Коментари - Нестор Несторов: Не знам да е разкрито знаково убийство | Днес.dir.bg

Нестор Несторов: Не знам да е разкрито знаково убийство

Не зная да е разкрито някое от знаковите убийства на прехода. Това каза по bTV Нестор Несторов, градски прокурор на София през 90-те и два пъти член на ВСС.

Обратно в новината

Коментари - Нестор Несторов: Не знам да е разкрито знаково убийство | Днес.dir.bg

Коментари

И неговата работа/крадеца вика дръжте крадеца. Никога е нямало справедливост. Той го знае, ама явно пак се гласи да влезе в дясното. Има време, ще дочакаме още 30 години, докато всички негодно си отиде завинаги от този свят. На 100% истина е с несторчо, щом се повлякохте всички по една проста селяндурка на младини, толкова ви е било сивото ви вещество, а умните, не членове на българската комунистическа партия бяха изхвърлени, той много добре знае, а седнал и той за справедливост... Поне по-младите, ако ще е главният прокурор, не му знаем цапаниците му, а този е ясен като бял ден, поименно знаем, кой, кой е... имаше много честен и справедливи юристи, по-малко и то само двама бяха, които мътеха водата, но пусто бкп-тташев и костадинов, чишити, я сега ни отговори, НН има ли справедливост сега и преди, отговор не желаем. справедлив беше г-н Бънков, Жак Лило, и много други, големият % де, бяха справедливо, с изключая на двамата- единият му носеха цигари от Цигарената фабрика??? и така ги издигаше жените, а и по тази част двамата, и то от бкп. как да им вярваме???????? НИКОГА Е НЯМАЛО И НЯМА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ спрямо определени хора, било то ....

Същия този е бил гл.прокурор 90-те год. и не ги е осъдил тия изроди????Е 20г. няма доказателства? Мутрите ги покриваха те! Изнасилени деца имаше много....

Такива като него не трябва да дават интервюта,а да върнат парите,които са получили като заплати.С изявлението си сякаш иска да каже "вижте какво направихме и как нищо не можете да ни направите".

Кое е чудното?! Хората, които държат правосъдието, са създателите и унищожителите на убитите. Да се заловят сами себе си ли..?

отлично познаваме Нестор Несторов. Четем, че е роден в София, ние мислим, че е роден в Свиленград, но може и да грешим. Забравил е да пише, че е бил на стаж в ХРС, барабар/заедно с Димитър Велев, Ясен(баща му ЦК на БКП) и Той, тримата и Пенка машинописката от село Славяново, Харманли, Хасковско, нещо по въпроса Несторов, в квартирата на Пенка трима ви, а децата и завършиха висше в столицата, в симеоново, спирам до тук, че мината е опасна, а може да ни взриви от раз. Реститутка е. Цели улици в Свиленград, но как стана бе, Несторчо, през соца знаеш, че такива като Дамян Бисеров, Видю Димитров и др. да не ги изброявам , поради миналото си, от богати родове преди 1944 не им бе разрешено да упражняват професия: прокурор , съдия, а Ти Несторов -бивш градски прокурор или това е станало може би след 1989, не обичан човек, макар и млад в съда, това се коментираше по коридорите на съда, а иначе по тая част им беше добре с пепина селяндурката, а и тодор ташев и той намаза от филията с маслото, четири, късмет брат, късмет мили ми и през соца и сега чукани до неузнаваемост ... купварите и брантиите винаги са били добре дошли по всяко време.., а ние будалите с един и той не юрист, не директор на предприятия, а имахме тая възможност, но отказ от някои наши страни, много красиви и умни момичета бяха свестни, Несторов е от богат заможен род и още иска милият, а ние какво да кажем, смеем се, въпреки, че не ни е до смях, явно от хората на костов и обратно иска властта, не ме интересува, важното е те да се добре-комунисти и фашисти, останалото по бързо в отвъдното, там ви е ни е мястото , наглост , по физиономията, поне Димитър Велев беше добър и си остана може би такъв и сега, не знаем нищо за него, но беше обичан , защото не величаеше, освен дъпъсъто там навремето с хисар маала, не съм в бг, не ме търсете, няма да ме откриете, защото съм в отдалечен регион от Берлин,

Мръсен соросоид си Несторе! Дай България ли ти плащат? Лозан Панов ти шепне в ухото! Няма неразкрито убийство и престъпление, просто не ви ги казваме!

