МВР работи по няколко версии за убития дядо

За убийството на 87-годишния Стефан Янев в столичния жк "Люлин" е заподозряна дъщеря му. Но това не е единствената версия, по която се работи.

Обратно в новината

Коментари - МВР работи по няколко версии за убития дядо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде глупости съседите твърдяли че няма деца.... Започваме с детската градина, как никой не разбра. Училище - пак никой не проверил. Ама тези деца нали са регистрирани и имат ЕГН, ходят ли на лекар, ходят ли на училище? Социални са викани от съседите! Майката не ги допуска, крещи и те си тръгват. Няма ли запис за тези посещения? Всички сме ги виждали да се разхождат заедно. Има много оплаквания от тях. Има заведено дело срещу тях и нищо! Защо никой не изрови документите за това? Защо след като съседите са извикали полиция заради виковете за помощ, никой не направи нищо? Отиде си един човек, който е тормозен от години. Сега дайте да си говорим празни приказки и да казваме как гражданите не са направили нищо. Ама моля Ви господа управляващи дайте ми права и ще направя и аз нещо

"....Всички сме отговорни за това, което се случва...." Не гусин министър, някои са по-отговорни за "нещата които се случват", дори им се плаща за това да носят тази отговорност. Щото вашето изказване приличане на поредното замитане на "отговорности" за да се оправдавате пред обществото.

Най новия Виц - "МВР работи

След като се обърне колата пътища много. Този човек се е надявал на помощ,затова се е решил да го показват по телевизията ,но ... направили са си шоуто и да там.

Не съм съгласен с вас г-н Радев ,че всички сме виновни. Моите задължения са да работя,да внасям данъци от които се отделя и за заплатите и за здравните и за пенсионните осигуровки на назначените от държавата служители заедно с разходите им за служебни автомобили, облекло и там всичко каквото им е нужно. Те обаче НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА! НАКАЗАНИ? Вие сте на ход.

Неграмотни и примитивни , 28г. .

Докато не се докаже с факти че дъщерята и мъжът и са убили стареца са възможни и други хипотези. Нпример че е убит от наркомани или цигани, които са търсели пари у него, още повече че по това време се изплащат и пенсиите.

В много случай се обвинява полицията но сега най-голяма вина имат социалните как не знаят те нищо не знаят нищо не проверяват така е и с раздаването на помощи на детски добавки на всичко.Когато са получили сигнал от съседите защо не са намерили начин да отреагират ,защото е по лесно да не работиш и да искаш увеличение на заплатите и да казваш това не влиза в правомощията ми ,а да стоиш на банкомата влиза това се отнася и за полицаите.Време е в тези държавни институции да заработят хора да се изчистят от връзкари и търтей .

Отново пълно безхаберие - и на обществото, и на власта!

,,...МВР-то ни ,,работи,, по няколко версии за убития дядо..,,???

В България предучилищното, началното и основното образование са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! Като не са пускали децата на училище, нямало ли е кой да го установи това, да се задействат социалните, да се изведат тези деца?

На бюрократа пак търси под вола теле. Вместо да направи нещо с ведомството в което му дават заплата, за да ръководи, той пак търси други виновни. Какво да се прави, възпитание. За образованието е ясно, има вероятно куха диплома.

взел си ник наготово но не е редно

Докато са ''обхождали'' един куп места за да ''върнат'' в училище 17000:))))не им е останало време да обърнат внимание на толкова сигнали подавани в София където е най голямото стълпокновение на държавни хрантутници...А тоя е един от тях - висока пенсия без да е внасял от джоба си осигуровки, бая мангизи при пенсиониране та сега и на министерската ясла..

Не, не всички са отговорни за настъпилата трагедия, г-н Радев, отговорни са държавните органи при които има постъпили всевъзможни сигнали и то от години! Социалните си измиват ръцете че не могли да влязат в контакт с родителите, кварталният - че повярвал на голите уверенията на бащата, а Вие се осмелявате да прехвърлите вината на обществото! Дали разбирате че изказването Ви е висша форма на цинизъм? Оставката Ви, наказанията, дисциплинарните уволнения по веригата изобщо не са достатъчни и не могат да поправят грешките, да върнат човешкия живот или да подобрят състоянието на момичетата. Обаче те са крайно необходими, за да се покаже че има някакъв смисъл от съществуването на държавен апарат и че този апарат се ангажира в бъдеще да не допуска подобни трагедии. Иначе за какво сте ни?

Гахтти наглостта безгранична...дори Вселената има някакви граници, не и милиционеркото безочие Не могат да намерят някой - гражданите виновни, че не го издирвали?! Не искат да работят - гражданите виновни, че не вършат работа на МЕВЕРЕТО?!?! Оставка!

Министърът говори като квартален милиционер на Люлин. Срам, позор...този човек не осъзнава ли, че не за този пост!

