Експерт: Убийството е в стила на албанската мафия

За първи път ставаме свидетели на такова убийство, при което е унищожено цяло семейство.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Убийството е в стила на албанската мафия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който е гледал сериала "Гомора" този стил на решаване на проблемите му е познат.

Извинявам се на зрителите. Експертът, който твърди, че моделът е руски, е същият, който твърди, че моделът е македонски - Симеон Иванов. Яко, а!

Този пък да вземе да си намери хапчетата,сега ще наредят някой клошар за убийството и всичко ще е по план за правителството

Не той, а целият (80%) народ да си намери хапчета.

Според един "експерт" убийството е по руски модел. Според друг "експерт" убийството е по албански модел. Очакваме още "експерти", които да предложат китайския, македонския, холандския и британски модели. Медийни нарциси важничат пред камерите, а народът се чуди от коя страна на телевизорите са дебилите.

Прави впечатление, че през определен интервал от постове се вмъква един трол и по идентичен начин оплюва интервюирания, бил идиот, никакъв експерт и т.н. Кой има тролове? Официално доказано досега ГЕРБ

троловета са три, сами се издадоха с червените рачички

Нали писах тук преди два дни, че почеркът е много типичен за албанската - косоварска нарко-мафия - и ето сега експертът същото нещо казва! И от всичките световни мафии точно тази е най-близо до нас и географски е допустимо да има връзка между българи с фирми за разни далавери и превози, за разлика от колумбийската, руската, украинската и др., които си имат техните зони на действие! Ха-ха, а тука разни диванни дървени философи ми скачаха, както обикновено, щото те нали много знаят?! Успех на разследващите (в който лично аз много не вярвам, но да бъдем оптимисти) и да внимават там с тефтерчета и следи, че нещо много им убягват нещата ...

Синът се е набъркал някъде и затова бащата го е викнал да се оправи с кашата.Според мен.

Не е ясно. Може да се каже със сигурност, че не е занзибарската мафия - те изяждат поръчаните. И то не от злоба,. От глад майка!

Според 24 часа полицията издирва Росен, на 50 години, съден за изнасилване, като евентуален убиец на Кети от ревност, а след това и останалите в къщата.

Kak може да коментирате това убийство по информации от медиите! Смешни сте, "специалисти".

Хората на снимката са съвсем обикновени, къщата още по- обикновена. Не виждам в какво престъпно дело може да са замесени. Дори не си представям някой да ги изтреби заради стара вражда. Единствено ми звучи логично мъжа да е изперкал, застрелва партньорката си, после и останалите, барабар със себе си. Само кучето не се връзва в картината. По принци логиката е, че е премахнато, за да не лае и да издаде убиеца, това не се връзва в общия случай.

И колата е съвсем обикновенна, само дето струва повече от къщата, и за бълагарите си е направо невъзможна

Да, сигурно е мъжът, и за по-сигурно себе си прострелва десет пъти - в ръцете, крака и няколко пъти в главата - логично, няма да се остави жив, я! Нали щеше да умре от скука сам на белия свят, ако го бяха намерили жив два дни след стрелбата ... Ей, умни хора има сред форумците, не може да им се отрече! А логиката е тяхната втора природа!

този е най-смешния и некомпетентния изказващ се по този случай човек!Как ще се възползват от парите от контрабанда, ако е имало такива, всичките хора там? Това да не е да се разписваш на ведомост? От глупаво по-глупаво изказване!

Докато пишем, следата изстина . . . Никога няма да разберем истината, но за мен това е на 100 % поръчково убийство, извършено абсолютно професионално от поне двама души. Най-много да изгори (бъде набеден) някой бивш затворник, който иска да се върне така или иначе там. Истинските извършители или вече са мъртви или са напуснали страната, а поръчителя чувства силно облекчение, защото за да поръчаш убийство на толкова хора и деца трябва да си тотално обезумял и изтрещял . . .

За да поръчаш убийството на толкова хора трябва да си много платежоспособен, което показва, че става дума за много пари. Моята версия е, че Неделчо като автомонтьор е монтирал тайници на тирове. И когато един ден се е отказал и е избягал в провинцията, им е станал много съмнителен и много неудобен, затова са се почувствали длъжни да го ликвидират заедно с близките. Става дума за неудобен свидетел и съучастник на много голямо престъпление.

