Убийство заради обида

Здравко Кирилов, на 26 години, е извършител на убийството на млад мъж от пернишкото село Рударци, извършено вчера, съобщи окръжният прокурор на Перник Пламен Найденов.

Обратно в новината

Коментари - Убийство заради обида | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в България за съжаление имаме много народ трудно зрящ, ще трябва да се лекуват. Браво , поздрави ,това което си написал е истината ,дано да се поинтересуват трудно зрящите.

в България за съжаление имаме много народ трудно зрящ, ще трябва да се лекуват. Браво , поздрави ,това което си написал е истината ,дано да се поинтересуват трудно зрящите.

кой ти проми толкова мозъка, знаеш ли коя е най-четената книга в света в момента, и кой признаха в света за велик мислител на века , ПАВКА ПОМОГНИ МУ, върни го той се е заблудил от стадото на дядо Господ. Когато ми отговориш тогава ще продължиме коментара на тематата. Чакам.

Не, не те извинявам! Аргументите ти не само не издържат, но говорят за тежка социопатия. Имаш нужда от психиатър, драги. И за твое успокоение, наркотици не употребявам, алкохол, също. Послушай съвета ми - иди при психиатър!

И кой, глупако, ти разправя това за Корея - медиите ли! Е, за това ти казвам, си глупак. А ти си просто един Ганьо Балкански от Анадола, с промита тиква. Никакъв европеец не си!

До Да! (25.10.2009 г. 00:13ч (26.10.2009 г. 13:48ч.) izvinqvai pich ma ti si narkoman trqbva da spresh narkoticite za da ne ti napomnqm kolko hora prez 1945 godina sa bezsledno izcheznali a beliq teror e teror nad selqnite shtoto te sa tolko tupi che kogato im pravish dobro te si mislqt che zlo im pravish komunizma e opravlenie na prostoliudieto sichki intelektualci sa izbiti cqlata ni armiq sushto hodete si na selo i nikoga ne izlizaite ot tam

видно е от коментарите, че вследствие на 45г. управление на БКП-ДС има Духовно ЗАБОЛЕЛИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЧУМА Темата е битов трагичен скандал завършил с жестоко ненужно убийство на български младеж от циганин възпитан и отгледан в дом за деца без родители, а той е имал - дали имат вина и родителите на убиеца? Тезата , че всички хора в Перник са лоши може да се роди в главата на комуноид Тезата, че е виновен капитализма е на комуноиди ЖИВЯЛ И/ИЛИ ЗАРАЗЕН ОТ СОЦКОМУНИЗМА ОСОБЕН ТИП - зъл, злобен, завистлив, подлец и двуличен крадец. Задайте си въпроси - защо днес источните германци са с по-ниски заплати и стандарт от западните германци? Защо в Северна Корея при соцкомунизъм стандарта е 50 пъти по нисък от Южна Корея капиталистическа. В Китай защо минаха на капиталистическа пазарна икономика по Дън Сяо Пин и какви са резултатите? Защо в Англия идеите и опитите на практика на Маркс и Егелс се провалиха и не ги смята за добри? Вижте Куба и доларите от емигрантите, стандарта и купоните? Къде на практика в сета го има реализиран комунизъм? Капитали не е най-добрия строй, но за сега на практика няма по-добър.

Всичко, което е споделил 'Живял при социализма' е ИСТИНА. Човека не хленчи, а споделя.

Е, много лъжеш, бре! Аре, стига си хленчил, на такива като теб всичко и всички са ти криви. Разкарай се, ревльо!

Не си мисли, не е занимание за теб - карай по клишетата. Твоите са били хора (без оръжие), а онези - убитите от бомбардировките, хора с оръжие ли са били, а избитите дечица и те ли са хора с оръжие! Повръща ми се от егоистични, психясали гадини като теб! Само до Първата световна война са избити 200 хил. българи, а избитите интелектуалци през 25-та година, а Белия терор, за който с възмущение пише Анри Барбюс, а избитите нови стотици хиляди до 1944 г., тях какво, майка не ги е раждала ли! Колкото да се стараеш, десетки коментари да напускаш един след друг, историята е жива, фактите не можеш да променищ, забравата е невъзможна!

