Няма изчистена версия за петорното убийство в Нови Искър

Столичната полиция е мобилизирана в разследването на петорното убийство в Нови Искър. По случая се издирва 44-годишната Кети Николова Кюхова.

Обратно в новината

Коментари - Няма изчистена версия за петорното убийство в Нови Искър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИРОДИАДА В БЪЛГАРИЯ НО МАСОВА

пак ще чака на случайността или на всевалидното природно правило, че истината все някога излиза наяве. Просто нямат ресурс за повече.

Поредния случай, който полицията е разгадала още в самото начало. Телефониста е на топло, остава само да си каже всичко, затова ни будалкат с разни търсеници на джип, труп на предполагаема убийца и прочее дивотии...

Поредният случай, за който едва ли ще узнаем истината. Някой ще бъде набеден и случаят ще се приключи. Можеше даже кучето

Подочу се версия за убийства със самоубийство... Браво момчета.. пишете го петорно самоубийство ( с кучето 6торно), че да ги метнете в графа разкрити...

Балистичните експертизи какво показват ? Разположението на телата, наранявания.Камери ? Има ли самоубийство ? Отпечатъци ? Мотив ? Айде, размърдайте се !

Кви балистични експертизи... тя системата е още локална..... първо ще извадят експертиза, после ще я разпратят по районните, после некой КОС-аджия ще сравнява и така до Ноември :)

Важно е да се изчисти сумата и получателите на "стимулиращия пакет" за Банско , другото са дребни житейски драми без финасово измерение!!!

Абе на вас колко дена ви трябват за постигнете напредък в нещо, което се констатира за минута - има ли самоубийство след убийствата или няма?

За разкриването на това престъпление трябват кадърни, много кадърни хора, професионалисти. Имаме ли изобщо поне един такъв?

..... В рамките на недълъг период от време последователно са били застреляни... т.е.- това не се е случило едновременно, което- заедно с убитото куче говори, че : 1. Убиецът е познавал семейството и че те са го познавали и допускали в дома си 2. Извършителят е имал възможност поради 1. да изолира вески от семейството по такйъв начин, че останалите да не са наясно какво се случва с изолирания член от семейството и да не реагират бурно на случващото се с него. 3. Полицията не съобщава има ли наличие на борба или отпор от жертвите, или иззети чужди биологични материали от телата им.

Ако е познат нямаше да убива кучето. Всички май са били глухи след като не са чули изстрелите дето са били ''изолирани''. Сега се търси как ''самоубилите се'' са скрили пищова и как са се разбрали за подреждането след това....Много глупости ще се тиражират докато си намерят подходящия ''виновник''...

да плещят всякакви глупости и за Боко и за Радев и за Цацаров, и за Маринов или Путин и Тръмп, спрете да си упражнявате умствените полюции при такава една истинска трагедия бе. Много сте прости. Гнусно е даже

Според мен единствения начин да се убият 5 човека и куче немска овчарка с по един изстрел от малокалибрена пушка е някой преди това да ги е приспал с някакво силно вещество и да са били в безпомощно състояние. Друг вариант просто няма, защото все някой щеше да се опита да избяга, да се противопостави, а и такова хладнокръвие от убиеца е доста съмнително ... Мир на душите на хората, голяма трагедия.

Хладнокръвието у извършителя никак не е съмнително, защото при определени психични заболявания, то може да се прояви като симптом на заболяването. Неслучайно лица с тежки психопатии навремето се изолираха от обществото- това е дължимата грижа за запазване на живота на неопределен брой лица от обществото от лице с висока степен на обществена опасност поради заболяването му.

много филми гледаш...психотриларите нясмат връзка с реалността.

по твоjта логика професията на военен е професия на психопат и всички военни са психопати.

дежствието наподобява дежствие на човек кожто няма проблем с боравенето с оръжие. може да е някои ловец, притежател на незаконно оръжие, и т.н. дори не е задължително да е издирваната роднина. може да е кланова свада. по селата са често срещани свади между кланове.

да не се мисли за лифтовете на Банско и писаните статии в чужбина за вожда!

Младенка Мариновна, Сотирка Цацаровна - топ до топ идиота

За полицията и прокуратурата това е сложен ребус.

тези Цацаров и Маринов, а да речем Авакум Захов, Шерлок Холмс, Еркюл Поаро или поне генералте Атанасов или Богомил Бонев под вещото руководство на прокурорите Филчев и Татарчев досега всичко да е разкрито. Ей так - щрак и готово.

обаче, че този, нашият, една шепа народ, на една шепа земя, тотално откачи.

Ivan

Какво можеш да очакваш от мутрата он Банкя и ГЕРБ освен смърт и убийства! Тези новини, както и историята на мутрата от Банкя трябва да се погрижим да достигат до ЕС по време на Европредседателството!

прав си, докат беше бат Бойко имаше само кокошкарски работи- баби фърлили пари през балконя. Дойде Радев и почнаха извращенията- 5 трупа на съвестта му. Осигурил си е и фалшиво алиби - във Виенската опера. Трябва да се погрижим да стигнат до ЕС поо време на председателството :)

добре е да дойде топ разбирача по всички видове убийства Ботьо, да викнат и генерал Баско и до края на деня всичко ще е ясно!

