Фалстарт на делото срещу Ембака, ударил колата на съдията

Съдията по делото срещу Емил Първанов-Ембака за убийството на магистрала "Струма" си направи отвод, поискан от защитата заради възможна предубеденост.

Обратно в новината

Коментари - Фалстарт на делото срещу Ембака, ударил колата на съдията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този тупан Ембака е под домашен арест за друго престъпление но излиза всеки ден когато си поиска.Не му пука за законите.Този Боклук и неговите адвокати се подиграват със съдебната система .

Легионерите Пу.ки - новото анимационно филмче от Картун нетуорк!!!!

Абе, легионерите защо не "решите" казуса ами мъчите българския съд? Нали убитият е един от Вас!

Отвод - ОК. Назначава се нов съдия и до 1 час делото продължава. Или по-добре след 5 месеца? Не само Марковски е за затвора за дадения "съвет" как да се отиграе цирк, но и "потърпевшият" съдия. Ако мине на детектор на лъжата няма да е зле - с въпрос "Обсъждахте ли инцидента с колата преди да е реализиран?".

Тия двамата с адвоката ще въртят ще сукат докато накрая си го получат!

Ембака ИЗНАСИЛИ българската Темида ! Или тя сама му пусна ?

щом няма оправия в съдебната система , нека Господ да ги съди

Благодаря на ДИР-а за информацията. Учим се от другарят ни по професия. Умен е. Добър съвет е дал. Ще назначат нов съдия. Да видим дали няма Ембака, който е под домашен арест няма да си разлее кафетовърху роклята на новия съдия. Следователно, Ембака щом шета из града и нарушава предписанието на санкцията - трябва отново да бъде приведен за постоянно под задържане под стража. Колега Марковски, кой удари колата на съдията?

Пише, че е с мярка подписка, а не домашен арест. Може би трябва да е с поне домашен арест, все пак е с обвинение за убийство!!! Макар че един такъв под домашен арест крадеше коли, е-аси факира, а?!

това е подигравка с човешкия живот, доживотна присъда без право на замяна

Ембака , Яко се ебава с " правосъдието " ни !!

Та това нашето правосъдие ли е? Това са измекяри! Това на мен ми звучи аз леко ви бутнах колата, но цяла чисто нова ще ви бутна ако трябва!

"В началото на юли Първанов беше освободен от ареста срещу най-леката мярка "подписка", след като беше изтекъл максималният 8-месечен срок, в който може да бъде задържан. " Ало съдът има едно място наречено затвор то предвидено специално за такива като този.Вместо да се чудите как да задържите всеки обвиняем в ареста за най-дълго време преди да ги пуснете на свобода,ги пращайте ТАМ. Логиката:"мъртвият е мъртъв,а живият жив за това нека да не му проваляме живота дори ако това е и против закона" в пълна сила

Накрая ще се окаже, че всъщност Чивиев е искал да удари Ембака с камъка, но погрешка е уцелил главата си...

толкова националистически и патриотични клубове и партии,тилкова бабаити дето връзват ръцете на емигранти-жени и мъже изтощени и гладни,толкова клетви по този убиец от колегите на жертвата,легионери,че ще го очистят,,,,вижте резултата,кимбика пак ще си живее свободен.затова нашият народ 2 години след орешарски,пак ще си докара такъв подобен като него.а бойко каквото и да направи,сред примати и простаци няма как да бъде оценен,независимо от европоказатели,7 красиви окръжни града-софия,бургас,пловдив,варна,русе ,стара загора-напълно променени само за 2 години-3години.направи добро и изяж ла,,,о....

Хайде да не ги е построил и променил ББ. За другите не мога да кажа, но Бургас никога не е бил грозен град ("гражданите" на Меден рудник да замълчат) и започна да се променя (за хубаво или лошо) от 96'-а и продължава.

Изтощени от глад няма, има млади мъже с по 5-6 хиляди евро в джоба, злобни и готови на джихад. А това,че този идиот се измъква е наша българска работа. Жалко за Ники, който беше истински боец.

Ако убие пак някой недай си боже тогава може да го приберат за една година....

Хайде да оставим общите приказки на страна. Кажете сега, не е ли това много оригинален намек, какво би могло да бъде следващото "чукане" на колата му?

това е бабаитите и престъпниците нали имат пари всичко купуват, адвокати, съдии правосъдие, това е държавата ни е подчинена на бандитите

Чивиев от Легиона още ли не са стоварили някой камък по главата на този орунгел с дебела македонска глава.Тогава и Марин Марковски няма да го спаси.

Докога извергите ще правят каквото си искат с хората и в съда?! Вижте го как се облякъл, на какво прилича като физика, какви ги е свършил! Стига, бе Марковски, осъзнай се поне малко най-сетне!

Марковски го срещам няколко пъти на различни места и по различно време и все плюска в някое заведение.

Мда, оригинален метод за отстраняване на неудобни съдии!!! България вече е превърната в полигон за безнаказани убийства. Сигурно туристическите агенции ни представят като страна за сафари на хора?!

В САЩ тоя вече щеше да търка нара до живот (а в някои щати и да са му били инжекцията), но в БГ си ходи свободно, че и коли на съдии блъска...

Абе и в САЩ има двойни стандарти ама не са чак на толкова ниско ниво.

Тоя си играе на Руска ролетка! Той забрави ли за френския легион? Те са като Господ. Забавят, но НЕ ЗАБРАВЯТ!

Вече 8 месеца и нищо не е направено. Като си помисля ,че този боклук си живее на свобода и ме побиват тръпки. Да претрепеш човек с камък и да си шиткаш на воля.Това само в Булгаристан го има:(