С 2 изстрела в гърдите е убит геодезистът в София

Задържаният вчера за убийство в София 79-годишен Никола Николов вече е с повдигнати обвинения. Той е убил 67-годишния Александър Василев с 2 изтрела в гърдите.

Обратно в новината

Коментари - С 2 изстрела в гърдите е убит геодезистът в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...от рубриката "Бесни старчета".

loyola

Имаше навремето подобен филм: Ворошиловски стрелец. Един пенсионер е силно възмутен от липсата на воля у властите да разкрият престъпниците, които да получат подобаващо наказание. Ситуацията го подтиква да прибегне до незаконни методи спрямо извършителите на престъплението, в името на правдата.

Предполагам, че 79 -годишният дядо абсолютно "доброволно" е дарил 5-те дка и затова е бил с бинтована глава и с кръвонасядания. А убитият е бил с изключително "легален бизнес" и бизнесмен с "чисто " минало, ясно настояще и още по-заслужено бъдеще.

Човешката алчност е в корена на злото.

Дарени 5 дка в Банкя! Купувам диплома на геодезист.И на ника ще ми отива.

Поръчвай си и бронежилетка /своевременно/! Защото нали си знаеш -2х9грама...!

Защо шантавия "Ото" заля форума със скудоумни коментари къде и как се били избивали комунистите? Тази работа по ми прилича на сделка с реституирани имоти!А кои имаха по 5 дка лозя из Банкя преди 9-ти? Не ще да са били комунистите!

geodezistite mnogo pasri iskat ne se zadovolqvat s malko e taq lakomiq

geodezistite mnogo pasri iskat ne se zadovolqvat s malko e taq lakomiq

в Банкя....

Законът по презунпция е сляп.

презумпция

презумция

5 декара, трябва да си поел ангажимент да оправиш по втория начин, минимум 50 декара. Има как тия работи да станат. Дали ще ги даде на поземлената комисия или геодезиста ще се разбере с тях, далаверата и до днес си върви. Явно има неспазена уговорка и дядката в името на деца и внуци е решил да се жертва, като пренесе в жертва геодезиста. Има човек, има проблем. По южните квартали, бая народ залеби, покрай тия земи. Поземлени комисии, геодезисти, брокери, адвокати, всички станаха по богати от тия на които беше върната земята.

Чакайте вие истината.... ама друг път. Този филм вече го гледахме. Сега максимална присъда за убиеца! Преди година една невинна банкерка я настигна оловото, а сега "легалния бизнесмен" Василев.

Има още бая за гърмене от обръчите. Всеки инженер усрал земеразделяне и кадастър трябва да бъде разчекнат. Мамка им крадлива

ти въобще имаш ли понятие от земеразделяне и кадастър?

И каква стана тя? Убитият се полакомил за 5 декара, пък накрая му стигнали 2 квадратни метра... Всички, които са отворили ей такава уста за разни нечестиви материални придобивки, трябва хубавичко да се замислят доколко си струва.

Брокери на недвижими имоти:-Паразити от шмекер на горе.

Чичака, ако го докара до съд, мисля, че няма да му пука за срока на присъдата.

pompai

Когато е слабо управлението така всеки взима правосъдието в ръцете си..........

pompai

преди да се гръмне имах имена и списък..............само да се бе обадил

Значи геодезиста фалшифицира документи с помощта на които успява да получи "дарение" в размер 5 дка. нива в Банкя от ответника. По-късно "дарителя" научава за своето си "дарение" от "компетентните органи", научава и името на "дарения" и го посъветва да му върне откраднатия имот, пардон "дарения". Но геодезиста е по-печен и пренебрегва съветването. В резултат на което ръцете на потърпевшия се разтреперват и те не са в състояние да удържат двамата управители втурнали се към тарикат-геодезиста. Жалко! А такава добра сделка беше! Съсед на Б.Б., но за кратко. Мир на далаверата му. Амин, голям амин!

Браво наборе-няма държава правосъдие сами си уреждаме сметките.

Не е лесно и геодезист да си в България, все се забъркваш в тъмни сделки без да искаш и после може да те гърмят ама...

А. Василев нещо не е спазил уговорката от 2012 г. след прехвърлянето на имота.

За жена са се били! И не ми слагайте минуси, явно не сте разбрали иронията! Тези дъртаци даже не са осъзнали, че им се полагат не повече орт 2 кв.м имот на тази възраст, и дано ги заровят по-дълбоко, поне да не смърдят.

Комунистическата простотия и алчност са недостижими. Цола Драгойчеа сереше и пикеше в мерцедеса до последно. И не само тя. Всички комунисти без изключение са крадлива и алчна измет, независимо от възрастта. Комуниста и на 100 години да стане пак ще иска да краде и да придобива.

го казваш след предаването миналата седмица, колко герберастки кметове са си накупили лимузини за по 100-150 хиляди лева с общинските пари?Цола и такива като нея бяха 50-100 човека общо, а сега са толкова само в една средно голяма община!

Ото, слънцето много ти е размекнало мозъка. Какви комунисти бълнуваш? Станало е убийство, има ли значение дали са комунисти или други разцветки? Трябва да си много ограничен човек, за да говориш такива глупости. Наистина чипът ни е повреден, ако още има такива велики титани на мисълта.

Изключително съм изненадан от бързината, с която родните милиционери заловиха убиеца... Вярно, че е 80-годишно деде, което сигурно е припаднало след стореното, вярно, че убийството е станало на 200 метра от Първо РПУ в София, ама все пак родните ченгета са се о.ирали и при по-прости случай, та сега трябва дружно да им изръкопляскаме...

Докато умните се наумуват .............

Вълшебнициииии!

