Полицай Караджов е обвинен за убийството на родителите си

Окръжна прокуратура-Пловдив привлече полицая Венцислав Караджов като обвиняем за убийството на родителите му. Той пък поискал да даде подробни обяснения.

Обратно в новината

Коментари - Полицай Караджов е обвинен за убийството на родителите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мене най логичното завършване на случая трябва да бъде отнемане на имота в полза на държавата защото тия лакомни изверги добре са си заличили следите пък да ги питам тогаз като останат на сухо дали няма да се стигне до истински показания

Като не са открили истинският убиец и този ще им свърши работа. За сега. Ето, така се разследва ! Фала на такива разследващи и наблюдаващи!Цаца,батиши с промени в ЗСВ и КСО останалите в немилост 200-З00 следователи,за да бъде Твоето царство, за да бъде Твоята воля,та и Циркът, наречен "съдебна реформа"в прокуратурата да е много голям.

15-20? аре стига бе, за двоино убииство при т'ва на родителите си, не е истина... ама защо ли се учудвам, една дето заклала , бащата на двете и деца, щото си признала - 7 годинки.... честито да и е, ще има време за още дветри убииства и пак ще си ги излежи.....

Това семейство е като семейство Адамс, но без комедията.

тоя, който го е назначавал, незабавно да бъде санкциониран!

Цялата ситуация доста намирисва. Къщата била на младите, ама фиктивно я записали на старците. Кой записва фиктивно собственост на родителите си, ако са му чисти доходите? Обикновено родителите записват имоти на децата/внуците, за да се спестят такси и евентуални съдебни дела при смърт/наследяване. Жената пък от самото начало прави разни панаири пред медиите - тормозили я, разпитвали я! Ами нормално е, едни от най-близките й хора, с които има имотен спор, изведнъж се оказват мъртви ... при това не от естествена смърт. Мъжът й пък имал следи от барут ... ама учил синчето да стреля. Да убие родителите си, при условие че има спор с тях, за който явно знае половината град, изглежда твърде глупава постъпка. Изглежда сякаш е натопен. Ама кой (друг) и защо би убил тези възрасни хора? Имам чувството, че или е психически неуравновесен човек, който в момент на умопомрачение е застрелял родителите си, или жена му го е побутнала в тази посока. Като цяло имам чувството, че става дума за спор снаха/свекърва, който с годините е прерастнал в особено ожесточен конфликт и е отдалечил и сина от родителите му. Изобщо поведението на жената много наподобява приказката за "гузен негонен бяга". Синчето - ако са го намесили да покрива баща си, значи това семейство е много болно. От това момче едва ли би станал свестен човек, ако 15 години е живял в подобна среда. Общо взето - всичко ми прилича на лесно предсказуем трилър, който дават след късните новини ... Дано да не съм прав де, може истината да е съвсем друга.

хора представете си само какъв полицаи имаме на среща

Трябва да се провери и внукът - имал е и мотив и възможност.

Нямаше неразкрити убийства, преди демокрацията,имаше, спазване на закони.Бях самотна, майка с две деца, от нищо не съм ги лищила, и ми се обръщаше, законово,внимание при оплакване от едно или др.

Че то преди ДЕМОКРАЦИЯТА убийства нямаше... Нямаше и Чернобил, нямаше и Вранча, и Вратцата и ...никви такива. Само цветя и рози...

тъпак

Я, по-добре почети що народ е изчезнал по лагерите и ни-вест, ни-кост! Па тогава говори за неразкритите убийства по ОНОВА време

vasil

Един познат, вече починал, е бил в затвора, защото събирал помощи за затворените преди него съпартийци от БЗНС. От петте години, четирите е бил в Плевенския затвор, без право на свиждане и кореспонденция. Нито той е знаел какво става със семейството му, нито те-за него.

Жертвите на двойното убийство в Пловдив Цветан и Божура Караджови, неколкократно са подавали сигнали в полицията, че са били малтретирани, каза междувремнено днес пред Дарик радио тяхна близка. По думите й синът им, който е служител на Икономическа полиция, често им налитал на бой. Тя допълни, че няколко пъти той е бил уволняван от полицията и повторно назначаван. И това ако е държава и полиция............ужас

полицай Караджов цял живот е живял в жилището на баща си и майка си и Светла първа съпруга имотна жена която му дава пари за къщата а тя изчезва .Убитите майка и баща продават апартамента и правят къща в която живее от скоро.Убитите старци са знаели нещо.

Искаш да кажеш да ровят за още едно убийство? Така ли не са открили нищо за първата му съпруга? Дано не е минала давност! Ако старите са знаели нещо и са заплашили да го издадат от това по-голям повод за убийството им няма.