Не го сравнявайте с кварталния защото тоя е нива ПОД него и правомощията му са нива ПОД тия на плямпащия...

не обиждай кварталния.

МВР се хвали с успеваемостта за разкриване на престъпления а истината е че хората обезверени от работата на МВР спряха да ги обявяват , Скоро бях свидетел на мой познат на когото с взлом му откраднаха нова пералня се отказа да обяви в МВР защото не очаквше помощ ,

Причината за убийството трябва да е Учевадна,но тоя "гении" е на мнение че има и други причини?!Не бих се изненадал ако каже че човека се е самоубил и на пистолета му порасни крака и избягал. "Търсим и лични мотиви, още работим по случая", лаконичен бе Радев" О гледай ти,търсят и лични мотиви!Е че то този случай направо крещи думите ЛИЧЕН МОТИВ ама явно великите ни разследващи органи са на друго мнение.Сигурно идеята майката или бащата на децата да е убиеца(защото единият лъгал общинските власти,а другият криел случващото се) е прекалено фантастична и нереална за да е основната версия нали?!

Това щеше да се случи и с дядо Добри, изгонен от собствената си къща, която явно е приписал на сина си , след смъртта му е изгонен вероятно от снахата, единственото което му е оставало е да даде останалото което има на църквата срещу покрив на главата си, така получава свобода и възможност да преживее спокойно дните си, а самотата го е накарала да търси социални контакти като стои пред храма за милостиня, там и ще поговори с някой. Едва ли някой в Байлово му е обръщал внимание преди да стане известен с дарението си за патриаршеския храм.

От кога бре ? След като , министърът изпълнява политически ПОРЪЧКИ , а и шефовете на всички РПУ-та , са политически назначения , подчинени на политически главатар ! За какво говорим ?

Освен със статистики , Бг-МВР с какво друго се занимава ? Пушилки след пушилки , и без резултати . А министрите на МВР са назначени , за политически главатари на управляващите , превръщайки министерството в частна политическа фирма , за рекет , изнудване , и убийства .

А не така,следят за безопасността по пътищата

Водят статистика!

По очевадните казуси почват да работят по няколко версии от нищото да търсят причини да оневинят виновните, дори не винаги го правят за пари а за зомбиране.

Според мен е замесена и църквата - адвентиската, която ражда такива кретени. Имам съседи, които са членове на тази секта, всички /и децата/ изглеждат като зомбирани с втренчен поглед, не дават на децата си да се хранят с месо, е, ходят на училище. Живеят в затворено общество само от адвентисти. Била съм свидетел как мъжът съвсем съзнателно се опита да сгази бездомно куче, което нищо не му беше направило, просто пресичаше улицата. А границата между това деяние и на тези двамата изверги е много малка. Не е лошо да се провери тази секта, защото промива мозъците на хората

С тоз началник, МВР изобщо не работи.

Нали и с предишните , резултати все няма . Проблемът е във политическите назначения , ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ , СРАСНАЛА СЕ С ВЛАСТТА . Всички доклади на ЕК от ЕС за България , какви са : Цитат / за да не ме изтрият/: ''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА''. И накрая : ''БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА'' .

По времето на служебното правителство се бяха разработили, даже Цацаров прояви активност, тогава беше открит и убиецът на момчето в Борисовата градина, а баща му се оказа полицай, после митничар.

защо да работят протестираха и получиха повече пари за заплати

Правят това, което им се нареди отгоре, изпълняват заповеди, а за кадърността на началниците има сериозни съмнения.

"Бащата на трите момичета, които с години били държани като заложници от собствените си родители, лъгал полицията, че те посещават училище. Мъжът казал това на кварталния полицай в Люлин, след като общинските власти забелязали, че момичетата не са ходили нито на детска градина, нито на училище, обясниха пред Нова телевизия експерти от община "Люлин", чието задължение е да връща в класната стая изпаднали от образователната система деца." Абе, дебили нещастни, какво значи "той казал"?!? В 21-ви век вие така ли работите - по нечии думи?!? Що не направихте проверка в кое училище ходят?!? Ама цялата ситуация е толкова абсурдна, че чак не е за вярване! Плащаме заплати на напълно безхаберни полицаи, служители из някакви дирекции към общини, агенции, инспекции и тем подобни измишльотини и за какво?!? Да плещят малоумщини по телевизиите пред също толкова неадекватните журналисти, след като са се осрали до ушите! Ай сектир, бе!!!

Сигнала за изчезналия старец и заплахите срещу него бяха излъчени по нова телевизия в предаването съдебен спор.Какъв по добър сигнал искат от МВР.Какво са правили цяла седмица и повече?

А на бас ,че само след 2-3 месеца психарката убийца ще е на свобода и ще съди МВР,социалните ,общината ,съседите ,училището,социалния дом за навлизане в личното и пространство,стрес и домашно насилие с помощта на някой мастит адвокат от БХК или НПО,ще си поделят обезщетението,с процент за Нова и БТВ за изпиране на случая ,пак ще си заключат щерките ,а тъпанарите пак ще реват по форумите -Къде е държавата???