Нещата са прости. Избиването е за да имат време ДВАМАТА убийци да се изнесат от България. Ако бяха оставили жив, човек, той щеше да вдигне полицията и границите да да почнат сериозни проверки. Двама са били, щото е трябвало ДВЕ коли да отидат за скритата стока с Кети и там да зарежат Х5. Най-вероятно единият е тръгнал с нея, а другият уж остава да пази заложниците. Така са я накарали да каже всичко, но вторият убиец е избил всички останали и ги е последвал с втория автомобил. Телефоните са били изключени и вероятно са ползвали Уоки-токита за свръзка. Не са албанци, щото разпита е невъзможвн. По вероятно е да са руснаци.

Не са руснаци (нито украинци или чеченци), защото техните пътища на дрогата не минават оттук! А ти много ли знаеш за албанците от Албания и Косово - какви са по произход всъщност, колко и кои езици знаят, и какви здрави, непоклатими през вековете традиции имат в организацията на трафици и канали за всякакви забранени от властта неща?! Само да те светна, че сръбският за албанците е втори език, а за косоварите - първи, много от тях говорят съвсем свободно и български, само малко шопски, но в Нови Искър напълно биха ги разбрали, а и по цяла Западна България ...

Шест убити, полицията твърди с по един изстрел. Поемното лице дава подробно интерю, че са били много изстрели. Журналисти намират тефтерче в гората, докато Борислав Сарафов дори не знае за какво тефтерче го питат та се наложи този до него да замазва гафа по бтв. Един "експерт" твърди, че убийството е лична вендета а друг "експерт", че била албанската мафия. Междувременно Ботьо Ботев са го ангажирали да разследва незаконен прием в детски градини. Всички сме на кон, пичовееее...и скоро няма да слезем.

А ако убиецът е бил сред самите тях, празнуващ? А те нищо неподозиращи? Колко лесно може да си ги стрелне всички наред ... т.е. не е бил непознат, а напротив - приближен. Точно там е мотивът, делял е с някой от присъстващите нещо. А защо бащата се е обадил ... остава загадка. Като цяло много гнило има в този случай. Още като го съобщиха и ми стана ясно.

Любовна драма е в основата на всичко. Съвсем скоро ще има задържан, в момента го издирват. Иначе версиите за албанска мафия, руснаци, тонове дрога , бивши сръбски военни и т.н. Звучат интерсно но нещата са чисто битови. Вие го изкарахте това семейство някакви кръстници на мафията, та целта на онези е всичко да бъде заличено. А от снимките непретенциозно облекло, къща която е по-евтина от всеки що годе качествен апартамент в софия, тузарските сгради въобще няма да ги коментираме, джип втора употреба спрян вече от производство и на цена по евтин от нова дачия. И тези хорица горките викате с тирове карат дрога, точат ддс за милиони и се занимават с подобни мафиотски дейности. Хора недейте , че ставате смешни.

Дано се роди нов ШекспирТ да опише този баща, дето извикал сина си да го гръмне бившият на сегашната му любовница

На други места в интернет пише,че Основните подозрения са, че става дума за трафик на дрога или други забранени вещества. т. нар. Балкански път на дрогата, по който върви идващият от Близкия Изток хероин на Западна Европа. Бившата югославска провинция от години е сочена за една от главните наркоразпространителски пунктове по пътя към Европа. Неделчо Юнаков се сдобива с ТИР, с който според запознати вероятно извършва множество транспортни курсове в чужбина, включително и в Косово. Но през последната година отношенията между Юнаков и чуждестранните му партньори се влошили. Една от версиите е, че поводът е липсващи пратки от нелегалния товар, превозван чрез тира на Неделчо.

И да не забравяме, че все пак Неделчо е бил автомонтьор. Значи може да е монтирал тайници на тиррове. И когато един ден го е дострашало и е решил вече да се оттегли от бизнеса като отиде в провинцията - вече им е станал повече от излишен. Вече като не е заинтересован е опасен, теоретично може да ги издаде, затова е ликвидиран заедно с най-близките, които са знаели или подозирали за какво става дума. Неслучайно са си извадили разрешителни за оръжия, подозирали са какво може да се случи.

вече и албанците ни почнаха. нашите се татуират и се снимат обезкосмени.абе български мъже

Тъпите медии канят още по-тъпи експерти.

1 Убиецът е умен - планирал е дълго и спокойно е чакал момента 2 Вероятност за залавянето му 3 процента 3 За пари не се избива цял род 4 Такова избиване е за дела, разбили живота на поне едно семейство, независимо кога във времето.