Поредния ЛЪЖЛИВ ГРАБИТЕЛ на прехода! Тоя колкото пъти да го застреляш а си мисля, че и роднините му да гръмнеш, пак ше малко! От тая статия рабирам, че тое освен, че е некомпетентен в работата си, но и ЛЪЖЕ при това най-нагло! Не съм много вярващ, но само заради такива хора ми се иска да има АД и те да попаднат там! Защото инак за тоя възмездие няма да има!

...леке бе разследвано за злоупотреби заедно със съпругата си!!! Негодник!

d4

поредното измиване на ръцете, изцапани до раменете с л...а. не са виновни службите. виновни са онези, които дърпат конците и ги командват. но тези "господа-другари" никога не дават интервюта.

И кои са те ? Имена ?

Ами, щом не знаеш, защо я получаваш тази пенсия? Пълно е с такива кафепиячи и поливачи на фикуси, чиято единствена цел е да добутат до пенсия

Що за журналисти имаме да са толкова удобно ''неподготвени'' и неадекватни в разговорите с провалени и откровено сенчести фигури. Защо не попитаха за доходите от наеми, произхода на парите за покупката на имоти, да бяха включили и НАП и гуруто финансов министър. Да бяха попитали и МВР, кой е отговорен за докладите за престъпления и какви санкции понася за неточности и ''премълчавания". Дават ли си сметка в тия родни медии какво нечовешко зверство е да ти изнасилят децата пред очите, а цялата държава да се прави на разсеяна. И сега тези са оставени с максимални пенсии, бонуси при пенсиониране, неразследвани имущества ... гнус. И нищо ли според управляващите от ГЕРБ не може и е късно да се направи срещу виновните?

ами ние това отдавна си го знаем. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Свършил ли е поне,за пет пари работа,а?!

..явно е свършил добра работа ...с тези приходи....

Е, как ще ги разкриете като вашите ДС началници ги разпореждат и техен агентурен апарат ги извършва тези убийства?!? Навремето ни пробихте ушите с разделение на властите, ама всички висши магистрати сте ДС ченгили!

Дира, страшно е дразнещо това с грешка 504! От седмица ви сигнализираме. Пуснете едно съобщение до кога ще продължава това!

Извиняваме се за причиненото неудобство, но сайт-мениджъра ни се върна на предишната си длъжност - оператор на фекалка.

като прокурор колко престъпници вкяра в затвора. Всички знаете, когато се пенсионирате - но от това полза никаква. Имаше разказ от Елин Пелин в който един разсилен се канеше да "изока" като се пенсионира, та и твойта такава. Излишно си предаваш важност и тежест когато вече от тебе нищо не зависи.

Всеки политик и прокурор говори, че нищо не се върши от държавата и прокуратурата, обаче след като е излязъл от тези структури. Да го питам аз Несторов колко знакови дела завърши с осъдителна присъда, докато беше шеф в прокуратурата? Моите спомени са, че нито едно !!!

Не е истина. На екс-прокурорчето позицията му е, че давността трябва да е 50 години, защото някой може евентуално да направи самопризнание 30 години след убийство, очевидно неразкрито през цялото това време. Ръбатите тюфлеците от МВР, предполагам, одобряват това, щото нали, все пак има шанс така да си вдигнат плачевната разкриваемост. Тия всичките клоуни са пълен трагикомичен позор.

Нищо ново не ни каза. Убийци и поръчители са уважавани граждани, богати и известни.

Нека този прокурор разкаже малко и за къщата си....

Че то и от незнаковите колко са разкрити и са завършили с ефективни присъди за извършителите?