ChatGPT

МВР яко спи! Още миналата седмица по НОВА в предаването Съдебен спор даваха този случай и тогава въпросния Стефан Янев не се яви въпреки, че той беше ищец. Още тогава се прокрадваше у съдията идеята, че е възможно да е вече убит! Въпроса ми е защо институциите са спали цяла седмица? от датата на изчезването му?

работи по няколко версии, като не изключва самоубийство...

Ама тоя ежедневно доказва защо е толкова ''висок'' рейтинга на министерството му...Какви версии търсиш????човека стене от вътре докато го малтретират а подопечните ти пишат бележка на вратата....Дигайте си задниците и се махайте ненаяли се авантаджии дето срам и пред убийството на обикновен човек нямате..

работете основно по версията -цъфтим и връзваме като еврейска нация и общество и манталитет !

Какви три версии? Вие разнищихте ли версията на домашните? Навсякъде колективна отговорност и индувидиално взимане на заплати.

Друго си е да спираш коли и да питаш кво правим,безопасно,неангажиращо и не на последно място мноооого доходоносно

Доходоносно ако има такива дето дават. Аз не давам по никакъв повод на полицай пари !

Т.н. "дядо" /възрастен мъж/ какво точно е направил в продължение на 19 години, за да защити внучките си?

В крайна сметка е загубил живота си, опитвайки се да ги защити. Не го съдете, не знаем цялата истина!

И какво точно може той да направи освен да носи теглото си на гърба след като се вижда че хрантутниците в България се роят ама работа никаква не вършат...Защо се заблуждавате че не е информирал на много места за да стигне най накрая и до телевизия????

Това ли измисли, Кънчо? А не ти ли е по-интересно тези социалните, МВР и т.н. държавни органи, които финансираш и ти като/ако си плащаш данъците, как са спали 5 години безгрижно въпреки постъпилите сигнали?

Вие ако работихте , нямаше да се стигне до това. Трябва да бъдете затворени всичките защото освен за корупция за друго не ставате , малоумници долни.

При всяко положение убийството е станало пред очите на децата. Те са свидетели на пълната лудост на истеричната си майка и са тежко пострадали. Само си представете за какви кретени става дума и докъде води матриархата в едно семейство? Питам се как Истанбулската Конвенция ще предотврати поправи такива вреди и дали БХК ще се намеси в защита на тези родители, съучастници в убийство? Тези деца ще заживеят нов живот ако бъдат спасени от тези родители. По виковете на тази жена се разбра, че тя е истерична агресивна и много опасна за всички околни. Тя няма никаква критика към поведението си, което указва и за психиатрично отклонение.

Ей,голям смешник е тоя !!!!! Още работим - то вие никога не работите,чакате време за заплатки и това е ! А какво става с Началник Смешко на баретите - и там ли още работите или се чудите къде да му намерите местенце удобно на тоя боклук - след Лясковец пък се чудя КОЙ още го държи въобще на държавна служба,а не е уволнен дисциплинарно !!!!!! Приятен ден !

Впрочем ти, смотаняк на смотаняците, трябваше вече да си си подал оставката.

да си намерите някой нов легионер, какво ще се занимавате с убити дядовци. По-важното е легионерите да се явяват за справка.

Този пращи от мозък. Къде били гражданите? Гражданите са си свършили работата - те са сигнализирали, а вие, мърши, сте спали както обикновено, щото в такава драма за вас им асамо работа и никакъв келепир. А убийството на оня било свързано с бизнеса му. Браво бе, предучилищник! Как се досети? Ние всички си мислехме, че е акт на ислямския теторризъм. Ей такъв му връчваш една лопата и да се храни с нея. Ако ще да копае, ако ще да й гризе дръжката.

Щука

Какво прехвърля топката на хората? Колко пъти са се обаждали и преди, и във фаталния ден, когато дядото за последно е чут да вика... Валентин Радев да гледа пак предаването и да не вини хората в блока, а да си научи мързеливите полицаи на работа!

Я бе си оправете заглавието, какъв дядо, дядо е на внуците си. Кретени!

Е какъв да е на 87? Юноша?

Angelika Lilova

Не, не е юноша, но не е и дядо. само претенциите май са им големи на "пишещите журналисти". Може би подходящо би било да е възрастен човек, вместо дядо!

Блиц вече съобщи, че според в. телеграф зетят вече е признал, че го е убил.

Този министър е голям смешник само лакардии а Незнам колко си вярва

българското МВР никога не работи: чешат си шундите или изпълняват поръчки!

какво прави този лайнар: пипа си очилата!

с едната ръка си пипа очилата, но другата не се вижда на снимката