ДО Г. Т. ДО ПАВКАТА -КОМУНИЗЪМ И СОЦИАЛИЗЪМ В ИСТИНСКАТА ФОРМА , НИКОГА И НИКЪДЕ НЕ Е ИМАЛО ПО СВЕТА . ТОВА , КОЕТО НИ СЕ ПРЕДСТАВЯШЕ КАТО ФОРМА СИ БЕШЕ ТОТАЛИТАРИЗЪМ И КРИВОРАЗБРАНА ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА . ЧОВЕЧЕСТВОТО ОЩЕ НЕ Е ДОЗРЯЛО , ЗА ДА ПРОЗРЕ ИСТИНАТА , ОЩЕ НЕ Е ДОСТИГНАЛО СВОЯ ПО- ВИСШ ЕТАП НА ЕВОЛЮЦИЯ И РАЗВИТИЕ . НО В ЕДИН ДЕН И ТОВА ЩЕ СТАНЕ . МОЖЕ ДА НЕ Е МНОГО СКОРО . НО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАЙ- НАКРАЯ ЩЕ ОТВОРИ ОЧИТЕ И СЕТИВАТА СИ И ЩЕ РАЗБЕРЕ , ЧЕ СОЦИАЛИЗМА И КОМУНИЗМА Е НАЙ- СПРАВЕДЛИВИЯТ СТРОЙ ,САМО , ЧЕ ПРЕДСТАВЕН В ИСТИНСКАТА СИ ЧИСТА И НЕ ИЗОПАЧЕНА ФОРМА . ПРОСТО С БЪДЕЩОТО РАЗВИТИЕ НА ХОМО САПИЕНС РЕЦЕНЗ , ТОВА НЕИЗБЕЖНО ЩЕ СЕ СЛУЧИ . КАПИТАЛИЗМА , КАТО С-МА НЯМА БЪДЕЩЕ , ЗАЩОТО ТЯ СЕ Е ДОКАЗАЛА КАТО АСОЦИАЛНА ИДЪЛБОКО НЕХУМАННА С-МА . ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО .

Комунизма не копа ли гроб на Капитализма (и сам падна в него)? ОТ ВСЕКИМУ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ! Това беше лозунга на Комунизма и развитото социалистическо общество. Но потребностите постоянно нарасват, а възможнстите всеки си ги пести. За какво да работя повече, като не ми зависи нищо от заработката? С години са чакали хората за нов телевизор, пералня, .и т.н. За коли и апартаменти да не говорим. Какви постижения бяха постигнати по време на социализма? Може би поне една поточна линия, която не беше закупена по западен образец. След години ставаше демоде. Например-'Полски ФИАТ. Купиха линията и не въведоха нито едно подобрение. По време на социализма, ако някой има идея, не можеше да я реализира без да включи в нея всички началници, които са над него в екипа. Затова всеки бягаше в чужбина и с тази идея си оправяше живота. Относно замеделието: Нямаше експлоатация на детския труд, но по 50 дни в годината (30 летни и 20 есенни) учениците прибираха замеделската реколта. Децата на ПО-РАВНИТЕ не участваха. И въпреки това се внасяха картофи с цели кораби. А картофите се разваляха на корабите, защото пак бяха ничии. Нама кой да ги разтовари и да ги пусне в магазинната мрежа. Както каза министър Младенов, Пусни комунист да управлява в пустинята, ще предизвика дефицит на пясъка. Ще очаквам новите коментари. ПП: М/у другото в момента живея в ПК вече 13 г. и намирам града за приятно място с много приятни хора.

Само за протокола - на 52 години съм с 2 висши образования. Нямам нищо против самите бригади, но смятам, че много от днешните младежи мечтаещи за онова време биха имали. Иначе ако трябва да съм честен, не смятам, че беше редно бригадите да са задължителни и да са единственият начин да се прибере реколтата, защото селата бяха обезлюдени заради умишлената политика на БКП да превърне цялото население в пролетариат. Иначе ние се забавлявахме и на военното обучение и 2 години в казармата и дори и в работата, когато блъскахме като ненормални, а колегата до нас спеше и накрая се разписвахме за еднакви пари. Забавлявахме се и когато редът за детска градина за децата ни излизаше, когато те бяха в 3-ти клас, и когато бяхме по 10 години в Първа група за жилище и не взимахме дори боксониерка, докато други взимаха по няколко апартамента, които сега дават под наем, когато не можехме да отидем до една Югославия или Гърция, когато те изселваха за един виц или те дамгосваха до живот, че си имал роднина в кап. страна. Голямо забавление беше. За наркотиците и разбойниците - имаше ги и тогава (прав си, че не в такава степен), но цензурата не позволяваше нищо да се публикува, а и повечето бяха деца на номенклатурчици.

