Заплашили обвиняема по топдело да не говори за Филчев

Телефонен терор и заплахи, че ще изживее наяве сцени от най-страшния филм на ужасите за всички времена "Екзорсиста", принудили бившата прокурорска секретарка и подсъдима за убийството на ямболската адвокатка Надежда Георгиева - Димитрина Калайджиева да напусне България.

Обратно в новината

Коментари - Заплашили обвиняема по топдело да не говори за Филчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Филчев се е опитал да мине тънко - със заплахи, без подкуп. Или момата не си е изиграла картите правилно. Тогава ще се оправим като народ, когато започнем да си търсим своето, а не се поддаваме на заплахи. Иначе като човек Филчев е праволинеен, не е трудно да предвидиш реакциите му. Могла е момата да си поиска по-твърдо, щеше да я припознае като сходен характер и да склони и да й плати. То лесно се пише отдалече и в последствие, не укорявам женицата, нормално е да се стресне. Ама да знаят хората, попаднали в подобни ситуации, да не им е толкова лесен животът на мафиотите.

глупости пълни ,абе вие журналистите докога ще сте платени и гадни ,добре че не станах журналист

Тази отврат-Филчев има много влиятелни червени другари зад гърба си,но...ще дойде видов ден...

бил много страшен...всички умират еднакво - с оцъклени очи...не съм му взел мерника, затова е страшен

ЦИРК!

Тоя психар и престъпник няма ли кой да го вкара в затвора или поне в лудницата?

Ясно е само, че държавата и сега продължава да закриля престъпници и да не ги гони до край и наказва. Примери има толкова, че да сме извън Шенген с години. На Запад ги знаят, всяка държава от ЕС има списък с няколко знакови фигури, но и ГЕРБ не ги преследва, а и срещу "легалния" им бизнес не иска и не може уж да направи нищо. Всеки и в България и в ЕС ги знае престъпниците с мръсни и неясни пари, ама у нас те са работодатели и спонсори на младежта и спорта.

Така е..То да е само ГЕРБ...От 20г. всички са еднакви и мястото им е в затвора.... Ние си ги избираме, продавайки се срещу 20лв...

Филчев: От нищо не ме е страх, само от Оня горе.

...Непобедяемите ?! ... Несменяемите ?! ---- Комай ще да е най-най -- невменяемите !

На този садист доста му дишаха във врата следователите, но точно тогава, за да запази това съкровище, агентът Гоце и неговият любимец Калфин го пратиха в Казахстан, да получава огромната заплата и пълна издръжка и да си седи на топло под тяхното крило! Нали той беше отговарял на журналисти по служебния телефон, че това "плод-зеленчук", а не посолството в Астана, мръсника! И сега си го пазят, да им е жив и здрав, а всичките му садистични способности да се обърнат и срещу тях един ден!

Не мога да разбера, толкова ли е силен този човек, че се шуми от 10г. около него и нищо не се случва?! Пореден епизод от странното ни съществуване в България.

И аз това се питам?По-скоро има страх...от него.

Чудно ти е, защото нямаш представа какво означава да имаш властта на "главен прокурор". Прокурора - това би трябвало да е адвоката на Държавата. Човека, който защитава интересите на Държавата и данъкоплатците. Той има достъп до всички явни и тайни механизми на "терор" в Държавата. Под "терор" - разбирай - силово упражняване правото на закона. Може да те вкара в ареста, може да ти направи живота тъжен. Ако реши може да те разплаче за това че не продупчила билета в тролея. Ако реши - нищо няма да направи. Пряк достъп до МВР. И - няма "бивш прокурор", както няма и "бивш милиционер/полицай". Веднъж влезнеш ли тези структури - променя ти се мисленето, и винаги има кой да е зависим от теб, а и ти си винаги си зависим - все за нещо си правил компромис. Все още ли се чудиш дали е "толкова силен" този? Във всеки един момент може да изкара на светло кирливите ризи поне на десетки висши политици :)))

Като имаш предвид кои го пазят толкова години, веднага ти става ясно, че им знае спатиите, а те са много, ама страшно много и много мръсни тайни! Гоце, Кирил Добрев, Станишев, Доган, Овчаров, цялата мафия около Костофф ... край нямат! На всичките им е по-изгодно да понасят всичките плювни от гражданите, но да не допуснат той да влезе в следствието и да се разприказва! А понеже не им стига акъл и нямат воля да се отърват от него ... , предпочитат да го покровителстват, да го пращат по света, да си го къткат като пиленце, пък че бил убиец и садист, е , да не е първият голям престъпник в тази държава, който си живее в палата и си харчи рушветите?!

Прав е Боце. Ама така ми се иска нагледно поне един да влезе в пандиза! Там знаят точно такива като Филчев как да ги " лекуват" от психопатията им. Парадоксално звучи, че точно изпълняващ такава функция като Филчев е извършител на криминални дейности, но животът е непредсказуем явно. Трябва да си получи заслуженото според ЗАКОНА на самия Филчев, ако щете, но е необходимо да има възмездие. Така и на нас простолюдието ще ни е по-леко да понасяме безчинствата, които се вършат като цяло в държавата ни.

Ей Костов,акъли даваш на ББ,а гледай какво животно ни натресе за главен прокурор. Махай си Костов-минало си!