на сорос се подкрепят. За това всичко е в гъз! Само бой до смърт ще оправи и джурналята неграмотна и методично зомбираща населението.

е пречел да разкрива такива престъпления? Излязъл от прахоляка, отупал се и сега разтяга локуми... никакъм срам нямат такива като него

Той казва кой - следователите, които не са му давали доказателства. Осъжда ли се човек без доказателства ?

ДИРа,оправете си сайта от няколко дни е така.

Слаб прокурор! Слаб адвокат, "само" 5000лв. адвокатски хонорар на ГОДИНА!!!! Вярвате ли?

в тази държава,антисъдиите осъждат само КОКОШКАРИ,не и техните побратими по мощ,дето и сега грабят като преди....

Когато дори за елементарни престъпления не може да се стигне до справедлива осъдителна присъда, единствените възможни причини са две: тотална, абсолютна некадърност на разследващите и правораздавателните органи или чадъри от някого. В нашата родна действителност предполагам причината е комбинация от двете! За по-сериозните престъпления и за знаковите показни убийства в частност, коментарите са излишни!

Разбрал за 2-то убийство след 10 години?????? Мале мила, и до това доживях!!!!

Много е прав екс прокурорът, няма а и няма да има разкрити знакови убийства. Причината е ясна: ВСИЧКИ СА НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ СУДЖУК! И ако започнат да разкриват ще се стигне до корена на мафията в България. Нали видяхте какво стана по делото Белнейски - съдебният лекар се самообеси на една детска площадка. А по делото за подслушването от Цветанов - там пък двамата експерти, които щяха да разкодират повредените дискове ги затриха един след друг. А по делото за отвлеченото от полицаи момиче от Перник - след като ги разкриха, "самоубиха" извършителя!

27 години медиите дават възможност за изява на такива личности които да манипулират обществото и да прехвърлят Вината от една служба на друга И накрая Се стига с оправдателни присъди

Въжаров е убиецът и го ПОКРИХА !!! Но кой е ПОРЪЧИТЕЛЯТ! Знае се и се трае !!!

пардон !:-)

какви глупости говори този "прокурор"??? нали 90% от следствените дела се водят срещу неизвестен извършител, дори той да е публично известен на цялата държава? Освен това полицията няма почти никакви права да разследва, особено по "знакови престъпления".

vasil

Например Иво Карамански се знае кой го уби и го осъдиха.Имаше предварителни взаимоотношения между убит и убиец.Има и други такива,не са нито едно. Когато няма такива,а убиецът е платен наемник,разкриването става много трудно.

Законите се пишат от лобитата на престъпници и се прилагат от престъпната и корумпирана съдебна система! За това в България не остана читав и нормален човек! Да им е честито на управляващите ни "бизнесмени", "политици" и престъпници! Вървим към самоунищожаване заради тяхната алчност и несправедливост!

които все са им недостатъчни и много скрити доказателствата за едно добре издържано обвинение пред съда. Да мълчи е най добре.

гарван гарвану око НЕ вади...

Не да се показва като назидател, а да се скрие в миша дупка, ако не иска колегите му да се занимаят с него.

ТОЗИ НЕСТОР ! МНОГО ДОБРЕ СЕ ЗНАЕ КОИ СА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ НА ЗНАКОВИТЕ УБИЙСТВА В БГ ! ТОЧНО ЗАТОВА НЯМА ДА БЪДАТ "РАЗКРИТИ".

ТОЗИ МИ Е ПОЗНАТ ОТ НЯКЪДЕ ..........МАЙ БЕШЕ ПО ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ НА ...БАНДИТИТЕ , НЕ НА ...ЗАКОНА!!!!

Те всички от тази система са приятели на бандитите,нали те ги създадоха:)))

Това на Луканов бе разкрито, но в последствие прикрито!

"РАЗКРИТО"?????? абе какви ги говориш!?!!? Нали още на следващият ден тръгна лафа - "Ей кога станало 9 и 15?". В интерес на истината същият този беше споменат в художествената литература. Същата която споменава и Луканов.