БРЦК

Няма как сам чивек да застреля 6 човека с по 6 патрона с пистолет. Просто няма как. Убийците са ПОНЕ двама, най-вероятно повече.

Ей що народ се упражни тези два дни по темата. Абе оставете криминалистите да си свършат работата!

Експерт та дрънка,сигурно се представя- Иванов,Симеон Иванов

А убийството на Йордан от Варна с чий почерк е?!

Публикува кого издирват за убийствата.

писах в 4:32 новата лъжа, т.е. версия е убийство от ревност, никакво въображение

е прочел, та да се скрие, защото и да не е той, той ще е

е а ла Чък Норис. Той ще е. Професионална работа.

Когато се говори за "стилове" на убийство, то трябва да се говори и за "стилове" на живот. Гръмнатият шеф от НАП кара джип БМВ Х 5, но няма обяснение за придобиването му със заплата на държавен служител. Избитото семейство според проверката е било без всякакви доходи, но пак е карало БМВ Х 5, че и къща там е закупило. Не приспивайте обществото с почерка на престъплението, а разкажете за генома на забогатяване у нас, като необяснимо явление.

джипката нов модел ли ли е2 от снимката на двамцата доста зле облеченки, илиянци. кой знай към стандарат не показват

Това,че са облечени евтино не означава,че са нямали кинти. Има много хора,които нямат вкус,или за тях няма значение с какви парцали са облечени.

няма кой зле облечен да даде 150 000 лева за къща, еле пък 20 годишният им син да работи в психиатрията санитар, ДЕМЕК да бърше ла*на за 500 лева, при положение че в София общ работник да си ще вземаш поне 1000 и нагоре.

Принципно-кой ще носи отговорността за разкриването на това престъпление? Вероятно 2 райнно ще го отчете,като разкрито или неразкрито.

Тоя е толкова "експерт" колкото аз съм пилот на междузвезден кораб...Дрънкаше баси глупостите само и само да гризне хонорарчето...

Хорейшо пасти да яде, българина е уникален тъпак, хубавото е че изчезва тази държава!

От руснака по-голям тъпак няма бе бляд вмирисана.

Как реши, че е руснак, говедо платено?

Туко виж дирята стичне до най-вископоставения политик? Мафиотска държава-няма нищо за чудене.

Само Айше Гледачката на боб---още не се е изтропала експертно по случая!

Не бе, човекът да версии, от това , което знае за типовете престъпност и маниера на убийството. Ако беше гледачка щеше да е категоричен за нещо , което е мългляво , метафорично и неуловимо, което после да изтълкува в своя полза, а глупаците да се дивят.Гледачки никога не дават версии, това ги отличава от експерта.

последно: експерта да уточни за зрителите и драгите ни слушатели и тролове :албанската ,руската мафия или направо Путин е свършил тая работа.

краварите са бе утьо

Настигнахме ги американците.

къв е тоя олигофрен да коментира

Дали пък не е извършено наистина от някой "луд"? Някой на когото член от въпросното семейство е навредил до степен "полудяване"? Примерно да е присвоил имущество, с което да е го е оставил /него и семействто му/ без покрив, да го е въвлекъл в големи и невъзвращаеми задължения? Да е довел до непреодолими здравословни поражения някого? Няма новогодишна трапеза, няма гости, няма покупки, синът /работещ в психиятрия/ напуска спешно дежурството си. Доста страшничко е било за Новогодишна нощ и за напълно невинни хора.

Човек действащ воден от болни емоции ще остави следи на макс,и да са го хванали до сега.

ЗАКОНЪТ "ОМЕРТА"... Не е изключено и такова тотално хладнокръвно избиване да е отмъщение за нещо отдавна извършено, но непростимо - кръвна вражда...

При толкова камери навсякъде не проумявам, как така не са проследили откъде идава колата до мястото на тръгване и по назад, невероятно ще е да не излезат лицата или това да не ги отведе до място , свързано с някви лица. Иска бачкане.

Всъщност ,на нас със сигурност ни се казва малко,а вероятно и подхвърляните факти са измислени.Абсурдно е в началото на разследването на толкова тежко престъпление полицията да ни информира подробно,та нали убиецът е неизвестен и все още се издирва. Да почиват в мир загиналите!

