Мъртвите Нина и Антон - ”хубавица и странен тип”

Антон и Нина не си подхождаха нито по характер, нито по външност. Много пъти сме се чудили с комшийки от блока как това хубаво момиче ходи с този тип.

Обратно в новината

Коментари - Мъртвите Нина и Антон - ”хубавица и странен тип” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не се знае. Здрав човек не би извършил това. Какво е било, знае само Бог. Душевното страдание понякога води до такива резултати... Бог да ги прости!

"Хубавите ябълки ги ядът прасетата" -винаги съм се чудил защо повечето красиви,хубави жени ги хващат уроди,плешиви,грозни и с клепнали уши?? -до ден днешен нямам отговор на този парадокс?

и аз се цудя на хубавите момцета...все с крокодили двият- ама с по няколко апартамента, коли, прицески,това-онова... и вземат момата ; ) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като има диабет? По-добре да я беше лумнал с китарата по главата. Някак си по-музикално е.

Съдейки по вида на мъжа, е бил в тежка депресия, може да е преминало и в шизофрения. Причината не е ревност, все пак нека имаме предвид, че е вдовец. Още когато е починала жена му, е бил опустошен и оттук нататък доживява с мъртва душа дните си, неспособен да обича. В резултат е възможно натрупано негодувание към новата жена да е ескалирало до омраза.

Тъпотии. При това поръчкови тъпотии.

Преди години се запознах с много готино и чаровно момче. След време започна да ми показва отклоненията си. Опитах се да се разделя с него и той започна да ме заплашва, че ще убие всички които обичам, след това мен, а после ще се самоубие. "Запознах" го с баща ми, брат ми и двама мои братовчеди. Повече не го чух.

Ха, май-разкрихме убийците на захвърления преди години мъж

Като го гледам този, се чудя на тази какви ги мъдри с него. Но явно жените са толкова тъпи, че им трябва конвенция да ги пази.

Ако си правиш извод за жените само по този случай, то аз по същата логика мога да заключа, че мъжете сте комплексирани дребни човечета с още по-малки полови органи!

Ти па си много убав..

мозе да е бил голиям е.ач

Най вероятно хубавицата е лепнала СПИН или най малкото трипер на чалгаджията, който в пристъп на ярост я е убил. Банковите служителки минават от ръка на ръка, като банкнотите с които работят и вероятността от полова инфекция е 100%.

Чалгаджия си ти. Имай уважение към паметта на мъртвите!

изводът е- не излизайте с дърти изкуфели наркомани .

по-скоро не излизайте с разработени 'хубави момичета' на 41 години, офис служителки. Обикновено целият офис ви е баджанак, най-вече шефовете на отдели. Щом има дъщеря на 19-20 години, значи рано е открила забременяването мама, в 11 клас още. Представям си каква -уротрошачка е била на младини..

ти излизай с дърти пръчове тогава да те оправят!

Майката в момента на 41 г., дъщерята на 19 г. т.е. майката е била на 22 г. когато е родила....как на 22 год. е била в 11 клас...Не пишете глупости, като не може да сметните две числа...или просто сте си глупав!

Версията е удобна за полицията .Често намесват и ревност.Друг съсед ,казва ,че музиканта бил особен,особеното му било ,че не поздравявал хората от входа.Ходели заедно да пазарят.Мъжът не пиел алкохол.Не ги е виждал да се карат.Дружбата им е от 5 години.Колата си купил преди 2 месеца,заедно излязли с неговата кола.Колата била по средата на пътя,със все още работещи чистачки.Но ако има следи ,то са унищожени от снеговалежа,това казва пък синът на кмета,който първи сигнализирал за трагедията.

редакторе,редакторе..... ,,48-годишният Антон пък бил вдовец с голям син. Той живеел на семейни начала с Николина от 5 години. '' Въпрос с повишена трудност:КОЙ е живеел на семейни начала с Николина-синът/според смисъла/ или бащата?

,,И има писмо в задния джоб на самоубиеца!!!'' А дали е САМОУБИЕЦ?

Ето ви отговора: "Често отсъстваше, нямаше го по 3-4 дни, даже не знам с какво се е занимавал", каза още възрастната жена.. какво има да го мислите... има си вицове за тая работа...