Коментари - Нестор Несторов: Не знам да е разкрито знаково убийство | Днес.dir.bg

Нестор Несторов: Не знам да е разкрито знаково убийство

Не зная да е разкрито някое от знаковите убийства на прехода. Това каза по bTV Нестор Несторов, градски прокурор на София през 90-те и два пъти член на ВСС.

Обратно в новината

Коментари - Нестор Несторов: Не знам да е разкрито знаково убийство | Днес.dir.bg

Коментари

И неговата работа/крадеца вика дръжте крадеца. Никога е нямало справедливост. Той го знае, ама явно пак се гласи да влезе в дясното. Има време, ще дочакаме още 30 години, докато всички негодно си отиде завинаги от този свят. На 100% истина е с несторчо, щом се повлякохте всички по една проста селяндурка на младини, толкова ви е било сивото ви вещество, а умните, не членове на българската комунистическа партия бяха изхвърлени, той много добре знае, а седнал и той за справедливост... Поне по-младите, ако ще е главният прокурор, не му знаем цапаниците му, а този е ясен като бял ден, поименно знаем, кой, кой е... имаше много честен и справедливи юристи, по-малко и то само двама бяха, които мътеха водата, но пусто бкп-тташев и костадинов, чишити, я сега ни отговори, НН има ли справедливост сега и преди, отговор не желаем. справедлив беше г-н Бънков, Жак Лило, и много други, големият % де, бяха справедливо, с изключая на двамата- единият му носеха цигари от Цигарената фабрика??? и така ги издигаше жените, а и по тази част двамата, и то от бкп. как да им вярваме???????? НИКОГА Е НЯМАЛО И НЯМА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ спрямо определени хора, било то ....

Същия този е бил гл.прокурор 90-те год. и не ги е осъдил тия изроди????Е 20г. няма доказателства? Мутрите ги покриваха те! Изнасилени деца имаше много....

Такива като него не трябва да дават интервюта,а да върнат парите,които са получили като заплати.С изявлението си сякаш иска да каже "вижте какво направихме и как нищо не можете да ни направите".

Кое е чудното?! Хората, които държат правосъдието, са създателите и унищожителите на убитите. Да се заловят сами себе си ли..?

отлично познаваме Нестор Несторов. Четем, че е роден в София, ние мислим, че е роден в Свиленград, но може и да грешим. Забравил е да пише, че е бил на стаж в ХРС, барабар/заедно с Димитър Велев, Ясен(баща му ЦК на БКП) и Той, тримата и Пенка машинописката от село Славяново, Харманли, Хасковско, нещо по въпроса Несторов, в квартирата на Пенка трима ви, а децата и завършиха висше в столицата, в симеоново, спирам до тук, че мината е опасна, а може да ни взриви от раз. Реститутка е. Цели улици в Свиленград, но как стана бе, Несторчо, през соца знаеш, че такива като Дамян Бисеров, Видю Димитров и др. да не ги изброявам , поради миналото си, от богати родове преди 1944 не им бе разрешено да упражняват професия: прокурор , съдия, а Ти Несторов -бивш градски прокурор или това е станало може би след 1989, не обичан човек, макар и млад в съда, това се коментираше по коридорите на съда, а иначе по тая част им беше добре с пепина селяндурката, а и тодор ташев и той намаза от филията с маслото, четири, късмет брат, късмет мили ми и през соца и сега чукани до неузнаваемост ... купварите и брантиите винаги са били добре дошли по всяко време.., а ние будалите с един и той не юрист, не директор на предприятия, а имахме тая възможност, но отказ от някои наши страни, много красиви и умни момичета бяха свестни, Несторов е от богат заможен род и още иска милият, а ние какво да кажем, смеем се, въпреки, че не ни е до смях, явно от хората на костов и обратно иска властта, не ме интересува, важното е те да се добре-комунисти и фашисти, останалото по бързо в отвъдното, там ви е ни е мястото , наглост , по физиономията, поне Димитър Велев беше добър и си остана може би такъв и сега, не знаем нищо за него, но беше обичан , защото не величаеше, освен дъпъсъто там навремето с хисар маала, не съм в бг, не ме търсете, няма да ме откриете, защото съм в отдалечен регион от Берлин,

Мръсен соросоид си Несторе! Дай България ли ти плащат? Лозан Панов ти шепне в ухото! Няма неразкрито убийство и престъпление, просто не ви ги казваме!

