Пуснаха срещу подписка бащата, застрелял сина си наркоман

Окръжният съд в Пловдив пусна от ареста с мярка за неотклонение "подписка" 69-годишния Костадин Пелтеков, който застреля сина си край град Куклен.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха срещу подписка бащата, застрелял сина си наркоман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, убитият син преди 20 г. е бил на 15. Непълнолетен и зависим от родители. Кой е отговорен за възпитанието му, за да стане той такъв изрод? Питам просто. И не ми стана ясно, нали съпругата на бащата на убития и детето му са загинали някога си, това втора съпруга и син ли са му? Питам само.

браво пич. требвало е да го убиеш още преди 20 години. вече да си го излежал.

европата уби синът и направи убиец бащата! типично за европата! сее раздори, разводи и смърт!

Милият човечец. Толкова години страдание и тормоз. Всяко нещо добро или зло си има край. Явно на никому не бих пожелавал такава съдба и то години на ред. Тъжно ми е за човека. Погледнете снимката. На никого да не се случва!

като в север. корея - вождове, които системно наркоманизират децата ни, крадат, рушат всичко създадено след Освобождението, тълпа Джурналистки ги величаят - велики футболисти, художници, вицаджии - тъпо и безумно. Браво на човека, отървал се от злото

ако беше застрелял западняк, западен агент или западно зомби да са го обесили поне три пъти публично!

...''Костадин Пелтеков е подавал многобройни жалби срещу сина си.'' Многобройни жалби и оставен в безизходица. Срамувам се от институциите, които само от заплати се интересуват!

"преди 37 години КОЛА уби жена ми и детето ми ." някой да е виждал кола-убиец ? защо не казваме ,че пистолет,нож са убили някого ? спрете да манипулирате ! единствените убийци са егоизма и сатанизма .

Може би искаш името на шофьора карал колата? От това по-леко ли ще ти стане?

Трагедия... Жал ми е за човека и мисля, че не трябва да бъде съден, а да го оставят на мира.Достатъчно е преживял.

Дай боже никой да не изпита това през което преминал тоя човек. Съзнателно да убиеш детето си................ Политизираното на личните драми е безсмислено..... Имало ги и ще ги има. Нито правосъдната система е виновна нито Путин нито САЩ ..... Има ги и ще ги има за съжаление

Бог да му помага, че май само пред Бог е останало. То пред хората, явно нема и сми. Бог да го благослови, как е издържал! Знам какво описва, и ние имаме един такъв случай в семейството, не е наркоман, но е почти като. Нема оправия, писнале сме от него, не знам какво им е на роднините, аз избегах, мене сега не ми е на главата, но и аз минах през тоя ад. Нема ни едно семейство, колкото и да е добро, да нема некаде по покуленията нещо теково. А човека изглежда страхотно добър и мил, човечен и цивилизован. Жалко е просто. Хубав човек е.

Нещо не разбирам или съм тъп. Кое определение не е окончателно, подписката определение ли е?

Не си тъп - юридическа терминология. "Определение" се нарича "нещото"(документът, изявлението), с което се налага подписката.

Сърцето и главата ми не могат да поберът и да си представят този човечец през какво е минал за да стигне до това да погуби дететоси. Човечецът иска само да отгледа внучето без наркомана да пропилее и неговият живот.

Като няма работеща съдебна система, така ще е. Със смешните присъди и корупция докараха хората да се саморазправят помежду си и да се самоизбиват. Ако имаше един добър закон, който да забранява УПОТРЕБАТА на наркотици и да се вкарват в затвора всички наркозависими за примерно 10 години, нямаше сега да се стига дотук. Ако имаше и депутати, които да гласуват подобни закони, ако имаше и съдии, които да издават присъдите.... Ако, ако, ако.... много условности и все далеч от реалността. Нещо много се размечтах ми се струва.

Те за убийство не ги вкарват за по 10 години, а ти искаш за наркомания. И аз искам но няма.

все още не са ни забранили да мечтаем ...

Приятелю в съвременното общество в което живеем дрогата е бизнес ...... На никой не му пука за хората. Бизнеса с дрога се контролира от службите и в България и в САЩ ........... От него се печели затова и го има....... Унищожаването му е елементарна работа и може да се случи за месеци

БРЦК

Прави се като в Холандия. Не със забрана, а със държавен монопол - държавата ще дава на всеки регистриран наркозависим място и дневна доза. И всичките тия драми и престъпления ще изчезнат, мафията ще загуби много пари, а наркоманите ще намалеят. Свръх дозите също. Доказано е и работи в Холандия и няколко други страни!

Наркозависимите трябва да бъдат прибирани в нещо като "лагер", където да ги карат да работят, за да си изкарват по малко пари и да са полезни на обществото. Да им дават по малко нарко вещества, които се намаляват постепенно докато се освободят от зависимостта. Но трябва здрава ръка за целта.

... дано намери утеха във внученцето и от него да изгради един пълноценен човек.... :(

Как ще го изгради като най-вероятно до края на дните си ще е в затвора?

Това е огромна трагедия. За съжаление знам през какво е преминал...

Аз не съм го изпитал,но имам такива познати. Това е ужас на ужасите,мъка голяма. Темата за броя наркозависими и тяхната съдба у нас е почти табу. Големи пари са там.

Синът няма повече да прави така.

Абе оставете стареца на мира. Има доста мутри за осъждане. Този човек невинен.

Този човек така се е самонаказал че никакъв съд на Света неможе да го накаже повече!

Що няма коментари бе! Друг път все много знаете. Сигурно пак Путин или Бойко са виновни. Жалко за човека и детенцето. Иначе добре го е гръмнал.