От профила на сина във фейсбук се разбира, че е работил в лудницата в Карлуково. А от снимките личи, че семейството има опит с оръжията. Но всичко това предполагам вече е ясно на рзследващите.

попаднал е на ,,х-фаилове,, за управляващите ни...!!!

За малко си помислих, че са гръмнали Нанси Карабойчева - мис-ката.

като спре да е вървежна сред ''ценителите'' на женска красота и ще открият ловния сезон за грозофили :Д

Глупости на търкалета. Нагласена работа. На България са нужни такива новини да замазват кражбите, експлоатацията, мизерията, далаверите, зулумите, гаврата. Този главен прокурор е в играта.

Пет човека - пет изстрела! Едно куче - един изстрел! Който и да е този е адски хладнокръвен! Защо обаче някои би избил цяло семейство? И то по всичко изглежда, че владее оръжието добре.

а за джипа БМВ 5 от де го има не ти ли е интересно? Нали беше голям проблем дето простреляният данъчен има джип? Я тоя същия мяза да е. Оти не питаш ся от де пари за зимни гуми? И за калашник?

Мен лично ми е интересено кой е убиеца (подобни, професионално извършени масови убийства са изключителна рядкост за България), а не защо ги е убил и кой как си е изкарвал парите (законно или незаконно).

Убийствата са си убийства,но смятам че правителството трябва да ограничи средствата за осведомяване!Не е нормално рано сутрин всички възможни медии да ни заливат с криминална информация!В нормалния свят за това си има време и място!По вестниците има криминални страници,както спортните ,например.Изключение се прави за знакови убийства на политици,популярни личности и т н .По телевизията това се прави в късните часове ,когато малолетни и непълнолетни не са пред телевизорите.Разбира се има Интернет ,но какво пречи и там да се въведат часови ограничения.За съжаление нашата журналистика преследва преди всичко сензацията.Би могло да се помисли по този въпрос и да се вземат мерки!

се прави целенасочено. Как иначе българинът да се представя като тъмен балкански субект?

Ти говориш за ''Нормалният свят'' - По нищо не личи България да е част от него ! По НИЩО !

Ако въпросната 44-ри годишна жена е успяла да натръшка 5-т човека с по 1-н изстрел от малокалибрено оръжие я взимам при мен. Тя е безценна. Дебелият от Пловдив, да Цацаров, за теб говоря - ти си уникат просто, бижу....

От канцеларията на облия Сотир ли ми сложиха минусите? Така ме кефи този шопар...

Както и да се опитат да го замажат от МВР впоследствие, да застреляш 5 човека в главата от упор не е работа за психика в афект или средностатистически пишманкилър, учил занаят по разни военни райони. Ако има професионално убийство в последните 10 и повече години, то това е тази касапница. Всякакви любовни многоъгълници, парични взаимоотношения с дребни и едри мутри, съседски селски вендети от типа "спор за паркомясто" и прочее битовизми са абсолютно изключени за мен. Такова чисто убийство е по силите на съответните служби на държавно ниво, или на ниво много крупен международна престъпна организация. Вторите обикновено чистят със здрелища, с ефект, с терор- нещо в стил тропосване с автоматично оръжие, кола-бомба и т.н. Остават първите. При нас мафията си има държава, съответно и службите на държавата са притежание на мафията. Все пак това е нещо качествено ново в нашия престъпен бит и съм учуден, определено.

От комунизма ли психяса, комунисте?

Малокалибрено оръжие, изстрели в главите и 5 трупа- ако беше ходил казарма поне щеше да знаеш, че това не е като да стреляш на компютъра.

Не е толкова трудно. Просто са приспани предварително.

Май са намерили колата с тялото на търсената жена... Ако намерят и оръжието там,куките ще скалъпят тутакси най-изгодната версия.Обаче ако не го намерят к,во правиме?

Ако го разбера кой е този убиец, ще го убия и аз.

Няма страшно, на третият оглед полицията ще открие скритото оръжие, което подлият убиец е заровил в двора след като се е самоубил. В днешно време е въпрос на часове да се разбере дали някоя от жертвите е стреляла. Да не говорим че не е никак лесно да убиеш 5 човека с по един изстрел от малокалибрено оръжие

а полицията разпитвала съседите дали са чули изстрели и гърмежи в новогодишната нощ.

Ако живеят покрай полицияски или военен блок, като нищо ще чуят изстрели по новогодишното нощ. ;)

В новогодишната нощ, много трудно може да се различи стрелба от малокалибрено оръжие и фойерверк или пиратка! За мен убиецът е привел в безпомощно състояние жертвите след което ги е застрелял един по един с по един куршум! Немската овчарка е свидетел, но интересно как е реагирала? По принцип всички кучета се стряскат и плашат от пиратки и други развлекателни муниции и силно променят поведението си! Предполагам, че кучето е намерено в някое отдалечено от прозорците кътче на жилището!