Поредния ЛЪЖЛИВ ГРАБИТЕЛ на прехода! Тоя колкото пъти да го застреляш а си мисля, че и роднините му да гръмнеш, пак ше малко! От тая статия рабирам, че тое освен, че е некомпетентен в работата си, но и ЛЪЖЕ при това най-нагло! Не съм много вярващ, но само заради такива хора ми се иска да има АД и те да попаднат там! Защото инак за тоя възмездие няма да има!

...леке бе разследвано за злоупотреби заедно със съпругата си!!! Негодник!

d4

поредното измиване на ръцете, изцапани до раменете с л...а. не са виновни службите. виновни са онези, които дърпат конците и ги командват. но тези "господа-другари" никога не дават интервюта.

И кои са те ? Имена ?

Ами, щом не знаеш, защо я получаваш тази пенсия? Пълно е с такива кафепиячи и поливачи на фикуси, чиято единствена цел е да добутат до пенсия

Що за журналисти имаме да са толкова удобно ''неподготвени'' и неадекватни в разговорите с провалени и откровено сенчести фигури. Защо не попитаха за доходите от наеми, произхода на парите за покупката на имоти, да бяха включили и НАП и гуруто финансов министър. Да бяха попитали и МВР, кой е отговорен за докладите за престъпления и какви санкции понася за неточности и ''премълчавания". Дават ли си сметка в тия родни медии какво нечовешко зверство е да ти изнасилят децата пред очите, а цялата държава да се прави на разсеяна. И сега тези са оставени с максимални пенсии, бонуси при пенсиониране, неразследвани имущества ... гнус. И нищо ли според управляващите от ГЕРБ не може и е късно да се направи срещу виновните?

ами ние това отдавна си го знаем. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Свършил ли е поне,за пет пари работа,а?!

..явно е свършил добра работа ...с тези приходи....

Е, как ще ги разкриете като вашите ДС началници ги разпореждат и техен агентурен апарат ги извършва тези убийства?!? Навремето ни пробихте ушите с разделение на властите, ама всички висши магистрати сте ДС ченгили!

Дира, страшно е дразнещо това с грешка 504! От седмица ви сигнализираме. Пуснете едно съобщение до кога ще продължава това!

Извиняваме се за причиненото неудобство, но сайт-мениджъра ни се върна на предишната си длъжност - оператор на фекалка.

като прокурор колко престъпници вкяра в затвора. Всички знаете, когато се пенсионирате - но от това полза никаква. Имаше разказ от Елин Пелин в който един разсилен се канеше да "изока" като се пенсионира, та и твойта такава. Излишно си предаваш важност и тежест когато вече от тебе нищо не зависи.

Всеки политик и прокурор говори, че нищо не се върши от държавата и прокуратурата, обаче след като е излязъл от тези структури. Да го питам аз Несторов колко знакови дела завърши с осъдителна присъда, докато беше шеф в прокуратурата? Моите спомени са, че нито едно !!!

Не е истина. На екс-прокурорчето позицията му е, че давността трябва да е 50 години, защото някой може евентуално да направи самопризнание 30 години след убийство, очевидно неразкрито през цялото това време. Ръбатите тюфлеците от МВР, предполагам, одобряват това, щото нали, все пак има шанс така да си вдигнат плачевната разкриваемост. Тия всичките клоуни са пълен трагикомичен позор.

Нищо ново не ни каза. Убийци и поръчители са уважавани граждани, богати и известни.

Нека този прокурор разкаже малко и за къщата си....

Че то и от незнаковите колко са разкрити и са завършили с ефективни присъди за извършителите?