ти чакай бабичките от блока да кажат нещо добро за теб ;))

Е тя жената не е казала нищо конкретно, а само впечатления... дори не твърди това, аз го твърдя :) Почти всяка една моя приятелка го правеше,и все още го правят, не е толкова рядко явление, за да се правим на ощипани . А за мен няма какво толкова да кажат, защото си нямам приятел, и не искам засега, щастлива съм само със секс, и кариера.. пък нека си говорят каквото поискат, все тая ми е. Водя ги в нас, и айде чао, а те мелят ли, мелят.. даже ме забавляват, не отдавам на бабичките толкова значение :) Поздрави

Нещо издиша версията.Младата банкерка от БАКБ явно е щипвала кинти от биг боската-булята Карагьозовица и ги е прехвърляла в офшорка на името на музиканта .Булята са ядосала и човека от Банкя е пратил Черния Отряд бивши бопаджии да ги сготви -защото никой няма право да краде от най-големите "честни "банкстери и "наши хора"-мутри

Трябва да намерят и да разпитат кучето.И има писмо в задния джоб на самоубиеца!!!

Явно си го е просила рожбата! Не е била с него защото е красив, а заради мангизите й!

Явно рокаджията е превъртял. Хевиметъл-хард рока е отдавна в миналото, и на тия хора са им останали само спомените, алкохола и (евентуално) наркотиците, които водят до неизбежна личностна деградация.

Даааа. Рокендрола е виновен, че тоя е превъртял. А в Ню Йорк десетки хиляди американци пият по една Кола и залитат пияни по улиците.....

явно ревността започва след преместването в пампорово. може запознала с некои там.

Бог да го прости този сюрмах, 48 годишен. Като го гледам, без да го познавам, смачкан като каскет от цигари, алкохол, наркотици и безсъние. Изглеждащ на 68.

дори повече...те мъже на по 60-65 има изглеждат като младежи - запазени.

бог фа го прости този несретник!като му поувеличих снимката и.ми заприлича на дядо добри светла му памет. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз поувеличих снимката. Ако не знам за какво става дума, човека има средно интелигентен вид, състарен, но не мърляв. Истината е някъде кой знае къде?

Жените нямат акъл, но се мислят за много умни.Говоря за тези дето изглеждат малко по добре от нормалното.

Ми прилича на Боб от Twin peaks.

Позитивното е, че депутатската заплата се вдига с 300 лева!

Експертизата не трябва да е тройна, а четворна. Нали куршумите са били четири.

Какво цъкате плюсове бе цървули, експертизата не е според броя на куршумите, а според вида на експертизата. Има много видове експертизи - съдебно-медицинска /на труповете/ , съдебна експертиза на психичното състояние, съдебно-икономическа, съдебни инженерно-технически експертизи, за автомобилите например при катастрофи, оценителна експертиза и т.н.

Не разбирам медиите защо се ровят в личния живот на хората. По конституция това е "тайна"! Освен това хората вече ги няма - оставете ги на мира. Следствието да се оправя там....

Като знаем как следствието се "оправя", мани мани

освен ако не се търси поредния материал в подкрепа на джендърската ИК.

То едни медии, направо да му призлее на човек. Все ревем, че сме били ченгеджийска държава, ама и журналята са едни капацитети - хвани единия, удари другия. Коя е тая съседба бре, а, коя - някоя лелка с пеньоар, която си е подала любознателната муцуна иззад талашитена врата с райбер?! 90% от съседите й да се поминат, ще каже същото и за тях

Бог да ги проси и двамата,явно този я е ревнувал много,и е станало като Горският от Нови Искър,добре че не са били на гости при роднини,този индивид да избие всички до един,заедно и кучето ужас само като си помисля,агата кристи пасти да яде.

кво общо има Нови Искър с това тук????????

Сигурно ще трябва много да ти "хлопа дъската", за да пуснеш такова изкопаемо в къщата си.

до Reebock78: много неподходящо сравнение...кога ще се научим да правим умни коментари....може би когато започнат да ни управляват умни хора и полицията да не ни взема за "мезе" при всеки заплетен случай...а че българите масово превъртяха ... това вече е факт!

"Обоснования", знаеш ли колко е кратък живота, а пък се движи по бързо от ламборГинито на един фукльо от последните 1-2 месеца..

... джино с ламборджинито ли, бе...