Пеньо Пенев , любимеца на комунистите имаше стихотворение: .................. защото ти си тъп милиционер и с теб не искам да приказвам

Не мога да разбера тази логика-всяко действие на обвинителите излиза в пресата.Нали има тайна на следствието.Или напротив-Прокуратурата се е абонирала за журналистите.Иначе е тъжен случай,много.

А сега вместо 20 заплати да му дадат 12!

Като се замисли човек, защо полицай би направил всичко толкова явно?

Вчера бях спрян за проверка от пътни полицаи преди София. Тримата бяха като някакви темерути. Единия дебел и доста широк стоеше с едни слънчеви очила в облачното и дъждовно време и само гледаше като надзирател какво правят другите двама. При проверката никой от тях не се представи, държаха се нагло и арогантно все едно съм им длъжен с нещо. Още две години ще издържа да минават и да дойде момента да си бия шута от тази скапана държавица.

Слънчевите очила при полицаите и военните не са атрибут против Слънце, а, за да не им виждаш очите. Очите издават много как се чувства човек в дадена ситуация, я това нито военните нито полицията искат да знаеш.

И точно в тази насока навремето имаше филм, доста популярен в България, 'Черните оила'. Филм на Египет.

Къде дъжд и облаци вчера в София?

При постоянни нередниости в продължение на години, редно е да се свали този министър на МВР и да се постави такъв, който да оправи тази корумпирана сган... тези търтеи, тези влечуги, които ние народа издържаме...

През служебното и свободното си време осигуряват "логистична" подкрепа на цигански кланове и престъпни мрежи, охраняват босове на престъпни групи, занимават се с изнудване, рекет и "покровителство" на публични бардаци!

В работата на полиця ипрокуратура е крайно време да въведат ясни критерии и предсказуемост в работата ---при оправдателни присъди и присъди в Страсбург---ЧАО-УВОЛНЕНИЯ И ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ---Сега не е ясно--Те казват--Ние дежурно повдигаме обвинения--СЪДЪТ ако иска -да го оправдава --Отговорност за грешки няма !!

Полицаят е невинен,поради липса на виновни,му преписват тези две убийства.Жалка работа,все си мисля че какъвто и да си човек,подобно нещо на родителите си,не можеш да им причиниш.

Невинен ли,беше?!

Е тоя толкова ли ценен кадър е бил, че 2 пъти го уволняват и връщат на работа? Май е знаел на кого колко да плати. Да ровят, още неща ще излезнат.

Уж родната полиция ни пази, баси полицайте, еднити сводници,другите продават дрога ,тоя пък утрепал майка си и баща си...ужаасссс...и тия хора ще ме пазят, по добре да я разпуснат полицията

Какъв изрод трябва да бъде този гад за да убие тези, които са му дали живот. Малко е да го побият на кол, а "Хуманните" съьий ще го затворят и охранват с парите на мизерствуващите българи. ДА ЕТМайка мръсна.

Във всички случаи, при подобни убийства, първите заподозряни са най-близките! Ако бяха убити с по един-два изстрела и след това извършен грабеж... да се допусне, че убиеца е външен, но в случая убийството е извършено със злоба! Цял пълнител в телата... това не говори само за убийство при някаква извънредна необходимост, като например заловен по време на кражба, а за голяма омраза и хладнокръвно, предварително замислено убийство. А и никъде не прочетох, че е имало някакви следи от борба. Следователно възрастните хора не са очаквали от убиеца нищо лошо, бил си е техен, близък човек.

многото куршуми не говорят за хладнокръвно убийство. Иначе си прав, много куршуми, много чувства

Евала, профайлър! То всеки с акъл в главата ще си направи същите изводи, ама полицията да уличи свой си човек...трудно...Ама тоя- виновен- невинен - след всичко, случило се и преди убийството-не му е работата сред хората.Да си го приберат на топло.

Българската мафиотска комунистическа милиция/полиция е инкубатор на разбойници, крадци, изнудвачи, убийци...

Какви комунисти, каква милиция? Че някога подобни престъпления бяха немислими!

Дори и да е съпричастен към убийството надали го е извършил лично ,все пак е човек с опит и на години ,най вероятно е наел някого за целта и обоснованото предположение ще увисне във въздуха ,освен това още от самото начало на случая съобщиха ,че има неоспоримо алиби.

Стига, бе, от опита един полицай (не говоря за следовател или някой който мисли какво работи) та, с опита си един полицай от ТЪП става още по ТЪП!

Точно защото е с опит е направил и тези изстрли за да казва след това че е много добър стрелец и ня му трябват толкова изстрели. Освен това оръжието което търсят е било в ръцете на сина му преди години и тъй или иначе трябва да кажат къде е. Точно като ченге с опит е допуснал ''такива елементарни грешки'' защото знае че винаги може да се изкара по умен от 'престъпника'' дето колегите му трябва да търсят защото той е ''невинен''. Всички са в кюпа и дано не им се размине зщото тоя седнал да плаче за тъща си че я разкарвали а за родителите ни дума ни жал а само нахакано и нагло поведение

В полицията ги вземаха след психологическо изследване, нали така? Веднага психологога да си изгори дипломата!!! От кол и въже събрани некадърници.