на сорос се подкрепят. За това всичко е в гъз! Само бой до смърт ще оправи и джурналята неграмотна и методично зомбираща населението.

е пречел да разкрива такива престъпления? Излязъл от прахоляка, отупал се и сега разтяга локуми... никакъм срам нямат такива като него

Той казва кой - следователите, които не са му давали доказателства. Осъжда ли се човек без доказателства ?

ДИРа,оправете си сайта от няколко дни е така.

Слаб прокурор! Слаб адвокат, "само" 5000лв. адвокатски хонорар на ГОДИНА!!!! Вярвате ли?

в тази държава,антисъдиите осъждат само КОКОШКАРИ,не и техните побратими по мощ,дето и сега грабят като преди....

Когато дори за елементарни престъпления не може да се стигне до справедлива осъдителна присъда, единствените възможни причини са две: тотална, абсолютна некадърност на разследващите и правораздавателните органи или чадъри от някого. В нашата родна действителност предполагам причината е комбинация от двете! За по-сериозните престъпления и за знаковите показни убийства в частност, коментарите са излишни!

Разбрал за 2-то убийство след 10 години?????? Мале мила, и до това доживях!!!!

Много е прав екс прокурорът, няма а и няма да има разкрити знакови убийства. Причината е ясна: ВСИЧКИ СА НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ СУДЖУК! И ако започнат да разкриват ще се стигне до корена на мафията в България. Нали видяхте какво стана по делото Белнейски - съдебният лекар се самообеси на една детска площадка. А по делото за подслушването от Цветанов - там пък двамата експерти, които щяха да разкодират повредените дискове ги затриха един след друг. А по делото за отвлеченото от полицаи момиче от Перник - след като ги разкриха, "самоубиха" извършителя!

27 години медиите дават възможност за изява на такива личности които да манипулират обществото и да прехвърлят Вината от една служба на друга И накрая Се стига с оправдателни присъди

Въжаров е убиецът и го ПОКРИХА !!! Но кой е ПОРЪЧИТЕЛЯТ! Знае се и се трае !!!

пардон !:-)

какви глупости говори този "прокурор"??? нали 90% от следствените дела се водят срещу неизвестен извършител, дори той да е публично известен на цялата държава? Освен това полицията няма почти никакви права да разследва, особено по "знакови престъпления".

vasil

Например Иво Карамански се знае кой го уби и го осъдиха.Имаше предварителни взаимоотношения между убит и убиец.Има и други такива,не са нито едно. Когато няма такива,а убиецът е платен наемник,разкриването става много трудно.

Законите се пишат от лобитата на престъпници и се прилагат от престъпната и корумпирана съдебна система! За това в България не остана читав и нормален човек! Да им е честито на управляващите ни "бизнесмени", "политици" и престъпници! Вървим към самоунищожаване заради тяхната алчност и несправедливост!

които все са им недостатъчни и много скрити доказателствата за едно добре издържано обвинение пред съда. Да мълчи е най добре.

гарван гарвану око НЕ вади...

Не да се показва като назидател, а да се скрие в миша дупка, ако не иска колегите му да се занимаят с него.

ТОЗИ НЕСТОР ! МНОГО ДОБРЕ СЕ ЗНАЕ КОИ СА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ НА ЗНАКОВИТЕ УБИЙСТВА В БГ ! ТОЧНО ЗАТОВА НЯМА ДА БЪДАТ "РАЗКРИТИ".

ТОЗИ МИ Е ПОЗНАТ ОТ НЯКЪДЕ ..........МАЙ БЕШЕ ПО ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ НА ...БАНДИТИТЕ , НЕ НА ...ЗАКОНА!!!!

Те всички от тази система са приятели на бандитите,нали те ги създадоха:)))

Това на Луканов бе разкрито, но в последствие прикрито!

"РАЗКРИТО"?????? абе какви ги говориш!?!!? Нали още на следващият ден тръгна лафа - "Ей кога станало 9 и 15?". В интерес на истината същият този беше споменат в художествената литература. Същата която споменава и Луканов.