В Албания при подобни мероприятия навремето /преди 1990-а/ се боравеше с гладкоцевно ловно оръжие. След създаването на "държавата" Косово и отпушването на оръжейния пазар на Западните Балкани почеркът рязко се измени в посока автоматично оръжие- основно хърватското менте на чешкия "Скорпион"- Заги М90, + югославския "Калашников"- Zasrava М70/ М85. Никога не съм чувал обаче да се използва кал.22 от албанци.

Доколкото разбирам , албанската връзка не е оръжието, а албанския обичай "беса" да се избиват цели родове във фамилни войни и непрекъснато отмъщение.описана е в книгите на нобеловия лауреат Исмаил Кадаре.

Това-да, но тази геноцидна жестокост се практикува и от престъпните организации в Централна Америка, в Южна Америка, в Мексико и в редица други страни. Калибър 22 издава съвсем малък звук при изстрел, на повечето оръжия е лесно да се монтира заглушител. Въпреки това разстрелът е бил осъществен по време на традиционата новогодишна канонада, при която шансът някой да се трогне,че се стреля примерно с ловна пушка е нулев. Доста професионално изпипано като за безпардонни албанци, според мен. Естествено, аз също съм "експерт" като този на снимката и мога само да спекулирам по случая.

що си мисля, че убийците са тук, в чата.., може да сме без дипломи, но със стаж професионал..практикис, . има много еродирани от старите от дс. не е зле да ги потърсите и тях за мнение..!то в бг нищо хубаво няма, и професия "полицай" вече не е добре да си ... на нас пишещите ни е широко около врата, ама на тях-прокурори, следователи, ченгета ... не им е до шега... Живи и здрави да са и бог да ги богослови, полицаите !тежък труд...всеки гледа парите им, ама другото, трудоемкото, безсъние, не публикувай , моля

Едва ли, г-н експерт. Мафиоти професионалисти едва ли ще убиват екстра хора(освен нужната бройка, да речем 2ма в случая) Ако ги хванат(евентуално) защо да лежат допълнително за още 4 убийства + кучета?

А защо нашите си траят относно: Съжалявам за англ. език но не намерих новината на БГ!!!!! Palestinian fugitive 'murdered by Mossad spies' in Bulgaria

Този " експерт" е пример за професионална деформация или прогресивна старческа деменция! Въпреки жестокостта към жертвите казуса не е комплициран и параметрите на профила са видими и с невъоръжено око.Но, трябва стари кримки да напътстват онези,които се тъпанчат с противоречиви твърдения пред ТВ

По странните имена и не особено белия цвят -на жената.Албанската мафия. И да обити са от професионалист,но не за ДДС. Става въпрос за бял прах и човеци-дали трафик на проститутки или бежанци за роби,органи или проституция-детска. Там са кинтите. И понеже никой няма да освитка 6 човека ей така,то значи цифрата започва от 7 числа нагоре. Да се търсят истинските господари на тези канали у нас. Там е истината. А по принцип руската мафия е даста силна у нас. Така че убиеца може да е пренает ,да е от руската мафия. Убиеца отдавна е зад граница и усвоява хонорара. Понеже са засегнати големи пари,щото голямо убийство-опира до по-важни играчи. Съответно да се готви нясой клошар или биш манго пандисчия с 30 висящи дела. Където е убиеца няма да бръкнат. Щото мафията е доста силна. За да се успокоим или клошар или неграмотен манго. Сега просто пишат сценария,за набеждаването.

некви намеци към бойко или към сакскобурггота? гори пирин лифтове газ добруджа

Само две мафии в света действат по този начин. 1. Колумбийската мафия - наказва цялото семейство + котка, куче, папагал ит.н... 2. Руската Мафия. И тъй като колумбийците са твърде далече остава Руската Мафия. Албанската мафия няма никакъв шанс да стъпи в БГ. Просто Рашките ще ги изтрепят до крак. Да убиеца може да е албанец,но семейството е поръчано от руката мафия.

Пит Брат мноу си ТЪП брато .Албанската мофия има закрила от НАЙ-високо от Америка .Албанците КОНТРОЛИРАТ 75% от продажбата на кокаин и хероин в ЕВРОПА и 100 % от цялото ИЗТОЧНО крайбрежие на САЩ с Ню Йорк албанците са дясната ръка контрольори на НАЙ-могъщия Сициалански клан ГАМБИНО

Тоя гад, полицията ще го закове до 48 часа! Помнете ми думата!!!

сарказъм?

Това господин експерта явно в коментарите в дир-а го е прочел, защото още на същия ден имаше подобни предположения от списващи тук :)