Мисля си ,като чета коментарите:Какво същество може да пише така тенденциозно,изрежда имената на някакви разстреляни!Аз бих му посочил десетки хиляди имена на разстреляни от така наречената народна власт,в която не е имало нищо народно!Достатъчно е да отиде до мемориала до НДК!И ако посочените от него са били бандити,върлуващи по гори и планини,за да избиват невинни хора-полски и горски пазачи,мандраджиии и т.н.то тези от мемориала са интелигенцията на страната-учители,све от армията,журналисти,. единствена вина е била тази ,че са били достатъчно образовани,за да не се поддават така лесно на внушенията на комунистите!И ако крадците от горите са дали 2000 жертви,то в черните години на периода 1944-1949г.са избити жестоко над 30 00 души-интелигенциата на България!Тези изверги след 1989г.небяха докоснати с пръст,за разлика от отмъстителите от партизанските редици!Лев Главинчев,Чочоолу,Зд Георгиев,,Мирчо Спасов и др.са били параноични убиици,които са убивали от потребност да задоволят нагонът си за жестока саморазправа!В черните септемврииски нощи народни синове са били избивани със садистична жесдтокост-клани,ряз на кости и размазвани глави-ужасът е бил неописуем!Да се чудиш на техните защитници!Пак повтарям-това са обикновени българи,а не разбойници с оръжие в ръка!Боже,прости на сегашните им адвокато-простено да им е,те не са виновни!

Тия които плачат по социализма са най големите некъдърници и отрепки, хора нямащи нищо в главата си, които тогава бяха равни на умните, интелигентните и пробивните. Е сега това го няма, сега ако си умен имаш почти 100% шанс да си намериш добра и платена работа. А ако си прост мързелив и некадърен - ровиш в кофите и пишеш простотии по форумите. Лошото е че половината в страната ни са точно такива. И ще се оправим чак като измре това поколение научено да мързелува, да краде, да не прави нищо да не мисли, да лиже гъзовете на тия над него в партиината стълбица и да плюва по колеги, съседи и приятели. И бригадите бяха весело изживяване защото просто нямаше други емоции. Нито имаше къде да излезеш, нито какво да си купиш, нито имаше почивки и курорти като хората. Изобщо хора изпитващи носталгия по един от най-тъмните периоди на страната ни със сигурност трябва да си отидат за да можем ние останалите да заживеем нормално

ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО ЗА ТОЗИ ПОСТ !!!!ПО -добре не може да бъде казано :))ДО ВСИЧКИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ ХОРА .ТОВА , КОЕТО СЕ ИЗВЪРШВА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ Е ЧИСТА МАНИПУЛАЦИЯ И ГЕНОЦИД СПРЯМО МАСИТЕ . ЗА ХОРАТА , КОИТО ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ ОТ КЪДЕ ИДВА ТАЗИ МАНИПУЛАЦИЯ И ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ , С ЦЕЛ МАСИТЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ В НЕВЕЖЕСТВО И ПОДЧИНЕНИЕ , ИМ ПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО ДА ПРОЧЕТАТ ИСТИНАТА ЗА СВЕТОВНАТА БАНКА , КОМПАНИЯТА ЕНРОН , ОГРАБВАНЕТО НА СВЕТА , СВЕТОВНИЯТ ЕВРЕЙСКИ ЗАГОВОР , ПЛАН - РАНЪТ . РОТШИЛДОВИ , РОКФЕЛЕРОВИ , СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ И ПР, ТАМ ЩЕ ВИ СЕ ИЗЯСНИ ВСИЧКО .

ДО МАЙКАТА . КАКВО ТИ СТАВА . ВЧЕРА БЕШЕ НА ДРУГО МНЕНИЕ И МЕ ПОДКРЕПИ , АДНЕС . ИЛИ И ТИ СИ КАТО ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ , НА КОИТО ВСЯКО МНЕНИЕ ИМ Е ПРЕДПОСЛЕДНО .....

evalla-strahpotno sy go napisal i opisal...-taka bes6e..!!! Nikakav KOSUR ne moga da ti namerja v POSTINga...AZ sam 1961 g.roden i priznavam 4e vsit4ko to4no z taka izglegdas6e... TI KOI NABOR SI-pishi mi,bez ime...!!!

Не помня кой беше създателят на ТВ постановката Криво разбраната цивилизация Както всичко остнало, така и демокрацията беше заменена с Анархия а управляващите си твърдяха на своето, че именно ТОВА е демокрация.