дали не е имало любовен триъгълник и седмото лице от мъжки пол да е извършило това?А другите са убити за да няма свидетели!

тъй кто се намираме във форума на дирбг, най подходящата версия, като за тук е: Путин е виновен!

може да не си далече от истината

не са издържали да слушат новогодишните пожелания на джуджето и са се самоубили нключително и кучето

Един възрастен човек ви разказа пак играта по телевизията. Открит е и джипа и застреляната жена, която те издирвали. Смешници. Пародия на власт и държава, пародия на прокурор, на мвр, на всичко. Те ви го и казаха тези дни от основните западни сили - GB, Герм., Фр. и т.н. - корупция и кражби, сърдити чиновници, разтакаване, усукване и нищоправене като изключим краденето. Смешници.

Трябва да си напълно безмозъчен та да вярваш на версия че майката е убила дъщеря си, плюс още 4 човека от семейството с по един куршум после отива на май.ната си та да се "самоубие".... Това отвсякъде е професионална работа, драги ми разследващи....

За да убиеш човек и то с един изстрел с малокалибрено късоцевно оръжие трябва да го простреляш от малко разстояние или в главата или в сърцето.Даже и така не е сигурно.Смъртоносните изстрели в главата са през очната ябълка,през слепоочието,през долната челюст в подезичното пространство или в тилната област.Човешкият череп е достатъчно здраво нещо и са известни много случаи,когато са оцелявали хора.Малокалибреният проектил просто не може в някои случаи да предизвика смъртоносна контузия на мозъка.При изстрел в сърцето е още по-несигурна работата-има гръдна кост,ребра,гръдна мускулатура,пак контузията е малка,проектила може да не засегне сърцето или големите кръвоносни съдове.Жертвата ще оцелее достатъчно дълго,за да извика помощ.Единственият начин да убиеш толкова народ е да го направиш като са заспали,със заглушител и изстрел почти от упор в главата.

Възможно е всички да са били заспали.

Така като гледам фактическата обстановка, виновни са сигурно извънземните.....

да проверят кои комшии са давали оплаквания срещу кучето... много е вероятно някой от тях да е отишъл да се саморазправя.

Новата ми теория е, че юнаков е избил другите, а жена му - него. То вариантите не са много де - или тя него или той нея. Което се определя лесно според приблизителния час на смъртта. Ушев обаче още премисля.

С един пищов?

Ако бащата е преспал с доведената си дъщеря,майката има сериозен мотив? Но като чуя как говори т.н.гл.прокурор и като знаем какви мутри са в мвр-то и как съдебни медици няма истината никога няма да излезе на яве.

преспиването не е причина за мотив, ако е било по съгласие. Виж, за развод е мотив. Иначе Софка маринова и какво се казваше цигането които и беше син, пък после мъж ехе... да е умрела до сега

Егаси мотива - а за по-сигурно да гръмне и собствената си майка. Хора не фантазирайте.

Преди малко по NOVA казаха, че са я намерили мъртва в гора, близо до джипа

разгеле, завещание има ли в жабката?

Май там твърдяха, че убийството може да е шесторно и тази да е била гонена и застреляна навън. Но засега явно не се знае.

Ако бяха чели форума щяха да знаят че такова е преобладаващото мнение за съдбата на тая женица.

най-интересното в случая е, че снощи във форума статистически мнозинството от коментарите бяха за нелеката съдба кучето Неро. Никой не се интересуваше от де аджиба г-н Юнаков има пари за джип БМВ 5, от де има пари да му купува масло пълна синтетика, па за летни и зимни гуми, па за каско и винетка пари ??? А тия животрептящи въпроси силно вълнуваха мурзилките лани преди седмица кога гръмнаха данъчният в БМВ. Сега не ги ебе от де един автомонтьор има пари за баварец, калашник и къща в Нови Искър обаче за данъчния бе им много на зор

Ти си единствения, който се вълнува от тези въпроси. Не се опитвай да ни пробутваш скапаните си опорни точки, с които се опитваш да си заслужиш сутрешното кафенце. Най-малкото е изключително грозно да го правиш на фона на разигралата се човешка трагедия.

пич, мерси че напомни. Отивам до кафенето, очертава се натоварена програма за деня

И аз се чудя защо се раждат толкова много дебили като теб, ама...Ганьоооо, не гледай в чуждото канче, гледай себе си, че сме се прочули в цял свят с простотия, злоба и чутовна си завист. Опитай се ти да спечелиш, не завиждай на другите.

Ако някой се самоубие, не трябва ли оръжието да бъде намерено близо до трупа?

Да де. Самоубил се ама след това изтичал да скрие пищова. Тия не са добре. Не изключвали никакви варианти. Толко ли не е очевидно има ли единия труп пищов в ръката или няма???

След като се е самоубил го е изхвърлил в някаква канавка

Боже опази ни от такава полиция. Още не могат да разберат нищо.

Напили са се, скарали са се с друг пиян и оня ги е гръмнал. Цацата и дървения топ-следовател Сарафина чий го дирят там? Нито на единия, нито на другия му е работа да пречат на полицията като висят и дава интервюта.