Разкриха убийството на млад мъж, чийто труп бе открит край Кладница

Извършителят на жестокото убийство край Кладница е задържан 2 дни, след като обгорелият труп на млад мъж бе открит край пернишкото село. Той е чужд гражданин, заяви изненадващо министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Разкриха убийството на млад мъж, чийто труп бе открит край Кладница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Акъл няма - фоторобот прави! Що е то? Сляп и глух шапкар.

Аман от фотороботи. Ченгетата си правят протести, искат 25%... Ние да им ловим престъпниците, превят ни сътрудници на ДС. P.S. Вижте снимките зад фоторобота (общо 3). Третата е на убиеца ;-)

Усмихнат нещо ми се вижда убитият, ама те ченгетата не са художници, все пак.

ами....лекинко омотанко е написано-прави сте.ами как да не се знае,нали уж сестрата била гадже на .....абееее......краставицата....нали знаете :-)

Последно: Кой е чужд гражданин-убитият или убиецът? Да не би убитият да е чужд гражданин, роден в Кнежа, а убиецът да е български гражданин, роден във Финландия?! Наполеон е казал: Пишете кратко, но НЕЯСНО!

То тук от чужбина основно идва измет ...

също като нашто мангау навън.

Поредната неграмотно и мърляво написана "новина"! Три пъти повтарят едно и също, а накрая не може да се разбере кой кум, кой сват...!

Всичко се знае, просто МВР няма доказателства и търси свидетели, за да доказват предположенията на прокурорите в съда. Което значи ще влачат свидетелите по съдилищата дълги години. Все по-малко хора се наемат да помагат на МВР, защото знаят какво ги чака след това. Постояннен тормоз, за да може министърът да излезе и да каже нещо положително за МВР.

1chovek

Нали уж не било установено коя е жертвата, а всъщност е установено... Странни новини чета днес.

Да се оповести веднага името на чиновника, който им е легализирал документите за пребиваване. Алчно племе, дето и майка си ще продаде за пари.

Що крият че е руснак? Ако беше англичанин или американец веднага щяха да кажат националността. Ей, руски подлоги си останаха тия прости българи.

ей, бива расизъм, но като американо-еврейския расизъм няма... а ако е 'руснак' от Кавказ?

Много нескопосана статия, от която нищо не става ясно. Редактирайте си статията!

Докога г-н министъра ще пренебрегва ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА? ТОВА Е ТОТАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ. ЗАДЪРЖАЛИ СА ЗАПОДОЗРЕНИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. СЪДЪТ РЕШАВА КОЙ Е ПРЕСТЪПНИК И КОЙ НЕ Е!!!!!

Цункай съдията, нали знаеш къде!!!

Пешо, сам си го написал, а не го осъзнаваш - самото понятие ЗАПОДОЗРЯН не означава ВИНОВЕН нито ПРЕСТЪПНИК!!! Да не си втори клас? :)

Леле, гОлем подвиг милиционерски....

браво цецо тилиго задържа

Малко съм объркана.... убиеца се знае кой е, а жертвата не?!

Да не си блондинка? Разбира се, че е възможно това