И какво им беше лошото на бригадите - работехме, веселяхме се, имаше лагерни огньове, шеги, вицове, смях, песни - от там са най-добрите ни приятели! Е, сега бригади няма, но има дрога, алкохол, безделие и омраза. Има оскотели младежи, избиващи се като животни. От всичко, което си написал е ясно, че си мързел, затова бригадите ти тежат. И понеже си мързел и успехът ти е бил слаб, затова не са те приели да следваш. Давай сега, учи се - университети с лопата да ги ринеш. Плащаш, учиш каквото си искаш, па може и диплома да си купиш - никакви проблеми! Стига си ревал във форума, напъни се малко, де! Писна ни едно и също да пействаш! Върви, учи се като ти е мерак!

PAWKA,selendurskata Krimena vse pak otlit4no T TI GO KAZA-dnes imas6 DIARIA-kwo si ial,PAWKA ??!

ДО ВСИЧКИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ ХОРА .ТОВА , КОЕТО СЕ ИЗВЪРШВА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ Е ЧИСТА МАНИПУЛАЦИЯ И ГЕНОЦИД СПРЯМО МАСИТЕ . ЗА ХОРАТА , КОИТО ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ ОТ КЪДЕ ИДВА ТАЗИ МАНИПУЛАЦИЯ И ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ , С ЦЕЛ МАСИТЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ В НЕВЕЖЕСТВО И ПОДЧИНЕНИЕ , ИМ ПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО ДА ПРОЧЕТАТ ИСТИНАТА ЗА СВЕТОВНАТА БАНКА , КОМПАНИЯТА ЕНРОН , ОГРАБВАНЕТО НА СВЕТА , СВЕТОВНИЯТ ЕВРЕЙСКИ ЗАГОВОР , ПЛАН - РАНЪТ . РОТШИЛДОВИ , РОКФЕЛЕРОВИ , СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ И ПР, ТАМ ЩЕ ВИ СЕ ИЗЯСНИ ВСИЧКО .

нещо не ти издържат нервичките ,но не ми се разправя с идиоти като тебе така че за днес стига съм си губил времето с тебе и дано спиш спокойно,че главицата ти е пълна само с комунистически лозунги.

isvinietie ama vii utkadiestie ,ta da vi ravqsniq,...... za tui koi pros i koi umien;

Тъй като плачещите за социализъм са разни младоци, нека видим къде биха били ако все още имахме социализъм. Учащите щяха да са на селскостопанска бригада за да прибират безплатно реколтата, наравно с десетина възрастни жени от ТКЗС-то. Успелите да влязат на общо основание да следват щяха да са на бригада. Влезлите с привилегии, които за хубавите специалности бяха около 80% щяха да са болни или на бригада в някоя канцелария. Тези на възраст 18-20 щяха да са в казармата, като старите щяха да са на бригада, а младите щяха да набиват крак на плаца и да учат устава и казармени мъдрости. Уволнилите се от казармата щяха да работят по разпределение за около 4-5 лева на ден (кило телешко - 5.40лв). По радиото и телевизията щяха да слушат баба Лили Иванова, Муслим Магумаев и Алла Пугачова. Чуждата музика щеше да е от групи отдавна забравени в страните си. За живота на Запад щяха да са слушали само от десета ръка. Щяха да носят дънки Рила и маратонки Ромика или сини китайски гуменки. Кореком все още щеше да бъде нещо като прозорец към западните магазини, въпреки, че притежаването на западна валута щеше да е престъпление за неработилите в Африка. Интернет щеше да е нещо за което само шепа просветени знаят, но не смеят да говорят. Мобифоните щяха да само привилегия на най-равните и то само за държавно ползване. Щяха да се облизват пред някое проникнало в страната списание Некерман, което щеше да се предава години наред от ръка на ръка. Все още сърбите щяха да бъдат за тях символ на Запада и културата. Ежегодно върховната цел щеше да е да се правят мили очи на профпредседателя за да докопат някак си до карта за почивна станция или в болшинството случаи до бунгало на морето, където за климатик никой не е и чувал, но за сметка на това комарите са в изобилие. Ако можеха да си позволят пътуване до друга соц-държава веднъж на няколко години, щяха да са на върха на социалната стълбичка. Четвърто място на световното по футбол никога нямаше да има, защото нямаше да имаме футболисти придобили високата си класа в чужди клубове. Децата щяха да се кълнат във вярност на Партията и да вярват, че Георги Димитров им е най-големия приятел. Всяка стъпка от живота им щеше да зависи от характеристиката и мнението на съответния партиен/комсомолски секретар или профпредседател. Включително следване, започване на работа, получаване на жилище или пътуване в чужбина. И т.н. и т.н. и т.н.