Въпреки обещанията на Премиера ,че ще се променят нещата в работата на съда и службите за сигурност, както и тази на прокуратурата нищо не се е променило.Обратно в "борбата"с организираната престъпност,която в един конкретен случай е чиста бутафория участват въпреки конституционното ни право пазено от конституцията за личните данни и самоличност и жълтата преса.Данни от съдебни до производства и информация от прокуратура се застрашават семействата на "обвиняемите"техните невръстни деца,родители и съпруги от линчуване и издевателства от страна на меркантилни обществени групировки.Пълен ,абсурд но е явен уважаеми г-н Премиер!

Истината е друга и очебийна- политически елит е свързан здраво с организираната престъпност и оплетен като свинските черва с нея. На такъв елит не му е изгодно да "оправя" съдебната система и правоохранителните органи в правилна посока.

Песимистично но вярно!

Какъв Гоце бе, тъпчо, Филчев стана главен прокурор по времето на Костов и президент Стоянов.

А кой според тебе го прати да ни бъде посланик???

и все пак, той е синя креатура.

А какво "да го прави" ??? По - добре навънка! В Грузия е добре, а в Нова Зелландия е още по - добре... .

Не търсете правосъдие в мутренско-комунистическа България!

Филчев, чрез странната си смесица от естествена простота и неподправена лудост е ярък пример за живота, който кипи в кръговете около Гоце.

хапчето... гинкото! пи ли го? къса памет а? той Живков го направи главен.... ех материял... матрял!

Обществена тайна е, че Филчев е извършил тези убийства. Само дето липсва политическа воля да тикнат зад решетките този психопат. Сега и икономическия университет е окупирал.

И какъв мотив може да има секретарка в София за да убие адвокатка в Ямбол?

Скрити в един ямболски винпром наркотици.

Нека президентът Георги Първанов си каже за Никола Филчев...

Какъв Гоце бе, тъпчо, Филчев стана главен прокурор по времето на Костов и президент Стоянов.

Какъв Гоце бе, тъпчо, Филчев стана главен прокурор по времето на Костов и президент Стоянов.

Кой го изпрати посланик на майната си,вместо след падането на имунитета като Гл.прокурор,не му потърсиха отговорност,ако има вина?

Няма ли кой да спре Нанка Колева да плюе! Познавах Николай Колев. Голям престъпник и убиец беше!!! Да не казвам с какви кървави пари издържаше семейството си ,за да живее охолно!!!

Имаш право. Той е създателят на ТИМ. И нищо чудно учениците да са "надминали" учителя, ако нещо не им е бил угоден вече.

Смешно е ... Вижте как живее съпругата му .. Ебаси яката тимаджийка а ... ха ха ... ВИЖ Филчев е посланик ..ходи по света , живее нашироко. Орлин често очаства в програми за източване на евро парици, само сменя фирмите с които участва ... така че ... Просто Николай го гръмнаха тези ... понеже се страхуваха ... Те са страхливи хора ... не си мислете че в тях има някаква особенна смелост ... С такива хора се постъпва хладнокръвно , без емоции. Това са бъклуците на обществото ....

Вероятно на Филчев му се иска и на нея да й приложи някоя сценка от "Екзорсиста". Но пък проблем оставаме още няколко милиона българи, които се досещаме за истината. С нас какво ще прави Кольо?

Абе как така Лондон отказва да я екстрадира? Тия в в ЕС ли са или пак са си бамбашка?

Никоя западна д-ва няма да се опъне току-така, ако няма истински основания за това.Така,че мисли логично.

Естествено е Димитрина Калайджиева да говори така. Нали трябва да се измъкне по някакъв начин от правосъдието. Друго оправдание няма. А кажеш ли на ингилизите, че някой те дебне, за да те убие, оставаш автоматически у Англията.

Ако наистина си прокурор, поне се скрий. По-жалки същества от Вас няма. От както помня, все сте надупени. То не бяха комунисти, Татарчевци, Филчевци, Цецовци. Нещастна порода безгръбначни.

ДОЛНОПРОБНА пасмина корумпирани, некадърни и престъпни подлеци, съсипали живота на изключително МНОГО честни и почтени ДАНЪКОПЛАТЦИ. Й. В. Сталин е имал една БЕЗГРЕШНО функционираща система - Сибир! Жалко, че и урановите ни мини са оглозгани!! Та има ли в Б-я един почтен, честен и морален правист - от последния (или първия) юрист (адвокат) до магистрати, следователи, съдии и съпътсващите ги правоохранителни и правозащитни органи???

... била по-голямо студио на филми на ужасите отколкото холивудските... Много недосегаеми се разхождат там. Как да им гласуват бюджет в такъв случай ?

Този Филчев е изверг, но става за гост в шоуто на Слави. Поне него вкарайте в затвора.

И Филчев и Филчевица и Колев и....всички са в лайната/разбирай живеят луксозен живот.Добре е ,че от време на време се поизбиват,та има НЯКАКВА справедливост.Лошото е,че местата веднага се заемат от други не по-малко брутални и корумпирани-също като при наркопазара...

И да я питат тази другарка как и с какво живее 11 години в Лондон?Откъде паунди?Наем,консумативи,храничка,дрешки???