙ ДА ГЛЕДА СЛУЧАЙНО ВЕРСИЯТА НА СЕМЕЙСТВОТО И ПО БТВ?ИЗГЛЕЖДАШЕ МИ МНОГО ЗЛЕ ЗАШИТА С БЕЛИ КОНЦИ...КОЙ КАКТО ИСКА ДА МЕ РАЗБИРА!!!!!

Семейството си я е убило! ! Отвори ни очите!

НАУЧЕТЕ СЕ ДА ВИЖДАТЕ ПО ДАЛЕЧ ОТ НОСА И КЛАВИАТУРИТЕ СИ!!

Мн съмнителен случай. Момичето се обажда, че е отвлечено от някакви и има замесени и полицай, после единият заловен се самоубива пред полицаите, как така?!? Нещо намирисва...

В УБИЙСТВОТО НА ТОВА ДЕТЕ?!?

е виновен! Той организира и снега и сега това грозно деяние, за да компрометира правителството! Флоров, Цветанов и МВР се невинни! те наравиха всичко възможно да се стигне до труп!

Бог да прости момичето!На родителите и близките,моите най-искрени съболезнования!Бъдете силни,дори не мога да си представя как се чувствате в момента!Относно така наречените компетентни органи,очаквам да се появят съобщения за оставки и изключително бързо развитие на делото!Ако и този път няма осъдени,честно отказвам се от тази държава!

Ей, ти не спря да дрискаш във форума през целия ден...

да не коментирам! за да можете пак да твърди колко сме първи в Европа! По какво обаче! Ето го случая другарю гербер милиционеров! Тази статия е показателна какво има и какво няма в БГ! Има престъпност, но няма държава! Така е! Все пак ето какво мислят на запад за ГЕРБ: Ди Велт: Борисов управлява с методите на мафията"

Трагедия! Не бих се изненадал, ако виновни се окажат ТИР-овете..

съм, че участие в престъплението има полицай.Полицията се размотава 2 месеца нарочно, за да унищожат уликите и пак ще набедят ...шофьорите, а те горките се трепаха толкова време, докато намерят убитото момиче, лека му пръст! !

Момичето казва на сестра си - "Има земесени полицаи" Полицаите водят арестуван за обиск и той........си взима пистолет и се самоубива пред очите им!!! Лелееее! Цветанов! Това да не е шекспировата "Сън в лятна нощ"! Я подгответе по-добри сценки поне!

Единственото нелепо в случая тук е дейността на полицията. Хората се възмущават точно от нея и пишат по този въпрос. А не за момичето или за родителите й. Така че вземи влез в час или най-добре МЛЪКНИ за да не ръсиш глупости.

Оххх, недей моля ти се.

По БНР съобщават - единият от задържаните за убийството се самоубил с ПИСТОЛЕТ, докато ПОЛИЦАИТЕ СА БИЛИ С НЕГО при обиск в дома му! Да бе да... Пак ПОЛИЦЕЙСКИ ТЕАТЪР! Дали не са го затрили, за да не ги изпее! Не знам!

Избършете си кафявото от устата, г-н Кутев!

ги бива да откриват трупове! За нищо не стават!

толкова! Престъпност няма! Отвличания изобщо!

Престъпнст има и винаги е имало. И за съжаление, ще има. Но с ГЕРБ тия неща не се крият като с БСП и компания. Пък и както гледам се разкриват. Зая разлика от БСП-то - те комундетата и чеп за зеле не става от тях. Жалко за момичето.

вземи от Боковите амфетки и пак се върни да обявиш, че момичето е зад граница!

ДО МОДЕРАТОРА: Много Ви моля, от уважение към нормалните хора в България и във форума и в почит към трагичната съдба на младото момиче - СПРЕТЕ ПОСТОВЕТЕ НА ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ ВЪВ ФОРУМА!

БСП, ДПС НДСВ, ГЕРБ, СДС - какво значение има каква е абревиатурата?Тенденциите за поведение сред хората се задават от неясни люде.Масони, културтрегери,западн(ал)и звезди с ориенталски корени. И резултат?

ДОКАТО НЯКОИ ХОРА МИСЛЯТ САМО ЗА СТОМАСИТЕ СИ, ЩЕ СМЕ ТАКА. СРАМ, СРАМ И ПОЗОР. ЕЕЕЙЙЙ, КАКВОТО И ДА КАЖЕ ЧОВЕК ЗА ТАЗИ МИЗЕРНА ДЪРЖАВИЦА И НЕЙНАТА РАЗЮЗДАНА ПАСМИНА, ЩЕ Е МАЛКО. Не си мислет, че мразя родината си. Напротив - мразя това, което е в нея.

Колко трогателно е сега да чета как гербери, който когато Флоров обяви, че е зад граница, а те я обявиха за проститутка, сега говорят за трагедия! Как може да сте такива изроди бе гербери! Утре може да е всеки на нейно място, дори вие и вашите деца! Нали ни убеждавахте, че сте пребоили престъпността! Жалко за лъчезарното дете! Дано никой родител не изпитва това, което изпитват нейните!

Какво очакваш от мутри, наркопласьори и убийци?

каквото и да се каже всичко е без значение просто хубавото момиче го няма Поклон пред светлата и памят. Спи спокойно вечният си сън миличка.

ха ха ха направо им се изходи в устите на червените слабоумници

Как не ви е срам, бе? Много рано сте започнали с водката, гербери!

Очаквам изявление на ЦЦ и БТикв, в което ще обвинят пряко извънземните в убийството.