които не са разбрали, че лъжите за лагерите, трябваше да бъдат внушавани, за да успее превратът от 1989 г. Трябваше хората да бъдат излъгани с всички средства на измамата и манипулацията. Е, успяха донякъде,знае се, идиотите никога не свършват, мина им номерът, но пред малцина.

DEAREST PAFKA,shi ma izvinish ama dnes iznivirjavash neshtu na ina4i ILEGANTNIA si i bizupri4in STYLE....Hubavu ti pisaha horata da sa puspresh-ti ,NE ta NE...SERESH diarii po DIRa,prostu...PAFKA, sa f RATZE,mum4entze intiligentnu,MOLA TA ...!!

Ако някой от твоите е пострадал 100% е имало за какво. И като говорим за убити, ха кажи ни, как ще оправдаеш онези управници, докарали бомбардировките над София, заради които са загинали хиляди, а между тях и моите дядо и баба, оставяйки кръгли сираци 3 невръстни дечица? Как ще оправдаеш онези, които разстреляха Надежда Калайджийска - родена 1931 г., разсреляна 1943;Иван Калайджийски - 1934 г. - разстрелян 1943; Стойне Калайджийски - 1936 г. - разстрелян 1943 г.; Цветанка Димитрова - 1930 - разстреляна 1943 г.; Ценка Димитрова -1930 - разтреляна 1943; Димитринка Стоичкова, родена 1932 г. убита 1943 г. Това са децата на Ястребино. А другите: Георги Тодоров на 13 г.; Митко Палаузов на 13 г. ;Сава и Васил Кокарешкови на 15 г. и още много други избити деца антифашисти, да ги изброявам ли? А за стотиците хиляди, загинали в двете световни войни и по фронтовете, за хилядите опожарени домове, за побитите на кол отрязани глави на антифашистите, как си мислиш, възмездие не трябва да има ли? Трябва! А щом ти си изпълзял да виеш тук значи, комунистите (доколкото са били само комунистите) не са чак толкова безмилостни! Това е истината, глупи, разкарай се!

Нещо си се объркал мой човек.Доста хора си спомнят лагерите на смъртта и се изказват не ласкаво за промитите ви червени мозъчета.Да харесвам капитализма защото ми е дал шанс да се развивам и да печеля добре и то много добре.А такива идиоти като тебе дето плюят всичко и всички и най.вече работодателите си са пълни нещастници ,да не кажа и по-обидни думи.да такива като тебе не намират мястото си и само пръскат жлъч към успелите или както ти ги наричаш капиталисти.вземи се скрий за известно време ,че дразниш

Za takiva izrodi-smart na publi4no miasto!

А бе пич ти или си абсолютно незапознат с историята или си болен промит червен мозък

глупак си ти, който наричаш извращенията в трудовите лагери измислица. Десетки хиляди животи са били разбити от тази гнусна тоталитарна власт.

пак съда не си е сваршил работата.докога такива луди и ненормални/защото такав ми изглежда човек,който за една убида-убива/ще се разхождат на свобода. ма наистина судебна система в бг е за в африка.каква европа иска българия след като за една грешно казана дума се убива. и при положение че в бг има няма 4 милиона жители..... ами че те са останали игурно там /в бг/ само граничар,адвокати и съдии.а и добрите ни лекари.

СТАНАТА МАЛКА ГРЕШКА . ПОЗДРАВИТЕ БЯХА ОТПРАВЕНИ ДО ДО FARFUI , А НЕ ДО САМИЯТ FARFUI.

Глупи, имам живи роднини, които помнят, как комунягите са избивали наред. Не приказвай наизуст тъпоъгълник тъпоъгълен.

Тоя градец трябва да се бомбардира и за де закрие завинаги...!! Има нещо в жителите му, което ги различава от всички други - от влиянието на въглищния прах ли, от друго ли, или просто са си така тъпи по рождение, не се знае, никой не ти казва, а смееш ли да питаш?!....