Комунистите винаги са се избивали един друг, за пита краден кашкавал или за мръвка от откраднато агне. Нищо ново. Класика в жанра.

Това от дядо си активния борец ли го научи?

Двама дърти комунисти се разбрали да крадат от държавата. Сиреч да не плащат данъци. После единия комунист окрал кашкавала на другия комунист и вторият му теглил куршума. Класика в жанра. Съществува още от шумкарските времена.

дарение с пистолет в главата и примка на връта.

Искам да запитам модераторчето, защо съм блокиран на другия ми комп вече над две седмици? Винаги досега като съм псувал, са ме блокирали за максимум седмица.

Още един нагледен пример,че когато една държава е слаба-то хората се саморазправят.

Не му е чиста работата на гъзодезиста. Но военният като е видял, че работата е опечена и няма връщане назад, се е видял в безизходица.

А КВО ПРАИМ С АМЕРИКАНСКИЯТ АГЕНТ И ПРИВАТИЗАТОРА НА ДВАТА ТЕЦА МАРИЦА 1 И 3-БУРГАСКИЯТ АРМЕНЕЦ-ЕДУАР САРКИС МАНУКЯН??? ДАЛИ ЦРУ НЕ ГО Е ВЕЧЕ ОТСВИРИЛ ТОЗИ НАГЪЛ АРМЕНСКИ БОКЛУК?? БА-А ЛИ МААМУ....

такъв филм "дарил му имот от 5 декара в Банкя", дарението го считайте за измама в особено големи размери, сиреч измамника си е получил заслуженото:)

старци/разбойници

У нас , в Америка има две много истински приказки, а именно: 1. Щом се гърми, най - вероятно има защо. 2. Наи-важно в бизнеса е доверието-веднъж стиснем ли си ръцете, ако стане издънка много вероятно преди съдията да заговори пистолета. Като ви гледам, на прав път сте и вие. Когато стане обичайно терикатите да ритат камбаната след частно праворзадаване, измамите ще намалеят

"-Николов е дарил на Василев недвижим имот с площ от 5 дка в Банкя". Това дарение е направено за доста парички които е трябвало да бъдат дадени на черно за да не се декларират на края на годината и да не им се плаща данък. Явно Василев не е удържал на предварителната уговорка за сумата - и е получил двата куршума. И двамата са хитреци - сега единия в гроба а другия в панделата. ИМОТ НЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯ СРЕЩУ УСТНИ УГОВОРКИ!!!

Добре казано.

А дали не го е "дарил" без да знае за "дарението" и "дареният" се е ослушвал за да мине давността!

за 5 декара трънаци и куршум. После искате Василев да си доди от Белград. Да не е луд.

Това са "бедните" булгаристански пенсионери. Комунистическта измет. Комуниста краде до последно. Но този извадил ковти късмет. Попаднал на друг комунист, по всяка вероятност бивш офицер от службите. Два изстрела изстреляни професионално, ковчег и гроб. Една пенсия на презрян комунист ще тежи по малко на НОИ.

Но пък и един съвременен тарикат демократ си намери мястото. Кой знае с какви пари е завлякъл човека,след като той се е решил на края на дните си на такава крайна стъпка.

Чудя се на 2 неща: 1. На тъпанарския коментар виждащ комунисти дори и в една човешка драма. 2. На тези дето му слагат плюсове.

Кой каза че съдебната реформа буксувала. Това е началото. Хората ще започнат да раздават правосъдие. Като няма съд и държава така страва.

Защо ли точно този геодезист е изтеглил късата клечка ?

защото е от банкя (имота)!

За съжаление това е само началото. Всеки човек знае с проблем знае кой е персонално отговорен, кой чиновник го е прецакал, на кой магистрат му се е разхлабила превръзката на очите когато е решил делото му, кой кметски наместник е фалшифицирал пълномощно и е продал нечии наследствени земи и т.н. Вече никой не се интересува от общи приказки за "отговорност на институциите", "станалото станало важното е да не се допускат повече такива неща". За съжаление такива саморазправи ще се случват все повече.

Защо МВРто раздава оръжие на бивши ДС агенти, комуняги и военни пенсионери като въпросния убиец?

Мисленето никак не ти се получава, за това недей да се напъваш.

Старци, които Бог знае защо все още не са напълнили трапа се гърмят за пари. Комунистическа проста измет. Загуба никаква.

ХА ! Абе май злодея е излязал голям наивник че няма да му потърсят отговорност ! Един бандит по-малко !!!

Не мога да коментирам със 100% сигурност, понеже още липсват факти около случая, но може и да се окаже че това е първото убийство извършено като отмъщение за явно незаконно придобиване или принуда или измама.. От много години се чудя, ще се намери ли 1 човечец из държавата ни пълна с мърши и да даде пример, че далавераджиите не трябва да спят спокойно...

Не е първият. Банкерката от Уникредит?

профито си е профи. нема да чуеш: 6 изстрела и жертвата спасена у пирогов..... ЗЕМИ ЗАКОНА У СВОИ РЪЦЕ - НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ, КАТО НЕМА СПРАВЕДЛИВОС! МАЛЕЙ, ДАН БИ ТЕ ТВА ДА МУ ВИКАТ "СЪДЕБНА РЕФОРМА"

Геодезистите са голЕма мафия, особено дъртите!!! Не ме учудва такова уреждане на сметките при тях...

Ало, Дир-а - "Геодезистът". Подлог, пълен член, туй-онуй...

Помислили са 2-та изстрела за подлог :)))

Присмял се хърбел на щърбел.

Пистолетът марка "CZ" дали не му го е подарил другарят Добри Джуров за вЕрна служба на Партията???

Другарят Добри Джуров не раздаваше награди за служба на партията! Човекъте профи, видимо .