А ако си свалиш червените очила ще проумееш че все пак ББ и ЦЦ са си свършили работата. Да, по-добре би било да не се беше случвало. Но убийства стават навсякъде. Е, тов убийство е разкрито. За разлика от многобройните неразкрити при Дришльо Станишко.

как си свършиха работа!? като я пратиха зад граница, а вие, техните подръжници, я обявихте за......нали знаеш какво писахте уроди нещастни! И най-накрая! Нали обявихте края на престъпността! По 100 млн за СРС-та давате уроди! Или та само да прибарате нечий бизнес!

Тоя па. Я вземи да прочетеш какво си написал, защото сигурно не си вярваш сам. Божеееее, слезни да си събереш вересите, че станаха многоооо

Да, свършиха си работата....откриха трупа.

Аз не нося очила, ама ти си си ги сложил с лайнения цват на Цв.Цв. Засрами се, бе!!!

Я кажи при Бойко Борисов, докато беше Главен секретар на МВР, колко поръчкови убийства станаха и, колко от тях за разкрити?

милиционерчета крадливи с по 6 апартамента, вие освен да биете българите, да пазите циганите и да мучите малоумно по пресконференции, някаква друга работа можете ли да свършите.Всичките сте за затвора,корумпирани наркоманчета.Цецо,физкултурнико! Подай си оставката веднага,иначе проклето да е цялото ти семе затриващо народа!

Селянина си е Селянин

не искам да сам на мястото на тези родители !защо се случва това в балгария!имаме ли полиция ?могат ли родителите да са спокоини за децата си !сестричката посказа за самнение на замесени полицаи и момичето вече мартво нали !как да вярва човек !кога наи после ще се стегнат тези полицаи не само големи заплати ами просто да си варшат работата а не да са замесени с какви ли не ситуации!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има нова болест- Герберастия! Характерното за тази болест е, че тя се появява при хора с нисък коефициент на интелигентност и поразява и малкото им мозъчни клетки!

Нашата Родина се превърна тотално в държавата Абсурдистан!!! За толкова много години т.н. "демокрация", вече не мога да разбера дали Полицията управлява престъпниците или Престъпниците управляват полицията! По този случай какви ли не идиотщини бяха изговорени от полицейските служители, включително, че момичето избягало от ужасните си родители, че започвам да си мисля, дали и полицаи или високопоставени хора нямат ПРЪСТ В УБИЙСТВОТО!??? Нещо в този случай понамирисва и прилича много на убийството на сестрите Белнейски!!!! Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА................!

Пореден срам и позор за Боковата шайка пияници и безделници с униформи.

МИМЕ, ПОКЛОН ! ПОЧИВАЙ В МИР , ЗВЕЗДИЧКЕ! ДАНО ДА ИМА ПО-СПРАВЕДЛИВ СВЯТ И ТИ ДА СИ В НЕГО! ЛЕКА ТИ ПРЪСТ! ...... Защо ли след филма по канала, се намериха веднага и убийци и труп ?!?!?!?!?! Или силата на сегашните управници е в манипулативната пропаганда!?!

явно НЕ ЧЕТЕШ?!?

Това се отнася най-вече за теб миризлив герберстски потник.

Или за смрадливите червени гащи. На насрания БСП-пенсионер.

"..единият от арестуваните се е самоубил. " - Пък аз мислех, че ги закопчават с белезници, махат им коланите и връзките за обувки. Пък то какво излезе - няма такива неща... а може би дори им дават и оръжия в килията! Баси полицията! Могат да бият стотици демонстранти и протестиращи фермери, а не могат да се справят с двама престъпници.

Ама то май ще излезе че са се оправили по-добре от "независимия" български съд. Щото, като ги занм какви мушмуроци са, щяха да точат делото 10 години и най-накрая да им дадат по 2 г. условно. За убийство. За да станем за кашмер в цял свят. За пореден път. Пък много са се загрижили някои за живота на престъпниците....

КГБ малоумно, ти си да живееш в държава като Северна Корея, Чили-при Пиночет, СССР-при Сталин, Германия-при Хитлер....................със средновековните си разсъждения! Не си ли чул някъде, че правосъдие с престъпни методи не се постига, а държава без правосъдие е МРАКОБЕСНА!!!!

А кое гарантира, че точно арестуваният и "самоубил се" в ръцете на полицията човек е истинският престъпник, убил момичето, а не някой набеден, който да прикрие истинските убийци-полицаи, както е твърдяла тя пред сестра си по телефона??!??

от интервютата с родителите на момичето, Многознайков. Някои хора наистина не осъзнават кога да замълчат, за да не разсейват напълно съмненията за глупостта им...

да изнасилват българките!

Сега оная съдийка, дето оправда другия перничанин-убиец, сигурно и тези ще оправдае, щото не е видяла нищо и няма доказателства...

не само Петков е виновен ,но и Петканов,Богомил Бонев,,всички министри на ВР след 1989 г.,всички министър председатели,включително и тоя,всички министри на образованието и на правосъдието!Системата за предодвратяване на престъпността не се изгражда нито за 2г.,нито за 15г,нито от 10ч,а от цялото общество за десетилетия!Затова в Среден Запад,Цяла Гърция и части от Испания не се заключват домовете и колите,а тук при социализма сваляхме чистачките от колите,когато се прибирахме в къщи!Сега пък надничаме иззад решетки и ролетки!

Ами така е, като не е щерка на някой виден бизнесмен, който "спонсорира" МВР, ще констатират само, че момичето е убито! Ало министъра - спри малко със сделките с имотите и вземи най-после да управляваш повереното ти министерство!