ДО FARFUI - СТИСКАМ ТИ РЪКАТА . ТОВА Е ИСТИНАТА , ДРУГОТО Е ФАЛШ И ИЗМАМА , ЗА ДА МОГАТ МАСИТЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ В ИЗОЛАЦИЯ И ПОДЧИНЕНИЕ , А НА 555 ЩЕ КАЖА , АКО ЩЕ И ДА СЕ ОБЪРНЕШ НА 180 ГРАДУСА , КАПИТАЛИЗМА НЯМА БЪДЕЩЕ . НАБИЙ СИ ГО НАЙ- СЕТНЕ В ПРОСТАТА , ПРОМИТА ТИКВА И СПРИ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ , НЕ ЧУВСТВАШ ЛИ ЧЕ СИ ИЗОЛИРАН . ПОЧТИ НИКОЙ НЕ СПОДЕЛЯ ТВОЕТО МИСЛЕНЕ .ПРОСТО НЕ СИ СМЕШЕН , А НАПРАВО ЖАЛЪК .

С изключение на това за антихриста Павка ...останалото е точно така както си го казал :)

Докога ще са на свобода разните там криминално проявени, и то не веднъж? Това е проблемът.

павката отново се е изказал ,само че сега за по-голяма тежест на волнодумството си за морал,ценностна система ПАРИ,капитализъм е намесил и антихриста.Омръзна всеки ден с изказвания copy.Предлагам ти ,като толкова жалиш за милия комунизъм и социализъм да ти купя еднопосочен билет по твой избор-Китай,Виетнам или Монголия

Хубавото момче.... Хубавото момче е имало наглостта да се подиграва на някой, че е израстнал в дом, изоставен от родителите си. Правилно го е заклал, не може да се подиграваш на хората за нещо, за което не са виновни. Хубавото семейство на хубавото момче да са го научили да уважава другите хора. Да, за всичко това е виновен комунизмът. Защото майката и бащата на убиеца и майката и бащата на убития са възпитавани по време на комунизма. И това, което са научили при комунизма, са предали на децата си. И отношенията в детските домове са си на нивото, на което са били по време на комунизма. Това е истината. И за опростачването на хората са виновни комунистите и техните деца и внуци, които държат медиите.

Най-простите хора са от Перник, след това от Кюстендил! Сигурно западния вятър ги създава такива! А децата от домовете са такива, защото тия които ги възпитават са едни мърльовци - как ги избират такива? Сложете да ги управляват военни, поне дисциплина ще имат! А Перник трябва да го разформироват и да го изравнят със земята - инфантилни типове живеят там!!!

Глупи, да си религиозен не означава, че си духовен! Сигурно не си чул за Инквизицията и престъпленията й, за кръстоносните походи, за убийствата при покръстването в колониалните държави, все в името на Христа. Затова си и глупак! А легендите за престъпленията на комунизма си избий от тиквата, защото са лъжа. Манипулират ви празните тикви с измислици, защото богаташите се страхуват панически от една нова власт на народа, страх ги е да не загубят богатствата, натрупани с експлоатация, измами, грабежи, включително и с убийства. Затова са впрегнали медии, манипулатори, всякаква извратена пропаганда, всички възможни средства, включително страха и опрастачването, за да ви промият мозъците. Когато проумееш всичко това ще може да се каже, че си поумнял. Друг е въпросът, че комунизъм никога и никъде не е имало. Не слушай медиите и пропагандата им, глупи, а чети и внимателно се вглеждай във фактите. Защото не е важно какво ти разправят, а какви ги вършат. А това, което направиха с България и народа ни през последните 20 години е чудовищно престъпление, равняващо се по характера и последствията си с геноцида от византийското и турското робство.

как не ви неудобно да хулите непрекъснато перник живея в рударци работя в перник познавам момчето и семейството му напълно нормални и работливи хора а в рударци е пълно с всякакви отрепки дошли от къде ли не страх ни е като ги срещаме по улиците работят за жълти стотинки и се напиват всеки ден нямат адресна регистрация никой не ги пита кои са какви са а повечето са спрестъпни физономии но това е имаме кмет за хубост трети мандат занимава се със всичко само нсе с проблемите в селото бог да прости хубавото момче съболезнования на семейството и близките му

какво ги толерирате тия мингяни -убийци -докога тази паплач от паразити ще прави каквото си иска безнаказано ?

Не е прблема в домовете ,а в хората в така нареченото общество.Това е рожба на нашите взаимоотношения и морал.Ние,нашият народ ги ражда и възпитава.

От Западна България не ви трябва ни приятел ни жена ни коте.Ужас.Що за хора са това не знам.Де са расли де са пасли,както казва народа.