кой те излъга :) в полицията, пожарната, митницата и т.н. да не ги изброявам ги вземат само с връзки никакви тестове не са важни :)

че те изпитите са при постърпване ... а след 20 години работа ..

someone

дано има справедливост, че полицаите имат склонност да се прикриват един друг, подобно на лекарите.

обвинението да се приеме за доказателство , че полицаят си е оригинално прост и нагъл индивид , способен дори и на отцеубийство , двойно... но аз си мисля , че караджов е станал неудобен за колеги или началници в мвр и са намерили начин да се отърват от него !

Да се отърват от него, като убият майка му и баща му и припишат убийството на него?! Е, неемма що! Едва ли това е начинът да се отърват от неудобен колега.

Господа, текстът не съдържа нищо, което да показва, че господин полицаят е убил родителите си. Това, че е учил сина си да стреля и да е нарушение, не е убийство. За задържането на съпругата му също не се споменават основания. Явно е, че и двете задържания са по доноси и уличаващи факти няма...

..оставаше да публикуват и пълните мотиви ;))

Уважаеми Лейка, уважавам чувството Ви за хумор. Не на Вас, а на тези, които може би не ще схванат иронията Ви, ще напомня, че мотивите не са доказателства за престъпление...

е позволено от закона, иначе адвокатите ще разкостят обвинението.

Обратното е вярно. Законите не разрешават, законите уреждат реда. Най-вероятно е текстът да съдържа не редното по закона, а разпореденото от някого.

А според теб, кой ей така случайно ще мине, ще убие семейството и ще си замине ? Аз мисля, че полицията ще си свърши работата !..

хубава работа, ама милиционерска

...прието, че е налице обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъплението, за което е привлечен в това му качество, се казва в официалното съобщение. Ако това нещо наречено "обосновано" предположение е залегнало в Наказателния кодекс, това означава , че за всяко едно предположение, за благозвучност , наречено "обосновано" могат да те пратят в затвора. Не знам дали има и такава правна норма , като "обосновано" предположение за невинност, щото ми се струва , че по тази норма са оправдали Златко Барета и ред известни наши престъпници.

В затвора може да те изпрати само съда, а не прокурора. Той е обвинител и ако има обосновани, но според съда, обвинения, съдът ще отсъди присъда!

Въпросът е дали има такава правна норма в НК, като "обосновано" предположение, щото ако има , това означава , че законите вече се пишат от съвсем случайни хора.

Жалко единственно за родителите. Това е много тъжно и болно. Убиците няма да получат заслуженото си повярвайте ми.Даже, ако ги съдят във Варна ще получат от Варененския съд поощрение и ....извинение.

скапана държава

Firi

Хъ хъ- спор за имот, съдили се, заплашвал ги , че ще им свети маслото и накрая.. ги убили извънземните.Но случаят може би е труден с това, че няма доказателства преки.

От ченгета дето ежедневно по поръчка съчиняват ''доказателства''срещу мангизи дали ще им е трудно да си позакрият собствените следи и да изфабрикуват грешни??

полицая Венцислав Караджов като обвиняем за убийството на родителите му... -- виновна е европата! --

Да бе! Като не са си възпитали детето - Европа им виновна. Защо на другите полицаи родителите не са разстреляни, а и не само на полицаите.

Изверга е друг и се казва каля.Как е живял с това едноклетъчно ,което му е изпивало кръвта.Е ,сега намери си го.Ще бъдеш щастлива ,къщата е твоя и само твоя.

Шерше ла фам!

Що е майна, все е лайна.

Питам се : Какъв ли изверг трябва да си, за да убиеш родителите си или баба си и дядо си ? Разбирате за какво пиша.

при спор за имоти често се случва!

трудно дело. Щом е полицай вероятно е взел "мерки", да не могат да го уличат в престъплението. Надали е оставил някакви следи и доказателства. Но ще видим какво ще извади срещу него обвинението. Иначе (по пътя на логиката) само той е бил заинтересован от смъртта им....

Дали съпругата му не е по-заинтересована от него?

Това обвинение ми се вижда твърде елементарно, Уотсън.

Така е, пич. В затвора всички са невинни.

кой казва, че трябва да е сложно?

Изгоря човека,как може да си го помислят колегите му че е способен да си затрие баща си,и майка си,това е нечовешка,невинен ще лежи,явно е имало някакво споразумение пред съда.

И си на свобода!

Дали са взели натривки и от тийнейджъра?

Трябва цялото семейство да "натрият" хубавичко - че и тъщата даже;) Може пък по изключение да си харесва зетя и да е решила да помогне за каузата!

... на дъщеря си!